Κάποιοι (πολύ λίγοι) εδώ μέσα και πάρα πολλοί έξω, θριαμβολογούν και χαίρονται για τις σημερινές εξελίξεις. Εγώ που γενικώς αηδιάζω με τους ορθόδοξους γραφικούς με τις χρυσές καδένες και τα καρατένια βαπτιστικά σταυρουδάκια, εγώ (και πολλοί άλλοι) που θυμούνται τον φυτευτό μπατμαν ο οποίος δρώντας εκτός πόλης ρίμαξε το Σωματείο και δεν μπορούσαμε να τον βρούμε για να τον απειλήσουμε να μην κάνει κακό στον ΠΑΟΚ, τρέμω να αναλάβει την ΠΑΕ αυτό το φυτευτό σκουπίδι, γιος της καριολίας. Τρέμω γτ ξέρω οτι όταν θ αφήσει τον ΠΑΟΚ γονατισμένο, θα τον ψάχνουμε στις σιβηρίες, θα μας γράφει στ αρχίδια του και οι σφαίρες θα γυρίσουν στον αποστολέα επεδή ο αποδέκτης θα κηρύξει αφάνεια....
Όσοι δυστυχώς καλοπροαίρετοι είδαν τον ΠΑΟΚ να γιγαντώνει οικονομικά την τελευταία 3ετία, όσοι πραγμάτωσαν έστω νοητά της ιδέας ενός απεξαρτημένου απο χρέη και Πολιτείες τεράστιο Συλλογο που με σωστή διαχείριση θα χε ανοίξει φτερά για μεγάλα πράγματα, τώρα που βάλτωσε η πλάση, ας προβληματιστούν για το ποιός είναι αυτός που πάει να πάρει το Σύλλογο, τι εχέγγυα κουβαλάει που αποδεικνύει οτι θα μας κάνει μεγάλους, ποιές εγγυητικές προσκόμισε για να μην αφεθεί ξανά ποτέ το Κλουμπ στα χάλια μπατατούδη και λοιπών κοπρόσκυλων, τι κινητή και ακίνητη περιουσία δεσμεύεται. Ας προβληματιστούν αυτοί γτ προφανώς ο θανασάκης είναι μόνο για κανα ψαράκι στην Καλαμαριά.
Επίσης κακό ψόφο σ' όλους τους γραφικούς που περιμένουν των Μεσσία με τα ρωσοποντιακά αξάν, τα κοντά λαχουρένια πουκαμισάκια, τον Μεγιστάνα Κροίσο της Δούμας που σκάει να δει εθνική γελάδος με το τσούρμο και όχι στα booth, ενώ ο μοναδικός μεσσίας είναι αυτός που μάτωσε 3 χρόνια και έκανε τον ΠΑΟΚ να τζιράρει 100 εκατομύρια ευρώ, ο μοναδικός που αν ξαναβάλει πλάτη και ξεπεράσει τον ηθικό του ξεπεσμό και την ιδεολογική του αποσυσπείρωση - άμεση συνέπεια ης λαίλαπας του γιου της πουτάνας του χωριατόπαιδου με το 7, θα ξανακάνει τον ΠΑΟΚ τεράστιο. Η κρίση είναι προσχηματική ανοησία και κόμπλα των προσκυνημένων για να δικαιολογηθούν τα ανείπωτα. Δεν υπήρξε ποτέ στην σχέση ΠΑΟΚ και 1ης κ 2ης κ 3ης γενιάς προσφύγων που έχτιζαν αμισθί στα ρεπό τους το Ιερό, που άφησαν την ανάσα τους ένα κρύο ξημέρωμα Οκτωβρίου του '99 στην άσφαλτο, που έκλαψαν μαζί με τον Μπάνε τον Μάρτη του 92 στη Νάντ, που κραύγαζαν μαζί με τον Νάλη "τους γαμήσαμε" τον Μάη του 2001 στα Φιλαδέλφεια.