Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 286150 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
Πάτε στην Αναζητηση,
βαλτε στο =Ορισμός παραμέτρων αναζήτησης= τις λέξεις εκτός συγκλονιστικού απροόπτου
και κλάστε στο γέλιο ! ! ! ! !   :smiley4:

γαμιολαπαοκ και παοκ24να'ναιοιωρες μας πρεπει να το εχουν shortcut σε κανα F12 ή στο Esc
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Δεν ξερω τι θα γινει μ´αυτους,δεν ξερω αν ειναι λαμογια ή τί άλλο,εκείνο όμως για το οποίο πλέον είμαι σίγουρος είναι ότι πρόκειται για άφραγκους ψιλικατζίδες για μια ιστορία όπως ο ΠΑΟΚ....όχι εγγυητική 10 αλλά 200 χαρτιών πρέπει να απαιτήσουν...βάλανε λέει 250.000 και δωσανε και 50.000 για τη σουΐτα...ρίγη οικονομικής συγκίνησης για το μέγεθος... :tikitaka:

kostas4

• Guest
O Βασίλης Φλωρίδης ενημέρωσε τηλεφωνικά τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι την Πέμπτη (04/08) νωρίς το απόγευμα θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Τους είπε ότι παρέλαβε το νέο του διαβατήριο και θα έρθει φέρνοντας μαζί του όλα τα απαραίτητα έγραφα που του ζήτησαν για την Ε.Ε.Α.
Ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Θανάσης Κατσαρής αναμένουν τον επίδοξο μεγαλομέτοχο. Εάν φτάσει νωρίς, η συνάντησή τους μαζί του, παρουσία φυσικά και του Γιώργου Σαχπατζίδη, θα γίνει πριν από τη ρεβάνς με την Βαλερένγκα.
Σε διαφορετική περίπτωση το καθοριστικό ραντεβού θα πραγματοποιηθεί μετά το ματς ή την Παρασκευή (05/08), όπου και αναμένονται -εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά- οι επίσημες ανακοινώσεις. Ίδωμεν...
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/enhmerwse-oti-erxetai-o-flwridhs.1318017.html

kostas4

• Guest
Δεν ξερω τι θα γινει μ´αυτους,δεν ξερω αν ειναι λαμογια ή τί άλλο,εκείνο όμως για το οποίο πλέον είμαι σίγουρος είναι ότι πρόκειται για άφραγκους ψιλικατζίδες για μια ιστορία όπως ο ΠΑΟΚ....όχι εγγυητική 10 αλλά 200 χαρτιών πρέπει να απαιτήσουν...βάλανε λέει 250.000 και δωσανε και 50.000 για τη σουΐτα...ρίγη οικονομικής συγκίνησης για το μέγεθος... :tikitaka:

o σαχπατζιδης περα απο τις σουιτες και τα δεκαδες διαρκειας που αγοραζει καθε χρονο εχει βαλει 500Κ πιο παλια που εχουν γινει μετοχες και αλλα 250Κ τωρα. μικρα νουμερα για τον ΠΑΟΚ αλλα εαν εσυ ξερεις κανεναν αλλο που εχει βαλει περισσοτερα χρηματα παω πασο

baron

• Guest
περισσοτερα χρηματα παω πασο

πάσο ως προς τι?

kostas4

• Guest
ως προς αυτο μαλλον  :tikitaka:

γιατι πολυ ευκολα απαξιωνουμε εδω μεσα ειτε τον ζαγορακη ειτε τον σαχπατζιδη ενω απο την αλλη πολυ ευκολα αποθεωνουμε (βλεπε μπανε)

Offline lik4

• Αλλαγή
δηλαδη εκτος απο τα εσοδα της ομαδας ειχαμε και ανθρωπο να βαζει καποια λεφτα....και πως γκενεν το ανοιγμα....  :gruebel:

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline corrupt

• Αλλαγή
γιατι πολυ ευκολα απαξιωνουμε εδω μεσα ειτε τον ζαγορακη ειτε τον σαχπατζιδη ενω απο την αλλη πολυ ευκολα αποθεωνουμε (βλεπε μπανε)

Να σου υπενθυμίσω πως για τρία χρόνια ο λαός έπινε νερό στο όνομα του Ζαγοράκη. Μέχρι να αρχίσει να κουβαλάει κοντούς, γκαγκατσηδες και να καθαρίζει την Τούμπα τον αποθέωνε ολόκληρος λαός, και όχι οποιοσδήποτε λαός αλλά αυτός του ΠΑΟΚ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

Αν τώρα βιώνει απαξίωση και έλλειψη εμπιστοσύνης, απλά λούζεται τις επιλογές του. Συνεπώς καθόλου "εύκολα" δε βρέθηκε εκεί που είναι τώρα.

baron

• Guest
Απ: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλ_
« Reply #7929 on: August 04, 2011, 17:05:08 »
ως προς αυτο μαλλον  :tikitaka:

xµµµµµµµ....

προσωπικά -απαξιώνω με πολύ μεγάλη ευκολία οποιονδήποτε σπρώχνεται να βγει στο φως. Δικαίωμα μου.

Γιατί είναι προσωπική του επιλογή. Κανένας δεν μπορεί να σε πίεση προς τα φώτα της δημοσιότητας.

Όταν και εφόσον το επιλέξεις αυτό δέξου και τις συνέπειες.
Καλο- η κακοπροαίρετη κριτική.

Καμια απαξίωση λοιπόν. Απλή κριτική.

Η απαξίωση (των πολλών) θα έρθει αργότερα όταν θα κυνηγάμε να πάρουμε (πάλι) πίσω αυτά που θα εξαφανιστούν από τα ταμεία μας.

Υπάρχει και ο πολύ απλώς τρόπος να βοηθήσεις την αγαπημένη σου ομάδα: Χώσε το χρήμα xwris να γίνει θέμα. Πάρε σουίτες και διαρκειας χωρίς να μαθευτεί στα πέρατα της γης.

Εγώ ξέρω καμια εκατοντάδα ΠΑΟΚτσάκια που τα βάζουν εδώ και χρονια χωρίς να ακουστεί λέξη.

Αυτοί γιατί τρώγονται να ακουστούν?

zagorakis

• Guest
"Είμαστε μαζί σας ψυχικά και οικονομικά"

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης παρουσίασε στους παίκτες, εντός αποδυτηρίων, τους νέους επενδυτές της ομάδας τονίζοντας ότι: "θα μας βοηθήσουν στην προσπάθειά μας". Σαχπατζίδης: "Εγγυημένα τα λεφτά σας, στόχος μας να δούμε τον ΠΑΟΚ πρώτο", ενώ ο Βασίλης Φλωρίδης τόνισε ότι είναι όλοι στο πλευρό της ομάδας

Λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα ο Θόδωρος Ζαγοράκης και οι επενδυτές της ομάδας, Βασίλης Φλωρίδης και Γιώργος Σαχπατζίδης πήγαν στα αποδυτήρια, όπου και έγινε η παρουσίασή τους από τον πρόεδρο της ΠΑΕ στους ποδοσφαιριστές.

"Οι κ.κ Φλωρίδης και Σαχπατζίδης είναι εδώ μαζί μας για να μας βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνουμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο Θόδωρος Ζαγοράκης για να δώσει τον λόγο στους δύο επενδυτές.

Ο Γιώργος Σαχπατζίδης τόνισε ότι όποια επιχείρηση έχουν αναλάβει οι δυο τους τα λεφτά των εργαζομένων ήταν πάντα εγγυημένα και το ίδιο θα συμβεί και στον ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: "Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά χρόνια να πάει στην κορυφή και εμάς αυτός είναι ο στόχος μας, να τον δούμε πρώτο."

Από την πλευρά του ο Βασίλης Φλωρίδης έστειλε ένα λιτό μήνυμα στους ποδοσφαιριστές: "Είμαστε μαζί σας ψυχικά και οικονομικά."

http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/eimaste_mazi_sas_psyxika_kai_oikonomika.1318588.html

«Τέρμα τα προβλήματα»

Ο Βασίλης Φλωρίδης παρουσιάστηκε στα αποδυτήρια της ομάδας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα από τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα. Έχει ενδιαφέρον το τι είπε ο άνθρωπος που αναμένεται να πάρει τις τύχες της ΠΑΕ στα χέρια του.

Ο Βασίλης Φλωρίδης αφού παρουσιάστηκε από τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Ζήση Βρύζα, τόνισε τα εξής στην ομάδα. "Από εδώ και στο εξής, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Τα πάντα θα κυλούν φυσιολογικά και πάνε όλα καλά. Είμαι για καλό σκοπό εδώ και θα το διαπιστώσετε όλοι σας" τόνισε ο ομογενής επιχειρηματιας.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα είναι αλήθεια πως αγωνιούσε για το μέλλον και τον τρόπο που θα καταβάλονταν τα οφειλόμενα και άκουσε την τοποθέτηση Φλωρίδη με σχετική ανακούφιση.

Από εδώ και στο εξής αναμένονται οι ανακοινώσεις των δύο πλευρών.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10520

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ακομα περιμενουμε και μετα θα σχολιασουμε... Εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι δεν με ενδιαφερει η προελευση των χρηματων, αλλα το να τα διαχειριστουν σωστα στην ΠΑΕ.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

zagorakis

• Guest
«Συμφωνήσαμε σε όλα»

Ο Βασίλης Φλωρίδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη συμφωνία με τους Θοδωρή Ζαγοράκη, Θανάση Κατσαρή, φεύγοντας από το γήπεδο της Τούμπας.

Ο νέος (όπως όλα δείχνουν) πρόεδρος του ΠΑΟΚ τόνισε τα εξής:

«Έχουμε συμφωνήσει σε όλα. Αύριο θα βάλω τις πρώτες 500 χιλιάδες ευρώ και έπεται συνέχεια. Εγώ θα είμαι ο πρόεδρος, ο Ζαγοράκης με τον Βρύζα θα είναι οι αντιπρόεδροι. Θα κάνουμε άμεσα μεταγραφές γιατί έτσι πρέπει. Σήμερα η ομάδα μας ήταν υπέροχη όπως και ο κόσμος» τόνισε ο κ. Φλωρίδης αποχωρώντας από την Τούμπα.

Φεύγοντας από την Τούμπα, σε οπαδούς, που περίμεναν να μάθουν νέα, μίλησε και ο Γιώργος Σαχπατζίδης. "Το πρώτο μέλημα είναι να πληρωθούν οι παίκτες. Δεν θα αφήσουμε την ομάδα χωρίς μεταγραφές", είπε.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10523

giannis80

• Guest
Αυτός που είναι συνέχεια δίπλα στον Φλωρίδη, που φοράει κι αυτός καπελάκι, ποιος είναι?

apostolos

• Guest
800 κιλά στυλ ο άνθρωπος τι να λέμε... 5000 δολλάρια κάνει μόνο το καπέλο

jmjyiannis

• Guest
O Τρίτσης δεν είχε έτσι το σακακι?

Τέτοιο καπελο είχε και ο παππούς μου... δεν ήξερα οτι βγαίνει και σε ακριβή έκδοση.

πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο με μούρη porche

Offline bozik

• Αλλαγή
Αυτός που είναι συνέχεια δίπλα στον Φλωρίδη, που φοράει κι αυτός καπελάκι, ποιος είναι?
δεν ξέρω ποιος είναι αλλα μου θυμίζει λίγο γούμενο...η για να το πω καλύτερα... ξάδερφο του γούμενου από την αριζονα  :D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline maman

• Αποστολή
  • **
Μη γαμας τη συζητηση ρε φιλε...

Ακου ξαδερφος του Γουμενου απο το Αλαμπαμα  :o :o :'(
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

jmjyiannis

• Guest
Αυτά συμφώνησαν

Πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε επίσημη ενημέρωση για τη συμφωνία που υπάρχει μεταξύ της διοίκησης, του Α.Σ. ΠΑΟΚ και της πλευράς των νέων αγοραστών της.Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν από επίσημα χείλη

Α) Σήμερα Παρασκευή ο Βασίλης Φλωρίδης θα καταβάλει 500 χιλιάδες ευρώ στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Β) Τη Δευτέρα, ο Γιώργος Σαχπατζίδης θα δώσει άλλες 250 χιλιάδες ευρώ, τα οποία μαζί με αυτά που έχει δώσει μέχρι τώρα για τη μεταγραφή του Γιώργου Γεωργιάδη φτάνουν τις 500 χιλιάδες ευρώ. Εφόσον ο Βασίλης Φλωρίδης έχει βάλει από σήμερα Παρασκευή άλλες 500 χιλιάδες, το συνολικό ποσό που θα έχει καταβληθεί θα φτάνει το ένα εκατ. ευρώ.

Γ) Μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, σε λογαριασμό του Α.Σ. ΠΑΟΚ θα μπούνε έξι εκατ. ευρώ, τα υπόλοιπα δηλαδή για να φτάσουν συνολικά τα επτά και τότε ο Θανάσης Κατσαρής θα κινήσει τις διαδικασίες για την αλλαγή της διοίκησης πρωτοδικείου.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10527&t=1

Εν τω μεταξύ αυτουνού το ΑΦΜ το μάθαμε;

SALPARADISE

• Guest

Ωγαίος ο Πγόεδγας...