Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 287262 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
Παντως ρε μαγκες ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα των συνομιλιων Σαββιδη-ΠΑΟΚ  νομιζω οτι πρεπει να μας μεινουν καποια πραγματα απο την ολη ιστορια. Οπως: α) Ο ποδοσφαιρικος ΠΑΟΚ οπως λειτουργει και με τον σημερινο οικονομικο ανταγωνισμο ΔΕΝ ειναι κερδοφορος. Σε αυτο πρεπει να παιζει ρολο και το νομικο καθεστως. β) Αν δεν υπαρξει πολιτικη βουληση (που δεν θα υπαρξει) εγγυησεις και σοβαρα κινητρα για σοβαρο επενδυτη δεν θα δοθουν. Σε ολες τις χωρες οι πολιτικοι προσπαθουν να διευκολυνουν τις επενδυσεις στην χωρα τους, εδω υπαρχει πληρης αδιαφορια και ανικανοτητα και νοοτροπια κρατικοδιαιτων ΠΑΕ την οποια την ενισχυει η πολιτεια . γ) Με αυτα τα δεδομενα ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ελκυστικος επενδυτικα. Η πολιτικη λυση που θα δοθει θα ειναι τυπου πρωτοδικιου και δανειων απο τραπεζες.  Ειναι η μονη συμφερουσα για τους πολιτικους ετσι ωστε να τους παρακαλαμε παντα για λεφτα βοηθεια κτλ, κτλ, κτλ. Αρα μια συζητηση που πρεπει να γινει στην ομαδα (ερασυτεχνη) ειναι και οι πηγες και το καθεστως  χρηματοδοτησης των ερασυτεχνικών τμηματων του ΠΑΟΚ οπως και του ποδοσφαιρικου. Στοχος η οικονομικη ατοτελεια ολων των κομματιων της ομαδας απο εσοδα που επιτυγχανει η ιδια. Ετσι μπορεις να πουλησεις και το χοκευ επι χορτου αν ο αλλος γνωριζει τι αγοραζει και σε τι εσοδα αποσκοπει.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Suicidal

• Βασικός
APLA 8A H8ELA NA 3ANATONISW TI EIPAN KAI OI OPADOI THS ROSTOV:

ME LIGA LOGIA EINAI OLO YPOSXESEIS KAI STO TELOS @@ ......
KAI RWTAW EGW: OPADOI THS LHBADEIAS THS RWSSIAS XARIKAN POU DEN EINAI ALLO
PROEDROS TOUS O MEGISTANAS O SAVVIDIS ! TOUS YPOSXE8IKE GHPEDO ME 30.000 KAI TI EKANE ?
TOUS GKREMISE THN MIA KERKIDA KAI EXOUN MEINEI ME TREIS ! (AP'TO PALIO AN KATALABA KALA).
KI EMEIS BASIZOMASTE S'AYTON.

EKTOS KI AN EINAI OLA PSEMMATA POU LENE OI OPADOI THS ROSTOV. DEN 3ERW.
TO AVATAR MOU KATW TA LEEI OLA.
ANTE KALHMERES....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
εγώ πάντως λέω αφού είναι τόσο λεφτάς και τόσο μεγιστάνας, και θέλει με το ζόρι να πάρει και το γήπεδο (το οποίο θα γκρεμίσει και θα σηκώσει καινούριο), να πάει να αγοράσει κανα οικόπεδο και να σηκώσει καινούριο εκεί...
έτσι και το γήπεδο γλιτώνουμε και κρατάμε... και καινούριο γήπεδο θα έχουμε... και η μόνη ομάδα με 3 πλέον ιδιόκτητα γήπεδα θα είμαστε και όλα καλά και ωραία...
άντε γιατί μας τα πρηξε κι αυτός ο σαββίδης...
ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...

Offline Matador

• Αλλαγή
Εγω ειμαι υπερ της προτασης για ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ του γηπεδου, αλλα οχι πωλησης του και το 10% να πηγαινει στον ερασιτεχνη.

Πως θα συντηρηθουν τα αλλα τμηματα αν δεν υπαρχουν εσοδα; Εδω τα παιδια της παλης, οπως αναφερε ενα παιδι πριν ενα χρονο περιπου, δεν ειχαν φορμες να φορεσουν. Μεγιστη ντροπη. Αν λεμε οτι ειμαστε ΠΑΟΚ για την ιδεα και οχι μονο για την βιτρινα, πρεπει να σκεφτομαστε και τα αλλα τμηματα.
Ποιος θα γινει μελος στον ερασιτεχνη (μεγαλη πληγη) οταν ο ερασιτεχνης δεν θα αποτελει σημειο πιεσης προς την Παε; Εδω τωρα και εχει 1500 αντε βαλε 2.000 μελη. Ο πολυς κοσμος απεχει για τον αλφα η βητα τροπο.
Αν θελουμε να σβυσει ο ερασιτεχνης παω πασο, εγω ομως δεν ΘΕΛΩ.

Ο Σαββιδης το σκεφτεται επιχειρηματικα και θελει να προστατεψει την επενδυση του, αλλα και εμεις πρεπει να προστατεψουμε τον συλλογο και την περιουσια μας. Αν αγορασει το γηπεδο ο Σαββιδης, ποιος μου εγγυαται, οταν παει στους ουρανους, οτι οι κληρονομοι του δεν θα το κανουν Λουνα-Παρκ; Αν δεν παει καλα η ομαδα τι γινεται επειτα;
Το μονο θετικο ειναι οτι μιλησε ξεκαθαρα, θελω αυτο και αυτο, θα κανω αυτο και αυτο.

Δεν ξερω, ειμαι πολυ μπερδεμενος, απο την μια εχω κουραστει να βλεπω τον ΠΑΟΚ κομπαρσο και με οικονομικα προβληματα, απο την αλλη σκεφτομαι το γηπεδο μου, το σπιτι μου και τι θα γινει στο μελλον.

Κατσαρη κανε ανοιγμα σε ολον τον κοσμο για μελη στον ερασιτεχνη και μεσω ιντερνετ. Υπαρχει κοσμος και εκτος Ελλαδας. Τι περιμενεις;

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

aetopoulo

• Guest
file mou grusader ama xtisi kai nourgio gipedo tha einai diko tou
oxi tou paok.
leme na allaksoume tin istoria pros to kalutero alla na allaksoume spiti
egw eimai kathetos me ena megalo oxi.

artemios

• Guest
egw den exw kanena provlima prosopika an vre8ei kanenas epindutis kai 8elei to gipedo gia ekmetaleusi esto kai gia 40 xronia to 8ema einai diasfalisti o paok kai i periousiatou
to mono kako me ton pontio proedro autos 8elei 100% tis 100% tin ekmetaleusi xoris na dinei oute ena euro ston erasitexni
telos panton pername diskoles stigles kai den vlepw fops sto tounel

aetopoulo

• Guest
einai san na leme perno tin gunaika sou kai tha suntiro kai ta kamia
dekaria paidia sou. kai esu pou eisai o pateras ti tha kaneis diladi
ego prepei na sou plirono ta paidia sou ?
etsi to vlepei o savvidis kai kapou exei dikio.

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
file mou grusader ama xtisi kai nourgio gipedo tha einai diko tou
oxi tou paok.
leme na allaksoume tin istoria pros to kalutero alla na allaksoume spiti
egw eimai kathetos me ena megalo oxi.

εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι αν του προτείνουν κάτι τέτοιο θα την κάνει την άλλη μέρα τρέχοντας. κι εγώ πιστεύω ότι η έδρα του ΠΑΟΚ είναι η ΤΟΥΜΠΑ και μόνο αυτή...
δεν ξέρω αλλά τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα και για να είμαι ειλικρινής έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου με όλους αυτούς που κατα καιρούς έρχονται να αγοράσουν τον ΠΑΟΚ...
και στην τελική μην ξεχνιόμαστε ότι η παε πωλείται , ούτε το γήπεδο , ούτε ο ερασιτέχνης...

aetopoulo

• Guest
loipon paidia
eimaste dustixos i monadiki xwra pou exei autous tous nomous.
i koini tomi gia mena tha eprepe na vrethi alliws.
o savvidis exei 100% dikio. sou leei egw ependuw giati esu na mou perneis to 10% ?
ekei einai to provlima.to gipedo prepei na to parei me kapio poso kai oxi pososto enoikiasis.
epitelous tha prepei na allaksi kati .diaforetika edw tha eimaste kai meta apo 20 xronia kai tha milame akomi
gia to kotetsi.to mono pou prepei na zitisoume einai mia diasfalisi pws tha ekplirwsi auta pou leei.
to 10% einai megalo pososto gia na ta xwnoun ta lamogia stin tsepi.
allo i suntirisi gia ta tmimata aki allo pososta. fantastite posa xrimata tha einai an alitheuoun auta ta posa pou thelei na ependusi.
egw menw pantos se mia kouventa pou eipe exei karkino o PAOK kai prepei na katharisi

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
αυτό το τελευταίο νομίζω το είπε ο πλέον αναρμόδιος, δηλαδή ο λυκουρέζος ...
το ίδιο είχε πει και πριν γίνει πρόεδρος της επαε και είδαμε πόσο καθάρισε ο χώρος...
και στην τελική ας υποθέσουμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε δικό του γήπεδο και έπαιζε στο καυτατζόγριο...
δηλαδή δεν θα πλήρωνε ποσοστό... τί θα έκανε τότε... ή θα το δεχότανε ή θα έχτιζε αλλού καινούριο γήπεδο...
να μας έλεγε χτίζω το γήπεδο και θα έχω κάποια ποσοστά να παίρνω κι εγώ, να το συζητήσω...
αυτός θέλει να μας φάει το οικόπεδο τζάμπα... να αναλάβει τα χρέη και να μας πάρει το γήπεδο να το κάνει μαγαζιά...
ρε δεν είμαστε καλά...

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
κοίτα τόσα λεφτά δεν πρόκειται να χωσει...
αν γίνει το γήπεδο θα γίνει με δανεισμό από τράπεζες...
θα πάρει λοιπόν τα δάνεια και θα το σηκώσει... κάποια έσοδα θα τα χρησιμοποιεί για την αποπληρωμή των δανείων και κάποια άλλα θα τα βάζει στην τσέπη του...
αυτή τη στιγμή η ΤΟΥΜΠΑ κοστολογείται γύρω στα 110 εκ. ευρώ...
δηλαδή αυτός πώς θέλει να την πάρει αναλαμβάνοντας μόνο τα χρέη... αν είναι έτσι την πουλάμε κι εμείς ...
το σαββίδη μάγκα θα κάνουμε...
και μην ξεχνάμε ότι όταν πρωτοακούστηκε το όνομά του παιζόταν το σενάριο, είμαι πόντιος και θέλω να βοηθήσω μια ομάδα της χώρας μου που έχει τέτοια χαρακτηριστικά και τέτοιες μαλακίες ... και τώρα μας το λέει διαφορετικά το τραγούδι ...
άσε και το άλλο... να αλλάξει λέει ο νόμος αλλιώς δεν αναλαμβάνω ...
δε γαμιέσαι ρε νταλάρα λέω γω...

Offline babis36

• Αλλαγή
Παιδια μην μαλωνετε σε ξενο αχυρωνα. Αγνοουμαι ολοι μας τα πραγματικα οικονομικα στοιχεια ΠΑΕ και ερασυτεχνη.Εδω δεν τα ξερει καλα καλα ο Σαββιδης θα τα ξερουμε εμεις? Με βαση λοιπον αυτα τα οικονομικα (αγνωστα)δεδομενα δεν μπορουμε να εκτιμησουμε αν η απαιτηση του ΣΑββιδη ειναι υπερβολικη ή οχι. Αυτα που μπορουμε να πουμε συμφωνα με την μεχρι τωρα ιστορια του ΠΑΟΚ ειναι οτι η ΠΑΕ αυτα τα χρονια ειναι ζημιογονα (μια και αυξανονται τα budget των ΠΑΕ αλλα οι πηγες εσοδων παραμενουν οι ιδιες, εισητηρια, τηλεοπτικα). Αρα το οτι πρεπει να γινει πιο ορθολογικο το μοντελο διαχειρισης των τμηματων του ΠΑΟΚ ειναι σωστο και σε αυτο εχει δικιο ο Σαββιδης. Επισης το οτι ο ΠΑΟΚ δεν χρησιμοποιει αλλες πηγες εσοδων που εχει την δυνατοτητα ειναι επισης σωστο(Εμπορικοι χωροι, μπουτικ σε ολη την Βορεια Ελλαδα , διοργανωσεις συναυλιες κτλ στο εμπορικο-αθλητικο κεντρο). Αυτες μπορουν να ειναι πηγες εσοδων για τον επενδυτη και για την ομαδα. Εμας μας ενδιαφερει αυτες οι διαδικασιες να γινουν με οσον το δυνατον μεγαλυτερη διαφανεια και με καποια ενημερωση που θα πρεπει να διεκδικουμε (ισως και σαν μελη του ερασυτεχνη)
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
egw lew

ekso apto xoro polla tragoudia lew
κι εγώ επειδή είμαι μέσα στο χορό λέω λίγα και δεν τα αλλάζω κάθε τρεις και λίγο...
χωρίς αυτό να είναι μπηχτή για σένα ή για κανέναν άλλο εδω μέσα...

aetopoulo

• Guest

S.F.MALGARON

• Guest
Δεν ξερω αν ολους εσας σας ενδιαφερει η υποθεση uefa? Ειναι κριμα να χαθει και η προθεσμια ειναι αυριο,δεν εμπιστευομαι κανενα Σασββιδη.Δεν πρεπει να βγουμε στους δρομους?Δεν θα ειναι ενα μετρο πιεσης?Απο σημερα μεχρι αυριο στους δρομους και μονο αν ειναι θετικα τα πραγματα να φυγουμε.Οι αγωνες κερδιζονται με μαχες και οχι με αναλυσεις για το τι ειπε ο Σαββιδης,αυριο μην κλαιτε την μοιρα σας εδω μεσα.

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
Enas epixirimatias einai logiko na leei kai na apaitei auta pou eipe kai apaitise o Savvidis, alla distixos i' eutixos auta den ginontai stin Ellada kai sygkekrimena se podosfairikes omades pou proekipsan mesa apo athlitikous silogous.

Kai o P.A.O.K den einai mono podosfairo kai basket, alla Athlitikos Omilos kai den einai dynato na ksexwriseis kapoio apo ta athlimata, ama to ksexwriseis apo ton athlitiko sylogo den tha einai P.A.O.K me sima to Dikefalo Aeto, tha einai kati allo.

Tha einai ta aspra xwmata me sima, den kserw kai egw ti, kai den tha exei pisw tou ta karavania wn PAOKtsidwn.
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

polaret

• Guest
Καλησπερα  σε ολους προτου βγητε ολοι και παρετε θεση για το ποσο σωστος ειναι σκεφτητε ολο αυτο το διαστημα τι συμβαινεί,
Συζητησεις 6 μηνων (χωρις συζητηση για τιποτα ουσιαστικα)ετσι μας ειπε  ??? ???

παπαδοπουλος, μεσα σε ολα μας ειπε τελικα τα εχουμε βρει με τους ιδιοκτητες σε ολα και θα πηγαιναμε στη βιεννη στη ζυριχη στο βελγιο να τα πουμε αλλα με χαλασατε γιατι ειπατε οτι εχω δικαστηρια  

παπαδοπουλος, σε ερωτηση δημοσιογραφου γιατι δεν βαζετε ορκωτους να δειτε την κατασταση τις ΠΑΕ μας τα εχουν πει οι μεγαλομετοχοι

παπαδοπουλος, δεν θελουμε να αγορασουμε το γηπεδο αλλα μονο εκμεταλευση

Οι ερωτησεις παρα πολλες ,θελετε να παρετε ενα οικοπεδο στο κεντρο της θεσσαλονικης χωρις να πληρωνετε ενοικιο στον ιδιοκτητη¨?

απ¨...........................................ΝΑΙ.........ΝΑΙ .............

Δεν σας νοιαζει το μελον του συλλογου ?

απ...........................................ΟΧΙ. ..........ΟΧΙ.............

Θα μπορουσα να πω παρα πολλα απο οσα εχουμε ζησει το τελευταιο διαστημα αλλα θα ρωτησω μονο κατι τελευταιο

Μηπως ο γουμενος βρηκε τροπο να δωσει και το γηπεδο στον επενδυτη  φτανοντας μας στο             γκρεμο  και για αυτο τραβηξε τοσο πολυ το DEAL