Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 286151 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alexisv

• Αλλαγή

Πάντως κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει περίπτωση η πλευρά Σαβίδη να αναγκάστηκε να προέβη σε αυτές τις δηλώσεις λόγω της ξαφνικής δημοσιότητας που πήρε το θέμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα να υπάρξουν τελικά θετικές εξελίξεις.

http://www.sport24.gr/html/ent/944/ent.111944.asp

Malon tha sinehisi auti i istoria k apo bdomada...   :-\
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

giannis80

• Guest
Επιχειρηματίας με ιδιωτικό Λιαρ Τζετ,την μεγαλύτερη καπνοβιομηχανία στην Ρωσσία,με εργοστάσιο όπλων(νόμιμο) που εξοπλίζει τον στρατό της ελλάδας,του ισραήλ(ο καημενούλης εδώ δεν έχει πολλή δουλειά) και της ιορδανίας,μέτοχος σε εταιρεία του Αμπράμοβιτς,που να θέλει όλο τον ΠΑΟΚ,δεν το πιστεύω ότι θέλει διαφήμιση και δεν έχει λεφτά.Απλά,τα αιώνια λαμόγια του ΑΣ θέλουν να κρατάνε τον ΠΑΟΚ μικρό για να κάνουν ότι θέλουν.Για το γήπεδο.Έχω εγώ ένα οικόπεδο,και έχει ένα διώροφο σπίτι εντός οικοπέδου,που μένει κάποιος άλλος και μου δίνει το ενοίκιο.Αν έρθει κάποιος άλλος,συννεοηθεί με τον ενοικιαστή για να πάρει το σπίτι αυτός(ο καινούριος), το γκρεμίσει και χτίσει ένα 4όροφο κτίριο,με μαγαζία στους 2 ορόφους και σπίτια στους άλλους 2,τι σημαίνει?Οτι μου παίρνει και το οικόπεδο? Αφου θα μου δίνει το ενοίκιο,εγώ συνεχίζω να είμαι ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου.

Υ.Γ Επαναλαμβάνω κάτι που πιστεύω.Ο γούμενος και ο παγώνης δεν έχουν καμία ευθύνη που χάλασε η δουλειά.Για όλα τα δεινά του ΠΑΟΚ,ευθύνεται το ανθρωπάκι που παριστάνει τον πρόεδρο του ΑΣ και τα λαμόγια του Κόκκαλη που τον περιτριγυρίζουν.

DIMITRITCI

• Guest
http://www.metrosport.gr/modules.php?name=FirstPageNews&func=viewcurrent&varid=56047
Αναστολή ενδιαφέροντος από Σαββίδη

Την αναστολή του ενδιαφέροντος του Ιωάννη Σαββίδη για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Ελληνορώσου επιχειρηματία, Γιάννης Καχριμάνης. Ο δικηγόρος της πλευράς Σαββίδη τόνισε ότι ο συγκεκριμένος επενδυτής έκρινε πως δεν είχε ωριμάσει η ιδιοκτησιακή διάρθρωση της ΠΑΟΚτσήδικης οικογένειας στο σύνολό της. Από εκεί και πέρα, πρόσθεσε πως θα παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και ανά πάσα στιγμή θα είναι έτοιμος, για να συμμετάσχει σ' ένα ΠΑΟΚτσήδικο όραμα, με τη δημιουργία εντός ευρωπαϊκά δομημένου σωματείου.

"Μετά από μία προθεσμία τριών μηνών έντονων και ειλικρινών διαπραγματεύσεων, ο επενδυτής Ιωάννης Σαββίδης, αποφάσισε να αναστείλει την έκφραση ενδιαφέροντος του στη συμμετοχή ενός μεγάλου και ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ, παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις, προκειμένου μόλις οι συνθήκες της ΠΑΟΚτσήδικης οικογένειας ωριμάσουν, να συμμετάσχει σ' ένα ΠΑΟΚτσήδικο όραμα" ήταν η δήλωση δια στόματος του κ. Καχριμάνη, ο οποίος συνεχίζοντας, τόνισε: "Ως δικηγόρος του ιδίου και της οικογένειας Παπαδόπουλου, θέλω να ευχαριστήσω τους συνομιλητές μου και όλα τα μέλη της ΠΑΟΚτσήδικης οικογένειας". Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο κ. Καχριμάνης, δήλωσε: "Μέσα σε όλα τα οποία ετέθησαν ήταν και η αξιοποίηση κάθε περιουσιακού στοιχείου του ΠΑΟΚ. Η γενικότερη εκτίμηση ήταν ότι δεν είχε ωριμάσει η ιδιοκτησιακή διάρθρωση της ΠΑΟΚτσήδικης οικογένειας. Ο κ. Σαββίδης ενδιαφέρθηκε για το σύνολο. Και του ερασιτέχνη. Ήθελε να συμμετάσχει σε ένα ΠΑΟΚτσήδικο όραμα, τις δυνάμεις τις έχει. Μόλις οι συνθήκες των διαπραγματευτικών δεδομένων ωριμάσουν, εμείς θα παρακολουθούμε από κοντά και θα είμαστε έτοιμοι. Ο κ. Σαββίδης θέλει ένα ευρωπαϊκά δομημένο σωματείο. Το συμπέρασμα είναι ότι αυτή τη στιγμή αναστέλλεται το έμπρακτο και έντονο ενδιαφέρον. Δεν μπορώ να απαντήσω αν ήταν ο κ. Σαββίδης πίσω από τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών στα οικονομικά της ΠΑΕ. Δεν γνωρίζω αν ενδιαφέρονται κι άλλοι για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δε θέλω να μιλήσω και να εκθέσω κόσμο. Η αντιμετώπιση από δική μας πλευράς υπήρξε τεχνοκρατική".

06/04/2006 13:05:45
Metrosport

Offline bane

• Αλλαγή
οεο οεο οεο  :tsigaro:   πειραζει που το εκανα εγω ? δεν αισθανομαι καλα παντως .μπορει να βοηθησει κανεις ? :ambulance:

υ.γ ρεκορ απο χρηστες μου φαινεται ? και που σαι ακομη .αν την βγαλουμε καθαρη μεχρι το πασχα να δειτε λαμπαδες που θα αναψω. την λαμπαδα του παικταρα δεν ξερω που θα δωσω
« Last Edit: April 06, 2006, 13:43:29 by bane »
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Τίποτα δεν πρόκειται να συνεχίσει. Απλά το γράφουν ώστε σε περίπτωση επεισοδίων να πούνε οτι φταίει ο κόσμος. Αν δεν αλλάξει κάτι, πιστεύω οτι ο Γούμενος θα παρακαλάει να γίνουν επεισόδια ώστε να βρει δικαιολογία για το αδιέξοδο.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline toy

• Αλλαγή
大きい司祭

BIG PRIEST

GRAND CURÉ

GROTE PRIESTER

GROSSER PRIESTER

PRIEST GRANDE

큰 성직자

PRIEST GRANDE

SACERDOTE GRANDE

Επειδή οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι της πόλης μας προσεχώς θα σας τον πουλήσουν σε διάφορες γλώσσες εγώ σας τον μεταφράζω και διαλέξτε πως θα τον φάτε...

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Επιχειρηματίας με ιδιωτικό Λιαρ Τζετ,την μεγαλύτερη καπνοβιομηχανία στην Ρωσσία,με εργοστάσιο όπλων(νόμιμο) που εξοπλίζει τον στρατό της ελλάδας,του ισραήλ(ο καημενούλης εδώ δεν έχει πολλή δουλειά) και της ιορδανίας,μέτοχος σε εταιρεία του Αμπράμοβιτς,που να θέλει όλο τον ΠΑΟΚ,δεν το πιστεύω ότι θέλει διαφήμιση και δεν έχει λεφτά.Απλά,τα αιώνια λαμόγια του ΑΣ θέλουν να κρατάνε τον ΠΑΟΚ μικρό για να κάνουν ότι θέλουν.Για το γήπεδο.Έχω εγώ ένα οικόπεδο,και έχει ένα διώροφο σπίτι εντός οικοπέδου,που μένει κάποιος άλλος και μου δίνει το ενοίκιο.Αν έρθει κάποιος άλλος,συννεοηθεί με τον ενοικιαστή για να πάρει το σπίτι αυτός(ο καινούριος), το γκρεμίσει και χτίσει ένα 4όροφο κτίριο,με μαγαζία στους 2 ορόφους και σπίτια στους άλλους 2,τι σημαίνει?Οτι μου παίρνει και το οικόπεδο? Αφου θα μου δίνει το ενοίκιο,εγώ συνεχίζω να είμαι ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου.

Υ.Γ Επαναλαμβάνω κάτι που πιστεύω.Ο γούμενος και ο παγώνης δεν έχουν καμία ευθύνη που χάλασε η δουλειά.Για όλα τα δεινά του ΠΑΟΚ,ευθύνεται το ανθρωπάκι που παριστάνει τον πρόεδρο του ΑΣ και τα λαμόγια του Κόκκαλη που τον περιτριγυρίζουν.

δεν νομιζω να ηθελες να παρει ο σαββιδης και τον ερασιτεχνη,οπως δηλωσε και ο δικηγορος του.
Ημαρτον ρε παιδια,απο τον μαιο ο ερασιτεχνης αλλαζει χερια.
Κι αν πραγματικα ηθελε ο σαββιδης τον ερασιτεχνη ε τοτε καλα εκανε ο κατσαρης που δεν τον εδωσε.
ΠΑΟΚ G4Α

LoGotHeTiS

• Guest
Όπως είπε ο μήρτσος πριν λίγο..Ο κρόκους όταν πήγε στους gay δεν τους είπε "θέλω το γήπεδο"..Έλα σαββίδη και κάθε σαββίδη πάρε κανα πρωτάθλημα,δείξε δείγματα, και μετά έλα στον ερασιτέχνη να το συζητήσουμε..Αλλά εσύ από την αρχή μας έδειξες ότι θές να αγοράσεις χωράφι..Όχι ομάδα..

Offline toy

• Αλλαγή
Ελα σαββίδη και κάθε σαββίδη πάρε κανα πρωτάθλημα,δείξε δείγματα, και μετά έλα στον ερασιτέχνη να το συζητήσουμε..Αλλά εσύ από την αρχή μας έδειξες ότι θές να αγοράσεις χωράφι..Όχι ομάδα..

:prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk:
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline agraf

• Αλλαγή
Όπως είπε ο μήρτσος πριν λίγο..Ο κρόκους όταν πήγε στους gay δεν τους είπε "θέλω το γήπεδο"..Έλα σαββίδη και κάθε σαββίδη πάρε κανα πρωτάθλημα,δείξε δείγματα, και μετά έλα στον ερασιτέχνη να το συζητήσουμε..Αλλά εσύ από την αρχή μας έδειξες ότι θές να αγοράσεις χωράφι..Όχι ομάδα..

Epeidi den antehetai i katastasi prepei prwta na iremisw... :tsigaro:

Twra kalitera...

Bravo re Logotheti, na kaneis sineheia afto to post mpas kai ksipnisoume. Idi lene merikoi:"Ax tha mas figei o Ivan Savvidi (sic) an den tou dwsoume to gipedo, grigora, na tou to parahwrisoume!"

As parei to prwtathlima o PAOK; as paiksoume kana dio hronia sto Champions League kai meta na to sizitisoume.

giannis80

• Guest

δεν νομιζω να ηθελες να παρει ο σαββιδης και τον ερασιτεχνη,οπως δηλωσε και ο δικηγορος του.
Ημαρτον ρε παιδια,απο τον μαιο ο ερασιτεχνης αλλαζει χερια.
Κι αν πραγματικα ηθελε ο σαββιδης τον ερασιτεχνη ε τοτε καλα εκανε ο κατσαρης που δεν τον εδωσε.

Bazoume ena stoiximataki oti o katsaris tha vgei ksana proedros?Kai oti stin doikisi tha sinexisei na einai o antiprosopos tou kokali stin thessaloniki(diamantakis)?

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Εγώ λέω οτι φταίει η απόχή που μας έφυγε το κελεπόυρι. Όλοι στο γήπεδο την Κυριακή, μήπως και αλλάξει γνώμη ο καπνάς. 
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline toy

• Αλλαγή
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΖΖΑΕL KAI ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ

Θ 1-2-3-4-5-6-7-8

ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline agraf

• Αλλαγή

Bazoume ena stoiximataki oti o katsaris tha vgei ksana proedros?Kai oti stin doikisi tha sinexisei na einai o antiprosopos tou kokali stin thessaloniki (diamantakis)?

Opote ton vlepw sto praktoreio propo (koumparos tou Kokkali einai, ti tha ehei? stoihima kai agios o theos...) pou ehei sti Themistokli SOfouli mou girnane t'antera. O arhidoulos, o koumparos tou Kokkali pou tou kanei ta kone otan o megalos thelei kanenan paikti tis omadas mas.

An eheis tetoious filous ti tous theleis tous exhtrous?

IronEagle

• Guest
Alli mia ali8eia sto eksofilo tou fila8lou me mikra grammata opou parapempoun sta ar8ra kai sta reportaz stis selides 6,20!
"....O goumenos boleyete mia xara apo tis... ekselikseis kai dioxeteyei oti poli sintoma 8a pouli8oun ( ; ) oi metoxes kai o PAOK 8a brei ton dromo tou!

Kai gia na min ksexniomaste , Esksofilo tou fila8lou....!!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

PainOfSalvation

• Guest
vgike twra o dikhgoros tou savvidi pou milise prin, sto libero kai xanaeipe oti den milise gia AGORA tou ghpedou, alla gia axiopoihsh tou
o de katsarhs eipe oti gia axiopoihsh fysika mesw g.s. ginete

PAOK_EDESSA

• Guest
kai ego molis akousa ton ekprosopo tou Savvidi ton Kaxrimani sto extrapsort pou eipe iparxei endiaferon jia ton PAOK kai de einai psema kai to gipedo de endiaferounte jiati einai tou erasitexni....

kai jia aloi ellinikh omada de endiaferounte na agorasoune eipe o Kaxrimanis mono ton PAOK skeftounte....

kai tora eksetazoune oles ths periptosis jia na paroune ton PAOK....

tora jia na doume ti tha ginei....

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Pantws auto pou egw katalavainw apo thn ypo8esh savvidh/papadopoulou
einai oti to onoma vghke otan htan hdh kammeno!
Ara "kapoioi" kerdizoun xrono me thn avanta fysika "kapoiwn" twn mme
perimenontas kati allo

OLOI APOXH ME THN AEK (ws antidrash sthn koroidia kai mono)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ