Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 288120 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Argonath4

• Guest
Gia olous osous apo emas fagame to paramythaki me tous mesies kai tous ependytes....ena tragoudaki afierwmeno...

ÃëÝíôáãåò óôïõò ïõñáíïýò, ìå æÜñéá êáé ÷áñôéÜ
Êáé îÜöíïõ óôá óêïôÜäéá ìáò ãêñåìßóôçêåò ìå öüñá,
Ôþñá êñõþíåéò êáé ðåéíÜò ìá Üóôï ó` åìÜò ,
Ãéá óÝíá âñÜæåé áõôÞ ç Üäåéá êáôóáñüëá

Ìç äßíåéò óçìáóßá ðïõ üëá Ýãéíáí âéáóôéêÜ
Êáé áí äåí ðñüëáâåò íá ðåéò 2-3 ëüãéá
Ôï îÝñåéò ðùò åßíáé êåñäéóìÝíïò ôåëéêÜ
¼ðïéïò ÷áìïãåëÜ ìðñïóôÜ óôçí êáñìáíéüëá

Äåí ðåéñÜæåé ðïõ äåí óïõ `ñèå ç æáñéÜ
ÔæïãÜñéóåò óôï üíåéñï êáé åßóáé Ýôïéìïò ãéá üëá
Ôï ëÝåé êáé Ýíá ôñáãïýäé ðïõ ìáò ìÜèáéíáí ðáëéÜ
Ï ÷áìÝíïò ôá ðáßñíåé üëá …

Ìç ãêñéíéÜæåéò ðïõ äåí óïõ `ñèå ç æáñéÜ
ÔóïãÜñéóåò óôï üíåéñï êáé åßóáé Ýôïéìïò ãéá üëá
Ôï ëÝåé êáé Ýíá ôñáãïýäé ðïõ ìáò ìÜèáéíáí ðáëéÜ
Ï ÷áìÝíïò ôá ðáßñíåé üëá … Ï ÷áìÝíïò ôá ðáßñíåé üëá...

Trypes,Aggelakas.... O xamenos ta pairnei ola....

SVARTSI

• Guest
Πάει ο Μπάμπης στα μπουζούκια και βλέπει τον Γούμενο. Τον πλησιάζει και του λέει:
- Κύριε Γούμενε, θέλω να μου κάνετε μια μεγάλη χάρη. Να, περιμένω την κοπέλα μου και θα ήθελα να την εντυπωσιάσω. Μπορείτε όταν έρθει να περάσετε μπροστά από το τραπέζι μας και να μου πείτε: - Για σου ρε Μπάμπη παλιόφιλε μου;
- Aσε μας ρε φίλε. Και που σε ξέρω εγώ;
- Έχετε δίκιο Κύριε Γούμενε. Δεν με ξέρετε, μια εξυπηρέτηση θέλω ο φτωχός. Δεν σας κοστίζει τίποτα και για μένα σημαίνει πολλά. Η κοπέλα μου θα με πάρει από καλό μάτι για τις γνωριμίες που έχω.
Αφού τον έπρηξε ο Μπάμπης τελικά ο κος Γούμενος ενέδωσε...
- Ωραία, θα σου κάνω τη χάρη. Κάτσε στο τραπέζι σου και όταν έρθει, μετά από λίγο θα περάσω.
- Χίλια ευχαριστώ κύριε Γούμενε! Με σώζετε!
Κάθεται λοιπόν ο Μπάμπης και λίγο αργότερα έρχεται και η κοπέλα του. Τους πλησιάζει ο ΧοντροΓιάννης που λέτε και λέει:
- Για σου ρε Μπάμπη! Τι κάνεις φίλε μου;
Και του απαντάει ο Μπάμπης:
- Αϊ γ***σου ρε μ*****α, πάλι δανεικά θέλεις;

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Millwall tragoudara postares... alla ksexases ena kommati opou einai meta ta 2 prwta tetrastoixa.. epetrepse mou loipon  ;)

Aplwnes sta synefa tin tsoxa kai me mias
Enan aiwna kerdizes pontarontas mia wra
Twra thimoneis, ksefysas ki olo rwtas
pou stamataei auti i agria katifora (??)

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Thimamai otan arxizan oi "ekselikseis" elega ante toulaxiston ksekinisame noris opote tha doume to mundial isixoi. Den mporo na to xonepso re mages oti to mundial sxedon teleiose k emeis akoma sto rafi...popo ti ksenera einai auti re pousti, den antexo allo. Vlepo palikaria pou tous sinantousa stin toumpa k tous leo ti leei i paokara re mages k me lene poios paok more den gamiete pou tha me karkinosoun. pliris apathia k apaksiosi pleon. se ligo tha ginoume ligoteroi k apo tis gries. eimai tromera apaisiodoksos gia oti exei sxesi me ton paok k tis koinonikes proektaseis tou
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Μάλιστα, ευχαριστώ !
Αυτό σημαίνει οτι βρίσκεται σε επαφή με κάποιο επενδυτή ?.......Αντε να δούμε τι θα γίνει.....

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΑ ! ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ! 

aetopoulo

• Guest

schumi

• Guest

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Καλά, καντ΄σεις πλάκα αλλά όταν θα είμαστε πάλι διακοσμιτικά στοιχεία της Α΄εθνικής έτσι για να βρίσκουν να παίζουν οι "Αθηνοκέφαλοι" μπάλα για να παιρνούν την ώρα τους και να γεμίζουν τα ταμεία τους, εμείς πάλι θα κάνουμε επεισόδια για να την πληρώνει η ομάδα μας και να χαίρονται οι εχθροί μας.
Λυσάξανε οι ''PAOKσωτήρες''  με το γήπεδο,  λες και υπάρχει πουθενά σοβαρός επενδυτής που να μην θέτει τους όρους που έθεσαν και οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μας. Κανείς απο εμάς δεν θα ήθελε αυτή την κατάληξη αλλά βρήτε μου εσείς καλύτερη και ρεαλιστικότατη λύση. Μπουκτίσαμε τόσα χρόνια απο θεωρίες, μεγάλα λόγια, υπέρμαρχους αγωνιστές και ψευδοσωτήρες του ΠΑΟΚ. Ολοι τα ίδια είναι. Παίζουν τα παιχνίδια τους  στην πλάτη του ΠΑΟΚ. Οι μισοί για το χρήμα και οι άλλοι για να γεμίσουν την ανίας τους.
 Φτάνει πιά, εάν εσάς δεν σας νοιάζει οτι ΠΑΟΚ είναι το άλλοθι της ΑΘΗΝΑΣ. Εάν δεν σας νοιάζει που θεωρείται επιτυχία η έξοδος στο ΟΥΕΦΑ λες και είμαστε ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ή ΛΑΡΙΣΑ ή κανένας ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, εμάς μας νοιάζει. Εάν όλοι αυτοί το συνηθίσανε και βολευτήκανε, εμείς δεν γουστάρουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος και πρεπει να φαίνεται Μεγάλος.

Διώξαμε όλους τους επενδυτές, σε λίγο θα διώξουμε τους παίκτες, σιγά σιγά και τα νέα παιδιά που στην Θεσσαλονίκη καθημερινά όλο και λιγοστεύουν στήν δέ υπόλοιπη Ελλάδα είναι είδος προς εξαφάνιση,  και κρατίστε το γήπεδό(στην κατάνια του..) νεκρό χωρίς ζωή.
Γιατί η ΤΟΥΜΠΑ έχει αξία όταν εκφάζετε μέσα της αυτός ο μοναδικός υπέροχός λαός του ΠΑΟΚ. Όταν η ομάδα μεγαλουργεί. Ας αφήσουμε λοιπόν πάλι να έχουν την διοίκηση μικρομετόχοι της ΠΑΕ που τὀσα χρόνια καλά τους μάθαμε και καλά χορτάσανε. Ας διαλέξουμε τι θέλουμε ενα ΠΑΟΚ ισχυρό ή μια ομαδούλα για να διακοσμεί και να δίνει σασπενς στο πρωτάθλημα.
« Last Edit: July 06, 2006, 00:32:30 by ÊÑÇÔÉÊÏÓ »

lastk_33

• Guest
. Ας διαλέξουμε τι θέλουμε ενα ΠΑΟΚ ισχυρό ή μια ομαδούλα για να διακοσμεί και να δίνει σασπενς στο πρωτάθλημα.

Τώρα παλίκαρε μου ούτε σασπενς στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να προσφέρει...

aetopoulo

• Guest
΄

Εγώ λέω ένας δυνατός επενδυτής.

SAVVIDIS

ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ.

Το μπαλάκι είναι στον ΑΣ και εκεί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.
Βλέπεις προσπαθούν να σώσουν το κώλο τους τώρα και μετά  ...βουρ για τον πατσά

ASXOLOUNTE Kosta mou asxolounte mono ton upno tou dikaiou den koimounte autoi,
ta plana tous vadizoun olotaxos pros ulopioisi alla ligoi to exoun katalavi.
OI YPOLOIPOI FONAZOYN AKOMI KATO TA XERIA APO TO SPITI MAS kai otan tha exei kanei ftera tha tous xeirokrotane
kai tha tous pernane gia euergetes.