Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 288561 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
το άλλο θέμα είναι ότι όλα τα τελευταία σήριαλ που αφορούν στο θέμα εξαγορά μετοχών έχουν την ίδια εξέλιξη.
χαχαχα και χουχουχου στην αρχή, αγκαλίτσες και φιλάκια, σιρόπια και μέλια με την ΠΑΕ,
γίνονται οι συστάσεις στον ερασιτέχνη όπου ξαφνικά ο επενδυτής συνειδητοποιεί ότι πρέπει να βάλει λεφτά (και καλά δεν το ήξερε). στραβώνει η ιστορία με τον ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ τρόπο,
πλήρης αποδόμηση μετα. κάποιο λάκο έχει η φάβα και δεν είναι και σαντόρίνης...

@apostolos λογικά όσα περιγράφεις απλά μια ένσταση: αν ο επενδυτής ο συγκεκριμένος πχ έιναι ΠΑΟΚτσάκι ή έτσι ή γιουβέτσι αν ισχύουν όσα λες κάνει συνέντευξη τύπου και αρχίζει να πετάει βόμβες και μετά δεν σώζονται οι κκ του ΑΣ και της ΠΑΕ. οπότε θεωρώ ότι μάλλον έχει και αυτός τη φωλιά του χεσμένη.

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Αν δεν βγει να μιλήσει  ο Ζαγοράκης ο Κατσαρής ή κάποιος υπεύθυνος της παε και κάποιος υπεύθυνος της μεριάς Φλωρίδη για το τι έγινε... εγώ δεν πιστεύω ούτε site κάποιων "οπαδών" ούτε κάθε site-blog ΑΡΔ ούτε την κάθε φυλλάδα...
Όποιος ξέρει κάτι ας τα πει υπεύθυνα και με στοιχεία....
Αλλιώς  δεν μπορώ να πιστέψω κανέναν που ακολουθεί μία γραμμή είτε υπέρ είτε κατά του οποιοδήποτε......

Δεν το λέω για υπεράσπιση ούτε του Ζαγοράκη ούτε του Κατσαρή ούτε του Φλωρίδη απλά αυτά που διαρρέουν από κάποιους αν αναλογιστώ και άλλα που διέρρεαν  άλλες φορές   και ήταν μούφα τότε δεν μπορώ να πιστέψω τπτ....
Για αυτό ας περιμένουμε λίγο να δούμε πως θα πάει... και μετά ας βγάλουμε συμπεράσματα....

Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

northeagle_4

• Guest
Να πω και εγω την παπαρια μου μιας και μιλαμε με πολλα ΑΝ.

Η ρητρα θαρρω εμπαινε μονο για την διαρκεια των διαπραγματευσεων.Εν παση περιπτωση δεν εγινε δεκτη και αποσυρθηκε αυτο το αιτημα απο τον ΑΣ.Το ποσο απαραιτητη ειναι η ρητρα το καταλαβαινει κανεις οτι ακομα πχ και μια απλη μη αποδοσης ΦΠΑ (υποθετικα μιλαω και εγω) πεφτει προστιμο εκατομυριου και βαλε.Παραδειγματα παραδιπλα μας υπαρχουν. Η ρητρα αποσυρθηκε οποτε δεν χρειαζεται να κολλαμε σε αυτο αν και κακως αποσυρθηκε για μενα οσο δεν υπηρχαν στοιχεια για τον υποψηφιο.

Μετα την αποσυρση του αιτηματος ζητανε των λογαριασμο με τα 7 εκ που υποτιθεται εχει μεταφερει ελλαδα για να επενδυσει , το αρνειτε και αυτο.

Τελος ζητανε ΑΦΜ και πληρη στοιχεια του Φλωριδη και εδω αρνηση.Εγω παω να παρω κινητο και δινω εκκαθαριστικο και ΑΦΜ,παω να παρω δανειο 1000 ευρω και με ελεγχουν απο 1000 μπαντες,παω να βγαλω πιστωτικη και περναω τσεκαρισμα απο μηρεσια ως τηρεσια. Πας δλδ να παρεις ΠΑΕ και στραβωνεις με αυτα ?

Το οτι αργησαν τοσο πολυ να τον ελεγξουν ειναι προφανως τραγικο λαθος εκ μερους ΑΣ και ΠΑΕ αλλα ισως σε αυτο επαιξε ρολο η παρουσια Βρυζα-Σαχπα που λειτουργησαν ως εγγυητες σοβαροτητας και διαφανειας υποτιθεται.

Αν και για σαχπα ουτε τον ξερω ουτε με νοιαζει κιολας ο ρολος του Βρυζα θα ξεκαθαρισει με την παραμονη του στην παε οτι ηταν αγνος κατα 99% και απλα εφαγε παπα.Αν δεν μεινει αλλαζουν τα πραγματα.Η παρουσια του φλωριδη παντως στο να φτασει τοσο κοντα οφειλεται κατα πολυ στον Ζηση και οχι στην Παε και εννοω οτι εχει ενα μεγαλο μερος ευθηνης για αυτους που κουβαληθηκαν.Θα δειξει...

Εμενα στα αρχιδια μου εγω δεν θελω επενδυτες μεγαλομετοχους και ξυς τα αρχιδια σου,εγω στην καλυτερη προσδοκω 2 ως 4 ανθρωπους να βαζουν 2 εκ συνολο στην ομαδα καθε χρονο.Ο ΠΑΟΚ πρεπει να διοικειτε με δημοκρατικες διαδικασιες και με τον λαο ενεργο τοσο στο δικαιομα εκλογης διοικησης οσο και στο δικαιομα αποπομπης της.Μονο ετσι θα βρουμε την ηρεμια μας και θα μπουμε σε σωστο μονοπατι.

υγ. τα 12 εκ που βρωμισαν ειναι υπερβολικα υψηλο για να ειναι ρεαλιστικο ποσο μαλλον οταν 2 εβδομαδες πριν με επισημα στοιχεια ηταν στα 4-5 εκ το οποιο με την πωληση διαρκειας ως 30/6 θα μειωθηκε αρκετα.Ποσο μαλλον αφου δεν ειχες εξοδα για εταγραφες κτλ. Δεν ξερω απο που και απο ποιους κυκλους  βρωμισε αυτο το ακουσα και εγω περασμενη βδομαδα αλλα δεν προκυπτει πουθενα ουτε απο τους τακτικους ελεγχους ,ουτε απο τους ορκωτους,ουτε απο τις ΑΜΚ ,ουτε απο τον φακελλο αδειοδοτησης οπου βρωμιζουν ολα και παντα ειδικα για μας αλλα μαλλον ειχαμε παλι αξιοπρεπη φακελλο.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Λογικα η πλευρα Σαχπατζιδη και Φλωριδη πρεπει να αισθανεται θιγμενη, οποιο κι αν απο τα σεναρια ειναι αληθινο. Λογικα λοιπον θα πρεπει να κανει καποια αντιδραση, δηλωση, συνεντευξη, κατι τελος παντων. Αν σιωπησει τοτε θα οργιασουν ακομα περισσοτερο τα σεναρια για τις προθεσεις τους.Ας περιμενουμε κι αλλο μεχρι να αρχισουν να ανοιγουν χαρτια ή να εχουμε γενικα νεες εξελιξεις

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@north σαν παρατήρηση, κάνεις πολλές παραδοχές και εσύ.
δλδ του ζήτησαν αυτό είπε όχι, του ζήτησαν το άλλο είπε όχι.πως είμαστε σίγουροι ότι έγινε αυτό Με αυτό τον τρόπο; επειδή το έγραψαν ή το διέρευσαν κάποιοι; νταξ επιχειρηματίας είναι υποτίθεται έχει κάνει δουλειές, λες να μην ήξερε ότι το ΑΦΜ που θα δώσει θα ελεγθεί από 100 μεριές; κάτι άλλο παίζει και προσωπικά μου τη σπάει ότι ΟΛΕΣ οι δικαιολογίες που ακούγονται είναι επιπέδου νηπιαγωγείου. ειλικρινά.

Offline dave

• Αλλαγή

τελευταιο σεναριο, ολοι μαζι ητανε στο κολπο να παρουσιαστει ενας ντεμεκ επενδυτης, για τα διαρκειας, για δικαιολογηση της σφιχτης πολιτικης στο μπατζετ, για να φανει οτι προσπαθουν να δωσουν τον ΠΑΟΚ κ δε καθονται στις καρεκλες, για για....

σαυτο το σεναριο χομο δεν υπαρχουν θιγμενοι επενδυτες. τσαμπα ανησυχουμε παντως, οπως παντα η αληθεια δε θα λαμψει και ο καθενας μενει με οτι του φαινεται πιο λογικοφανες

northeagle_4

• Guest
@north σαν παρατήρηση, κάνεις πολλές παραδοχές και εσύ.
δλδ του ζήτησαν αυτό είπε όχι, του ζήτησαν το άλλο είπε όχι.πως είμαστε σίγουροι ότι έγινε αυτό Με αυτό τον τρόπο; επειδή το έγραψαν ή το διέρευσαν κάποιοι; νταξ επιχειρηματίας είναι υποτίθεται έχει κάνει δουλειές, λες να μην ήξερε ότι το ΑΦΜ που θα δώσει θα ελεγθεί από 100 μεριές; κάτι άλλο παίζει και προσωπικά μου τη σπάει ότι ΟΛΕΣ οι δικαιολογίες που ακούγονται είναι επιπέδου νηπιαγωγείου. ειλικρινά.

μα με βαση αυτα δεν μιλανε ολοι εδω μεσα ? και με ψιθυρους που ακουνε αριστερα δεξια ,δεν αποτελω εξαιρεση φυσικα.
Ναι και εγω ειδα μονο ενα "Εγγυουμε εγω" του Σαχπα και μια δηλωση νημιαγωγιου απο τον Φλωριδη στην δημοσιοτητα απο την αλλη πλευρα.δεν ειναι δυσκολο με ενα απλο δελτιου τυπου να βαλεις καθε υποτιθεμενο ψευτη στην θεση του ουτε ειναι δυσκολο να ενημερωσεις το κοινο ποιος εισαι.Σαφεστατα ειναι πιο ευκολα να λες θα παω τον ΠΑΟΚ στην ελιτ της ευρωπης και ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩ ΜΑΖΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ και και και

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Συμφωνώ μαζί σου North αλλά ακόμα δεν είδαμε αντίδραση.... για αυτό ας περιμένουμε λίγο....
Ξέρουμε και οι δικοί μας εκεί μέσα στην παε τι μπουμπούκια είναι.....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline Suicidal

• Βασικός
Ρε δεν πάτε να κουρεύεστε, εγώ με μια όσο ποιο απλή σκέψη που μπορώ να κάνω (επιπεδου δημοτικού ας πούμε γιατι ως εκεί με κόβει εμενα), βλέπω ότι ΚΑΠΟΙΟΙ (στα αρχίδια μου ποιοι ακριβώς, Βιολιδης λέγεται, Ζαγοράκης λέγεται, Κατσαρής λέγεται) ενώ χρόνο παρα χρόνο με αμολάνε το πόσο μέσα μπήκαμε η βγήκαμε, απότομα με το που πάει να μπει (κι εδώ ΟΥΤΕ που με ενδιαφέρει αν ήταν είναι και θα είναι λαμόγιο λεζάντας και πάει λέγοντας) κάποιος τον λένε με απλά ελληνικά: Μάγκα μου Φλωρίδη, εάν βγάλεις προς τα έξω το άνοιγμα (τα γαμησιάτικα μας δηλαδή) μας θα σκάσεις 3 εκατομμυριάκια ! Δηλαδή τόσα χρονια που δημοσιεύετε άνετα κι άφοβα κι ωραία τα ανοίγματα, στον άλλον απαγορεύετε να κάνει ακριβώς το ίδιο γιατί τον ξεσκέπασε ο βιολίδης (ποιος?)τι κουμάσι είναι ? Δηλαδη τουλαχιστον 3 χρόνια τωρα μας λέτε μαλακιες;
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Ή απλά είναι θέμα αξιοπρέπειας να μην έχει δικαίωμα να κουτσομπολεύει ο κάθε υποψήφιος επενδυτής που τελικά δεν έβαλε λεφτά στον ΠΑΟΚ σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία του. Λογιστές μπαίνουν κάθε τρεις και λίγο, δεν είμαστε ελληνική κυβέρνηση του 2004 που έκρυβε ένα σωρο ελλείμματα μη βάζοντάς τα στον προϋπολογισμό. Δεν περιμένω άνοιγμα σημαντικά διαφορετικό από αυτό που ανακοινώθηκε στην τελευταία συνέντευξη τύπου και αυτό θα το μάθουμε όταν εκδοθεί ο ισολογισμός Ιουλίου 2010-Ιουνίου 2011. Θα ήταν πολύ μεγάλο πλήγμα αξιοπιστίας γιατί αν μη τι άλλο ένα από τα καλά που έχει η διοίκηση είναι ότι βγαίνει και δίνει κάποια νούμερα δημόσια.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Με μια λιτή ανακοίνωση τεσσάρων μόλις γραμμών που εξέδωσαν το απόγευμα της Πέμπτης (7/7) ο Βασίλης Φλωρίδης και ο Γιώργος Σαχπαζίδης έκαναν γνωστό ότι ανοίγουν νέο κύκλο επαφών με τους διοικούντες τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Οι υποψήφιοι επενδυτές, όπως χαρακτηριστικά υπογράφουν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, αποφάσισαν να προσάψουν στους διοικούντες τον Ερασιτέχνη τα οικονομικά στοιχεία, τα οποία ζήτησε ο Θανάσης Κατσαρής στη συνάντηση της Τετάρτης (6/7) στην Τούμπα.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση των υποψήφιων αγοραστών του 51% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Μετά νέων συνομιλιών μεταξύ υποψηφίων επενδυτών και ΑΣ ΠΑΟΚ, καθώς και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθορίστηκε νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα, όπου θα τους επιδειχθούν τα οικονομικά στοιχεία των επενδυτών." (Υπογραφή: Με εκτίμηση, οι υποψήφιοι επενδυτές)

http://olapaok.gr/basket/Dioikisi/neos_kuklos_epafwn_me_flwridh.1178284.html

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
To transfernews «øÜñåøå» ìéá éóôïñßá áðü ÷ñÞóôç ãíùóôïý áèëçôéêïý öüñïõì êáé óáò ôçí ìåôáöÝñåé:«Ñå ößëå, äå îÝñù ôßðïôá. Ìáýñá ìåóÜíõêôá Ý÷ù… ÁëëÜ îÝñåéò ôé; Ìïõ èõìßæåéò ôé Ýãéíå ðñéí áðï ðïëëÜ ÷ñüíéá. Ìðïñåß íá ôç èõìÜóáé êáé åóý áõôü ôï óêçíéêü…Îåò ðïõ ëÝù;Óôç îåóáëëïíßêç, Ýíá ÷ùñéü óôç ÷þñá ÌðåëÜäá, îáöíéêÜ åêäçëþíåôáé åíäéáöÝñïí ãéá ôçí áãïñÜ ìåôï÷þí ôçò ïìÜäáò ÂÁÏÊ.Ï åíäéáöåñüìåíïò åéíáé Ýíáò Óáð÷áæôßäçò ðïõ åßíáé åßíáé ìðëåãìÝíïò ìÝ÷ñé ôï ëáéìü ìå ìáæß ìå Ýíáí [ðïëéôéêü, ôïí Óôï÷áñôæüðïõëï…ìáæß óå âáíßëéåò õðïâñý÷éá, óå ÔáâïðÝäéá, óå óå óå…Êáé ôé øÜ÷íåé; Áóðßäá øÜ÷íåé ï Üíèñùðïò áöåíüò êáé áöåôÝñïõ íá âÜëåé ðëõíôÞñéï.Ðïõ èá ôï êÜíåé áõôü; Óôï ðïäüóöáéñï…ÂÁÏÊôóÜêé ï Óáð÷áæôßäçò, âñßóêåé êáé Ýíáí áêüìá ôïí Ìðßëé Öùñëßäç, ï ïðïßïò äåí Ý÷åé óôïí Þëéï ìïßñá, êáé áí åìöáíéóôåß óå óõíÝíôåõîç Ôýðïõ èá êÜíåé ÷áñïýìåíç ôç ðñþçí ãõíáßêá ôïõ ðïõ ôïõ Ý÷åé êÜíåé ðåñßðïõ 190 ìçíýóåéò ãéá èÝìáôá ïéêïíïìéêÜ, Ý÷åé êáôáäßêåò ãéá ðñïóðÜèåéá åéóáãùãÞò ðëáóôþí ÷áñôïíïìéóìÜôùí óå ÷þñá, êáé êáé êáé.Ï Óáð÷áæôßäçò øÞíåé ôïí Ìðñßæá êáé ôïõ ëÝåé. «Ðåò ôï ÆêïñéôÜêé ïôé èá ôïí âãÜëù áðï ôç äýóêïëç èÝóç. Èá âÜëù êáé áêüìá Ýíáí, èá åßíáé åêåßíïò êáé åóý äßðëá ìáò ãéá íá åëÝã÷åôå ôá ðÜíôá åóåßò êáé åìåßò èá âÜëïõìå ëåöôÜ. Ôé ðñüâëçìá Ý÷åé ç ÐÁÅ;» Ï Ìðñßæáò ôïõ áðáíôÜ «äå îÝñù ôé ãßíåôáé ôþñá áëëá Ý÷åé Üíïéãìá ößëå…».Ï Óáð÷áæôßäçò øÜ÷íåé, øÜ÷íåé, åëÝã÷åé êáé âëÝðåé ïôé ôï Üíïéãìá åßíáé ãýñù óôá 5,5 åê. Åõñþ, åíþ õðÜñ÷åé êáé Ýíá Ýëåéììá ñåõóôüôçôáò êïíôÜ óôá 2,5 åê. Åõñþ.Ôï Ý÷ù Ýëåéììá ñåõóôüôçôáò óçìáßíåé ïôé áõôÜ ôá ëåöôÜ ìïõ ëåßðïõí áëëÜ ôá ðåñéìÝíù. Ôï Ý÷ù Üíïéãìá óçìáßíåé ïôé ðÞñá 30 êáé îüäåøá ðáñáðÜíù.Ï Ìðñßæáò óõæçôÜìå ôïí ÆêïñéôÜêé êáé áñ÷éêÜ áñ÷ßæïõí êáé óõìöùíïýí óôï ðùò ôï ôé êëð êëð êëð…Ï Óáð÷áæôßäçò ôïõò ëÝåé… «åãþ ðñÝðåé íá åßìáé öÜíôáóìá. Ïýôå óôç äéïßêçóç, ïýôå ðïõèåíá. Åßìáé êáé äåí åßìáé. èá ìðåé ï Öùñëßäçò ðñüåäñïò êáé ôá äõï óáò áíôéðñüåäñïé. Èá ôá åëÝã÷åôå åóåßò üëá, åóÜò åìðéóôåýåôáé ï êüóìïò»…Êáé ðñï÷ùñÜìå êáé ðñï÷ùñÜìå…¼ìùò ï Ìðñßæáò èÝëåé ìÝóù ôïõ Óáðæáæôßäçò – áöïý áõôüò ôïí öÝñíåé ïõóéáóôéêÜ – íá áëëÜîåé êÜðïéá äåäïìÝíá óôïí ÂÁÏÊ. ÈÝëåé «íá åêëåßøïõí ïé ëüãïé áðï÷þñçóÞò ôïõ», üðùò åß÷å ãñÜøåé êáé óôçí áíáêïßíùóç.Ï Ìðñßæáò èÝëåé ïé ëüãïé íá åêëåßøïõí, áëëÜ ïé ëüãïé äå èÝëïõí íá åêëåßøïõí êáé áõôïß ïé ëüãïé áñ÷ßæïõí êáé ðéðéëßæïõí ôïí ÆêïñéôÜêé … «èá ðÜñåé ôç ÐÁÅ êáé èá êÜíåé ïôé èÝëåé…Áìá åßíáé íá Ý÷åé äéêáßùìá õðïãñáöÞò èá ôá ñçìÜîåé üëá…» êëð êëð êëð…Ï ÆêïñéôÜêéò áñ÷ßæåé êáé êëùôóÜåé… Êáé ï Óáð÷áæôßäçò ôç øõëéÜæåôáé… «ÊáëÜ ñå, ðëÜêá ìáò êÜíåôå; ôï îÝñåéò ïôé äå èá ìðïñÝóåéò íá ïñèïðïäÞóåéò Ýôóé üðùò åßíáé ç ÐÁÅ; èá ðñÝðåé íá ðïõëÞóåéò ôá ðÜíôá…Êáé áí âãåé ðñïò ôá Ýîù ôï Üíïéãìá ôï êáíïíéêü èá óå öÜíå…ÄçëáäÞ ôé; Äå ôá èÝëåéò ôá ëåöôÜ;»….Ï ÆêïñéôÜêçò Ý÷åé áðïöáóßóåé ïôé äå èá äå÷èåé ôçí åîùôåñéêÞ ÷åßñá âïçèåßáò áëëÜ ãéá íá ôï êÜíïõí èá ÷ñåéáóôåß ÷åßñá âïçèåßáò, äéüôé êáé åêåßíïé áñ÷éêÜ ôïõò Üñåóå ç éäÝá íá ìðïõí ëåöôÜ êáé åß÷áí âãÜðåé ðñïò ôá Ýîù ìéá êÜðïéá èåôéêÞ åéêüíá ãéá ôçí õðüèåóç. Åß÷áí ãíùóôïðïéÞóåé ìå Üìåóï Þ Ýììåóï ôñüðï ôéò óõíáíôÞóåéò, Ýâãáæáí èåôéêü êëßìá êð êëð êëð..Êáé æÞôçóáí âïÞèåéá ãéá íá ôï áíôéóôñÝøïõí. Êáé ç âïÞèåéá Þñèå áðü ôïõò åóùêïììáôéêïýò áíôéðÜëïõò ôïõ Óôï÷áñôæüðïõëïõ, ðïõ ìÜæåøáí ïôé óôïé÷åßá åß÷áí ãéá ôïí Öùñëßäç êáé ôá Ý÷ïõí Ýôïéìá, óå ðåñßðôùóç ðïõ åêåßíïò âãåé êáé ðåé ïôé õðÜñ÷ïõí ëåöôÜ, ðïõ õðÜñ÷ïõí áðëÜ äåí åßíáé åýêïëï íá áðïäåßîåé ïôé õðÜñ÷ïõí. ÄçëáäÞ ôé; ÕðÜñ÷ïõí ìáýñá ëåöôÜ áðï ôç ðëåõñÜ Óáð÷áæôßäç êáé èá ôá åìöáíßóåé íüìéìá ï Öùñëßäç; èá ôïõ ôá áñðÜîåé ç ðñùçí ôïõ óôï ðéôò öéôßëé…ÎáöíéêÜ, âãáßíåé Ýíá äçìïóßåõìá êüëáöïò ãéá ôïí Óáð÷áæôßäç. Ôï êáêü ãéá ôïí Óáð÷áæôßäç åßíáé ïôé åßíáé 100% áëçèéíü êáé ï Óáð÷áæôßäçò êáôáëáâáßíåé ïôé áõôü äåí Þñèå ïõñáíïêáôÝâáôï…Ï Óáð÷áæôßäçò åðáíáëáìâÜíåé óå ÆêïñéóôÜêé… «êáëÜ, åðéìÝíåéò; äå ôá èåò ôá ëåöôÜ; åßóáé óßãïõñïò; ÄçëáäÞ ôé óïõ æçôÞóáìå; íá öýãïõí êÜðïéïé ðïõ êÜíïõí êáêü êáé óå åóÝíá êáé äå ôï êáôáëáâáßíåéò…»… êáé ï ÆêïñéôÜêéò åßíáé áíÝíäïôïò. «ìç óõíå÷ßæåéò, Ý÷ïõìå ñÜììáôá êáé ãéá ôç ãïýíá óïõ êáé ôç ãïýíá ôïõ ößëïõ óïõ…Èá óå ôåëåéþóù óôï ëåðôü…»ÁëëÜ, îåò ðïéá Þôáí ç ìáêáêßá Gonzo; ¼ôé üëá ôá ðáñáðÜíù Þôáí øÝììáôá. ÓêÝøïõí íá ãéíüôáí óôá áëÞèåéá áõôÜ…Ðùðù…Ðáíçãýñé å; Ïýôå óå ôáéíßá…»fmgreece.gr

http://transfernews.gr/news/greece/thessaloniki.html
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Γελάει ο κόσμος με επενδυτές και αρχίδια.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

apostolos

• Guest
Εγώ ένα ξέρω πάντως, οτι ήταν ανέλαβε ο Ζαγοράκης κύριο μέλημά του ήταν τα χρέη προς το δημόσιο και η εύρεση μεγαλεπενδυτή καθώς ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να συνεχίσει εις τον αιώνα τον άπαντα με διοικήσεις πρωτοδικείου. Έτσι λέγανε, τα θυμάμαι πεντακάθαρα.

Κάθε φορά που κάτι ακουγότανε για επενδυτές η σταθερή θέση της ΠΑΕ ήταν: H AMK τρέχει, όποιος θέλει βάζει τα λεφτά και παίρνει τον ΠΑΟΚ. Είναι έτσι ή δεν είναι? Πώς τώρα μας προέκυψαν διαπραγματευτές αυτό δεν το έχω καταλάβει. Άρα κύριοι το όποιος θέλει βάζει λεφτά και παίρνει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν ψέμα, απλά και όμορφα. Είναι κι άλλα που πρέπει να γίνουν για να πάρει κάποιος την ΠΑΕ.

kostas4

• Guest
το οποιος θελει βαζει λεφτα και παιρνει την παε ισχυει αλλα:
1. εαν παρει ετσι την παε και οχι ως διοικηση πρωτοδικειου τοτε παιρνει και ολα τα χρεη πανω του τα οποια απετυχε να ρυθμισει ο ζαγορακης
2. οι τελευταιες δυο ΑΜΚ εχουν βγει ακυρες ή καθυστερησαν εξαιτιας επαναλαμβανομενων λαθων.

με την τρεχουσα ΑΜΚ δεν μαθαμε ακριβως τι συμβαινει και προσωπικα δεν πιστευω τιποτα πλεον

zagorakis

• Guest
Σύμφωνοι για το «ψαλίδι»

Θεωρητικά είναι σε εξέλιξη μια περίπτωση "επένδυσης" στον ΠΑΟΚ και υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα ήταν σωστό, να παίρνει μια διοίκηση σημαντικές αποφάσεις για το ρόστερ, εφόσον υπάρχει ενδεχόμενο να αλλάξει η ιδιοκτησία τις επόμενες μέρες...

Μ΄ αυτό το σκεπτικό, σύμφωνα με την ΠΑΕ, ο Ζαγοράκης επικοινώνησε με την πλευρά των "επενδυτών" για να τους ενημερώσει για τις κινήσεις, που θα γίνουν.

"Επειδή η κατάσταση είναι δύσκολη, εμείς έχουμε σκοπό να κόψουμε κάποια συμβόλαια και να φύγουν κάποιοι παίκτες. Εσείς τι άποψη έχετε; Να συνεχίσουμε πάνω στον σχεδιασμό που έχουμε κάνει εμείς ή θα γίνει κάτι διαφορετικό" φέρεται να ρώτησε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ τον Σαχπατζίδη, σε χθεσινοβραδυνή τους επικοινωνία.

"Ναι, προχωρήστε τον σχεδιασμό σας" φέρεται να απάντησε ο Σαχπατζίδης, καθιστώντας σαφές ότι η πλευρά του δεν έχει αντίρρηση να μειωθεί το μπάτζετ μέσα απ΄ αυτές τις κινήσεις. Σ΄ αυτή τη συνομιλία, σύμφωνα με την ΠΑΕ, ο Ζαγοράκης μίλησε και για συγκεκριμένα ονόματα παικτών και βέβαια και για τον Κουτσιανικούλη, για τον οποίο πλέον είναι γνωστό ότι φεύγει.

Στην ίδια συνομιλία άλλαξε και το ραντεβού των δύο πλευρών, που χθες το μεσημέρι είχε δοθεί για την Τρίτη. Η πλευρά των "επενδυτών" δεν μπορεί τη συγκεκριμένη μέρα και ζήτησε να πάει το ραντεβού προς το τέλος της άλλης εβδομάδας.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=9787

Offline Suicidal

• Βασικός
Tι ΛΛΛε ρε.....  :D

....και να φύγουν κάποιοι παίκτες....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή