Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 293892 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline bane

• Αλλαγή
και εγω ειμαι μπερδεμενος αλλα να σας πω τι βιωνω εδω στην αθηνα σε συζητησεις αλλα και στα ραδια εκτος ομως του σπορ φμ που μιλαει ο κολκας και απο οτι καταλαβαινω το παιζει ξυπνητζης. φοβουνται οι αθηναιοι ενα πραμα. οτι ειναι αγνωστος. οτι δεν ξερουν τι καπνο φουμαρει. οτι μπορει να μην ελεγχεται οπως οι προηγουμενοι οτι μπορει να εχει χρημα πολυ ,οτι οτι....  μπορει να μην ειναι καλη η αγνοια αλλα τον προβληματισμο που εχουν τον γουσταρω .γουσταρω τον φοβο τους. αν οντως γινει αυτος επενδυτης ευχομαι να ειναι ετσι. δυστυχως μονο ευχες μπορω να κανω
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline babis36

• Αλλαγή
Τελικα μετα απο καμια 30ρια φορες που εχω γραψει σε αυτο το post και τις 5.000.000.000.000 διαφορετικες εκδοχες που εχω ακουσει καταλαβα οτι περι του συγκεκριμενου θεματος δεν ξερω τι μου γινεται. Απλα φοβαμαι οτι το συριαλ θα εχει συνεχεια. Αυτο το ιδιοκτησιακο του ΠΑΟΚ σε διαρκεια εχει κανει την Λαμψη του Φωσκολου να φαινεται ενα αυτοτελες επεισοδιο.Ημουνα νιος και γερασα.

Υ.Γ.
Ξερει κανεις απο τους Αθηναιους τι καπνο φουμαρει αυτος ο Κολκας του sport fm. Γιατι τον ακουω αρκετα αισιοδοξο για το οτι θα μας παρει ο Σαββιδης και φοβαμαι μην το κανει απο σαδισμο για να μας κανει απολυτως πτωματα αν φυγει και αυτος.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
As proxoriso stin sintaksi tou apaisiodoksou senariou...
deutera prosfiges
Mexri triti 0 ekselikseis.
Triti kineite o as na parei tis metoxes tzampa
mexri paraskevi skaei vovma apokleismou apo uefa h opti ksekiname to protathlima -100 vathmous gia ofeiles
tin aaaalli deutera o as pernei metoxes
mexri paraskevi prospathoun na organothoun oloi oi..."paragontes" mazi me 2-3 k kala fragatous (agnostous) k prospathoun na simmazepsoun fisika "me metro giati den eimaste oute to paizoume kokkalovardinogiannides"
o paok apodinamonete ki allo...mikrainei ki allo, pou tha ftasei arage? Aksizei na karkinosoume perimenontas mia axtida elpidas?

Makari ola auta na einai psemmata, makari re mages
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
ma edw kai 2 mhnes ayth h douleia ginetai... thn paraskeyh telionei h pwlish... meta akous thn deytera o paok tha exei allo proedro.... mesovdomada allazoun xeria oi metoxes...
klp. klp. klp.

kostas4

• Guest
Kai egw eimai poly mperdemenos me to poion tou savvidi.to monadiko pou me kanei na pisteuw oti ontws einai sovaros kai exei dynami einai oti einai eklegmenos vouleutis stin rwssia.oso "vrwmiki" xwra kai na einai as min xexname oti einai terastia,prwhn kai ligotero shmera yperdynamh kai ara tromera dyskolo na eklegeis vouleuteis.auto shmainei oti kai exypnos einai alla kai dynatos.profanws kai lamogio tha einai kati pou xreiazetai oso tipota allo sto ellhniko podosfairo.twra an asxolithei o idios i kapoios "ekproswpos" tou auto einai allo thema.

proswpika tha protimousa kapoion sto styl mamidaki-pswmiadi

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Μπορεί κάποιοι να με θεωρήσουν γραφικό και να πούνε οτι δεν βοηθάει η διχόνοια αυτήν την ώρα, κάποια πράγματα όμως δεν πρέπει να το ξεχνάμε για να μην επαναληφθούν. Το πρωτάθλημα τελειώνει το Σάββατο για τον ΠΑΟΚ και ο γούμενος ζει και βασιλεύει. Η κατάληψη που υπάρχει σίγουρα αποτελεί πίεση για τον γούμενο αλλά όπως και να το κάνουμε έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος. Για τον χρόνο που χάθηκε και στον οποίο θα μπορούσαμε να πιέσουμε το γούμενο περισσότερο και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, δεν φταίει ούτε ο μπούλης, ούτε ο παγώνης, ούτε οι δημοσιογράφοι. ΦΤΑΙΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΜΕΙΣ.  Διότι όταν οι σύνδεσμοι λέγανε αποχή, κάποιοι γεμίζανε το γήπεδο με γαύρο γιατί υποτίθεται έτσι βοηθούσαν την ομάδα και γιατί ο γούμενος ήταν  έτσι και αλλιώς τελειωμένος. Σήμερα όλοι αυτοί σαν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ έχουν κάνει την αυτοκριτική τους; έχουν αναρωτηθεί αν τελικά βοήθησαν την ομάδα ή τον γούμενο, έχουν σκεφτεί τι θα συνέβαινε αν η τούμπα ήταν άδεια για 3 αγώνες;  Μπορεί να μην άλλαζε τίποτα, μπορεί να ήταν και όλα διαφορετικά. Το θέμα είναι οτι εμείς θα είχαμε αντιδράσει.  Ακόμα και σήμερα που ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με διάλυση οι Θεσσαλονικείς ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ φαίνεται πως προτιμούν τους φραπέδες και περιμένουν μήπως κάποιος καλός άνθρωπος αγαπήσει ξαφνικά τον ΠΑΟΚ τον σώσει και  αρχίσουν τα βλαχοπανηγύρια τύπου υποδοχής ζαγόρ. Το έχω γράψει και το ξαναγράφω. Μην περιμένετε να δείτε ορδές στα γραφεία της ΠΑΕ διότι αυτοί οι λίγοι  που κάνουνε την κατάληψη είναι αυτοί που απείχαν και η  Τούμπα τελικά γέμισε. Τόσο απλά. Λίγοι τότε, λίγοι και τώρα. Όσοι δεν απείχαν γιατί ο γούμενος ήταν υποτίθεται τελειωμένος, σήμερα έχουν βρει 10 άλλες δικαιλογίες για να μην πάνε στην κατάληψη. Τα όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και όλοι το καλό της ομάδας θέλουμε εγώ τα ακούω βερεσέ. Εγώ και μιλάω για μόνο για μένα, δεν υποστηρίζω τον ίδιο ΠΑΟΚ με όσους δεν απείχαν και κράζανε για την αποχή, δεν υποστηρίζω τον ίδιο ΠΑΟΚ με όσους αντί για την κατάληψη πάνε για καφέ, δεν υποστηρίζω τον ίδιο ΠΑΟΚ με όσους υποδέχτηκαν τον ζαγοράκη αλλά σήμερα δεν πάνε μια βόλτα μέχρι την ΠΑΕ και ξέρω οτι κάνω καλά. Αποφασίστε κι εσείς με ποιους είστε και πράξτε ανάλογα. Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, έτσι είναι τα πράγματα. 

Υ.Γ. Δεν έχω διαβάσει ούτε ένα ποστ απο όσους επιχειρηματολογούσαν κατά της αποχής που να λέει καθαρά και αντρίκια ναι κάναμε μαλακία.       
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Ξερει κανεις απο τους Αθηναιους τι καπνο φουμαρει αυτος ο Κολκας του sport fm. Γιατι τον ακουω αρκετα αισιοδοξο για το οτι θα μας παρει ο Σαββιδης και φοβαμαι μην το κανει απο σαδισμο για να μας κανει απολυτως πτωματα αν φυγει και αυτος.
  Αν διάβαζες τρελό και χολαργό στην εφημερίδα της Θύρας 4 θα ήξερες.  Ο Κόλκας δεν είναι Αθηναίος, σαλονικιός είναι, παλιός συνδεσμίτης της 4 που το γύρισε σε δημοσιογραφία.

edit by chris=na symplhroso oti an 8a pas sthn enothta Αλλόθρησκοι & Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/board,19.0.html ouk oliga 8a breis gia ton stavro "xolargo" kolka.opos ta eipe o azarel,ka8os kai gyrologos stis efhmerides ths 8es/nikhs,opos kai gyrologos sta radia ths(san ar8rografos,san ekpompakias),opos kai ar8rografos sto epishmo periodiko tu PAOK alla k sthn efhmerida sportday.epishs o perifhmos foron mplouza "8elo sikabala" sthn alhstou mnhmhs ekpomph perysi sthn tv100 opou ekane PIPES ston gumeno(psakse thn edo enothta) .genikos psaksou ligo,exeis kena 8)
« Last Edit: May 12, 2006, 09:51:11 by chris »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Η κατάληψη που υπάρχει σίγουρα αποτελεί πίεση για τον γούμενο αλλά όπως και να το κάνουμε έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος. Για τον χρόνο που χάθηκε και στον οποίο θα μπορούσαμε να πιέσουμε το γούμενο περισσότερο και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, δεν φταίει ούτε ο μπούλης, ούτε ο παγώνης, ούτε οι δημοσιογράφοι. ΦΤΑΙΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΜΕΙΣ.  Διότι όταν οι σύνδεσμοι λέγανε αποχή, κάποιοι γεμίζανε το γήπεδο με γαύρο γιατί υποτίθεται έτσι βοηθούσαν την ομάδα και γιατί ο γούμενος ήταν  έτσι και αλλιώς τελειωμένος. Σήμερα όλοι αυτοί σαν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ έχουν κάνει την αυτοκριτική τους; έχουν αναρωτηθεί αν τελικά βοήθησαν την ομάδα ή τον γούμενο, έχουν σκεφτεί τι θα συνέβαινε αν η τούμπα ήταν άδεια για 3 αγώνες;  Μπορεί να μην άλλαζε τίποτα, μπορεί να ήταν και όλα διαφορετικά. Το θέμα είναι οτι εμείς θα είχαμε αντιδράσει.  Ακόμα και σήμερα που ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με διάλυση οι Θεσσαλονικείς ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ φαίνεται πως προτιμούν τους φραπέδες και περιμένουν μήπως κάποιος καλός άνθρωπος αγαπήσει ξαφνικά τον ΠΑΟΚ τον σώσει και  αρχίσουν τα βλαχοπανηγύρια τύπου υποδοχής ζαγόρ. Το έχω γράψει και το ξαναγράφω. Μην περιμένετε να δείτε ορδές στα γραφεία της ΠΑΕ διότι αυτοί οι λίγοι  που κάνουνε την κατάληψη είναι αυτοί που απείχαν και η  Τούμπα τελικά γέμισε. Τόσο απλά. Λίγοι τότε, λίγοι και τώρα. Όσοι δεν απείχαν γιατί ο γούμενος ήταν υποτίθεται τελειωμένος, σήμερα έχουν βρει 10 άλλες δικαιλογίες για να μην πάνε στην κατάληψη. Τα όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και όλοι το καλό της ομάδας θέλουμε εγώ τα ακούω βερεσέ. Εγώ και μιλάω για μόνο για μένα, δεν υποστηρίζω τον ίδιο ΠΑΟΚ με όσους δεν απείχαν και κράζανε για την αποχή, δεν υποστηρίζω τον ίδιο ΠΑΟΚ με όσους αντί για την κατάληψη πάνε για καφέ, δεν υποστηρίζω τον ίδιο ΠΑΟΚ με όσους υποδέχτηκαν τον ζαγοράκη αλλά σήμερα δεν πάνε μια βόλτα μέχρι την ΠΑΕ και ξέρω οτι κάνω καλά. Αποφασίστε κι εσείς με ποιους είστε και πράξτε ανάλογα. Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, έτσι είναι τα πράγματα. 

Υ.Γ. Δεν έχω διαβάσει ούτε ένα ποστ απο όσους επιχειρηματολογούσαν κατά της αποχής που να λέει καθαρά και αντρίκια ναι κάναμε μαλακία.       

:book:
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline agraf

• Αλλαγή
Η πλευρά Σαββίδη στο μεταξύ κρατά στάση αναμονής βλέποντας πως ο Γιάννης Γούμενος θα αναγκαστεί όπως όλα δείχνουν να παραχωρήσει και όχι να πουλήσει τις μετοχές.

http://www.sport-fm.gr/special/newsByBetoto.jsp?newsID=46123

Afto prepei na to ksekatharisoume:

tha parahwrisei tis metohes simainei tha tis dwsei tzampa logw terastiwn hrewn (diladi tha paei apo ta 12.000.000 sto tipota...)

i oti tha parahwrisei to management tis pae PAOK alla idioktitis twn metohwn tha einai aftos?

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
O Erasitzexnis den exei to dikaiwma na exei stin katoxi tis metoxes tis PAE PAOK..o Goumenos an tis paradwsei se avton tha synexisei na einai o kyriarxos tous mexri na metavivastoun ston epomeno megalometoxo..
Diladi o erastixnis mporei na paiksei mono ton rolo tou mesiti..an ginei px dioikisi prwtodikeiou, oi metoxes tha einai synexizoun na einai sto onoma tou Goumenou..

To thema omws einai oti o erasitexnis tha diapragmatevtei tis metoxes, me oti proypotheseis thesei o o katoxos tous..
Diladi o Goumenos mporei na dwsei tis metoxes me ena xarti pou leei, oti gia na metavivastoune thelei 8 ek EURO..

Omws mporei na kanei kati tetoio ? Giati oi apaitiseis tou apo fimes, tha ginoun pleon pragmatikotita me oti antidraseis avto synepagetai..

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
http://www.metrosport.gr/modules.php?name=FirstPageNews&func=viewcurrent&varid=58391

Τελικά τί γίνεται;

H διαπίστωση ότι τελικά παίζεται χοντρό παιχνίδι στην πλάτη του ΠΑΟΚ προέκυψε μιλώντας με τον εκπρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, Σεργκέι Μπρζοφ. Όπως διέδιδαν οι Βασίλης Παπαδόπουλος και Γιάννης Καχριμάνης ο οικονομικός διευθυντής του ομογενή επιχειρηματία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε επαφές με τους Γιάννη Γούμενο και Βασίλη Παγώνη. Το "Μetrosport" εντόπισε τον κ. Μπρζοφ στο Ροστόφ τους έθεσε ερωτήσεις και τις παρουσιάζει στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για να βγάλουν τα συμπεράσματα τους...

* Καλησπέρα, μιλάμε με τον Σεργκέι Μπρζόφ;

- Σωστά, αυτός είμαι εγώ.

* Έχουμε μάθει, μας έχουν πει ότι έχετε "τοποθετηθεί" ως εκπρόσωπος του κ. Σαββίδη για το θέμα του ΠΑΟΚ εδώ στη Θεσσαλονίκη. Ισχύει αυτό;

- Δεν θα το σχολιάσω αυτό τώρα.

* Βρίσκεστε εδώ στην Ελλάδα;

- Όχι δεν είμαι εδώ!

* Πότε σκοπεύετε να έρθετε στην Ελλάδα; (γιατί είναι γραμμένο σε ορισμένες εφημερίδες ότι είσαστε ήδη εδώ... γι' αυτό σας ρωτάμε).

- Έχετε λάθος πληροφόρηση...

* Σκοπεύετε να έρθετε στην Ελλάδα;

- ... Δεν είμαι σίγουρος αυτήν τη στιγμή.

* Γιατί έτσι; Το αίσθημα εδώ είναι... πολλοί σας περιμένουν. Έχει ειπωθεί ότι εκπροσωπείτε τον κ. Σαββίδη και ότι η άφιξή σας εδώ στη Θεσσαλονίκη θα δώσει την ευκαιρία για τις τελικές συζητήσεις.

- ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ κ. ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ CLUB.

* Απευθείας ο κ. Σαββίδης και οι μέτοχοι;

- Αυτήν τη στιγμή δεν διεξάγω καμία διαπραγμάτευση με κανέναν!

* Αρα, αυτήν τη στιγμή δεν έχετε "τοποθετηθεί" ως εκπρόσωπος του κ. Σαββίδη. Αυτό μας λέτε.

- Ναι.

* Αρα λοιπόν ο κύριος Σαββίδης συζητά απευθείας με τους μετόχους του ΠΑΟΚ εδώ στη Θεσσαλονίκη.

- Μαζί με τους συνεργάτες του στην Ελλάδα.

* Κύριε Μπρζοφ μας δίνεται η ευκαιρία να σας ρωτήσουμε κάτι πολύ απλό. Ενδιαφέρεται ο κ. Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ; Ν' αγοράσει τις μετοχές του ΠΑΟΚ; Την πλειοψηφία των μετοχών του ΠΑΟΚ;

- Όλες αυτές τις ερωτήσεις θα 'πρεπε να τις κάνετε στον κ. Βασίλη Παπαδόπουλο.

* Προσπαθούμε να μιλήσουμε με τον κ. Παπαδόπουλο αλλά ο ίδιος μας είπε να επικοινωνήσουμε με σας μας "έκανε πάσα" σ' εσάς. Γνωρίζω ότι ίσως σας ακούγεται περίεργο αυτήν τη στιγμή αλλά μας υποδείχτηκε να τηλεφωνήσουμε σ' εσάς γι' αυτές τις πληροφορίες γιατί εσείς είσαστε τώρα ο εκπρόσωπος του κ. Σαββίδη.

- Δεν θα σχολιάσω τίποτα τώρα θα τα μάθετε όλα την επόμενη εβδομάδα.

* Έχετε την αίσθηση ότι την επόμενη εβδομάδα όλες οι συζητήσεις θα έχουν τελειώσει;

- Μάλλον θα είναι...

* Με τον έναν τρόπο ή τον άλλο;

- Πρέπει να είναι!

* Υπάρχει πιθανότητα να έρθει προσωπικά ο κ. Σαββίδης εδώ στη Θεσ/νίκη;

- Η πιθανότητα αυτή ισχύει αυτήν τη στιγμή!

* Η πιθανότητα να εμφανιστεί ο ΙΔΙΟΣ εδώ στη Θεσ/νίκη. Σωστά;

- Ναι.

* Στις 19 του Μάη εδώ στη Θεσ/νίκη ή θα έρθει για το διαγωνισμό της Eurovision;

- Δεν έχω αυτήν την πληροφορία.

* Μου λέτε όμως ότι η ερχόμενη εβδομάδα είναι και η τελευταία και ότι πρέπει να είναι η τελευταία. Πρέπει να είναι ή είναι η τελευταία εβδομάδα;

- Μάλλον θα είναι... εξαρτάται από τις προσωπικές του συζητήσεις με τους μετόχους.

* Μία τελευταία ερώτηση για να ανακεφαλαιώσουμε. Ο κύριος Σαββίδης συζητά απευθείας με τους μετόχους του ΠΑΟΚ, ενδιαφέρεται για την αγορά του ΠΑΟΚ και η επόμενη θα είναι και η τελευταία εβδομάδα όσον αφορά στην αγορά του ΠΑΟΚ από τον ίδιο. Σωστά;

- ... Δεν μπορώ να κάνω σχόλιο αυτήν τη στιγμή σ' αυτό που μου λέτε.

* Δεν μπορείτε να σχολιάσετε...

- Δεν μπορείτε να βασίζετε σε ότι σας έχω πει.

* Εντάξει, αλλά αυτήν την στιγμή δεν βρίσκεστε στην Ελλάδα, είσαστε στο Ροστώβ, σωστά;

- Όχι, δεν είμαι στην Ελλάδα.

* Είσαστε στο Ροστώβ αυτήν τη στιγμή

- Ακριβώς

* Σας ευχαριστώ πολύ κ. Μπρζωφ. Σας διαβεβαιώνω ότι όσα μας είπατε θα είναι ιδιαιτέρως σημαντικά όχι μόνο για εμάς αλλά και για τους φίλους του ΠΑΟΚ.

- Σας ευχαριστώ.

Τι γίνεται τελικά

Λογικά προκύπτουν ερωτήματα από το συνέντευξη. Τι γίνεται με τον Σαββίδη; Γιατί δεν έρχεται στην Ελλάδα; Γιατί δε δίνει στη δημοσιότητα το μνημόνιο που συντάχθηκε ο Β. Παπαδόπουλος; Μήπως φταίνε πάλι οι εφημερίδες; Δυστυχώς αν δεν υπάρξει μια θεαματική αλλαγή το θέμα Σαββίδη θα αποτελέσει ένα ακόμα πυροτέχνημα με το πιο σοβαρό ερώτημα να είναι αν ο ίδιος ο ομογενής επιχειρηματίας γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί σ΄ αυτή την ιστορία. Αν ο Σαββίδης θέλει τον ΠΑΟΚ οφείλει να σεβαστεί τον κόσμο του και να έρθει ΑΜΕΣΩΣ στην Θεσσαλονίκη για να αποκτήσει τις μετοχές. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να απολογηθεί για όσα έχουν συμβεί.12/05/2006 10:49:53
Metrosport

« Last Edit: May 12, 2006, 13:20:49 by chris »

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Εσεις τι καταλαβαινετε απο αυτη τη συνεντευξη??

Εγω οτι μαλλον πουληθηκε ο ΠΑΟΚ και μενουν τα τυπικα.
Παντως ο ζαγορας χθες ειπε οτι το σαβ/κο οι γουμενοπαγωνηδες θα πανε στην ρωσσια.
Για να δουμε...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline univ

• Αποστολή
  • **
Εσεις τι καταλαβαινετε απο αυτη τη συνεντευξη??

Εγω οτι μαλλον πουληθηκε ο ΠΑΟΚ και μενουν τα τυπικα.
Παντως ο ζαγορας χθες ειπε οτι το σαβ/κο οι γουμενοπαγωνηδες θα πανε στην ρωσσια.
Για να δουμε...

Εγω δεν καταλαβα κατι τετοιο. Καταλαβα οτι προφανως κανεις δεν μιλαει ανοιχτα και φοβαμαι (μακαρι να βγω ψευτης, γιατι πριν λιγο καιρο ημουνα πιο αισιοδοξος) οτι την τριτη θα μας πει παλι ο γουμενος οτι θελει χρονο και θα εχουν κανει προσφυγη οι 19 παιχτες που εχουν το δικαιωμα να κανουν. Μακαρι το σαβ/κο να υπαρχει οριστικη εξελιξη αλλα επειδη η τριτη ειναι κοντα πρεπει να σκεφτομαστε και το τι θα γινει μετα και να σκεφτομαστε και την ενδεκαδα που ειχε δωσει ο giannis80 πριν λιγο καιρο.
                        Τοχούρογλου
Αραμπατζής   Καρυπιδης   Χασιώτης     Χαραλάμπους

Μπαλάφας   Μουμίν

Εγκωμίτης                                            Κωνσταντινίδης

Χριστοδουλοπουλος   Γιασεμάκης

Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline toy

• Αλλαγή
H συνέντευξη του κυρίου μπρζοφ οικονομικού κάτι του κυρίου σαββίδη στο μετροσκόληξ.gr

Καλησπέρα, μιλάμε με τον Σεργκέι Μπρζόφ;

- Σωστά, αυτός είμαι εγώ.

1η σωστή απάντηση

* Έχουμε μάθει, μας έχουν πει ότι έχετε "τοποθετηθεί" ως εκπρόσωπος του κ. Σαββίδη για το θέμα του ΠΑΟΚ εδώ στη Θεσσαλονίκη. Ισχύει αυτό;

- Δεν θα το σχολιάσω αυτό τώρα.

καλά, κάνε ότι θές

* Βρίσκεστε εδώ στην Ελλάδα;

- Όχι δεν είμαι εδώ!

δεν εισαί δώ ε ?

* Πότε σκοπεύετε να έρθετε στην Ελλάδα; (γιατί είναι γραμμένο σε ορισμένες εφημερίδες ότι είσαστε ήδη εδώ... γι' αυτό σας ρωτάμε).

- Έχετε λάθος πληροφόρηση...

σώπα ώραία απάντηση

* Σκοπεύετε να έρθετε στην Ελλάδα;

- ... Δεν είμαι σίγουρος αυτήν τη στιγμή.

καλά σκέψου το με την ησυχία σου

* Γιατί έτσι; Το αίσθημα εδώ είναι... πολλοί σας περιμένουν. Έχει ειπωθεί ότι εκπροσωπείτε τον κ. Σαββίδη και ότι η άφιξή σας εδώ στη Θεσσαλονίκη θα δώσει την ευκαιρία για τις τελικές συζητήσεις.

- ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ κ. ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ CLUB.

πιό club ?

* Απευθείας ο κ. Σαββίδης και οι μέτοχοι;

αυτό δεν είπα ρε μαλάκα

- Αυτήν τη στιγμή δεν διεξάγω καμία διαπραγμάτευση με κανέναν!

το μόγγολο σε ρώτησε εμείς το καταλάβαμε

* Αρα, αυτήν τη στιγμή δεν έχετε "τοποθετηθεί" ως εκπρόσωπος του κ. Σαββίδη. Αυτό μας λέτε.

- Ναι.

καλά αυτός δε καταλαβαίνει ελληνικά ρωσικά θα καταλάβει ντα ρε μαλάκα ντα

* Αρα λοιπόν ο κύριος Σαββίδης συζητά απευθείας με τους μετόχους του ΠΑΟΚ εδώ στη Θεσσαλονίκη.

- Μαζί με τους συνεργάτες του στην Ελλάδα.

Α μη μας τα αλάζεις τώρα ρε μεγάλε

* Κύριε Μπρζοφ μας δίνεται η ευκαιρία να σας ρωτήσουμε κάτι πολύ απλό. Ενδιαφέρεται ο κ. Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ; Ν' αγοράσει τις μετοχές του ΠΑΟΚ; Την πλειοψηφία των μετοχών του ΠΑΟΚ;

- Όλες αυτές τις ερωτήσεις θα 'πρεπε να τις κάνετε στον κ. Βασίλη Παπαδόπουλο.

εσένα τότε τι σε πείραμε τηλέφωνο και χρεωνόμαστε τζάμπα ρε γμτ.

* Προσπαθούμε να μιλήσουμε με τον κ. Παπαδόπουλο αλλά ο ίδιος μας είπε να επικοινωνήσουμε με σας μας "έκανε πάσα" σ' εσάς. Γνωρίζω ότι ίσως σας ακούγεται περίεργο αυτήν τη στιγμή αλλά μας υποδείχτηκε να τηλεφωνήσουμε σ' εσάς γι' αυτές τις πληροφορίες γιατί εσείς είσαστε τώρα ο εκπρόσωπος του κ. Σαββίδη.

- Δεν θα σχολιάσω τίποτα τώρα θα τα μάθετε όλα την επόμενη εβδομάδα.

καλά ρε κινεζικα στα λέω

* Έχετε την αίσθηση ότι την επόμενη εβδομάδα όλες οι συζητήσεις θα έχουν τελειώσει;

- Μάλλον θα είναι...

θα είναι εκείνη εκείνη εκείνη και όνειρο πάντα θα μείνει (βοσκόπουλοφ)

* Με τον έναν τρόπο ή τον άλλο;

- Πρέπει να είναι!

πρέπει να είναι εκείνη εκείνη εκείνη και όνειρο πάντα θα μείνει (βοσκόπουλοφ) δις

* Υπάρχει πιθανότητα να έρθει προσωπικά ο κ. Σαββίδης εδώ στη Θεσ/νίκη;

- Η πιθανότητα αυτή ισχύει αυτήν τη στιγμή!

αυτή τη στιγμή γιατί αμα κλείσουμε το τηλέφωνο θα αλλάξουν τα πράγματα

* Η πιθανότητα να εμφανιστεί ο ΙΔΙΟΣ εδώ στη Θεσ/νίκη. Σωστά;

- Ναι.

ντα για να μην μπερδεβόμαστε

* Στις 19 του Μάη εδώ στη Θεσ/νίκη ή θα έρθει για το διαγωνισμό της Eurovision;

- Δεν έχω αυτήν την πληροφορία.

καλά ρε και η αννούλα κανείς δεν τη σκέφτετε

* Μου λέτε όμως ότι η ερχόμενη εβδομάδα είναι και η τελευταία και ότι πρέπει να είναι η τελευταία. Πρέπει να είναι ή είναι η τελευταία εβδομάδα;

- Μάλλον θα είναι... εξαρτάται από τις προσωπικές του συζητήσεις με τους μετόχους.

μαλλόν δηλαδή με αυτόν ή με άλλον ?

* Μία τελευταία ερώτηση για να ανακεφαλαιώσουμε. Ο κύριος Σαββίδης συζητά απευθείας με τους μετόχους του ΠΑΟΚ, ενδιαφέρεται για την αγορά του ΠΑΟΚ και η επόμενη θα είναι και η τελευταία εβδομάδα όσον αφορά στην αγορά του ΠΑΟΚ από τον ίδιο. Σωστά;

- ... Δεν μπορώ να κάνω σχόλιο αυτήν τη στιγμή σ' αυτό που μου λέτε.

καλά ρε ντάβριτς και τόση ώρα τι λέμε ?

* Δεν μπορείτε να σχολιάσετε...

- Δεν μπορείτε να βασίζετε σε ότι σας έχω πει.

είμαι για δέσιμο έχω νοσιλευτεί και στο ίδρυμα της σταυρούπολιτς στην αγία πετρούπολη άστα άστα

* Εντάξει,(το κατάλαβα)  αλλά αυτήν την στιγμή δεν βρίσκεστε στην Ελλάδα, είσαστε στο Ροστώβ, σωστά;

- Όχι, δεν είμαι στην Ελλάδα.

ξέρεις που είσε δηλαδή

* Είσαστε στο Ροστώβ αυτήν τη στιγμή

- Ακριβώς

πού εκεί στο καφενείο πίσω από την πλατεία πάλι πίνεις ρε ?

* Σας ευχαριστώ πολύ κ. Μπρζωφ. Σας διαβεβαιώνω ότι όσα μας είπατε θα είναι ιδιαιτέρως σημαντικά όχι μόνο για εμάς αλλά και για τους φίλους του ΠΑΟΚ.

- Σας ευχαριστώ.

τι ευχαριστείς ρε μαλάκα και σύ ρε μόγγολο τι συνέντευξη ήταν αυτή τσάμπα λεφτά για το τηλέφωνο

Τι γίνεται τελικά ρωτά ο ποιητής δημισιογράφος του ραδιοτηλεοπτικού κολοσού μετροσκώληξ ?

ξερώ εγώ ρε λάκη εσύ πήρες τη συνέντευξη

ήταν μιά στοιχομυθεία η οποία διεξίχθει μεταξύ δύο τροφίμων ψυχιατρικών ιδρυμάτων δύο χωρών στα πλαίσια της ελληνορωσικής φιλίας.
Φφυσικά δε νομίζω να υπάρχει κάποος που να μην κατάλαβε τί ακριβώς υπόθηκε θα αρχιζω να αμφιβάλλω για το επίπεδο των μελών του φόρουμ και γενικότερα της μεγάλης ΠΑΟΚτσίδικης οικογένειας...

και σε πρώτη πανελλήνια ο ρώσος οικονομικοκάτι κύριος μπρζοφ

« Last Edit: May 12, 2006, 13:21:12 by toy »
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline univ

• Αποστολή
  • **
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline cure

• Αλλαγή
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω