Επιχειρηματίας με ιδιωτικό Λιαρ Τζετ,την μεγαλύτερη καπνοβιομηχανία στην Ρωσσία,με εργοστάσιο όπλων(νόμιμο) που εξοπλίζει τον στρατό της ελλάδας,του ισραήλ(ο καημενούλης εδώ δεν έχει πολλή δουλειά) και της ιορδανίας,μέτοχος σε εταιρεία του Αμπράμοβιτς,που να θέλει όλο τον ΠΑΟΚ,δεν το πιστεύω ότι θέλει διαφήμιση και δεν έχει λεφτά.Απλά,τα αιώνια λαμόγια του ΑΣ θέλουν να κρατάνε τον ΠΑΟΚ μικρό για να κάνουν ότι θέλουν.Για το γήπεδο.Έχω εγώ ένα οικόπεδο,και έχει ένα διώροφο σπίτι εντός οικοπέδου,που μένει κάποιος άλλος και μου δίνει το ενοίκιο.Αν έρθει κάποιος άλλος,συννεοηθεί με τον ενοικιαστή για να πάρει το σπίτι αυτός(ο καινούριος), το γκρεμίσει και χτίσει ένα 4όροφο κτίριο,με μαγαζία στους 2 ορόφους και σπίτια στους άλλους 2,τι σημαίνει?Οτι μου παίρνει και το οικόπεδο? Αφου θα μου δίνει το ενοίκιο,εγώ συνεχίζω να είμαι ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου.
Υ.Γ Επαναλαμβάνω κάτι που πιστεύω.Ο γούμενος και ο παγώνης δεν έχουν καμία ευθύνη που χάλασε η δουλειά.Για όλα τα δεινά του ΠΑΟΚ,ευθύνεται το ανθρωπάκι που παριστάνει τον πρόεδρο του ΑΣ και τα λαμόγια του Κόκκαλη που τον περιτριγυρίζουν.