Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 287261 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alexisv

• Αλλαγή
Για να πάρει την ΠΑΕ, θα πρέπει να βάλει πρώτα τα 7 εκ. Οπότε αν δεν τα έχει, θα πρέπει να τα βρει αλλιώς θα πάρει το μακρύτερο!

Το θέμα είναι ότι μετά απ όλα αυτά, μας δείχνει υπόλοιπο λογαριασμού στην Τουρκία; ; Εκεί θα περίμενα να υπάρχουν τουλάχιστον τα πενταπλάσια!

Άσε που δεν του ζητήθηκε αυτό αλλά εγγυητική από ΕΛΛΗΝΙΚΗ τράπεζα, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΦΜ και άλλα διάφορα.

Παιδιά το καρπούζι είναι μάπα!

ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline toy

• Αλλαγή
Η ουσία είναι ότι με αυτή τη μαλακία και με τον άλλο στις μαλβίδες χάνεται μια χρονιά πριν καν αρχίσει..
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

CLUB LARISA

• Guest
 :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hava giavas giavas, rebet asker  tsoglan, bizim para, μαζί με τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ.

Α ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΠΑΟΚακι, να χαίρεσαι την μαννέ του Συλλόγου και τους Διαχειριστάς της.

@ Τον Βιολίδη, τον Κο Αντιπρόεδρο που μέχρι και ο αλογάς του πήρε τα κωλόμπαρα, τον φωνάξανε αυτή τη φορά ως  ΦΑΡΟ και ΕΓΓΥΗΤΗ της συνέχειας?

Α ρε κακομοίρη ΠΑΟΚ, α ρε κακομοίρη ΠΑΟΚ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
γιατι ποια ειναι η διαφορα μεταξυ εγγυητικης και ενος χαρτιου που δειχνει το υπολοιπο ενος λογαριασμου; Η εξης καμια. Εφοσον βεβαια το χαρτι αυτο εχει σφραγιδα και υπογραφη απο την τραπεζα.

Αν δεν βαλεις μετοχες, ακινητα κτλ..η εγγυητικη βγαινει αναλογα με το ποσο που εχεις υπολοιπο στον τραπεζικο σου λογαριασμο. Οποτε μια η αλλη. Το θεμα ειναι η γνησιοτητα.

Georgie,
Πάλι μισές αλήθειες λέμε όμως...
η διαφορά εγγυητικής και υπόλοιπου λογαριασμού είναι λίγο μεγαλύτερη:
1. υπόλοιπο λογαριασμού μπορείς να εμφανίζεις όσο θες μια και είναι ΣΤΙΓΜΑΙΟ πράγμα και μπορείς να μεταφέρεις κεφάλαια δεξιά αριστερα και να έχεις τα ίδια 10 μύρια και σε 5 εργάσιμες να εμφανίσεις 50 μύρια διαθέσιμα σε 5 διαφορετικές τράπεζες... απλά μεταφέροντας τα ποσά από τη μιά στην άλλη.
2. η εγγυητική για να εκδοθεί χρειάζεται ένα ποσό. για τα 10 μύρια που λέει ο toy ας πούμε μπορεί να θες και 400.000 μόνο για να τη διατηρήσεις ένα 3μηνο εν ενεργεία. που σημαίνει ότι αυτό το τρίμηνο κάνε ότι βόλτα θες τα λεφτά σου... αν τα χάσεις η τράπεζα (που έχει πληρωθεί ένα fee για αυτή την "προστασία" που σου παρέχει) θα δώσει τα λεφτά. το θέμα είναι ότι μια εγγυητική για να βγεί από μια ΤΡΑΠΕΖΑ βγαίνει όταν αυτός που τη ζητά έχει ΠΡΟΣΩΠΟ. αν είναι λαμόγιο... ζητά υπόλοιπο λογαριασμού. και η τράπεζα πολύ καλά κάνει και το δίνει. αυτό όμως ΔΕΝ διασφαλίζει τον ΠΑΟΚ για το ποιός είναι ο φέρων το έγγραφο.

προσωπικά θα ζήταγα μια εγγυητική για το πόσό των 500.000 - 1.000.000 την οποία όντας άπλας ο κος Φλωρίδης δε θα είχει πρόβλημα να τη δώσει. να τη διατηρήσει ο ΑΣ ΠΑΟΚ 6 μήνες (μέχρις ώτου να τελειώσει η ΑΜΚ η νέα όταν και αφού θα είχε πάρει μετοχές θα του επιστρεφόταν) και τα υπόλοιπα σε μια μορφή LOΙ από σοβαρή τράπεζα που να λέει ότι αν γίνει το τάδε και το τάδε (πχ ο τάδε έλεγχος ή η τάδε μετοχοποίηση ή κάτι παρόμοιο) εγώ θα δώσω το τάδε πόσό.

το ότι ο Φλωρίδης έχει λεφτά είναι δεδομένο. πόσα λαμόγια δεν έχουν άλλωστε; το θέμα που πρέπει να διασφαλίσει ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι το κατα πόσο αυτά τα λεφτά είναι διαθέσιμα ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ και όχι από ένα δάνειο που έχει και μάζεψε ας πούμε 10μύρια να πληρώσει και στο μεσοδιάστημα μας έδειξε και ένα υπόλοιπο τραπ. λογαριασμού. ή κάτι ανάλογο...

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Και εγω ετσι το βλεπω εκτός αν όλα τα λεφτα ειναι του σαχπα και θελει να καθαριστούν.και ενας που εχει δραστηριότητες στην Πολη και όχι στην ελλαδα, όπου αυτοί που εχουν τα 10 εκ. ειναι γνωστοί, ο φλωριδης ειναι οτι πρέπει.

Το οτι εκανε 10 μερες να βρει ενα χαρτί που βγαινει σε μια ωρα ειναι από μονο του ύποπτο

Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
εγγυητικη σε μια ωρα δε βγαινει.σε κανα 4ημερο ισως.

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Γελάνε και τα αγγούρια,ρε μπακάλη που έχεις και ντεμέκ διαμάντια,βάζω στοίχημα οτι ο κατσαρής έχει πιο πολλά λεφτά στο λογαριασμό του.
Σαφώς και για έναν κοινό θνητό αυτά είναι πάρα πολλά χρήματα,αλλά για έναν επιχειρηματία του επιπέδου που αυτοπαρουσιάζεται αυτός αυτά τα λεφτά είναι μόνο για μαστίχες.
Τι άλλο θα δούμε θεούλη μου?
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
εγγυητικη σε μια ωρα δε βγαινει.σε κανα 4ημερο ισως.

Το χαρτι που εφερε που αποδυκνείει το τρεχον υπόλοιπο,τόσο θέλει.Εκτος αν εφερε κατι αλλο που δεν ξερουμε
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline toy

• Αλλαγή
Σύμφωνα με τη βασιλεία 2 την καινούργια διατραπεζική παπαριά εγγυήσεων, για το 6% των ιδίων κεφαλαίων σου μπορείς να εγγυηθείς σε εξαγορες κλπ αρα αν θες να βγάλεις 10 μύρια εγγυητική ....τηλεφώνησε μου που λέει και η άτζελα...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
για αυτό λέμε να βγάλει για τα 500.000
και τα άλλα με LOI

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
Απ: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλ_
« Reply #7530 on: July 20, 2011, 16:23:50 »
ενας που να εχει σχεση με οικονομικα συμμετεχει στις συζητησεις?

ive4

• Guest
Δε μπορώ να πιστέψω ότι ο Κατσαρής είναι τόσο ηλίθιος που να θεωρεί εγγύηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ότι ένας άγνωστος έχει υπόλοιπο 10 εκατ. σε μία τράπεζα. Και τι να λέει αυτό ; Το πολύ πολύ μετά την ενασχόληση με τον ΠΑΟΚ τα 10 να γίνουν 20 και τα χρέη του ΠΑΟΚ να μεγαλώσουν πάλι. Μα για ηλίθιους μας περνάνε ;

Εγώ έχω 200 ευρώ. Πάω και λέω μπλα μπλα μπλα στον Κατσαρή ότι θα πάρω διαρκείας. Ποια η εγγύηση ότι θα τα φάω στο διαρκείας και όχι στων αριανών τις μάνες ; Πολύ απλά αν ήθελα θα έπαιρνα το διαρκείας μου και θα ήταν η μόνη απόδειξη. Όλα τα άλλα είναι βλακείες.

Offline maman

• Αποστολή
  • **
Σωστα μιλαει ο rabbit.

Η σωστη τακτικη ειναι αυτη. Ενα ποσο γυρω στο 1.000.000 με εγγυητικη και το αλλο με LOI απο τραπεζα ομως γνωστη και μετα απο ελεγχο που θα κανει η τραπεζα που συνεργαζεται ο Α.Σ. ΠΑΟΚ με την Τραπεζα του Αγοραστη (καθε μερια συστηνει απο εναν υπαλληλο συνηθως, αccounting officer, κατα προτιμηση υψηλοβαθμο).

Οσον αφορα τη διαφορα μιας επιστολης καταθεσεων με μια εγγυητικη ...ειναι η μερα με τη νυχτα και καποια αδερφια το ανελυσαν προηγουμενως.

Αρκει μονο να αναφερουμε οτι η εγγυητικη αν συνεννοηθουν σωστα τα νομικα τμηματα των δυο πλευρων μπορει να εχει πολυ μεγαλη ισχυ και δεσμευση και για τις δυο πλευρες αναλογα με το κειμενο της.

Τραπεζικος δεν ειμαι, απο τις δουλειες μου γνωριζω κι εγω, μπορει να μας διαφωτισει περαιτερω καποιος αδερφος που δουλευει σε τραπεζες και εξειδικευεται σε εγγυητικες.

Γιατι ο ΠΑΟΚτσης εκτος απο λογιστης και δικηγορος πρεπει να ειναι τραπεζικος ...εσχατως!!!!
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
@rabbit

Γνωση επι του θεματος δεν εχω... Αλλα μια τραπεζα μπαινει ως εγγυητης στην περιπτωση του χ επενδυτη ως προς τι; Τι εγγυηση παρεχει; Οτι θα βαλει τα λεφτα και αν δεν τα βαλει τα καλυπτει η τραπεζα; Δηλαδη αν ο Φλωριδης λακισει σε 2 μερες, θα μας δωσουν το υψος της εγγυητικης; Εγω νομιζω, χωρις να εχω εξιδεικευμενη γνωση και παρακαλω να με διορθωσετε, οτι με αυτες τις συνθηκες, δεν βγαζει καμια τραπεζα εγγυητικη, γιατι απλα δεν υπαρχει κατι να εγγυηθει..ειδικα οταν τρεχει ΑΜΚ ανοιχτη και χωρις να αγοραζει ο χ επενδυτης μετοχες απο φυσικο προσωπο.  

Προσοχη, δεν αβανταρω κανεναν..απλα ρωταω να μαθω.

zagorakis

• Guest
"Αν μπούνε τα χρήματα, το προχωράμε!"

Ποια η πρώτη αντίδραση του Θανάση Κατσαρή μετά τη συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Τετάρτης (20/7) με τους Βασίλη Φλωρίδη και Γιώργο Σαχπαζίδη. Γιατί συγκαλεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη. Πότε και με ποια προϋπόθεση θα δώσει το O.K. για σχηματισμό νέας διοίκησης Πρωτοδικείου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Θανάσης Κατσαρής δεν μπορεί να πει κανείς ότι έφυγε ενθουσιασμένος ή προβληματισμένος από τη συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Τετάρτης (20/7) με τον Βασίλη Φλωρίδη, τον Γιώργο Σαχπαζίδη, τους δύο γιους του τελευταίου, όπως και τους κυρίους Δεσύλλα και Κερμανίδη.

Σίγουρα, αυτό που κατάλαβε είναι ότι η πλευρά των "υποψήφιων επενδυτών" (σύμφωνα πάντα με τη δική τους δήλωση) δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε διοικητική και οικονομική εμπλοκή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ -και μάλιστα άμεσα.

Το olaPAOK.gr λίγη ώρα μετά το πέρας της συνάντησης ήρθε σε επαφή με τον κ. Κατσαρή, θέλοντας να καταγράψει την πρώτη αντίδραση του προέδρου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, όπως και την άποψη που σχημάτισε και θα μεταφέρει στην έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ., που συγκλήθηκε για το απόγευμα της Τετάρτης (20/7) με θέμα το ενδιαφέρον της πλευράς Φλωρίδη, Σαχπαζίδη για την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Επιφυλακτικός 

Ο Θανάσης Κατσαρής, λοιπόν, στην επικοινωνία μας έδειξε αρκετά επιφυλακτικός. Είπε, συγκεκριμένα: "Αυτό που μου παρουσιάστηκε είναι ένα έγγραφο από τούρκικη τράπεζα, που έγραφε το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ στο όνομα του κ. Φλωρίδη. Άκουσα και κάποιο πλάνο για τα επόμενα βήματα που σχεδιάζουν να κάνουν οι υποψήφιοι επενδυτές. Πέρα από αυτά, δεν παρουσιάστηκε κάτι άλλο".

Στην ερώτηση γιατί αποφάσισε να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ., ο κ. Κατσαρής απάντησε: "Πρέπει να ενημερωθούν τα μέλη του Ερασιτέχνη για όσα είδαμε κι εγώ και ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος (σ.σ. το άλλο μέλος της διοίκησης του Α.Σ., που παραβρέθηκε στη συνάντηση με την πλευρά των Φλωρίδη και Σαχπαζίδη), ώστε να πάρουμε μια κοινή απόφαση για το ποια στάση πρέπει να κρατήσουμε.

Είναι γεγονός ότι μέχρι μας παρουσιάστηκε ένα χαρτί από τράπεζα κι ακούσαμε κάποιες υποσχέσεις. Μένει να δούμε τα 500.000 ευρώ να δίνονται στη νυν διοίκηση της ΠΑΕ ως βοήθεια για την πραγματοποίηση κάποιας μεταγραφής, όπως και τα 7 εκατομμύρια ευρώ να μπαίνουν στο λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού αυτό είναι το ποσό που ειπώθηκε ότι θα επενδυθεί. Αν όντως δοθούν αυτά τα χρήματα, τότε φυσικά το προχωράμε άμεσα το θέμα".

Ζητώντας από τον κ. Κατσαρή να διευκρινίσει τι εννοεί λέγοντας "το προχωράμε", απάντησε: "Εφόσον όντως τοποθετηθούν τα 7 εκατομμύρια ευρώ στο λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εισήγησή μου στη διοίκηση του Ερασιτέχνη είναι αμέσως να δοθεί εντολή για σχηματισμό νέας διοίκησης Πρωτοδικείου στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αν δεν τοποθετηθούν, όμως, αυτά τα χρήματα, δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο".

http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/an_mpoune_ta_xrhmata_to_proxwrame.1194300.html

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@rabbit

Γνωση επι του θεματος δεν εχω... Αλλα μια τραπεζα μπαινει ως εγγυητης στην περιπτωση του χ επενδυτη ως προς τι; Τι εγγυηση παρεχει; Οτι θα βαλει τα λεφτα και αν δεν τα βαλει τα καλυπτει η τραπεζα; Δηλαδη αν ο Φλωριδης λακισει σε 2 μερες, θα μας δωσουν το υψος της εγγυητικης; Εγω νομιζω, χωρις να εχω εξιδεικευμενη γνωση και παρακαλω να με διορθωσετε, οτι με αυτες τις συνθηκες, δεν βγαζει καμια τραπεζα εγγυητικη, γιατι απλα δεν υπαρχει κατι να εγγυηθει..ειδικα οταν τρεχει ΑΜΚ ανοιχτη και χωρις να αγοραζει ο χ επενδυτης μετοχες απο φυσικο προσωπο.  

Προσοχη, δεν αβανταρω κανεναν..απλα ρωταω να μαθω.

απόλυτα σωστά Georgie... αλλα από ότι κατάλαβα μέχρι σήμερα ο ΠΑΟΚ και η αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ είναι η ΕΠΕΝΔΥΣΗ έναντι στην οποία μπαίνει το πόσο...
αυτό είναι το χρηματοδοτούμενο Project.
η τράπεζα μπαίνει απλά σαν ανεξάρτητος εγγυητής. με δεδομένο ότι λειτουργεί υπό καθεστώς που ρυθμίζεται από ανεξάρτητες αρχές, από Νόμους, από κυβερνητικές πρωτοβουλίες διαφάνειας κτλ, αποτελεί ένα πιο "εμπιστο" συνεργάτη από κάποιον που... δε ξέρεις ποιός είναι. ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ. μπορεί να έρθει με τα τούβλα να τα αφήσει σε ένα τραπέζει όπως είπε και ο Perseas και να μη χρειάζεται τίποτα και να πεί και στον οποιοδήποτε, μπουλάρετε και γειά σας. το θέμα είναι να αντιληφθείς με ποιόν μιλάς και ΣΗΜΕΡΑ όποιος μπορεί να είναι bankable είναι καλός συνεργάτης.

ξαναλέω... εγγυητική για το πόσό τοων 500.000 ένας άπλας μια χαρά δίνει. το σε τι θα αναφέρεται το αντισταθμιστικό όφελος είναι το μόνο εύκολο να βρείς...

και κάτι που τείνουμνε να το ξεχνάμε. ο ΑΣ ΠΑΟΚ δεν είπε σε κανένα έλα πάρε τον ΠΑΟΚ.
αυτός που ΘΕΛΗΣΕ για δικό του λόγο, πιθανολογώντας ότι θα έχει όφελος  από αυτό, να πάρει το ν ΠΑΟΚ είναι ο κος Φλωρίδης. για να γίνει αυτό υπάρχουν μερικές ασφαλιστικές δικλείδες από μέρους του ΠΑΟΚ. μια από αυτές έιναι να λειτουργείς με τις βασικές αρχές που σου προσφέρει το τραπεζικό σύστημα που καλώς ή κακώς στα απλά πράγματα είναι ψιλο-διάφανο. & -

« Last Edit: July 20, 2011, 16:50:18 by rabbitweed »

Offline alexisv

• Αλλαγή
Κάτι άκρως εντυπωσιακό. . . .

Στην Ελλάδα που ξέρουμε μέχρι και το χρώμα στρινγκ του Ρέμου, δεν έχουμε ΑΚΟΜΑ φωτογραφία του διαμαντάκια, που ήρθε μάλιστα και στην πόλη μας. Μία πόλη με ΑΡΔ που έχουν ικανότητες επιπέδου σουπερ κοριού, μια φωτογραφία του δεν τσίμπησαν ακόμα! Είναι δυνατόν;

Κάποιος δουλεύει κάποιον. Απλά δεν τους έχω εντοπίσει ακόμα!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Θενξ που μπαινεις στο κοπο να το αναλυσεις.
Η ουσια παντως ειναι, πως η πιο ισχυρη εγγυητικη θα ειναι τα 7 εκ στο τραπεζικο λογαριασμο της ΠΑΕ.
Οσο για τις ασφαλιστικες δικλειδες..πολλα ζητας. Αυτο το θεμα επρεπε να ειχε γινει χθες.

Ο ΑΣ (και οχι η ΠΑΕ) θα επρεπε να ζηταει απο καθε ενδιαφερομενο εγγυητικη επιστολη, πριν ξεκινησουν οι οποιοδηποτε ελεγχοι και επαφες. Νομιζω οτι πρεπει να τεθει σε μια ΑΣ του ερασιτεχνη αυτο το ζητημα καθως και να οριστει το καταλληλο υψος αυτης. Επισης θα πρεπει ο ΑΣ να θεσει ενα πλαισιο στο οποιο θα πρεπει να κινηθει ο ενδιαφερομενος, θετοντας ρητρες που διασφαλιζουν την εικονα της ΠΑΕ αλλα και του συλλογου. Ενα αλλο θεμα ειναι να μπει δικλειδα, πως οποιος επενδυτης αναλαβει την ομαδα, θα μπορει μονο μετα το περας ενος χρονικου οριζοντα (πχ. 1 ή 2 χρονια) να θεσει θεμα γηπεδου. Δηλαδη ο καθε υποψηφιος επενδυτης θα πρεπει να υπογραφει ενα μνημονιο με τον ΑΣ, του οποιου βεβαια οι οροι πρεπει να ειναι ετσι διατυπωμενοι ωστε ουτε να τον αποθαρυνουν αλλα ουτε και να δινουν χωρο σε λαμογια να εκμεταλευτουν την αγαπη μας για τον συλλογο.

Offline petran4

• Αλλαγή
Eδω παπας εκει παπας που ειναι ο παπας?Εχουν γνωση οι φυλακες το νου σας..
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline sabbath

• Αλλαγή
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!