Και κάτι ακόμη. Ίσως το πιο σημαντικό:
Στη συνέντευξη στην ΕΤ3 ο δημοσιογράφος έκανε τη διαπίστωση -και σύμφώνησε απόλυτα ο Σαββίδης-ότι το πρόβλημα
στον ΠΑΟΚ χρόνια τώρα είναι αυτοί που εαν τους ρωτήσεις τι δουλειά κάνουν σου απαντούν ΠΑΟΚ!
Για μένα είναι οι λέγόμενοι οπαδοπατέρες-παράγοντες που θέλουν τον ΠΑΟΚ μικρό για δικά τους οφέλη
κοροιδεύοντας τον κόσμο πουλώντας επανάσταση.
Το δίλλημα είναι απλό:
Ή παραχωρείς τον ΠΑΟΚ (το άψυχο υλικό) σε έναν φραγκάτο και τον εξυγιαίνει και συ κρατας την ιδέα ΠΑΟΚ στην καρδιά σου
Ή αφήνεις τους οπαδοπατέρες να φωνάζουν επι χρόνια στον κόσμο για Λαική Βάση χωρίς πρόγραμμα και οργάνωση και ρίχνεις τον ΠΑΟΚ όλο και πιο χαμηλά.
As pame ligo off-topic kai meta 8a to ksexorisoyme:
File lastk_33
Onomatakia exoyn aytoi poy exeis sto myalo soy? Giati den toys katonomazeis? Den pisteyo pos fovasai kati, afoy kaneis den kserei poios eisai, ara den kindyneyeyeis. Giati den mas les poioi einai aytoi poy les kai ti akrivos kanoyn?
Ama 8eleis 8a se voh8hso ligo, 8a po EGO merika onomata gnoston opadon.
ESY 8a prepei na peis se poioys apo aytoys anaferesai h na pros8eseis kai alla onomata.Dinontas fysika kai ta stoixeia poy ksereis gia ayatoys poy 8a anafereis.
GIATI TO SOSTO EINAI OLA TA LAMOGIA NA PAROYN MPOYLO APO TON PAOK, EITE EINAI DIOIKHTIKOI EITE EINAI "GNOSTOI" OPADOI. KA8ARSH SE OLOYS KAI GIA OLA.
Exoyme kai leme loipon ENDEIKTIKA:
KANARAKHS
LAGOGIANNHS
KYRIAKIDHS
MPLIAKOS
MASKOFOROS
ZOZE
YPARXO
CHELSEA
Empros, pes mas an kapoioi apo toys parapano (kai poioi alloi akoma) einai etsi opos toys perigrafeis kai pes mas giati.
KA8ARSH SE OLOYS KAI SE OLA.
Θα σου απαντήσω διαφορετικά:
ΟΛΟΙ μας συμφωνούμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένα καταπληκτικό γωνιακό μαγαζί με τεράστια πελατεία.Έτσι δεν είναι?
Το ερώτημα είναι
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΕΠΟΧΗ) ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ
ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΓΩΝΙΑΚΟ ΑΥΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ???Η δική μου απάντηση είναι η εξής:
ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ.
Εσύ ΗΟΜΟ εάν ήσουν ένας υγιής επιχειρηματίας και αγαπούσες πολύ τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζες?
Μην μου απαντήσεις σαν οπαδός αλλά σαν οικογενειάρχης επιχειρηματίας
Με λίγα λόγια κανείς μα κανείς σοβαρός επιχειρηματίας δεν πρόκειται να αναλάβει τον ΠΑΟΚ,
όσο διαπιστώνει ότι θα γίνεται κάθε φορά όμηρος των οπαδών και μάλιστα με τις ευλογίες του νόμου.
Αυτό προσπαθεί να αποφύγει ο Σαββίδης, αυτός ήταν για μένα ένας από τους ποικίλους λόγους που ο Αγγελόπουλος
"τελικά αρνήθηκε" την αγορά.
Βέβαια σαν οπαδοί που ήμαστε νιώθουμε ότι με τον τρόπο αυτό προστατεύουμε την ομάδα που αγαπάμε
ενώ ουσιαστικά την καταστρέφουμε και την οδηγούμε ολοένα στην ανυποληψία.
Την καταστρέφουμε από την πολύ μας την αγάπη. Γι αυτό λέω κάθε φορά ότι
Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ
ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ
ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ - ΜΗΝ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ -
Και είναι πολύ εύκολο να κατευθύνεις τον κόσμο σε ακραίες ενέργειες με άλλοθι την αγάπη για την ομάδα.
Και η αγάπη για τον ΠΑΟΚ είναι το πιο ισχυρό άλλοθι στον κόσμο.
Πρόσεξε το συλλαλητήριο που έγινε χθές. Είσαι ικανοποιημένος?
Εγώ ακόμη δεν κατάλαβα το λόγο που έγινε. Το ένστικο του κόσμου είναι αλάθητο.
Εαν ένιωθε ότι πραγματικά θα βοηθούσε τον ΠΑΟΚ θα κατέβαινε κατά χιλιάδες και αυθόρμητα.
Θυμίσου λίγο το συλλαλητήριο μετά τον αγώνα στο ΠΑΟΚ-gay+Παπαπέτρου. Καμία σχέση.
Από ότι άκουσα για τα 6.000.000 Euros έχουν υποθηκευτεί γηπεδικοί χώροι. Είναι αλήθεια?
Αν ναι γιατι αυτοί που βροντοφωνάζουν "ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ" δεν αντιδρούν?
Δηλαδή για να καταλάβω, τώρα που θα βγούμε ΟΥΕΦΑ είμαστε ΟΚ με τη συνείδησή μας?
Ή μήπως μας ενοχλεί που ο πρόεδρος του Ατρομήτου αντιδρά με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ και δεν σέβεται
την ιστορία μας? Εκεί καταντήσαμε. Να μας κάνουν πλάκα οι γειτονιές της Αθήνας. Κι έχουν και δίκιο!
Ο chris προχθες με ρώτησε αν για την κατάντια της ΠΑΕ φταίνε οι οπαδοπατέρες.
Η απάντηση μου είναι ότι αυτοί οι οπαδοπατέρες (η άρρωστη αυτή νοοτροπία που κατ' εμέ υποκινείται με επιτήδειο τρόπο)
δεν αφήνει να εξυγιανθεί ο ΠΑΟΚ γιατί πολύ απλά δεν τολμάει να αναλάβει κανείς αυτήν την ταλαιπωρημένη ομάδα.
Και έτσι η κάθε κυβέρνηση προκειμένου να γλιτώσει το πολιτικό κόστος μας προμηθεύει καθε τριετια με ένα λαμόγιο και 2-3 επιχορηγήσεις.
Κι αυτό θα γίνεται εσαεί εως ότου ο ΠΑΟΚ χάσει μεγάλο κομάτι της δύναμης του.
Καθημερινά ο ΠΑΟΚ χάνει οπαδούς. Αυτό εμένα με τρομάζει.
Καθημερινά οδηγείται στην ανυποληψία.
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ
ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΡΙΞΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!