Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 288078 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

mpougatsas

• Guest
και στον ύπνο του ο μισή μερίδα στραβοχυμένος λουκουμάς καρπετόπουλος όταν παραμιλάει χολή για τον ΠΑΟΚ θα βγάζει, τώρα του δώθηκε ευκαιρία να το κάνει μέσω email και θα την άφηνε να πάει χαμένη.....

μπράβο Δάσκαλε για την έρευνα και τον κόπο.. :thumbok:

Offline Suicidal

• Βασικός
ο μισή μερίδα στραβοχυμένος λουκουμάς καρπετόπουλος

η μεγάλη του CLUB LARISA σχολή  ;D :D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Παντως και του Στελλα η γνωμη μια μαλακια και μιση ηταν. Νομιζω η αληθεια βρισκεται καπου στα λογια του Σκουντη (και καποιων αλλων). Κανενας σοβαρος επιχειρηματιας που θελει να κανει επενδυση (οχι απο αγαπη στην ομαδα επειδη ηταν ΠΑΟΚ απο τα γεννοφασκια του) δεν θα ερθει να βαλει λεφτα στο ελληνικο ποδοσφαιρο με τους αδιαφανεις κανονες και τις παραγκες γιατι ξερει οτι ακομη και αν τα κανει ολα σωστα (δηλαδη ριξει λεφτα για να κανει δυνατη ομαδα) παλι η επιτυχια του εξαρτται απο αλλους (και αρα θα χασει τα λεφτα του). Μονο "επιχειρηματιες" (λαμογια) που θελουν να κανουν "αρπαχτη" εμπλεκονται στο ποδοσφαιρο (βλεπε Γουμενος, Ψωμιαδης, κλπ.) η' επιχειρηματιες που απλα βλεπουν το ποδοσφαιρο σαν ευκαιρια να αποκτησουν ερισμα στην κοινη γνωμη και προστασια απο δικαιοσυνη λογω της συμπαραστασης του πολυπληθους κοινου της ομαδας τους (και να κανουν ετσι ΑΛΛΕΣ επικερδεις μπιζνες).

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Απ: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλ_
« Reply #6344 on: February 18, 2009, 15:56:11 »

Δευτερον, ο κοσμος του ΠΑΟΚ φιλε μου... καλως ή κακως... ειναι κινουμενη βομβα. Οταν εχει τοσα προβληματα ο Ζαγορ, που τον εχουν και για Θεο, τι σε κανει να πιστευεις οτι ενας σοβαρος επιχειρηματιας θα ρισκαρει να τιναξουν την επενδυση του στον αερα, ενα τσουρμο ηλιθιων, τους οποιους δεν θα μπορεσει ποτε να "ελεγξει" οπως κανει ο Κοκκαλης...
αυτα...

Δεν ξερω τι πρεπει να νοιωσω, τσατιλα που "μας" αποκαλει ηλιθιους η χαρα που δεν ειμαι προβατο του σωκρατηγαμιεταιηγυναικασου? Παντως αυτο που τουλαχιστον ξερω ειναι οτι ειναι μαλακας.

Υ.Γ. Οσο για σενα κοντοχοντρη χυσαποθηκη, πουτανακι περιοπης, yesman των παντων, γλυφτρακι των αφεντικων σου, γαμιεσαι.-
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

apostolos

• Guest
Μπούρδες είναι όλα. Η λύση υπάρχει και δεν έχει καμία σχέση φυσικά ούτε με Άραβες, ούτε με τυχάρπαστους και οι αποφάσεις από όσο ξέρω εγώ τουλάχιστον έχουν παρθεί. Θα τα δούμε όλα το καλοκαίρι.... Ο κόσμος του ΠΑΟΚ χωρίς να το ξέρει, με τη συμπεριφορά του εντός γηπέδου, τη δυναμική του, τα διαρκείας και τα 2 μύρια που μάζεψε στην ΑΜΚ πέρασε εξετάσεις και τις πέρασε με πάρα πολύ καλό βαθμό. Ο Ζαγοράκης φυσικα και οι υπόλοιποι όχι απλά θα παραμείνουν, αλλά θεωρούνται και απαραίτητοι, αποτελούν εγγύηση.... Αν δε, πετύχουν και το κόλπο γκρόσο με τα χρέη και τελειώσει κι αυτή η ιστορία τότε ακόμα καλύτερα....Τα υπόλοιπα το καλοκαίρι.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Kalkavouras
Δεν ασχολούμαι σχεδόν καθόλου με τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ, για να έχω άποψη για το θέμα.
Ωστόσο, γνωρίζω ότι τρέχουν ακόμη αρκετά χρέη από το παρελθόν, οπότε για την ώρα η ΠΑΕ δεν αποτελεί ελκυστικό προϊον για έναν σοβαρό επιχειρηματία...
ποια ειναι αυτη η πουτανα που κανει το επαγγελμα του δημοσιογραφου και εχει το θρασος να λεει οτι δεν ασχολουμαι με τον ΠΑΟΚ??? >:( τι kalkavouras και μαλακιες???
by the way δασκαλε πολυ ενδιαφερον πραγματικα το γκαλοπ σ.
« Last Edit: February 18, 2009, 20:11:26 by nikos 1988 »
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline tool4a

• Αλλαγή
Αυτός πρέπει να είναι ένα δημοσιογραφάκι με γυαλιά που εμφανιζόταν όταν έπαιζε η εθνική ή ειχε ch.l στο μέγκα.
Θυμάμαι μια φορά είχε μιλήσει με διθυραμβικά σχόλια για τον άρη θεσσαλονίκης σε εντελώς άσχετο χρόνο
και τον λέει ο παρουσιαστής ''εδώ έχουμε τσάμπιονς λιγκ''. Δεν είναι περίεργο που δεν ασχολείται με τον ΠΑΟΚ.
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

chiltsid

• Guest

Δευτερον, ο κοσμος του ΠΑΟΚ φιλε μου... καλως ή κακως... ειναι κινουμενη βομβα. Οταν εχει τοσα προβληματα ο Ζαγορ, που τον εχουν και για Θεο, τι σε κανει να πιστευεις οτι ενας σοβαρος επιχειρηματιας θα ρισκαρει να τιναξουν την επενδυση του στον αερα, ενα τσουρμο ηλιθιων, τους οποιους δεν θα μπορεσει ποτε να "ελεγξει" οπως κανει ο Κοκκαλης...
αυτα...

τωρα καταλαβαινω γιατι μενει σε αυτην την κολοεφημεριδα,λυθηκε και αυτο!!!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ο Αντωνης Καλκαβουρας λεει που και που και τα αθλητικα στο μεγκα,με γυαλια και χωριστρα μαλλι ειναι..
Περιμενα περισσοτεροι να απαντησουν αλλα..

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
και τωρα μετα απο αυτα που συνεβησαν χτες,ξεκινησαν οι σηρηνες για βγενοπουλο......βρε καλως τον και αυτον...
πριν λιγο ο χριστογλου στον σπορ φμ...<<ειναι αληθεια οτι ο βγενοπουλος καλοβλεπει προς τον ΠΑΟΚ>>....
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline corrupt

• Αλλαγή
O μοναδικός επενδυτής του ΠΑΟΚ είναι ο λαός του. Τώρα το τι λέει ο κάθε χαζούλης δημοσιοβλάχος...

:tikitaka:

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
και τωρα μετα απο αυτα που συνεβησαν χτες,ξεκινησαν οι σηρηνες για βγενοπουλο......βρε καλως τον και αυτον...
πριν λιγο ο χριστογλου στον σπορ φμ...<<ειναι αληθεια οτι ο βγενοπουλος καλοβλεπει προς τον ΠΑΟΚ>>....

Από το πρωί φαγώθηκαν και στην ερα σπορ
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Εμενα δεν μου προκαλει καμια εκπληξη. Εχουμε δυσκολα παιχνιδια και επενδυτες φαντασματα πριν απο ντερμπι ειναι συνηθες φαινομενο. Θυμαστε ποτε εμφανιστηκαν οι Αραβες...

ive4

• Guest
Ο Βγενόπουλος να μειώσει την τιμή του Μιλκο στα 0,30 λεπτά. Να βάλει πτήσεις Ολυμπιακής Θεσσαλονίκη - ευρωπαϊκές πόλεις με 25 ευρώ για να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ στη Ευρώπη.

bagos1

• Guest
o βγενόπουλος είναι βάζελος και όχι φίλαθλος του παναθηναικού απο την κούνια του και δεν πρόκειται να έρθει στον ΠΑΟΚ μας, έτσι και αλιώς μια χαρά είμαστε τι τους θέλουμε τους επενδυτές

Offline maria-mtb

• Βασικός
μα την Παναγια ρε παιδια, αμα βλεπω αυτο το θεμα πλεον μου γυρνανε τα μυαλα! :emetos:

GeorgT

• Guest
Μολις άκουσα στο ράδιο οτι απο βδομαδα ερχετε ο Ι. Σαβιδης να μπαρει την ΠΑΕ!!! χααχαχαχα που να ειναι αυτή η ψυχή??

apaoki13

• Guest
Πες μου ότι κάνεις πλάκα...

Ο συλλογισμός για την εμπλοκή βγενό σε άλλη ομάδα επειδή ονειρεύεται πολιτική καριέρα είναι τόσο φτωχός που θα μπορούσε να τον έχει κάνει παιδάκι 2,5 χρονών την ώρα που παλεύει να τα κάνει στο γιογιο. Αν δηλαδή φύγει από τον βάζελο και πάει σε άλλη ομάδα να τα χώσει δεν θα τον ξεφωνίσουν μέχρι και οι πέτρες; Δηλωμένος βάζελος τα χώνει σε άλλη ομάδα και έρχεται σε κόντρα με την μεγάλη του αγάπη; Χμμμμ επικοινωνιακά ούτε ο μπένι δεν θα έκανε τέτοια μαλακία.

Ωραίο τόπικ και το είχαμε ξεχάσει τόσο καιρό. Καλό θα είναι να το κάνουμε κι ένα sticky μαζί μ' εκείνο των μεταγραφών γιατί είναι εξαιρετικά σοβαρό.  :o