Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 287300 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
"Σεβόμενος τη μεγάλη αγωνία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και με γνώμονα την κοινή αγάπη για την ομάδα μας θέλω να υπογραμμίσω ότι πράγματι έχω εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.

Έχω ήδη έρθει σε επαφές με τους επίσημους παράγοντες της ομάδας και αυτήν τη στιγμή οι οικονομικοί και νομικοί μου σύμβουλοι εξετάζουν τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου και το γρηγορότερο τρόπο υλοποίησης της συμφωνίας.

Όποια τυχόν καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της διαδικασίας δεν οφείλεται στην πλευρά μας.Δεσμεύομαι προς τον λαό του ΠΑΟΚ ότι μετά τη θετική ολοκλήρωση των ελέγχων και την υπέρβαση των γραφειοκρατικών και μη δυσκολιών εντός 48 ωρών θα καταθέσω το απαιτούμενο ποσό για την απόκτηση του 51% των μετοχών του ΠΑΟΚ.

Θέλω δε να διαβεβαιώσω ότι έχω την οικονομική δυνατότητα να στηρίξω την ομάδα και να τη φέρω εκεί που πραγματικά της αξίζει, δηλαδή στους κορυφαίους συλλόγους Ελλάδας και Ευρώπης.

Μια οικογένεια, Μια αγάπη, Μια ζωή, ΠΑΟΚ

Με εκτίμηση

Βασίλης Φλωρίδης"

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/vghke_mprosta_o_flwridhs.1175709.html
ΠΑΟΚ G4Α

Offline toy

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Για την ιστορία οι άραβες έκαναν ελέγχους από τον νοέμβριο μεχρι τον μάρτιο, οπότε ...
Υ.Γ. Παίζει επιστροφή φιλομένο?? μετά τον μπρούνο και ο λούσιο με τα μισά λεφτά μια χαρά θα είναι.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

giannis80

• Guest
Έλα ρε tasouli, μην τα λες αυτά αγόρι μου. Ζλάταν με καμιά 300αρα.....άνετα.

giannis80

• Guest
Να υπενθυμίσω οτι το ποσό που ήταν το άνοιγμα μειώθηκε αισθητά στις 30/6, αφού έγιναν πληρωμές στους παίκτες.

Offline t.b

• Αλλαγή
αν δεν οφείλεται η καθυστέρηση σ αυτόν, τότε σε ποιον; Λέτε με το ζόρι να του ζήτησαν να κάνει έλεγχο ή τα γραφειοκρατικά σημαίνουν αναμονή για καινούργια ΑΜΚ, αν και αυτό σημαίνει αργούμε πολύ. και όπως είπε ο toy άι να δούμε...

Offline babis36

• Αλλαγή
Το θετικο ειναι οτι εχει δωσει τελικη ημερομηνια.48 ωρες.Αρα κοντος ψαλμος αλληλουια
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline hkp

• Αποστολή
  • **

Μια οικογένεια, Μια αγάπη, Μια ζωή, ΠΑΟΚ

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/vghke_mprosta_o_flwridhs.1175709.html

Offline zouvalos

• Αλλαγή
μετά τη θετική ολοκλήρωση των ελέγχων και την υπέρβαση των γραφειοκρατικών και μη δυσκολιών εντός 48 ωρών θα καταθέσω το απαιτούμενο ποσό

φιλε μου εγω καταλαβαινω οτι οχι σε 48 ωρες απο τωρα ΑΛΛΑ 48 ωρες μετα την ολοκληρωση ολων αυτων των διαδικασιων που δεν ξρουμε ποτε θα ειναι.....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline bozik

• Αλλαγή

Όποια τυχόν καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της διαδικασίας δεν οφείλεται στην πλευρά μας.Δεσμεύομαι προς τον λαό του ΠΑΟΚ ότι μετά τη θετική ολοκλήρωση των ελέγχων και την υπέρβαση των γραφειοκρατικών και μη δυσκολιών εντός 48 ωρών θα καταθέσω το απαιτούμενο ποσό για την απόκτηση του 51% των μετοχών του ΠΑΟΚ.

ο τυποϛ λέει καθαρα,οτι αν υπαρξει θετικη ολοκληρωση του ελεγχου(δεν λέει πουθενα πόσο καιρό θα πάρει αυτόϛ ο ελεγχος)...τοτε θα βάλει λεφτά στην αυξιση μετοχικου κεφαλαιου(αφου μιλαει για 51% )όταν θα υπάρχει η δυνατοτιτα να μπουν λεφτά ....δηλαδη ετσι όπωϛ το υπολογιζω ...σε 48 ώρεϛ και 40 μέρεϛ περιπου...καλα μπανια....

πουλεν μήπωϛ είναι ο δεξια  ???   :P
« Last Edit: July 06, 2011, 00:52:25 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

zagorakis

• Guest
Οικονομικός έλεγχος με ρήτρα εμπιστευτικότητας

Τι συναποφάσισαν οι Θανάσης Κατσαρής και Γιώργος Σαχπαζίδης για τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ποιο μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος του Α.Σ. στον Βασίλη Φλωρίδη

Με πολύ προσεκτικά βήματα κινείται η διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ, σε ό,τι αφορά στο θέμα της ενδεχόμενης διοικητικής και οικονομικής εμπλοκής των Βασίλη Φλωρίδη και Γιώργου Σαχπαζίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Καμία ενέργεια των υποψήφιων αγοραστών του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών δεν περνά απαρατήρητη, ενώ γίνονται και οι απαραίτητες κινήσεις για να διαφυλαχθούν τα συμφέροντα του συλλόγου.

Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής από πλευράς "ασπρόμαυρων", λοιπόν, ο Θανάσης Κατσαρής σε επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Σαχπαζίδη το βράδυ της Δευτέρας (4/7) του διεμήνυσε ότι πριν την ουσιαστική έναρξη του οικονομικού ελέγχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον ορκωτό λογιστή των υποψήφιων αγοραστών πρέπει να υπογραφεί συμφωνητικό εμπιστευτικότητας ανάμεσα στα δύο μέρη.

Στην πράξη, αυτό που ζήτησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ από τον Σαχπαζίδη είναι να υπογραφεί συμφωνητικό ανάμεσα στους υποψήφιους αγοραστές και τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που να προβλέπει ότι τίποτε από αυτά που θα αναδείξει ο συγκεκριμένος οικονομικός έλεγχος δεν θα βγει προς τα έξω.

Ο Θανάσης Κατσαρής τόνισε στον Γιώργο Σαχπαζίδη ότι τα οικονομικά στοιχεία μιας ανώνυμης εταιρείας είναι απόρρητα και άρα όχι προς δημοσιοποίηση, που σημαίνει ότι για να διαφυλαχθούν τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να μπει ρήτρα εμπιστευτικότητας πριν ξεκινήσει ο σχετικός έλεγχος.

Ο Γιώργος Σαχπαζίδης από την πλευρά του απάντησε ότι κατά πάσα πιθανότητα αντίρρηση για να γίνει κάτι τέτοιο δεν θα έχει ο Βασίλης Φλωρίδης, οπότε ενδεχομένως την Τετάρτη (6/7) να υπογραφεί κιόλας το σχετικό έγγραφο. Υπογράφοντες από την πλευρά των υποψήφιων αγοραστών αναμένεται να είναι ο Φλωρίδης και από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Αφού γίνει αυτό, τότε αναμένεται να ξεκινήσει ο οικονομικός έλεγχος, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο νομικός έλεγχος έχει ολοκληρωθεί, όπως λένε οι σχετικές πληροφορίες.

"Βιαστείτε!"     

Ο Θανάσης Κατσαρής, πάντως, δεν έμεινε μόνο σε αυτό το θέμα στη συνομιλία που είχε με τον Γιώργο Σαχπαζίδη. Μέσω του δεύτερου θέλησε να στείλει μήνυμα στον Βασίλη Φλωρίδη σχετικά με τη συνέχεια των διαδικασιών του ελέγχου.

Αυτό που τόνισε ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ είναι ότι όλες οι κινήσεις από την πλευρά των υποψήφιων αγοραστών πρέπει να γίνουν γρήγορα. Αν είναι δυνατόν, μάλιστα, μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας να έχουν ολοκληρωθεί.

Ο λόγος που το ζήτησε αυτό ο Θανάσης Κατσαρής είναι ότι δεν θέλει το θέμα να εξακολουθήσει να "σέρνεται" για καιρό, διότι η ομάδα σε όλα τα επίπεδα (διοικούντες, παίκτες, προπονητικό τιμ, οπαδοί) αποπροσανατολίζεται και μάλιστα σε μια κρίσιμη γι' αυτήν περίοδο, τη στιγμή που προετοιμάζεται εν όψει της ερχόμενης σεζόν κι έχει μπροστά της και επίσημα παιχνίδια στην Ευρώπη.

Πέρα από τα λεγόμενα του Κατσαρή, πάντως, η έρευνα από πλευράς της διοίκησης του Α.Σ. για το συγκεκριμένο επενδυτικό ενδιαφέρον συνεχίζεται, ώστε να είναι έτοιμος ο Ερασιτέχνης να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση, αν κι εφόσον κριθεί απαραίτητο, όταν υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις.

http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/oikonomikos_elegxos_me_rhtra_empisteytikothtas.1175845.html

Offline bane

• Αλλαγή
ΑΝ γνωριζατε απο ποδοσφαιρο ΑΝ πιστευετε οσα λετε για ελλαδα και ευρωπη ΑΝ  εχετε παρει χαμπαρι τις ημερομηνιες ΑΝ θελετε να βαλετε λεφτα και να κανετε καμια ηχηρη μεταγραφη οπως λετε ΑΝ  θελετε να ξερετε τι παιρνετε και δεν καθυστερουσατε με τους ελεγχους ΑΝ  θελετε ζαγορακη-βρυζα  μαζι ΑΝ πραγματικα σεβεστε την αγωνια των φιλαθλων και ΑΝ πιστευετε το μια οικογενεια μια αγαπη μια ζωη και ΑΝ παιρνατε πρεφα τι γινετε με τα διαρκειας  ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΗΔΗ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ Ε ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ
αν ενα απο αυτα που εγραψα στραβωσει ,ΕΝΑ ΜΟΝΟ,  τοτε δεν εχετε αγνες προθεσεις αν μπειτε
περιεργη σιγη απο τη παε για τα παντα οπως παντα

6 ιουλιου και σε 22 μερες παιζουμε επισημο

ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ

ΜΑΛΑΚΕΣ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

apostolos

• Guest
Ρήτρα εμπιστευτικότητας ε? Μπράβο. Δηλαδή ομερτά. Δηλαδή οι ισολογισμοί που βγάζετε κάθε χρόνο και οι μαλακίες που βγαίνετε και λέτε στις συνεντεύξεις τύπου και τα φυλλάδια που μοιράζετε είναι παραμύθι ε? Το λέω χωρίς να έχω κανένα στοιχείο, μου αρκεί όμως αυτό που βγάζουν προς τα έξω τα γραφεία τύπου σας εδώ και λίγες ώρες, οτι κάποια στοιχεία ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. Άρα κατι κρύβετε, δεν θέλετε να βγει προς τα έξω, τι άλλο να υποθέσει κανείς?

apostolos

• Guest
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=9699

«Κολλάνε» στη... ρήτρα
06 Ιουλ 2011 02:07, Από PAOK24

Το απόγευμα της Τρίτης "μίλησε" για πρώτη φορά ο Βασίλης Φλωρίδης. Ο ενδιαφερόμενος να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δήλωσε έτοιμος να διαθέσει τα χρήματα, που απαιτούνται και να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Ο ίδιος επισήμανε πως η οποιαδήποτε καθυστέρηση δεν οφείλεται στον ίδιο και πως από την ώρα, που θα ολοκληρωθούν οι έλεγχοι, μέσα σε 48 ώρες θα καταθέσει τα απαιτούμενα χρήματα. Προς το παρόν, το γεγονός είναι ότι ο οικονομικός έλεγχος δεν έχει καν ξεκινήσει.

Την προηγούμενη εβδομάδα νομικοί του υποψήφιου επενδυτή πέρασαν από την Τούμπα και είχαν συνεργασία με το νομικό τμήμα της ΠΑΕ για τα διαδικαστικά ζητήματα. Ο οικονομικός έλεγχος, όμως, δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, καθώς τέθηκε θέμα ρήτρας εμπιστοσύνης.

Η ΠΑΕ, αλλά και ο Ερασιτέχνης δεν θέλουν να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του οικονομικού ελέγχου και να γίνουν φέιγ βολάν, για ευνόητους λόγους και από την πλευρά του υποψήφιου επενδυτή ζητήθηκε να δεχτεί και να υπογράψει μία ρήτρα εμπιστευτικότητας, την οποία θα κληθεί να πληρώσει στην περίπτωση, που τα αποτελέσματα του ελέγχου που θα διενεργήσουν δικοί της λογιστές θα δουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με μία πληροφορία, το νούμερο που ζητήθηκε ως ρήτρα εμπιστευτικότητας φάνηκε υπερβολικό (το μισό της επένδυσης, ήτοι 3,5 εκατομμύρια ευρώ) κι από την πλευρά του Φλωρίδη, ζητήθηκε να καταθέσει αυτή την πρότασή της για το ποσό της ρήτρας, αν και σύμφωνα με μια άλλη πληροφορία, η πλευρά του υποψήφιου επενδυτή διαφώνησε εντελώς με τη ρήτρα.

Μόλις συμφωνηθεί αυτό το θέμα, τότε οι λογιστές του Φλωρίδη θα μπουν στην ΠΑΕ, θα ελέγξουν τα οικονομικά στοιχεία και μόλις τελειώσουν τη δουλειά τους θα μπορεί ο υποψήφιος επενδυτής να καταθέσει τα χρήματα και να γίνει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Offline tsag

• Αλλαγή
Μας εξηγείτε και εμάς τους ευνόητους λόγους γιατί είμαστε στόκοι;;;;;
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Εν τω μεταξυ και ποιος μας λεει οτι δεν θα βγαλει την ειδηση προς τα εξω η τωρινη διοικηση, ωστε να τσιμπησει τα 3 μυρια?
Μου φαινεται απιθανο να δεχτει ο φλωριδης κατι τετοιο..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline rabbitweed

• Αλλαγή

άφησε το παραθυράκι ανοικτό ο άνθρωπος. η πιο σημαντική λέξη στο κείμενο. να έχουμε κάτι να στηριχθούμε μόλις σκάσει η μαλακία.

κατά τα λοιπά θα συμφωνήσω με τον apostolos. προς τι η NDA; έχετε κάτι να κρύψετε σε στοιχεία που α)έχουν αναλυθεί σε συνεντεύξεις τύπου από την ΠΑΕ, β)έχουν δημοσιευτεί σε ισολογισμούς 3 χρήσεων και γ) έχουν μπει στο ΦΑΚΕΛΟ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ για τη νέα χρονιά;

περίεργα τα πράγματα. πολύ. και ΑΝ λέμε ΑΝ υπάρχει κάτι που πιθανώς να μην πρέπει να κοινοποιηθεί σε 3ους και είναι στη βάση της κοινής λογικής, με δεδομένο ότι παρουσιάζεται ένα ΠΑΟΚτσή για αγοραστή δεν μπορείτε να βρείτε μια φόρμουλα να το αντιμετωπίσετε;

περίεργα αν μη τι άλλο τα πράγμαα λοιπόν ξαναλέω.

Offline Matador

• Αλλαγή
Ρήτρα εμπιστευτικότητας ε? Μπράβο. Δηλαδή ομερτά. Δηλαδή οι ισολογισμοί που βγάζετε κάθε χρόνο και οι μαλακίες που βγαίνετε και λέτε στις συνεντεύξεις τύπου και τα φυλλάδια που μοιράζετε είναι παραμύθι ε? Το λέω χωρίς να έχω κανένα στοιχείο, μου αρκεί όμως αυτό που βγάζουν προς τα έξω τα γραφεία τύπου σας εδώ και λίγες ώρες, οτι κάποια στοιχεία ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. Άρα κατι κρύβετε, δεν θέλετε να βγει προς τα έξω, τι άλλο να υποθέσει κανείς?
+1
Δεν μας τα λένε καλά, μα καθόλου καλά. Ο καθένας μετά από αυτό, μπορεί να σκεφτεί οτιδήποτε. Έχω αρχίσει να χαλιέμαι πολύ άσχημα, πολύ άσχημα λέμε.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

kostas4

• Guest
3,5εκατ ρητρα εμπιστευτικοτητας?? εντελως παραλογη ενεργεια της παε!

αντι να βαζουν ρητρες για το μελλον και να δουν πως θα εξασφαλισουν οτι η ομαδα δεν θα πεσει παλι σε λαμογια αυτοι βαζουν ρητρες εμπιστευτικοτητας για να μην μαθευτουν προς τα εξω πραγματα που προφανως κρυβουν. και πλεον ειναι σιγουρο οτι τα κρυβουν αλλιως θα φαινοταν στους ισολογισμους και δεν θα υπηρχε κανενα θεμα

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
Εμενα όλα αυτά μου ακούγονται πως η ΠΑΕ είναι προ του οικονομικού λουμπάκου και φοβάται να μαθευτεί προς τα έξω, γιατί σε περίπτωση πώλησης Vierinha θα είχαν κάποιοι στις διαπραγματεύσεις το πάνω χέρι, γνωρίζοντας την πίεση χρόνου από τις οφειλες της ΠΑΕ...