Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 288939 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline replicant4

• Αποστολή
  • **
o Kαναρακης δε νομιζω οτι συναντηθηκε ως εκπροσωπος του λαου του ΠΑΟΚ.
συναντηθηκαν (Ζουραρις και Καναρακης) ως εκπροσωποι της εν δυναμει δοικησης του Α.Σ. ΠΑΟΚ μετα τη Τεταρτη. (αν συναντηθηκαν οπως λετε)

και εμεις aetos2kefalos αν κατεβαζαμε ψηφοδελτιο ως φορουμ του paokworld για τις εκλογες του Α.Σ. και ειχαμε καποιες πιθανοτητες
νικης να εισαι σιγουρος οτι ο ιδιος ο Σαββιδης θα ηθελε να συναντηθει με καποιους εκπροσωπους δικους μας...

μια που απο τη προηγουμενη Τεταρτη μου πεφτει και επισημα λογος (μιας και οι μετοχες ανηκουν στον Α.Σ.)
να πω την αποψη μου:

εγω μπερδευτει κι εγω αρκετα με το Σαββιδη και λεω ξεκαθαρω οτι προτιμω
οι μετοχες να μεινουν σε ΠΑΟΚτσηδικα χερια και να περασουμε ενα μεταβατικο σταδιο για 1-2 χρονια.

το πως θα ειναι αυτο το μεταβατικο σταδιο δε μπορω να ξερω, καθως υπαρχουν πολλοι δρομοι...

υπαρχουν σιγουρα δυο ονοματα που μπορουν να συσπειρωσουν το κοσμο του ΠΑΟΚ σε ποσοστα ανω του 90%

Γιωργος Κουδας.
Θεοδωρος Ζαγορακης.

νομιζω οτι πρεπει και αυτοι καποτε να αναλαβουν τις ευθυνες του και να μπουν μπροστα σε καποια κινηση...
ο κοντοπουτανος ποιος μαγκας ηταν και εκανε αυτα που εκανε στην ΑΕΚ ?

ακομη και στην ΠΑΟΚτσηδικη οικογενεια υπαρχουν καποιοι παραγοντες που μπορει κι εγω
μερικους να τους εχω κακοχαρακτηρισει αλλα δε νομιζω οτι ειναι τοσο λαμογια οσο ειναι
ενας ουρανοκατεβατος σαν το Γουμενο.
οριστε μερικα ονοματα που με μπροσταρηδες Κουδα και Ζαγορακη και μια μορφη πολυμετοχικοτητας
πιθανον να μπορουσαν να συνδραμουν καποια λιγα χρηματα:
Μαμιδακης, Λακης Αλεξοπουλος, Σεργιανιδης, Λακης Οικονομιδης, Καλυβας, και γιατι οχι και το πλουσιοτερο μελος του Α.Σ. ...
πιθανον να ξεχναω και αλλους...
ειναι σιγουρο βεβαια οτι αμα γινει μια τετοια κινηση θα εμφανιστουν και αλλοι παραγοντες, εστω και με τη μορφη χορηγειων
γιατι οχι κι ο Αρβανιτιδης...

επισης, πρεπει καποτε να ανοιχτει και ενας γαμημενος λογαριασμος απο τον Α.Σ., εστι ωστε να γραφονται
μελη απο το εξωτερικο οσοι θελουν αλλα και να στελνουν χρηματα επιπλεον οσοι εχουν την οικονομικη δυνατοτητα...
και γατι οχι να πηγαινουν ολα αυτα τα χρηματα στη ΠΑΕ αρχικα...

οπως εχουμε χιλιοπει, το προβλημα του ΠΑΟΚ δεν ειναι οικονομικο.
το προβλημα του ΠΑΟΚ ειναι η διαφανεια, η αληθεια και η τιμιοτητα.
οπως ειπε και ο Νικολας, ετσι λεω και εγω: "θελω ΠΑΟΚ ανεξαρτητο. φτωχο αλλα τιμιο..."

αυτα λιγο προχειρογραμμενα και καπως βιαστικα ειναι η αποψη μου...
σιγουρα μπορουν να υπαρξουν πολλα εναλακτικα σχεδια για μοντελα διοικησης. ( π.χ. διοικηση πρωτοδικειου)

οσο για το ΟΥΕΦΑ, αν ρωτησει καποιος:

νομιζω οτι ο ΠΑΟΚ ως συλλογος εχει τη χρυση ευκαιρια να τους δωσει ενα καλο μαθημα:
"Αφου η πολιτεια και η ΕΠΟ αποφασισαν οτι ο ΠΑΟΚ δε πρεπει να συμμετεχει στο ΟΥΕΦΑ,
εμεις δε μπαινουμε καν στο κοπο να ψαξουμε την εγγυητικη. Εμεις δε παρακαλαμε κανεναν.
Ας κρατησουμε μια φορα τη περηφανια μας και ας μη τους δωσουμε το δικαιωμα να λενε
οτι το κρατος χαρισε τη συμμετοχη ΟΥΕΦΑ στον ΠΑΟΚ. αφου τολμησαν να μας ξεφτιλισουν
τη Παρασκευη, τωρα πρεπει να το βαλουν στο κωλο τους το ΟΥΕΦΑ.
και τα υπολοιπα στους δρομους.
στην Εκθεση.
στις εκλογες. δε μπορει να υπαρχει ενα 5-10% ΑΚΥΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ στη Θεσσαλονικη και στους γυρω νομους. εγω λεω οτι μπορει...
να δουμε αν βγει τριτο κομμα το ΑΚΥΡΟ σε κανα 2-3 νομους αν θα μας ξανακουνηθουν στο μελλον...

οσον αφορα το Σαββιδη τα εχουμε ξαναπει:
αν θελει να παρει το ΠΑΟΚ μπορει να τον παρει σε μια νυχτα.
αν θελει ομως να μας εκβιασει για να αρπαξει το Γηπεδο, πρεπει να παει απο εκει που ηρθε...

αν σημερα τεθει θεμα γηπεδου, μπορει να γινει ενας πολυ ωραιος πλειοδοτικος διεθνης διαγωνισμος απο τον Α.Σ.
και να δειτει οτι οι εταιριες που θα ερθουν θα ειναι εκατονταδες...
και δε θα εχουν κανενα προβλημα να δωσουν και μια εγγυητηικη 6 εκατομυριων ευρω για τη παε
(ψιχουλα μπροστα στα μελλοντικα κερδη του οικοπεδου της Τουμπας, ως εμπορικου χωρου)
δε ξερω αν υπαρχουν 20.000 τ.μ. και βαλε για εμπορικους χωρους στο κεντρο αλλης μεγαλης Ευρωπαικης πολης...

να μη νομιζουν καποιοι οτι ειμαστε και μαλακες...

symfono me oti les, mallon kalytera giati sto radio os pros to meros mas katholou kala dne ta leei o savvidis. Gia ton eayto tou kala ta leei, logiko einai na thelei ot gipedo, alla mou fainetai oti tha pesoume se megalytero louki, kai ante na kaneis poreia stin kokkini plateia meta
Χώρις ΠΑΟΚ η ζωή δεν έχει νόημα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
H diafora einai XAODHS.
Den prokeite na ginei simfonia k sigoura gia auto den ftaiei o Katsaris alla o Savvidis pou eno o Katsaris tou leei oti iparxei nomos stin Ellada k tou antiprotinei olokliri thesi ston AS autos den simfonei.

PS. Me tin proipothesi oti ontos isxiei to parapano
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
TWRA POU PEISTIKAME OLOI SKATA NA FAEI O SAVVIDIS. AS FIGOUME OLOI APO TOU KANAPEDES MAS LOIPON
KAI AS KATEVOUME KSANA STOUS DROMOUS : MONO EKEI EXOUME DYNAMH

POLY KOIMITHIKAME ME TON SAVVIDI OLOI KSANA STOUS DROMOUS KAI PISTEUW PWS AFTI TI FORA AN KAPIOI KANOUN ""EKTROPA""
DEN PREPEI KANENAS NA TOUS PEI TPT

opws lene kai oi paokfans : RANTEVOU STA XARAKWMATA
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Dimitris_Hattrick

• Guest
Παντως ρε παιδια, οτι λεει ο Σαββιδης ειναι ΛΟΓΙΚΟ.

Βαζοντας τα παντα κατω, δεν εχει καπου λαθος. Ετσι οπως ειναι αυτη τη στιγμη η κατασταση, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν γινεται κερδοφορος-ανεξαρτητος ο Παοκ, γι αυτο η κατασταση διαιωνιζεται. Αυτο που θελουμε ειναι ουτοπικο. Θελουμε καποιον να ρθει να βαζει χανοντας λεφτα, για οσο αντεξει και μετα παμε στον επομενο. Προσωπικα δεν νομιζω να εχω ακουσει αλλον που να ειναι ΣΟΒΑΡΟΣ επιχειρηματιας και να λεει ξεκαθαρα το αυτονοητο: πως θελει να κανει κερδοφορα επιχειρηση τον Παοκ, πως θελει να επενδυσει ΚΑΙ να βγαλει λεφτα απ την ομαδα. Αυτο δεν θελαμε παντα??? Αυτο δεν ειναι και το πιο λογικο?

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero

Offline savage republic

• Βασικός
Ο τύπος μπορεί να έχει πάρα πολλά δις, να είναι πραγματικά κολλοσός. Αλλά φέρεται και σαν φεουδάρχης. Επειδή γουστάρω να με παίρνουν στα σοβαρά και σαν οπαδό και σαν πολίτη (δηλαδή είναι για μένα στάση ζωής), είμαι τελικά αρνητικός. Τον πίστευα πάντως πολύ. Έχει δύναμη, αλλά δε θα κάτσουμε να μας ****σει επειδή είναι φραγκάτος. Οι δικές μας οι εγγυήσεις ποιες είναι; Αυτός μπορεί να ζητάει ό,τι γουστάρει. Εμείς δεν πρέπει να δείξουμε και κάποια δύναμη στις διαπραγματεύσεις; Το ότι μιλάει ωραία, δε μου λέει τίποτα. Όταν μιλάει και απευθύνεται σε μας, μιλάει στο συναίσθημά μας (υποσχέσεις για τίτλους κ.ο.κ.), αλλά όταν η κουβέντα πάει στα συμφέροντά του, εκεί επικρατεί η λογική. Λοιπόν, ας επικρατήσει και σε μας η λογική. Ας μην παρασυρθούμε σε άμεση συμφωνία. Αλλά και να μην τον διώξουμε. Θέλει χρόνο η υπόθεση. Ας κάνουμε όλοι λίγο υπομονή. Πάντως οι Γουμενοπαγώνηδες πρέπει να φάνε πολύ ξύλο. Αυτοί μας έφεραν εδώ, να μην το ξεχνάμε, έτσι; Ούτε ναι , ούτε και όχι. Το καλοκαίρι προβλέπεται θερμό. Και ίσως να χρειαστεί να βάλουμε όλοι το χέρι στην τσέπη. Να χτίσει έστω ένα κτίριο και για τα υπόλοιπα αθλήματα του Π.Α.Ο.Κ. Πρέπει να απαιτούμε, για να παίρνουμε.

Offline savage republic

• Βασικός
Για να μην παρεξηγηθώ, είμαι αρνητικός σε αυτό που άκουσα ως προοπτική, αλλά μπορώ να είμαι και θετικός στο μέλλον, αν δω ότι με λογαριάζουν σαν κάτι παραπάνω από τον χαζό που (θα) τα ακουμπάει. Γι' αυτό κρατάω και μία πισινή.

IronEagle

• Guest
Etsi akribos opos ta eipe einai...!!!!
H diafora mas me tin ypoloipi Eyropi einai xaodis !!!!! Oi nomoi stin Ellada distixos tirounte ekei pou de xreiazonte !!!!
Eimai o idios melos ston A.S. kai exo protrepsei ki alla meli (kai mesou aytou tou forum na eggrafoun ston A.S.) kai akoma exo bo'i'8isei (akoma kai oikonomka) oste na eggrafoun kai alla paideia ston A.S. !!!!

Kai gia na sas to kano pio liano giati isos den 8elete na to katalabete......
Mexri prin 5 meres isxye ston PAOK :   38 % goumenos
                                                   +38 % pagonis
                                                   +10 % A.S.
                                                   -----------------------
                                                     85 %        ante baria baria 90 %    'H akoma kai 95 %     !!!!!!!!!!

TA YPOLOIPA 5 %  - 10 %    POU EINAI ORE KATAKA'I'MNEH ROUMELH ? ? ? ? ?
MPOREI KAI MENA NA MOU THN KARFOSEI AYRIO KAI NA PAO NA STAKSO 30 EK. EYRO KAI NA AGORASO TON PAOK !!!!
8A ER8EI KAPIOS META APO 1-2-3 XRONIA KAI 8A MOU PEI: "SE MENA ANOIKEI TO 5 %  -  10 % TOU PAOK 8ELO TA POSOSTA MOU",
......TI 8A TOU PO EGO TOTE RE PAIDIA  ? ? ? ?

Etsi distixos , o PAOK 8a parameinei ERMEOS tis ellinikis nomo8esias, giati polli apla den mporei kamia kibernisi na diafilaksei kanena !!!! Oute kapion epixeirimatia, alla oute kai ta idia ta somateia !!! Epilektika diafilosante ta symferonta kapoion epeixirimation( kokalis - bardiligiannis klp.) , alla kai epilektika kai ta idia ta somateia (gay kai bazelos) !!!!

Distixos ean den epembei i idia i kibernisi oste na alaksei kati sto nomo8etiko, tote 8a exoume kai ta epomena 2014 xronia prota8liti ton gay - kokkali kai deytero ton bazelo - bardilogianni !!!!

....krima krima krima !!!!! :'(      :'(       :'(

den_pame_kala

• Guest
καλα τα ειπε αλλα...

αυτς λεει αν δεν αλλαξει ο νομοσ δεν αγοραζω
αν δεν εχω το 100% δεν αγοραζω
αν δεν εχω γηπεδο
αν δεν εχω σημα

ε στο τελος ας του δωσουμε και τις γκομενες μας να τελειωνουμε

πλακα μας κανει????????????????

Offline babis36

• Αλλαγή
Καλα σιγα να μην βρεθει λυση μεχρι Δευτερα. Μεχρι δευτερα παρουσια μπορει. α) Ο Σαββιδης για μενα επιχειρηματικα τα λεει σωστα. Να αγορασει χρεη χωρις τιποτα στα χερια του και χωρις εγγυησεις οπως σήμα, γηπεδο αν ειναι σοβαρος και εξυπνος αποκλειεται. β) Το οτι αν ψαχνουμε για επιχειρηματια να αγορασει την ομαδα δεν μπορει να μιλαει με 100 διαφορετικους ανθρωπους αλλα με εναν επισης σωστο. γ) Σιγα να μην φυγουν απο τον ερασυτεχνη το 10% των εσοδων του ποδοσφαιρου. Απο τι θα τρεφονται διαφοροι εφοροι διαφορων τμηματων του ερασυτεχνη αλλα και αθλητες και προπονητες? δ) Σιγα να μην βαλει χερι νομοθετικα σε αυτο το μπαχαλο ο Ορφανος. Αποκξλειεται γιατι δεν ξερει και πως να το λυσει. ε) Μετα απο αυτα που ακουσα σημερα η προβλεψη μου για το μελλον ειναι: σιγουρα εκτος ουεφα, μεγαλος στοχος της επομενης χρονιας η παραμονη στην Α εθνικη. (Αντιο Σαλπι καλη καριερα στον γαυρο).Η  Δ εθνικη ειναι πολυ κοντα και παρ'ολα αυτα ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΑ καθαρισει ουτε εκει. Οι ιδιοι τυποι θα ειναι εκει μεσα γιατι δεν εχουν που αλλου να πανε και γιατι η πολιτεια θα συνεχιζει να τους στηριζει. Κοινως οπως εγραψε ενας φιλος (G4) πιο πριν ο ΠΑΟΚ θα κανει πολλα χρονια να καθαρισει. Αντε γειαααααααααααααα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

giannis80

• Guest
Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν έχει καταλάβει ο Σαββίδης.Δεν θέλει να δίνει ενοίκια ούτε και ποσοστά στον ΑΣ από το γήπεδο?Συμφωνεί να δίνει ενοίκια αλλά όχι ποσοστά?Το οικόπεδο δηλαδή δικό του είναι?Αφού σε άλλον ανήκει το οικόπεδο,δεν πρέπει να δίνει ενοίκιο απο οποιαδήποτε επιχείρηση εκμεταλλεύεται σε αυτό το οικόπεδο στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου?Τελοσπάντων.Εγώ απογοητεύτηκα,έχει δίκιο οταν λέει οτι άλλο επαγγελματική ΠΑΕ και άλλο ΑΣ(γιατί να συντηρώ εγώ την πάλη,υην κολύμβηση κτλ) και πρέπει να διαχωριστούν,αλλά από την στιγμή που είναι ο νόμος δεν αλλάζει κάτι.Από την συνέντευξη του εγώ βασικά κατάλαβα πόσο ανώμαλο είναι το σύστημα στο οποίο στηρίζεται ο επαγγελματικός αθλητισμός στην ελλάδα(10% των μετοχών της ΠΑΕ στον ΑΣ,ποσοστά στον ΑΣ κτλ).

IronEagle

• Guest
Re si file gianni....
Ean ypo8esoume oti 8a plirone ena enoikio 100.000 eyro to mina gia enoikio tou gipedou einai 1.200.000 Eyro to xrono... ? ? ?
O PAOK diladi ayti tin stigmi einai xreomenos 20.000.000 Eyro , kai sou leei oti sou ta kseplirono, ara de  sinepagete ayto me 18 xronia xrisi tou gipedou... ? ? ?
Pio den katalabes ? ? ?

Koitakiste ligo na deite !!!
O an8ropos bgike se KRATIKH THLEORASH kai anafer8ike  STON NOMARXH , ton opoio ton "Parakalese" na einai o martiras ton sizitiseon, kai PETAKSE TO MPALAKI ston PRO8YPOURGO kai ston  ORFANO !!!! ....kataleksi !!!!

Ean itan lamogio kai apateonas den 8a ebgene dimosios se KRATIKH T.V. xoris tin stiriksi tis kibernisis kai kata kapoion tropo na tin kraksei !!!!

apaoki13

• Guest
gia na katalavw ki egw pou den parakolou8hsa. O savides eipe oti den agorazei logw tou posostou tou erasitexni; thn ekmetaleysh tou shmatos outws h allws aytos den 8a thn exei; thn ekmetaleysh tou ghpedou h pae den 8a thn exei; aplws zwrizetai gia to 10%;

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
k malista milouse me enan tropo gia ton karamanli me stilaki ego sas gamao olous giati eimai rosos megistanas :P
"as sintirisei ton AS o orfanos k o karamanlis" k malista xoris tin prosfonisi Kirios.

Enan tetoio theloume ston PAOK alla...

PS. Pantos me xaropoiei oti o katsaris tou leei oti tha tou elega k ego stin erotisi peste mou ti agorazo : "Ton Kosmo..."

IronEagle

• Guest
...Kai as mi ksexniomaste.....
Ean o bazelo-likourezos pari to ok apo gagatsi kai UEFA, einai dia8etimenos na dosei tin EGGYITIKH YPSOUS 6 .000.000 Eyro, gia na simetasxei o PAOK sto UEFA

....AFILOKERDOS !!!!!!

AYTO EMENA PROSOPIKA MOU LEEI POLLA !!!! KAI AN PRAGMATI GINEI ETSI, TOTE 8A EINAI OPOS 8A LENE OI IDIOI ARI8MOI (einai para pola aderfia pou dinoun simasia stous ari8mous) , O MONADIKOS EYERGETHS STON PAOK THN TELEYTEA PENINTIKONTIA (diladi ta teleutea 50 xronia, amfibalo ean kapios ebale teleios adiafora kai afilokerdika 6.000.000 eyro ston PAOK) !!!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero