Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 288549 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline univ

• Αποστολή
  • **
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Ó.Ö ÄÕÔÉÊÇ ÁÔÔÉÊÇ

• Guest
ρε παιδια πριν απο λιγες μερες αγορασε ενα πλοιο 36 εκ ευρω και του  εδωσε  το ονομα της κορης του το τρελο αγορι

polaret

• Guest
Poio apo ola einai vlakeies re file londreze einai o monos anthropos poy irthe kai prospathise na se xeftilisei na toy glipseis ta podia gia na min katastrafeis o kirios milao 6 mines then xero tipota kai den exo milisei gia tipota stin oysia, 6 mines se travaei gia na erthei h 30 ioynioy kai na toy peis se parakalo pare tin omada kai ola ta ypoloipa mono sose mas pleaseeeeeeeeeeeeee.

S.F.MALGARON

• Guest
     (Δυσκολοπιστος) :daxtylo: ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ  :b347: (Ευκολοπιστος) Σταματα εχει καραβια ο προεδρος

(Δυσκολοπιστος)  :daxtylo: Δες τι γραφει ο ριζοσπαστης  :b347:   (Ευκολοπιστος) Δες τι ειπε στο sportime

(Δυσκολοπιστος) :daxtylo:  Θα μας φαει το γηπεδο    :b347:   (Ευκολοπιστος) Αυτος μας αγαπαει!!!

ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ-  ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ-   ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΟΠΟΙΟΥΜΕ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Μπιλλ, εγώ συντάσσομαι μαζί σου και αντιλαμβάνομαι πλήρως τους προβληματισμούς σου, και ας ακούγονται μίζεροι σε ορισμένα αυτιά... Θέλω να πιστεύω πως σε αυτό το φόρουμ οι περισσότεροι κάνουν τέτοιες ...μίζερες σκέψεις, γιατί με όλα αυτά που ζούμε είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ κατ' εμέ να μην είμαστε τουλάχιστον ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ... Ας μην διθυραμβολογούμε λοιπόν από τώρα. Είναι τουλάχιστον ανόητο... Ο χρόνος θα τον κρίνει και τούτον...Αμήν.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Melb4

• Guest
     (Δυσκολοπιστος) :daxtylo: ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ  :b347: (Ευκολοπιστος) Σταματα εχει καραβια ο προεδρος

(Δυσκολοπιστος)  :daxtylo: Δες τι γραφει ο ριζοσπαστης  :b347:   (Ευκολοπιστος) Δες τι ειπε στο sportime

(Δυσκολοπιστος) :daxtylo:  Θα μας φαει το γηπεδο    :b347:   (Ευκολοπιστος) Αυτος μας αγαπαει!!!

ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ-  ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ-   ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΟΠΟΙΟΥΜΕ

simfono 100%. Akomi den pire ton PAOK - pos gnorizete poious tha ehei stin dioikisi kai (to kurio) gia poio rolo tous proorizei. Os tora stin praxi den ehei thetika alla den ehei kai arnitika.

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Last Edit: June 19, 2006, 20:41:22 by BillYpoglwssioS »

Offline petrousiotis

• Αποστολή
  • **
Aπο οτι ειπαι ο σαβιδης ενα μου κολησε.
ειναι αληθεια οτι κανενας δεν γνοριζει πιοι ειναι οι μετοχοι της παε οσο κιαν μετρουσε εφτανε λεει στο 90% τι γινετε τελικα λειπουν μετοχες η εγω δεν καταλαβα καλα?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline bozik

• Αλλαγή
εσεις που θα πατε στο αεροδρομιο σαν γνησιοι πανηγυρτζηδες ριξτε και κανακραξιμο στο γουμενο μην μας βρει κανα κακο.....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

IronEagle

• Guest
Oi metoixes bgikane apo to sirtari tou sokrati gia mia bdomada, tis eidame emeis oi arxan8ropoi edo ston Borra (asxetos ean den PROSEKSAME se pianou onoma einai oi metoxes) kai ksana mpikane stin 8esi tous !!
Stou sokrati to sirtari !!!!!

S.F.MALGARON

• Guest
     ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΘΑ "ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΡΕΧΑΝΕ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ.
           ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΡΕΧΑΝΕ

Offline bozik

• Αλλαγή
μεγαλη προσοχη θελει μαγκες γιατι ο κ.Καμπανης ειναι διαβασμενος για τα του ΠΑΟΚ απο τον γουμενο,αυτο με τον Ζαγορακη ηταν χοντρο φαντασου τι θα τον εχουν πει για συνδεσμους χουλιγκαν κ.τ.λ  ................................................. .......                                            Εννοώ να παίζει τη μπάλα του και ως εκεί. Εδώ φαίνεται πως έχει δώσει άλλες προτεραιότητες στη ζωή του. Η ιδιωτική ζωή που κάνει, τα μπουζούκια, όλα αυτά. Τι σημαίνει ότι είναι αρχηγός; Μπορεί κιόλας να τα κάνει λίμπα αν θέλει; Μόλις ανέβω στη Θεσσαλονίκη θα μιλήσω μαζί του».                                                                                                                                                                                                                                          
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bozik

• Αλλαγή
     ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΘΑ "ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΡΕΧΑΝΕ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ.
           ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΡΕΧΑΝΕ
καλα ριξε εσυ κανακραξιμο στο γουμενο και ασε τα αλλα.

S.F.MALGARON

• Guest
   ΕΓΩ ΡΕ ......  ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΑΝΘ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΝΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
  ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ