Για τελευταία φορά θα γράψω σε αυτό το θέμα και θα το τηρήσω. Επειδή τα γραπτά μένουν και θα υπάρχουν και για τα επόμενα χρόνια, ΑΝ υπάρχει ΠΑΟΚ θα ήθελα να βάλω κάποια ερωτήματα και ας τα πάρουν σοβαρά στο μυαλό τους ΟΛΟΙ. Θα κατηγορήσω αρχικά την διοίκηση του ερασιτέχνη η οποία τόσα χρόνια κρατούσε ένα κλειστό club μελών, δεν υπήρχε ούτε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, και δεν δόθηκε η δυνατότητα να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ νέα μέλη από όλα τα μέρη του κόσμου. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου δεν πάει άλλο ίσως αύριο να μην υπάρχει ΠΑΟΚ στην Α εθνική.
Διαβάζω πως είναι η ευκαιρία να παραχωρηθεί το γήπεδο στον Σαββίδη για 49 χρόνια.
Ρωτώ αν απογοητευθεί και φύγει θα μείνουμε χωρίς γήπεδο;
Πάλι διοίκηση πρωτοδικείου δεν θα έχουμε;
Για πόσα χρόνια θα μας αγοράσει, γνωρίζει κανείς;
Για ποιο λόγο να επενδύσει ο επόμενος;
Βασιζόμαστε στο θα βάλω λεφτά, αν δεν βάλει;
Φτάσαμε στο σημείο να μιλάμε για διάλυση; των τμημάτων του Α.Σ. θα τρελαθώ εντελώς, αυτό δεν περίμενα να το ακούσω ποτέ.
Στο θέμα του γηπέδου γιατί καταλαβαίνω πως αυτό μας νοιάζει, θέλουμε καινούργιο γήπεδο; Ας σκεφτούμε αυτό που λέει ο άρρωστος είναι μια πολύ καλή λύση.
Εκβιασμούς ο λαός δεν σηκώνει. Θα μου πείς ποιος λαός αφού τα υπάρχοντα μέλη στον Α.Σ. είναι τυπικά ο λαός.
Εγώ θα το πω όσο και να πονέσει και αν με κατηγορήσουν κάποιοι προτιμώ την Δ εθνική και να έχω το γήπεδο το οποίο θα το εκμεταλλευτώ σαν ερασιτέχνης μετά. Και πριν προλάβει να μου την πεί κανένας ας σκεφτεί καλά πόσο πιο ΠΑΟΚτσής μπορεί να είναι από το άλλον.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Σαββίδη μιλάω ειλικρινά αλλά με αυτό τον τρόπο που γίνονται οι συζητήσεις είναι ύποπτες. Ας πρόσεχα να ήμουν μέλος και να αποφάσιζα για αυτό το ζήτημα, αλλά δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό. Ας επικρατήσει λίγη ψυχραιμία γιατί οι μέρες είναι κρίσιμες.
Και να ξαναγυρίσω στο θέμα του ερασιτέχνη που έγραψε ο iron eagle, αν αύριο θα έχεις με όποιον πρόεδρο ομάδα στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ πάει κατα διαόλου, διαλυθεί, εσύ όταν θα θέλεις να δεις μπάσκετ στην Θεσσαλονίκη θα πηγαίνεις στο σκουλίκι που θα είναι ο εκπρόσωπος της πόλης στο μπάσκετ; Τα μικρά παιδάκια που θα θέλουν να ασχολήθούν με άλλα αθλήματα εκτός επαγγελματικών αθλημάτων θα αναγκάζονται να γράφονται στο σκουλίκι και να κυκλοφορούν με τις φόρμες τους σε καθαρά ασπρόμαυρες περιοχές; Αν για ένα κολογήπεδο φτάνουμε να σκεφτόμαστε αυτά τα πράγματα εγώ προτιμώ την παλιά Τούμπα και ας μη με αρέσει. ΠΑΟΚ δεν έγινες για μια σε ενδιαφέρει μια εταιρία η μια πολυεθνική που θα κονομάει η τουλάχιστον δεν έγινα εγω για αυτό τον λόγο. Για μένα στο μυαλό μου πηγαίνει η προσφυγιά, η φτώχια, η απαξίωση, ο Πόντος λόγω καταγωγής, το καμάρι του Βορρά και όχι μόνο.