Νά' μαστε πάλι εδώ... στο γαμάτο topic με τις 500 σελίδες γεμάτες μαλακίες και φούμαρα. Και τώρα τι; Έχω στο κεφάλι μου ένα σωρό πράγματα που μου τριγυρίζουν το μυαλό. Θα τα γράψω να τα βγάλω από το κεφάλι μου και όποιος αντέχει διαβάζει...
Ο χοντρός-πουτάνας γιος πούλησε λοιπόν τον κοντό-προδότη. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έκανε την τελευταία του μπάζα και τώρα μπορεί να την κάνει. Αυτό θα εξαρτηθεί από τις πολιτικές πιέσεις που θα δεχθεί. Είναι δύσκολο να έρθει ο κωστάκης έτσι στην πόλη και κανείς από τους πολιτικούς δεν θέλει γενικούς ξεσηκωμούς. Οπότε σε αυτή την περίπτωση τον στέλνει και βάζει ένα άλλο κομματόσκυλο-λαμόγιο, δεξιών "αισθημάτων", να συνεχίσει το θεάρεστο έργο των προηγούμενων δύο αριστερών "αισθημάτων" κομματόσκυλων.
Εδώ όμως υπάρχει η φάκα, εκτός της προφανούς, ότι θα έρθει κάποιος λιγούρης, βαλτός από τα κόμματα. Ότι ο βίκτωρας μητρόπουλος, που είναι προσκείμενος στη ΝΔ θα θέλει να χώσει ξανά την μύτη του, για να μπει ένας που θα του κάνει τη δουλειά του. Ποια είναι η δουλειά του; Να χρησιμοποιήσει τον ΠΑΟΚ για τρεις λόγους.
1. Γιατί κι αυτός, όπως αποδείχθηκε ξεκάθαρα με την περίπτωση καμπάνη, λιγουρεύεται την μαρμίτα από το γήπεδο. Κι έχει πολλούς "φίλους" εργολάβους από τον καιρό που "εκσυγχρόνιζε" γήπεδα ως πρόεδρος της ΕΠΑΕ.
2. Ο δεύτερος είναι ο πόλεμος που έχει με τον γκαγκάτση. Είναι γνωστό ότι ο γκαγκάτσης θέλει να πολιτευτεί και όταν το κάνει θα το κάνει στην Θεσσαλονίκη. Όσο ο ΠΑΟΚ έχει προβλήματα φθείρεται και η δική του εικόνα. Είναι επίσης σίγουρο ότι ο γκαγκάτσης με τον ορφανό δώσανε ήδη μία πολιτική μάχη στην πλάτη του ΠΑΟΚ στο θέμα της συμμετοχής του ΠΑΟΚ στο Uefa. Με τον μητρόπουλο να επηρρεάζει πράγματα στον ΠΑΟΚ ήταν φυσικό να πλήξουν το κύρος του γκαγκάτση στην πόλη.
3. Οι μητρόπουλοι δεν ανέχονται να μείνουν έξω από τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο. Γι' αυτό ο θωμάς άρχισε πάλι να προσκολάται στο κόκκαλη και χρησιμοποιεί τον φίλα προσκείμενο σε αυτόν τύπο να γράφει για "τα μαθήματα οργάνωσης που παρέδωσε" στη συνέλευση της super league. Ο βίκτωρας από την πλευρά του δημιουργεί έναν άλλο πόλο, αντιπολιτευτικό. Αφού έκανε την φασαρία του με την pro league και καλά, τώρα εισχώρησε μέσα για να δημιουργεί καταστάσεις. εκτός του Αιγάλεω θα έχει και τον ΠΑΟΚ ως όργανο, μέσω του απόλυτου προδότη του ΠΑΟΚ: του α΄ξιότιμου κου κασιμάτη.
Ερχόμαστε λοιπόν στον κασιμάτη. Αυτό το απίστευτο λαμόγιο που όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει για λογαριασμό του ΠΑΟΚ όλες τις ανίερες συμμαχίες και είναι από τους κυριότερους υπεύθυνους που ο ΠΑΟΚ καταντάει τσιράκι των χαμουτζήδων όλα αυτά τα χρόνια. Αυτός ο Δούρειος Ίππος λοιπόν προχώρησε σε μία κίνηση που λέει πάρα πολλά αυτές τις μέρες. Ύπουλα, σκοτεινά και πούστικα διοχέτευσε στα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης της πόλης, ότι αποστασιοποιείται από τον γούμενο και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τους γιατί θα πουλούσε τον σαλπιγγίδη ο τελευταίος. Έτσι λοιπόν. Ο κασιμάτης που έτρεξε σαν πούστης να τον πουλήσει αποστασιοποιείται. Τι μας λέει αυτό για το λαμόγιο, σύμφωνα με ότι έχει κάνει σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις; Ότι ετοιμάζεται ήδη η διάδοχη κατάσταση και αυτός ετοιμάζει το έδαφος για να παίξει κι εκεί τον ύπουλο ρόλο του. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι από τη στιγμή που ο κασιμάτης έχει αυτές τις πληροφορίες, τότε κι ο επόμενος θα είναι λαμόγιο του κερατά.
Αυτές οι σκέψεις μας πάνε πάλι πίσω στο ρόλο των πολιτικών. Η κυβέρνηση του κωστάκη, ανήμπορη να τα βάλει με οποιονδήποτε ισχυρό μέχρι σήμερα, θα ήταν ανόητο από μέρους μας να περιμένουμε να τα βάλει με το σάπιο κατεστημένο του ελληνικού ποδοσφαίρου που κρατάει την ομάδας μας όμηρο, γιατί έτσι τους συμφέρει. Αν βέβαια επρόκειτο για το αεκάκι ή για τους φλώρους θα κινούσανε γη και ουρανό. Για μας όμως γράψιμο εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Τους gay είδαμε πως τους υπερασπίστηκαν λυσσαλέα για να ην τιμωρηθούν μετά τα έκτροπα με το νιόνιο. Αυτό μας δίνει πλέον μόνο ένα όπλό. Μαύρισμα στις εκλογές για να πάρουν το μήνυμα. Αν όμως πάλι δεν έχουν απώλειες τότε ας μην υπολογίζουμε σε βοήθεια.
Οι άλλοι, οι πράσινοι, κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Αφού μας φύτεψαν όλα τα λαμόγια, τώρα κάνουν την πάπια και χαίρονται με τη φθορά που προκαλεί στο κυβερνών κόμμα η κατάσταση στον ΠΑΟΚ. Όποιος όμως δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου δεν θα πρέπει να ξεχνάει ότι αυτοί είναι οι κύριοι υπαίτιοι για τους μπάτμαν, γούμενους, παγώνηδες, κατσαρήδες και κασιμάτηδες (αυτός είναι όπου φυσάει ο άνεμος-λαμόγιο παντός καιρού). Μαύρο και σ' αυτούς. Στο κάτω-κάτω η αντίδραση θα αφορά και την εγκατάλειψη της πόλης και τη λειτουργία μας ως αποικία των αθηνών. Ας είναι ο ΠΑΟΚ ο λόγος που θα εκφραστεί αυτή η αντίδραση, που στο κάτω κάτω είναι το αντιπροσωπευτικότερο λαϊκό κίνημα της Βορείου Ελλάδος.
Υπάρχει όμως και ένα χειρότερο σενάριο. Να μην ασχοληθεί ούτε για κακό κάποιος με μας και ο γούμενος να συνεχίζει να κόβει και να ράβει στον ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά με μαριονέτες τύπου Βεζυρτζή. Άλλωστε το κόλπο έχει πιάσει και στο παρελθόν. Ο Βεζυρτζής έπαψε να με πείθει από τη στιγμή που μπήκε στον ΠΑΟΚ για να φύγει ο Άγγελος. Που έκανε μπουρδέλο την ομάδα που είχε 10/12 νίκες και απειλούσε να μπει σφήνα για το πρωτάθλημα. Κι όλα αυτά για να έρθει το "τρένο-που έβλεπε τα άλλα τρένα να περνούν" και ο αλήστου μνήμης "Νούνιεζ". Και αφού πέτυχε το σκοπό του και τσέπωσε από τις μίζες το μερτικό του την έκανε. Τώρα επανέρχεται γιατί; Για να σώσει τον ΠΑΟΚ με τον γούμενο μεγαλομέτοχο;
Τέλος μένει ο μεγάλος, ο ανυπέρβλητος, ο αδερφός του υφυπουργού αθλητισμού. Ο άνθρωπος που έχει κονέ παντού, ο άνθρωπος που έφερε τον μπατατούδη και μετά έφυγε τρέχοντας, ήρθε να μας σώσει ακόμη μια φορά. Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι πιάστηκε τόσο κορόιδο. Η εμπλοκή του και η μεταγενέστερη πώληση του σαλπιγγίδη φαίνονται σαν ένα πολύ καλό σενάριο, που τηρήθηκε κατά γράμμα. Με τις πολιτικές πλάτες του αδερφού του έκανε μία εμπορική συμφωνία με τον γούμενο στο στυλ "πούλα τον παίχτη, πάρε τα λεφτά και τον μπούλο". Το σενάριο αυτό ενισχύει η συμφωνία που έγινε με το βάζελο να μας δωθούν παίχτες (σακάτηδες μεν, παίχτες δε). Σιγά μην σκεφτόταν ο γούμενος ανταλλάγματα. Βέβαια ήρθαν οι σακάτηδες και άδειασε το ρόστερ του βάζελου. Επιπλεόν ενώ δώσανε 1,5 βγαίνει στον τύπο το εκπληκτικό "1,6 έως 1,8" και με την αξία των σακάτηδων φτάνουνε με το μυαλό τους στα 3 εκ. και βάλε. Επικοινωνικά τρικ του τζίγκερ σίγουρα. Αλλά για να τα κάνει αυτά με κάποιον συνεννοήθηκε. Κι όχι με τον γούμενο βέβαια. Με τον υφυπουργό συνεννοήθηκε μέσω του αδερφού του. Δικό του κόμμα είναι η ΝΔ. Συμπτώσεις ε; Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ; βενετίδης, γεωργιάδης στον gay. Κυβέρνηση ΝΔ; θεοδωρίδης, σαλπιγγίδης στον βάζελο. Ουστ, κοπρόσκυλα πολιτικοί.
Το νου μας αδέρφια. Το νου μας στον επόμενο βαλτό. Στο επόμενο λαμόγιο που η μόνη του έγνοια θα είναι να μας έχει παραρτήματα των κάτω. Φτάνει πια! Πατήστε τους εκεί που πονάει. Μαύρο! Τέρμα το κουτόχορτο. Αυτοί θέλουν να χωρίσουν την Ελλάδα στα δύο... Αυτοί θα χάσουνε. Αν αυτοί δεν μας θέλουν μία, εμείς δεν τους θέλουμε δέκα. Αλλά το χατίρι τους δεν θα γίνει. Γιατί να ξέρετε ρε ρουφιάνοι ότι εμείς είμαστε περισσότερο Έλληνες από εσάς. Και δεν μπορείτε να μας διώξετε από το σπίτι μας.
Έλα κωστάκη να εξαγγείλεις το μετρό και την υποθαλάσσια για εκατοστή φορά. Μόνο μην ξεχάσεις να αναφέρεις και το γήπεδο του βάζελου στον Βοτανικό που θα πληρώσω κι εγώ, για να έχει έτσι ο ραλίστας την άνεση να μου παίρνει τους ποδοσφαιριστές μου. Άμα θες φέρε και τον σουφλιά να μας πει και για το γήπεδο της λάρισας.
Έλα κι εσύ γιωργάκη να κάνεις κριτική γιατί δεν έγινε ακόμη το μετρό και η υποθαλάσσια. Μόνο πάρε μαζί σου στο τραπέζι και τους Θεσσαλονικάρχες σου, τον άκη και τον ευάγγελο, που μας φόρτωσαν τα πιο ελεεινά υποκείμενα για να κονομάνε με την τρέλα μας. Και μην ξεχάσεις να αναφέρεις και το καραϊσκάκη, που πλήρωσα εγώ για να έχει την άνεση ο κόκκαλης να μου παίρνει και αυτός τους παίχτες μου και να με σφάζει απροκάλυπτα για να πανηγυρίζει τίτλους το ανθρωποειδές τύπου τσουκαλά.
Και μη τολμήσει και κανένας ντόπιος πολιτικάντης να εμφανιστεί για λεζάντα στο ναό μας πριν τις εκλογές. Να πάτε στην Αθήνα να ζητήσετε ψήφους κοπρόσκυλα.
Edit Δικέφαλος: posted 18.08.2006