Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 290585 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ε και που θα μπει κεντρική το κείμενο του παιδιού ΤΙ ΕΓΙΝΕ; Θα αλλάξει κάτι; Θα ιδρώσει κάνα αφτί;

Πάρτε το χαμπάρι, στην παραφροσύνη που ζούμε, το τι λέμε ή κάνουμε εδώ, μια χούφτα ΠΑΟΚτσήδες μεταξύ μας λίγη σημασία έχει πλέον. Εξάλλου συμφωνούμε και η αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ είναι τέτοια που δεν εθελοτυφλούμε και βλέπουμα τα πάντα, καλά στραβά και τα επισημαίνουμε.

Delete και restart χρειαζόμαστε συνολικά. Τέτοια αυτο-αναίρεση και ακύρωση καύλας, προσπάθειας, ονείρων και φιλοδοξιών δεν την περίμενε κανένας μέσα σε 5 χρόνια. Ως μη γενόμενη η φάση, πάλι εκεί απ'όπου ξεκινήσαμε είμαστε. Το να τα λέμε εδώ εμείς και εμείς (που κάποιοι τα λένε και εκτός φόρουμ, στα γήπεδα, τις εκδρομές και τους συνδέσμους) είναι μόνο και μόνο για να γλιτώνουμε το τρελάδικο, βλέποντας ότι υπάρχουν και άλλοι σαν και μας που δεν τρώνε κουτόχορτο.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Η αλήθεια για τους Αραβες

Η στήλη είχε αποκαλύψει από το Πάσχα το ενδιαφέρον μιας ομάδας Αράβων επιχειρηματιών να αγοράσει το μετοχικό πακέτο του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει δίκιο λέγοντας ότι δεν γνωρίζει τίποτα. Με άλλο... μέτοχο του «τριφυλλιού» γινόταν όλες οι συζητήσεις. Την επαφή έκανε γνωστός ατζέντης που συνεργάζεται με τους Αραβες στην κατασκευή μεγάλων έργων σε Σουδάν και Ντουμπάι. Και φυσικά το όνομα του εκπροσώπου των Αράβων είναι γνωστό στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον Οντέι αλ Σαμαρί. Αυτός ακριβώς συζήτησε για αρκετά μεγάλο διάστημα την πιθανότητα να επενδύσει στον Παναθηναϊκό κι απλώς περιμένει κάποιες εξελίξεις σχετικά με το Ελληνικό για να το πάρει απόφαση και να προχωρήσει.

http://www.sday.gr/Columns/Observer/Θρυλος,--Δικεφαλοι--και-νεοφωτιστος.aspx
« Last Edit: August 30, 2011, 20:55:39 by Georgie-4- »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
To αρθρο του tasoulis ανεβηκε, φωτο συντομα μολις μας φτιαξει μια η multimedia.

ΥΓ: Παντως εγω εμπλοκη του γκαγκατση δεν αποδεχομαι μονο και μονο επειδη το εγραψε ο θωμαιδης. Αυτος στον υπνο του και στο ξυπνιο του, γκαγκατση βλεπει...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ ψήφισα θετικά στη ψηφοφορία της articles team για να ανεβεί το άρθρο του tasoulis30 που είναι φοβερό και τα λέει όπως είναι τα πράγματα.
Μόνο που δυστυχώς αυτά που θίγει έχουν μάλλον ως απαντήσεις:
για τους νυν ότι στα παπάρια τους ο ΠΑΟΚ και δεν συγκρούστηκαν ποτέ, πόσο μάλλον τώρα με κανέναν για το καλό του ΠΑΟΚ
για τους υποτίθεται επερχόμενους ότι τα λαμόγια κάνουν μπαμ από μακριά. Κι επειδή χρησιμοποιείται ευρέως το επιχείρημα ότι βάλανε αφιλοκερδώς, ας ξεκαθαρίσουμε επιτέλους κάποια πολύ βασικά πράγματα, λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά όμως στο πώς αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση:
1. ο μόνος που έβαλε ήταν ο Σαχπατζίδης
2. δεν χάρισε όπως λέγεται ελαφρά τη καρδία, αλλά πήρε μετοχές
3. εκτός των μετοχών που πλήρωσε πήρε και από τις τζάμπα του μπάτμαν, ως θεματοφύλακας, κάτι εντελώς απαράδεκτο γιατί δεν μπορεί σε μία ΠΑΕ όπως ο μεγάλος ΠΑΟΚ να βαφτίζεται θεματοφύλακας όποιος χώνει λίγα χρήματα και τα παίρνει πίσω με πολλούς τρόπους. Δεν μιλάω γι' αυτόν αλλά για ΟΛΟΥΣ τους προηγούμενους "ευεργέτες"
4. αυτός που θα πάρει τον ΠΑΟΚ δεν είναι ο παραπάνω, που άντε να πούμε ότι δεν ξέπλυνε αλλά έχωσε από αγάπη. Αυτός που θα πάρει τον ΠΑΟΚ είναι κάποιος άλλος, που έχει βάλει το τατουάζ και υποτίθεται πλήρωσε κάποια πριμ. Το υποτίθεται στο χωρίς ανταλλάγματα. Βλέπεις όλοι οι large ζάμπλουτοι που σκορπάνε χρήμα εδώ είναι μαζεμένοι. Τα κρατάνε όμως για μετά τις μεταγραφές
5. το μόνο δεδομένο στον ΠΑΟΚ των τελευταίων δύο χρόνων είναι ότι η νυν διοίκηση δεν ασχολείται με τίποτε μα τίποτε άλλο, το ξαναλέω για να τονιστεί, τίποτε μα τίποτε άλλο από το να προσπαθεί να σπρώξει τα χρέη που έκανε σε όποιον λάχει κυριολεκτικά. Παράλληλα και ψάχνοντας λαμόγιο (γιατί ποιος είναι μαλάκας να αγοράσει χρέη άμεσα και χρέη παγωμένα που θα αρχίσουν να σκάνε) κόβει συνέχεια από την ομάδα για να ξεπληρώσει όσα μπορεί.

Ειλικρινά το μόνο που με κάνει αισιόδοξο για το Φλωρίδη είναι που έχουν σκάσει οι της επο και οι λοιποί να μη μπει. Δείχνει ότι έχει για ξέπλυμα χρήμα δηλαδή. Αλλά επειδή τα χρόνια θα περάσουν και οι πρώτες κινήσεις που θα φανερώσουν ότι έχει όντως να ξεπλύνει θα ξεθωριάσουν, ας μη ξεχάσουμε ποτέ ότι τέτοιοι άνθρωποι δεν χαρίζουν ούτε τον πυρετό τους, πόσο μάλλον χρήμα χωρίς να βγάλουν τα διπλάσια και...
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline savage republic

• Βασικός
Έχω κάποιες αντιρρήσεις και απορίες στον τρόπο που τα βλέπει ο κιουρ τα πράγματα.

Αναλυτικά:
...Κι επειδή χρησιμοποιείται ευρέως το επιχείρημα ότι βάλανε αφιλοκερδώς, ας ξεκαθαρίσουμε επιτέλους κάποια πολύ βασικά πράγματα, λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά όμως στο πώς αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση:
1. ο μόνος που έβαλε ήταν ο Σαχπατζίδης
Λάθος. Ο Φλωρίδης έβαλε τα περίφημα 500 χιλιάρικα μια Δευτέρα, που έπρεπε να ήταν Παρασκευή.

2. δεν χάρισε όπως λέγεται ελαφρά τη καρδία, αλλά πήρε μετοχές

Εντάξει, δεν ξέρω ποιος την είπε την μαλακία, αλλά δεν είναι η εντύπωσή μου πως λέγεται γενικώς. Εκτός αν τον θέλουμε φραγκάτο μαλάκα, όπως τα σκουλήκια κάναν με τον Κοντομηνά.

3. εκτός των μετοχών που πλήρωσε πήρε και από τις τζάμπα του μπάτμαν, ως θεματοφύλακας, κάτι εντελώς απαράδεκτο γιατί δεν μπορεί σε μία ΠΑΕ όπως ο μεγάλος ΠΑΟΚ να βαφτίζεται θεματοφύλακας όποιος χώνει λίγα χρήματα και τα παίρνει πίσω με πολλούς τρόπους. Δεν μιλάω γι' αυτόν αλλά για ΟΛΟΥΣ τους προηγούμενους "ευεργέτες"

Πήρε κι απ' αυτές; Πηγή; Δεν το ξέρω και πραγματικά τα παίρνω. Νόμιζα πως απλώς θα μειωθεί το ποσοστό των μετοχών του Μπάτμαν (που γίναν Γουμεΐν και Σία)

4. αυτός που θα πάρει τον ΠΑΟΚ δεν είναι ο παραπάνω, που άντε να πούμε ότι δεν ξέπλυνε αλλά έχωσε από αγάπη. Αυτός που θα πάρει τον ΠΑΟΚ είναι κάποιος άλλος, που έχει βάλει το τατουάζ και υποτίθεται πλήρωσε κάποια πριμ. Το υποτίθεται στο χωρίς ανταλλάγματα. Βλέπεις όλοι οι large ζάμπλουτοι που σκορπάνε χρήμα εδώ είναι μαζεμένοι. Τα κρατάνε όμως για μετά τις μεταγραφές

Για μένα απλώς ο ένας είναι καχύποπτος με τον άλλον. Κι εμείς με όλους. Και καλά κάνουμε. Αλλά έτσι δουλειά δεν θα γίνει. Δεν λέω ότι πρέπει να γίνει σώνει και καλά. Αλλά είναι κι αυτή μία κάποια λύση.

5. το μόνο δεδομένο στον ΠΑΟΚ των τελευταίων δύο χρόνων είναι ότι η νυν διοίκηση δεν ασχολείται με τίποτε μα τίποτε άλλο, το ξαναλέω για να τονιστεί, τίποτε μα τίποτε άλλο από το να προσπαθεί να σπρώξει τα χρέη που έκανε σε όποιον λάχει κυριολεκτικά. Παράλληλα και ψάχνοντας λαμόγιο (γιατί ποιος είναι μαλάκας να αγοράσει χρέη άμεσα και χρέη παγωμένα που θα αρχίσουν να σκάνε) κόβει συνέχεια από την ομάδα για να ξεπληρώσει όσα μπορεί.
+4

[/quote]
Ειλικρινά το μόνο που με κάνει αισιόδοξο για το Φλωρίδη είναι που έχουν σκάσει οι της επο και οι λοιποί να μη μπει. Δείχνει ότι έχει για ξέπλυμα χρήμα δηλαδή. Αλλά επειδή τα χρόνια θα περάσουν και οι πρώτες κινήσεις που θα φανερώσουν ότι έχει όντως να ξεπλύνει θα ξεθωριάσουν, ας μη ξεχάσουμε ποτέ ότι τέτοιοι άνθρωποι δεν χαρίζουν ούτε τον πυρετό τους, πόσο μάλλον χρήμα χωρίς να βγάλουν τα διπλάσια και...
[/quote]
Ελπίζουμε μόνο όλοι να μην θέλει να τα βγάλει απ' τον ΠΑΟΚ. Αυτό μόνο. Όσο για τους τύπους που θέλουν να το παίζουν νομοταγείς στην επο, απλά γαυγίζουν για κανένα κοκκαλάκι με τον τρόπο τους. Τόσα χρόνια μαθημένοι, άμα πέσει το κοκαλάκι, θ' αρχίσει το γλύψιμο. Εγώ πάλι γουστάρω να έχω τον μηχανισμό προπαγάνδας απέναντί μου, για να τους γαμήσω κι αυτούς και τους εργοδότες τους μαζί.

Offline cure

• Αλλαγή
Ένα ένα και δεν εννοώ εσένα με όσα θα διαβάσεις στις απαντήσεις, αλλά κυρίως για όσα δυστυχώς ζω στη Θεσσαλονίκη από τη πλειοψηφία των ΠΑΟΚτσήδων.

Ο Φλωρίδης λες ότι έβαλε 500 χιλιάρικα. Συμφωνώ ότι έβαλε και έχω κάνει την ίδια κουβέντα με το Georgie-4. Δεν έχει σημασία φίλε μου, πώς να το πω, τι έβαλε. Εμένα με νοιάζει τι αγόρασε με αυτά. Κανείς δεν χαρίζει. Προσωπικά κόβω τον πούτσο μου ότι αγόρασε εις βάρος του ΠΑΟΚ σιωπή των αφεντικών του ΠΑΟΚ. Η ιστορία των μπατμαν, ντιβέλπμεντ και σία το έχει αποδείξει αυτό. Αλλά αφού δεν αποδεικνύονται αυτά το αναφέρω για να περνάει η ώρα "ευχάριστα". Η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να χαρίζει ούτε 500 ευρώ, όχι 500 χιλιάρικα. Μπορεί να ξέπλυνε, μπορεί αν δεν κάτσει η δουλειά να έχει να παίρνει κτλ κτλ. Δεν με νοιάζει αλλά δεν μπαίνω καν σε συζήτηση που αρχίζει με το "ο τάδε και ο δείνα έβαλαν ένα μύριο και το χάρισαν". Για μένα όποιος πιστεύει ότι υπάρχουν Σαχπατζίδηδες και Φλωρίδηδες που χώνουν τζάμπα είναι τουλάχιστον αφελής. 

Δεν το είπα κατακρίνωντας τη μετοχοποίηση των χρημάτων του Σαχπατζίδη. Το είπα για να καυτηριάσω τη πλύση εγκαφάλου που γίνεται σκοπίμως για άπλες που χαρίζουν λεφτά. Όταν διαχωρίσουμε τον άπλα που δίνει και δεν ζητάει πίσω από αυτόν που κάνει δουλειές θα έχουμε καλύτερη κρίση των όσων συμβαίνουν.

Έχω γράψει και ισολογισμούς παλιότερα και μετοχολόγια έχω επικαλεστεί και αποκλείεται να τα ψάχνω κάθε φορά που το λέω. Η διαδικασία είναι απλή. Υπολογίζει όποιος ενδιαφέρεται αυτά που έβαλε, κοιτάζει και τις μετοχές και βγάζει άκρη. Επίσης είχε ανακοινωθεί επίσημα ότι του δόθηκαν μετοχές ως θεματοφύλακα.

Δεν υπάρχει καχυποψία. Υπάρχει η πραγματικότητα που λέει ότι ΘΑ έρθουν κάποτε να ξεπλυθούν τα φανταστικά εκατομμύρια, αλλά εσύ θα βλέπεις τον μυτόγκα. Και να προσθέσω ξανά μανά ότι όχι μόνο δεν έχω καχυποψία, αλλά ότι σκύλιασαν στην επο να καθυστερήσουν την είσοδο αυτών, μόνο καλό μου κάνει για το πόσα θα χώσουν. Εποχές μπάτμαν έρχονται νομίζω και μπορεί να έχω πολεμήσει παλιά για να φύγει η λέρα, αλλά σήμερα λέω με κάθε επίγωνση ότι προτιμώ μπάτμαν από Ζαγοράκη και γενικά διοίκηση ΠΑΟΚαρχών

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

zagorakis

• Guest
Ï Âñýæáò ãéá ôïõò åðåíäõôÝò

ÅðéôÝëïõò ï ÆÞóçò Âñýæáò ìßëçóå ãéá èÝìáôá ôïõ ÐÁÏÊ êáé éäéáßôåñç óçìáóßá Ý÷åé ôé áêñéâþò åßðå ÷èåò üóïí áöïñÜ ôï èÝìá ôùí åðåíäõôþí óå ó÷Ýóç ðÜíôá ìå ôéò ìåôáãñáöÝò.

Ç åñþôçóç ðïõ ôÝèçêå óôïí Âñýæá óõãêåêñéìÝíç:

«ÕðÜñ÷åé ç áßóèçóç üôé ïé åðåíäõôÝò Þèåëáí íá êÜíïõí ìåôáãñáöÞ êáé ç ÐÁÅ ôïõò åìðüäéóå. Ôé áêñéâþò óõíÝâç;»

- «Ðñþôá áð’ üëá äåí åßìáóôå äéáöïñåôéêÜ ðñÜãìáôá. Åßìáóôå åíùìÝíïé êáé Ýôóé ðñÝðåé íá ìåßíïõìå. ¼óïí áöïñÜ ôéò ìåôáãñáöÝò áõôïß ïé Üíèñùðïé ðïõ Ý÷ïõí âÜëåé ëåöôÜ óôïí ÐÁÏÊ, Þèåëáí íá êÜíïõí êáé ìßá ìåãÜëç ìåôáãñáöÞ ãéá… ôï ãïýóôï ôïõò, ãéá íá åíéó÷õèåß ç ïìÜäá. ÅðÜíù óôçí óõæÞôçóç ôïõò åîçãÞóáìå êáé óõìöþíçóáí üôé áõôü äåí Þôáí óùóôü êáé ôåëéêÜ Ýðñåðå íá êéíçèïýìå âÜóåé ôçò ëïãéêÞò. Áõôü Ýãéíå».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11305

Offline tsag

• Αλλαγή
Της λογικής του μη πρωταθλητισμού απ'οτι φαίνεται.... ΆΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΒΡΥΖΑ.... ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΙΟΛΑΣ.... ΜΑΛΑΚΑ!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline petran4

• Αλλαγή
E βεβαια ζισακο μην προχωρησει η ομαδα και ανεβει κιαλο το ανοιγμα το οποιο εχει ξεφιγει.ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΔΙΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΔ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΙΣΕΙ ΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ!
Υ.Γ Καλο μηνα αδερφια.
« Last Edit: September 01, 2011, 10:34:48 by petran4 »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline blue_eyes

• Βασικός
η οποια λογικη λεει τι; οτι δεν κανω μεταγραφες για να μην ενισχυθει η ομαδα και μαλιστα με λεφτα τριτων που δεν επηρεαζουν αυτην την στιγμη τον "λογικο" προυπολογισμο που εχει κανει η παε;  ???

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Η λογικη ειναι, οτι αν χρησιμοποιηθουν λεφτα απο την ΑΜΚ (τα 6.000.000 εκ), τα οποια δεν ενεκρινε η ΕΕΑ, η ομαδα κινδυνευει με αποβολη απο το πρωταθλημα.

Αρθρο 69 Παρ. 12

Σε περίπτωση κατά την οποία παραβιασθεί κάποια από τις διατάξεις των προηγούμενων παραγράφων του άρθρου αυτού με υπαιτιότητα οργάνων της Α.Α.Ε., η ομάδα της αποβάλλεται από το πρωτάθλημα, με απόφαση του οικείου δικαιοδοτικού οργάνου, το οποίο επιλαμβάνεται ύστερα από έκθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ή μετά από προσφυγή όποιου έχει έννομο συμφέρον

Offline blue_eyes

• Βασικός
ελα ρε τζορτζη ας τα επαιρνε μετοχες ο σαχπα που μπορει, κατευθειαν στο ταμειο θα πηγαιναν .. γενικα τροποι υπηρχαν να μπουν 500-600 χωρις να υπαρχει προβλημα, τα αλλα πως μπηκαν;

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Τα αλλα μπηκαν για το εως 10% που δεν εχει ελεγχους απο την ΕΕΑ. Ετσι Φλωριδης και Σαχπα εχουν λογικα απο 10% σημερα.
Μπορει ο Σαχπα να παρει πανω απο 10% ; O ιδιος λεει οτι δε θελει και οτι τα λεφτα θα τα βαλει ο Φλωριδης. Γιατι δεν εβαλε ο Φλωριδης ως τωρα; Απαντηση δεν θα παρουμε..απο τα δημοσιευματα βγαινει, οτι μια φταιει το διαβατηριο, μια η ΕΕΑ, μια το ποθεν εσχες, μια το ΠΑΣΟΚ.

Τα λεφτα μπορουσαν να μπουν ως χορηγια, δωρεα, δανεισμος. Δεν μπηκαν ετσι. Γιατι; Ποθεν εσχες; Εφορια; Μη δυνατοτητα μετοχοποιησης αργοτερα; Κανεις δεν ξερει.

Offline blue_eyes

• Βασικός
οχι και κανεις δεν ξερει, κανεις δεν προκειται να μας πει... στα αλλα εχεις 100% δικιο

Offline Català

• Αλλαγή
Ο Βρύζας για τους επενδυτές

[...]

Η ερώτηση που τέθηκε στον Βρύζα συγκεκριμένη:

[...]

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11305

Κλαίω από τα γέλια, τα άτομα πραγματικά έχουν πάρει απίστευτο αέρα από το ότι ως σήμερα κατευθύνουν 100% τον κόσμο και φέρονται πλέον με πρωτόγνωρο θράσος και αλαζονεία. Απευθύνονται σε ηλίθιους κυριολεκτικά.
Από ποιον τέθηκε η ερώτηση; Πού; Πότε; Έτσι γενικά "τέθηκε";
Τέρμα αβανταδόρικη ερώτηση για τέρμα στημένη και προετοιμασμένη απάντηση.

« Last Edit: September 01, 2011, 11:38:13 by Català »

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (1/9) κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι τα απαραίτητα για την επένδυση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγγραφα του Βασίλη Φλωρίδη κατατέθηκαν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και μάλιστα ότι υπάρχουν κατατεθειμένα σε ελληνική τράπεζα 6 εκ. ευρώ που θα μπουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το olaPAOK.gr, σε μία προσπάθεια να διασταυρώσει τις πληροφορίες ήρθε σε επικοινωνία με τον γνωστό νομικό Αντώνη Βγόντζα, ο οποίος είχε εκπροσωπήσει την πλευρά Σαχπατζίδη-Φλωρίδη στην τελευταία συνεδρίαση της ΕΕΑ, στη διάρκεια της οποίας η πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε κληθεί για να δώσει πληροφορίες για τη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Θέσαμε υπόψη του κ. Βγόντζα τις παραπάνω πληροφορίες και εκείνος μας είπε τα εξής: "Έχω στα χέρια μου όλα τα απαραίτητα έγγραφα του κ. Φλωρίδη, τα οποία όμως δεν πρόλαβα να καταθέσω στην ΕΕΑ, γιατί λείπω αυτές τις μέρες. Αυτό θα γίνει εντός των επόμενων ημερών. Είναι όλα τα απαιτούμενα έγγραφα και θα έλεγα και περισσότερα από αυτά που ζητά η Επιτροπή ". Εκτίμησε ακόμη ότι "δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ο κ. Φλωρίδης να πάρει το "οκ" για τη συμμετοχή του στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όσο για το αν έχουν κατατεθεί τα χρήματα σε ελληνική τράπεζα, ο κ. Βγόντζας αρκέστηκε να πει: "Τα χρήματα υπάρχουν. Δεν θέλω όμως να μπω σε λεπτομέρειες".

http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/sth_diathesh_moy_ta_eggrafa_flwridh_gia_eea.1350401.html

zagorakis

• Guest
Νέα συνάντηση στην Τούμπα

Μία μέρα μετά τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, οι "επενδυτές" φαίνεται πως φορτσάρουν. Από χθες το βράδυ διοχέτευσαν την είδηση ότι έχουν έτοιμα τα χρήματα και τα χαρτιά και σήμερα ο Σαχπατζίδης συναντήθηκε εκ νέου με τον Ζαγοράκη, παρουσία του Κατσαρή.

Ότι δεν έγινε μέχρι να εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος, προκειμένου να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να αυξήσει το μεταγραφικό του μπάτζετ, γίνεται μία μέρα μετά τη λήξη της κι από το πρωί η πλευρά των "επενδυτών" διατείνεται ότι μέσα στην εβδομάδα ο Φλωρίδης θα καταθέσει στην ΕΕΑ τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να πάρει την άδεια να γίνει μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ. Αυτές οι διαρροές, πάντως, είναι κόντρα στις φήμες των τελευταίων ημερών, που αναφέρουν ότι το όνομα του Φλωρίδη θα αρχίσει σιγά σιγά, να είναι ολοένα και λιγότερο στο προσκήνιο.

Σύμφωνα πάντα με την πλευρά των "επενδυτών" τα χρήματα θα κατατεθούν στις 22 Σεπτεμβρίου, μέρα που κλείνει η αύξηση κεφαλαίου, ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν θα μπει ένα ποσό από άλλη κατεύθυνση, που θα τους στερήσει το δικαίωμα να αποκτήσουν το 51%.

Σήμερα έγινε συνάντηση Σαχπατζίδη - Ζαγοράκη - Κατσαρή στην Τούμπα, συνάντηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Βάσει των πρώτων πληροφοριών η συνάντηση έγινε τυχαία και δεν ήταν προγραμματισμένη. Ο Θανάσης Κατσαρής βρέθηκε εκεί για θέματα του ΑΣ, ενώ στην Τούμπα ήταν και ο Γιώργος Σαχπατζίδης.

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις σε πάρα πολύ καλό κλίμα: "Είμαστε καλύτερα από ποτέ..." έλεγαν χαρακτηριστικά στο τέλος.

Όσον αφορά το μεγάλο θέμα της επένδυσης, ο Γιώργος Σαχπατζίδης ξεκαθάρισε και πάλι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα έγγραφα που χρειάζεται ο Γιώργος Φλωρίδης και όλα είναι έτοιμα από την πλευρά του.

Για τις μεταγραφές που... ΔΕΝ έγιναν, αυτό που και πάλι συζητήθηκε ήταν ότι ναι μεν οι επενδυτές ήθελαν μεγάλη μεταγραφή και έλεγαν ότι θα πληρώσουν γι αυτή (κάτι που δεν είχε συζητηθεί το βράδυ του αγώνα με την Καρπάτι) από την άλλη όμως στην ΠΑΕ είχαν θέμα με το διαδικαστικό και πως θα εμφανίζονταν τα χρήματα, αν πάντα έβρισκαν τον κατάλληλο παίκτη.

Το συμπέρασμα είναι ότι πρόβλημα σχέσεων δεν υπάρχει και όλα προχωρούν κανονικά. Όλοι περιμένουν πλέον από Φλωρίδη και Σαχπατζίδη να βάλουν τα χρήματα στην αύξηση και να περάσουν από την ΕΕΑ για να γίνουν μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ. 

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11315
« Last Edit: September 01, 2011, 14:53:14 by POYLEN-4- »

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
θυμιζει γουμενο και ξεφορτωμα των τριων μεγαλυτερων συμβολαιων(απλα ο ζαγορακης ειναι πιο εξυπνος απο μπατμαν) η υποθεση φλωριδη

και γαμω τα ντεζα βου

zagorakis

• Guest
«Στο τέλος της εβδομάδας θα τελειώσει»

Ο νομικός εκπρόσωπος του Γιώργου Σαχπατζίδη, Αντώνης Βγόντζας, μίλησε πριν από λίγο στο «Libero 107.4» και μεταξύ άλλων διευκρίνισε ότι «στο τέλος της άλλης εβδομάδας θα τελειώσει η υπόθεση. Εχω απέναντί μου δύο σοβαρούς ανθρώπους, που μου έχουν δώσει μια σαφή και καθαρή εντολή, να υποστηρίξω τη συμμετοχή τους στην Α.Μ.Κ. του ΠΑΟΚ».

Αρχικά ο κ. Βγόντζας ξεκαθάρισε ότι «είμαι δικηγόρος του κ. Σαχπατζίδη πολλά χρόνια και φυσικά με έχει επισκεφθεί κι ο κ. Φλωρίδης κι έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ξεκινήσουμε μια επαγγελματική σχέση με όλους τους κανόνες δεοντολογίας. Κι εκείνος πρέπει να με εμπιστευτεί, αλλά κι εγώ. Ως άνθρωπος με έχει κερδίσει, αλλά δεν έχουμε βάλει τις τελικές υπογραφές. Μπορεί να τις βάλουμε αύριο, μεθαύριο».

Στη συνέχεια σε ερωτήσεις σχετικά με την ολοκλήρωση της υπόθεσης, τόνισε ότι «η οικονομική σωτηρία του ΠΑΟΚ, του πιο δημοφιλούς ποδοσφαιρικού συνόλου της Βόρειας Ελλάδα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Ενδιαφέρει πολύ κόσμο, αλλά και την Πολιτεία. Μόλις έχω ολοκληρώσει τη διαδικασία, θα πω περισσότερα. Ακόμα συλλέγω έγγραφα. Πάντως δεν έχω δει κάτι που με ανησυχεί. Δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα. Στην πρώτη μας επίσκεψη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δώσαμε τότε μια αρχική ενημέρωση. Η τελική ενημέρωση θα γίνει σύμφωνα με το νόμο. Η διαδικασία απαιτεί δύο πράγματα: έναν εξονυχιστικό έλεγχο του Πόθεν Έσχες και δεύτερον ότι αυτοί που αναλαμβάνουν έναν μεγάλο σύλλογο να έχουν κι ένα πειστικό και ρεαλιστικό επιχειρηματικό πλάνο για να επιβιώσει οικονομικά η ομάδα. Επίσης απαιτεί και λευκό Ποινικό Μητρώο κι άλλα. Εχω στα χέρια μου έναν ικανοποιητικό αριθμό εγγράφων».

Για την υπηκοότητα του κ. Φλωρίδη, ο νομικός της πλευράς των επενδυτών επισήμανε ότι «από όσο ξέρω σε ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Αθήνας, στον Παναθηναϊκό, συμμετέχουν και κυπριακά συμφέροντα. Ο κ. Φλωρίδης από το 1972 είναι μόνιμος κάτοικος της Ελλάδας, μπορούσε να έχει διοριστεί και στο δημόσιο αν το επιθυμούσε. Ουδέποτε δεν έχει αμφισβητηθεί ότι έχει ελληνικό αίμα. Σε ό, τι αφορά το ποινικό μητρώο δεν υπάρχει κανέναν απολύτως πρόβλημα. Απλά με το Πόθεν Έσχες πρέπει να το αποδείξω. Να βρω όλη τη σειρά των νομικών πράξεων για να φθάσω στη σημερινή διαθεσιμότητα του ποσού, που θα καλυφθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11320

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Έντελως τυχαία συνάναντηση μία μέρα μετά το τέλος των μεταγραφών ... Α πα πα πα πα πα λες να μην ήθελαν να μπουν πιο πριν ???? απαπαπαπαπα
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...