Συμφωνώ με τις περισσότερες τοποθετήσεις σου. Αλλά θεωρείς ότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν μικραίνει; Εγώ θεωρώ ότι μικραίνει και από ότι καταλαβαίνω από τα περισσότερα ποστ, είναι αρκετοί αυτοί που έχουν την ίδια άποψη. Τι εννοείς ότι ρισκάρει κάποιος το μέλλον του ΠΑΟΚ; Όλοι ξέρουμε (και ξέρουν) ότι ο ΠΑΟΚ είναι παραπάνω από αθλητικό σωματείο. Δεν πρόκειται να διαλυθεί ποτέ.
Έγραψα και πριν ότι πολύ δύσκολα θα βγεις συνεχόμενες χρονιές σε ένα πρωτάθλημα κάτω από 5ος.
Και για να μην υπερβάλλουμε κιόλας, εννοείται ότι δεν θα σε πάρει ο κουλουρτζής της Τσιμισκή.
Είμαι 100% μαζί σου να διπλοελέγξουμε όποιν έρθει και να "εγκρίνουμε" αυτόν που εξασφαλίζει τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον ΠΑΟΚ, αλλά πρώτη προτεραιότητα είναι να φύγουν οι λίγοι - μέτριοι από τον ΠΑΟΚ.
Σε τελική ανάλυση, μάλλον η μετριότητα είναι αυτή που απειλεί να μικρύνει τον ΠΑΟΚ.
Εμένα η άποψη μου είναι σαφής: δεν υπάρχει ενδεχόμενο για κάτι παραπάνω μ'αυτούς. Συνεπώς ή απαιτώ αλλαγή με την προσδοκία βελτίωσης ή σταματάω να ασχολούμαι. Μπορεί να οφείλεται και στην ιδιοσυγκρασία μου ως άτομο να μην αντέχω την μετριότητα, αλλά νομίζω ότι είναι γενικότερο χαρακτηριστικό του λαού του ΠΑΟΚ.
Αν θυμάσαι, ένα αρκετά όμοιο δίλημμα υπήρχε και προ τριετίας για τον Μπατατούδη