Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 287283 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
Βάλτε τους μεγαλοεπενδυτές απατεώνες σας ,τους νομοταγείς τοκογλύφους με τις εξωχώριες, τους λεφτάδες με το στόμα, τους γραφικούς με τα μεγάλα σκαπανικά νύχια στο μικρό το δαχτυλάκι, τους ξεφτυλισμένους που τους ειρωνεύονται οι Κατσουράνηδες στον πάτο σας.

Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι 86 χρόνια πάλη αγώνας δάκρυ και επανάσταση και δεν πουλιέται, ακόμα και αν πουλήθηκε και τρυπήθηκε ο κόσμος του.

@ Εάν θέλετε ν αλλάξετε επίπεδο, γίνεται gay που ναι κ της μόδας

@@Tον παρακολουθούμε απο το 2006, τον μεγαλοαπατεώνα Γιάννη.

amafoule

• Guest
Να δω σε πέντε χρόνια τον ΠΑΟΚ χρεωκοπημένο να κινδυνεύει να πέσει στη Δ εθνική και 10.000 ΠΑΟΚτσήδες να κάνουν πορεία με τα πόδια μέχρι τη Μόσχα και θα τα έχω δει όλα... ;D :o

ποια πορεια στη μοσχα ρε αδερφε.εδω σε κοοριδευει το βλαχακι απ τη λυδια και κανει 12 μηνες διακοπες με τα λεφτα που αρπαξε και ετοιμαζεται να γυρισει μολιες τελειωσει το φαγοποτι.εδω πηρε και με το νομο μισο εκατομμυριο ευρω το γκαγκατσοσπερμα για να γινει ο ΠΑΟΚ οικογενειακη επιχειρηση και δεν εχει λερωθει ουτε ενας τοιχος σε κατι σχετικο με το ονομα του ακατανομαστου.πορειες και λοιπα ανηκουν στο αλησμονητο παρελθον.οσοι επεζησαν απο εκεινα τα χρονια η σιχαθηκαν με το στανιο να κραταμε τον ΠΑΟΚ μικρομεσαιο η αλλαξαν στρατοπεδο και κοιτανε κανα μεροκαματο γιατι κ οι καιροι ειναι δυσκολοι.ΠΑΟΚ-ΕΚΔΡΟΜΕΣ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ

jmjyiannis

• Guest
Λοιπόν, κίνηση πρώτη. Επιστροφή Βιερίνια.
Δεύτερη: Ακύρωση της μεταγραφής Σταφυλίδη.
Τρίτη: 6 ενδεκάτες μεταγραφές για την πλάκα.

Κίνηση πριν την πρώτη: Χρέη

... και πίνω μπύρες πινω μπύρες πίνω μπύρες....

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Ρε μάγκες, τώρα μόλις το διάβαζα και ανατρίχιασα γαμώ την τρέλα μου μέσα γαμώ... Μακάρι να μην είναι κανένα λαμόγιο και να δώσει βοήθεια στην ομάδα και φυσικά να υπάρχει συνεργασία με όλους...
Άιντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline T.manos4

• Αλλαγή
σαν μικρο παιδι εχω πολλες και χαζες αποριες
πως και κανεις απο την δοιηκηση του ασ δεν ειχε διαφορετικη γνωμη για το ντηλ να εφρασει ρε αδερφε την αποψη οτι δεν πρεπει να γινει γι αυτους και γι αυτους τους λογους παρα μονο πιεσανε τον κατσαρη να μην σταθει εμποδιο? ???

ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline bozik

• Αλλαγή
πορειες και λοιπα ανηκουν στο αλησμονητο παρελθον.οσοι επεζησαν απο εκεινα τα χρονια η σιχαθηκαν με το στανιο να κραταμε τον ΠΑΟΚ μικρομεσαιο η αλλαξαν στρατοπεδο και κοιτανε κανα μεροκαματο γιατι κ οι καιροι ειναι δυσκολοι.ΠΑΟΚ-ΕΚΔΡΟΜΕΣ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ

:thumbok:

μπατατουδης απο ρωσια... κατι μου λεει οτι θα χρωστάμε την μπουτικ στο ροστοφ και τα τηλεοπτικά στο βλαδιβοστοκ...ωραία θα περάσουμε...

σαβ-μαν

αρχίδια έβαλε

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline sabbath

• Αλλαγή
εγω προσωπικα αν ημουν επιχειρηματιας με πολυ χρημα και ηθελα να επενδυσω στον ΠΑΟΚ το πρωτο πραγμα που θα κανα θα ηταν να προσπαθησω να διαφυλαξω τα συμφεροντα της ομαδας μου οσων αφορα το κομματι διαιτησια-παρασκηνιο..

δεν θα ειχε κανενα οφελος για μενα να ερθω να επενδυσω και να φτιαξω καλη ομαδα οταν θα ξερω οτι το πρωταθλημα και τα χρηματα του champions league θα πηγαινουν συνεχεια στο μαρινακη..

σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση ειναι σιγουρο οτι καθε χρονια θα χανω χρηματα και καποια στιγμη θα παρατησω την ομαδα με χρεη..(τα χρηματα του eupora league ειναι ψιχουλα σε σχεση με τα πολλα μυρια του championw league..

δεν ξερω  τι θελει ο  σαββιδης και  αν εχει σκοπο να ριξει χρημα στον ΠΑΟΚ..θεωρω πολυ δυσκολο να ειναι ο χοσαδας που θα ριχνει χρημα για το χομπι του αδιαφορωντας αν θα το παρει πισω..

αναρωτιεμαι αν ξερει σε τι πρωταθλημα μπλεκει..
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

gika

• Guest
To μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα από αυτό το deal ο Σαββίδης θα κοιτάξει να βγει κερδισμένος. Ίσως ως προς το οικονομικό, ίσως ως προς το πολιτικό, ίσως ως προς το κοινωνικό ή ως προς οποιοδήποτε άλλο επίπεδο. Οπότε, καταλαβαίνω την απαισιοδοξία των περισσοτέρων καθώς όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο στόχος του νέου ιδιοκτήτη της ομάδας είναι το προσωπικό του όφελος.

Από εκεί και πέρα, θέλω να πιστεύω πως στο πλάνο του Σαββίδη το συμφέρον το δικό του και το συμφέρον της ομάδας δεν έρχονται το ένα κόντρα στο άλλο. Έχουν σίγουρα την ίδια διεύθυνση αλλά δεν μπορώ να πω σίγουρα αν οι δύο δυνάμεις που θα κινούν το όχημα του ΠΑΟΚ από εδώ και στο εξής είναι αντίρροπες ή ομόροπες.

Ο ΠΑΟΚ δοκίμασε με τον λαό του από πίσω και με ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής μπροστά, να ξαναγίνει μεγάλος και να κυνηγήσει αυτό που του αρμόζει. Το Νο 1 στην Ελλάδα. Και όπως είδαμε απέτυχε. Απέτυχε τόσο σε οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο, όσο και στο θέμα της εμπιστοσύνης. Η ομόνοια που υπήρχε έφυγε μία για πάντα και ο κόσμος χωρίστηκε σε στρατόπεδα. Αυτό είναι το χειρότερο όλων. Και μαζί με την εμπιστοσύνη, χαθήκανε το όραμα και η ελπίδα.

Επομένως, στο ίδιο μονοπάτι είναι αδύνατο να βαδίσουμε, πόσο μάλλον σε μία εποχή που ο κόσμος αδυνατεί να στηρίξει όπως στήριζε λόγω της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής κρίσης που βιώνει ο πλανήτης ολόκληρος. Τουτέστιν, πιστεύω πως η έλευση ενός επενδυτή ήταν απαραίτητη για να "ξεκουράσει" τον λαό για κάποια χρόνια. Να του δόσει χρόνια για να ανασυνταχτεί και να μπορέσει κάποια στιγμή να ξαναπάρει τον ΠΑΟΚ στα χέρια του, απλά με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που προσπαθήσαμε τα τελευταία 5 χρόνια.

Μακάρι ο Ιβάν να αποδειχτεί ένας σοβαρός επιχειρηματίας κι όχι ένας ευκαιριακός απαταιονίσκος σαν αυτούς που πέρασαν από την προεδρία του ΠΑΟΚ παλιότερα. Ίσως οι επιχειρηματικές του βλέψεις, να καθαρίσουν και όλο το σάπιο περιβάλλον της ομάδας. Η σαπίλα αυτή (είτε λέγεται Κατσαρής, είτε κουνιάδα του τέως προέδρου) είναι καρκίνος για το οικοδόμημα του ΠΑΟΚ και πλέον ο Σαββίδης πέρα από τη δύναμη έχει και λόγω για να την εξαφανίσει.

Από τη στιγμή που η κατάσταση είναι τετελεσμένη, προσωπικά θα δω μόνο τα θετικά της προσπαθώντας να ανακτήσω την αισιοδοξία μου. Υπό άλλες συνθήκες, θα έλεγα όχι σε οποινδήποτε επενδυτή. Άντε να δούμε.

Offline savage republic

• Βασικός
Νομίζω ότι ωφείλει να επιστρέψει ο IronEagle στο φόρουμ μετά από αυτήν την εξέλιξη. Όποιος έχει επαφή, παρακαλείται να το πράξει.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
 :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:

επιστροφη IronEagle αδυνατη, στοπ. Ειναι στο paokmania, στοπ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

kostas147

• Guest
Όσοι νομίζετε ότι στον ΠΑΟΚ χωράνε πολιτικές πεποιθείσεις, καλό θα κάνετε να πάρετε μια απόφαση, για το αν αντέχετε να συμπεριφέρεστε απλά σαν ΠΑΟΚτσήδες όταν ασχολείστε με αυτόν, ή αλλιώς, να τον παρατησετε... Όσο κακό έκανε ο Μπατατούδης και οι όμοιοί του, αλλο τόσο κακό κάνετε εσείς, με τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την σχέση σας με τον ΠΑΟΚ!!! Δεν ανέχομαι να βλέπω να κράζετε έναν άνθρωπο που δεν τον έχουμε ακόμη δει και ο οποίος πρόσφερε στην ομάδα 10 (!) εκ. ευρώ από την τσέπη του, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά όλα τα χρέη της, την στιγμή που είχε μεγάλα προβλήματα και ήταν στα όρια της επιβίωσης! Έναν άνθρωπο που μέχρι στιγμής, τα ελάχιστα δείγματα που έχει δώσει, είναι θετικά... Δείχνει να είναι δηλαδή σοβαρός... Ο ΠΑΟΚ αποτελεί από μόνος του κίνημα... Κάποιοι επιτέλους πρέπει να το καταλάβουν αυτό! Είδα ένας φίλος παραπάνω έγραψε "86 χρόνια αντίστασης τελείωσαν" με έναν αρνητικό τόνο... Εγώ σε αυτόν τον φίλο λέω ΜΑΚΑΡΙ!!! Δηλαδή πως φαντάζεστε εσείς να πάρουμε πρωτάθλημα κάποια στιγμή, αλλά παράλληλα να κάνουμε αντίσταση...; Αυτό είναι παρανοϊκό... Μάλλον δεν θέλετε τον ΠΑΟΚ ΠΡΩΤαθλητή...!!!

ΥΓ: Δεν είδα να βγάζετε τόση χολή (?) όταν έμπαινε στην ομάδα ο άνθρωπος που αποδεδειγμένα... χρησιμοποιούσε πληντύρια, που τον γνωρίζαμε πολύ καλά!!!
ΥΓ2: Εγώ έχω την μέγιστη διάθεση να κάνω κριτική στον Σαββίδη και δεν πρόκειται να πω μεγάλες κουβέντες, ούτε να γίνω προσωπολάτρης του... Δεν θα κάνω αυτό που κάνετε εσείς.
ΥΓ3: Έξω από την τούμπα ο κομουνισμός, ο φασισμός και κάθε είδος πολιτικής ιδεολογίας!!! Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!!!

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
Ρε πουσταριό Argonaut κόψε την πλάκα και γρήγορα πίσω στο Frateli

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
Ο ΠΑΟΚ αποτελεί από μόνος του κίνημα...

Αλλα δεν ήσουν ΠΟΤΕ μέλος του κινήματος
working class hero

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
 Ï ÷ñÞóôçò kotsaris147 åðéóÞìáíå ìå ôçí Ýíäåéîç "ìïõ áñÝóåé" ðñéí áðü 2 ìÞíåò
Ìéêñïãñáößá 3:46
Ï ¾ìíïò ôçò ÍÝáò Äçìïêñáôßáò

Ìéêñïãñáößá 0:39
ÊÁËÇ ÔÕ×Ç ÅËËÁÄÁÑÁ ÌÁÓ !!!!!.

Ï ÷ñÞóôçò kotsaris147 åðéóÞìáíå ìå ôçí Ýíäåéîç "ìïõ áñÝóåé" Ðñéí áðü 1 ìÞíáò
Ìéêñïãñáößá 2:15
Óôáýëïò êáé êïðñüëáêïò ×ñõóÞ ÁõãÞ
PATRIDA8RISKIA PATRIDA8RISKIA • 645 ðñïâïëÝò

--------------------

äå ôï ðåñéìåíáôå?

åóõ äåí åéóáé êáí ÐÁÏÊ

åèíéêç åëëáäïò íåá äçìïêñáôéá êáé áõãïõëéôóá åéóáé

äåí å÷åéò äïõëåéá åäù ìåóá

êáé êáëï åéíáé íá åîáöáíéóôåéò ãåíéêá

Offline scouser4

• Αλλαγή
Όσοι νομίζετε ότι στον ΠΑΟΚ χωράνε πολιτικές πεποιθείσεις, καλό θα κάνετε να πάρετε μια απόφαση, για το αν αντέχετε να συμπεριφέρεστε απλά σαν ΠΑΟΚτσήδες όταν ασχολείστε με αυτόν, ή αλλιώς, να τον παρατησετε... Όσο κακό έκανε ο Μπατατούδης και οι όμοιοί του, αλλο τόσο κακό κάνετε εσείς, με τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την σχέση σας με τον ΠΑΟΚ!!! Δεν ανέχομαι να βλέπω να κράζετε έναν άνθρωπο που δεν τον έχουμε ακόμη δει και ο οποίος πρόσφερε στην ομάδα 10 (!) εκ. ευρώ από την τσέπη του, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά όλα τα χρέη της, την στιγμή που είχε μεγάλα προβλήματα και ήταν στα όρια της επιβίωσης! Έναν άνθρωπο που μέχρι στιγμής, τα ελάχιστα δείγματα που έχει δώσει, είναι θετικά... Δείχνει να είναι δηλαδή σοβαρός... Ο ΠΑΟΚ αποτελεί από μόνος του κίνημα... Κάποιοι επιτέλους πρέπει να το καταλάβουν αυτό! Είδα ένας φίλος παραπάνω έγραψε "86 χρόνια αντίστασης τελείωσαν" με έναν αρνητικό τόνο... Εγώ σε αυτόν τον φίλο λέω ΜΑΚΑΡΙ!!! Δηλαδή πως φαντάζεστε εσείς να πάρουμε πρωτάθλημα κάποια στιγμή, αλλά παράλληλα να κάνουμε αντίσταση...; Αυτό είναι παρανοϊκό... Μάλλον δεν θέλετε τον ΠΑΟΚ ΠΡΩΤαθλητή...!!!

ΥΓ: Δεν είδα να βγάζετε τόση χολή (?) όταν έμπαινε στην ομάδα ο άνθρωπος που αποδεδειγμένα... χρησιμοποιούσε πληντύρια, που τον γνωρίζαμε πολύ καλά!!!
ΥΓ2: Εγώ έχω την μέγιστη διάθεση να κάνω κριτική στον Σαββίδη και δεν πρόκειται να πω μεγάλες κουβέντες, ούτε να γίνω προσωπολάτρης του... Δεν θα κάνω αυτό που κάνετε εσείς.
ΥΓ3: Έξω από την τούμπα ο κομουνισμός, ο φασισμός και κάθε είδος πολιτικής ιδεολογίας!!! Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΒΛΑΚΑ

kostas147

• Guest
Ìéêñïãñáößá 3:46
Ï ¾ìíïò ôçò ÍÝáò Äçìïêñáôßáò

Ìéêñïãñáößá 0:39
ÊÁËÇ ÔÕ×Ç ÅËËÁÄÁÑÁ ÌÁÓ !!!!!.

Ï ÷ñÞóôçò kotsaris147 åðéóÞìáíå ìå ôçí Ýíäåéîç "ìïõ áñÝóåé" Ðñéí áðü 1 ìÞíáò
Ìéêñïãñáößá 2:15
Óôáýëïò êáé êïðñüëáêïò ×ñõóÞ ÁõãÞ
PATRIDA8RISKIA PATRIDA8RISKIA • 645 ðñïâïëÝò

--------------------

äå ôï ðåñéìåíáôå?

åóõ äåí åéóáé êáí ÐÁÏÊ

åèíéêç åëëáäïò íåá äçìïêñáôéá êáé áõãïõëéôóá åéóáé

äåí å÷åéò äïõëåéá åäù ìåóá

êáé êáëï åéíáé íá åîáöáíéóôåéò ãåíéêá

Ößëå Ý÷åéò ÷éïýìïñ... ÁõôÜ ðïõ ãñÜöåéò óáöþò êáé äåí éó÷ýïõí (äåí Ýãñáøá ðïôÝ áõôÜ ðïõ áíáöÝñåéò) êáé áí ßó÷õáí èá ìïõí ï ðñþôïò ðïõ èá åîÝöñáæá ôéò ðåðïéèÞóåéò ìïõ... Áí ðáñáôÞñçóåò óôï post Ìïõ ãñÜöù "Ýîù áðü ôçí ôïýìðá ÊÁÉ ï öáóéóìüò" ãéá íá óå êáëýøù êáé åóÝíá êáé íá óå ðñïëÜâù, áëëÜ öáßíåôáé üôé ôçí Ý÷åéò óôï áßìá óïõ ôçí ðñïðáãÜíäá... Ìå ôÝôïéåò êéíÞóåéò, ìå åîùèåßò óôï íá áñ÷ßóù íá ëÝù ôÝôïéåò êïõâÝíôåò, ãéáôß ìå êÜíåéò íá áðïêôþ ãéá ôá Üôïìá ôçò éäåïëïãßáò óïõ, ìéá Üðïøç ðïõ äåí óå ôéìÜ... Åãþ äåí Ý÷ù êáìßá ôÝôïéá äéÜèåóç êáé äåí îÝñåéò êáé ï ßäéïò ôé åßìáé... ÁðëÜ ëÝù üôé äåí ÷ùñÜí éäåïëïãßåò óôïí ÐÁÏÊ! ÐñÝðåé íá óåâüìáóôå ïëïé ôçí Üðïøç ôïõ Üëëïõ... ¼ðïéïò ãïõóôÜñåé ôïí Óáëðéããßäç, Þ ôïí Óáââßäç, äéêáéùìá ôïõ... Äåí èá ôï êñßíåôáé åóåßò, ðïõ åßóôå êáé åëÜ÷éóôïé!!! Ôþñá ãéá üóïõò ìå âñßæïõí ôüóï Üó÷çìá, ôïõò åõ÷áñéóôþ, ãéáôß ìå âãÜæïõí áðü ôïí êüðï íá ôïõò åêèÝóù, áöïý ôï êÜíïõí ìüíïé ôïõò... ÖéëéêÜ

Offline scouser4

• Αλλαγή
φιλικα σε βριζω ρε γαμωσπιτε μην με παρεξηγεις

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Μα πως λες δικαιωμα του απο τη στιγμη που λες οσοι δε τον γουσταρουν να πανε να? Αυτο αναιρεισαι?

Επειδη λες εξω ο φασισμος τι σημαινει, οτι καταργεις τις πεποιθησεις σου? Νταξει δεν βλεπεις και τσοντες με το χιτλερ για να σαι φασιστας πλεον. Φονικη τριπλετα νδ-χ.α-εθνικη ελλαδος. 3 στα 3 χτυπησες. Δικαιωμα σου ειναι βεβαια οπως λες και συ. Αλλα χαλαρωσε. Μπηκες και μου γραφεις δεν ειστε ΠΑΟΚ και κοντε σ αγαπαμε. Ημαρτον.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Εγώ πάντως θα ήθελα από τους δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ που διαλαλούν και γράφουν δεξιά και αριστερά ότι δεν έχει η ομάδα πλέον οικονομικά προβλήματα με την έλευση του επενδυτή να μας ενημερώνουν έγκαιρα αν και πότε πληρώθηκαν οι παίκτες πόσα τους χρωστάμε και να μην ξυπνήσουμε ένα πρωί όπως με τον ρεβολούσιον σελέμπριτι με την πουτάνα την γυναίκα και μάθουμε ότι είναι απλήρωτοι 2 χρόνια.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline savage republic

• Βασικός
kostas147, τόση συγκεντρωμένη ανοησία και ξερολισμό σε τόσο λίγες κουβέντες δεν έχω συναντήσει ξανά, τόσα χρόνια στο ίντερνετ (από τα 90's που είμαι ενεργός). Εξηγούμαι, για να μην είμαι και αφοριστικός σαν και του λόγου σου, προσπαθώντας να ακολουθήσω την μικρή σου πορεία εδώ μέσα, στεκόμενος σε τρία σημεία.

1. Μπαίνεις εδώ μέσα φουριόζος και βρίζεις. Λες σε οπαδικό σάιτ ότι αυτοί που γράφουν εδώ δεν είναι οπαδοί. Είτε έχεις παντελή άγνοια, είτε έχεις απλά εμπάθεια με τις διαφορετικές απόψεις και δεν τις ανέχεσαι.
α) Για το πρώτο ενδεχόμενο, με έχουν καλύψει οι προσκλήσεις σε τετ α τετ άλλων μελών.
β) Για το δεύτερο, αυτό αν ισχύει, δεν σε κάνει απαραίτητα φασίστα (μέχρι στιγμής), αλλά σε κάθε περίπτωση ολοκληρωτικό.

2. Μετά λες ότι οι ιδεολογίες σας (απευθυνόμενος προφανώς στο αριστερό και πέρα κομμάτι των χρηστών του φόρουμ) δεν χωράνε στον ΠΑΟΚ, όπως και οι άλλες.
Με το να μπαίνεις όμως σε έναν χώρο που θεωρείς πως οι Χ απόψεις είναι κυρίαρχες και να λες ότι δεν θέλω ούτε Χ, ούτε Ψ, τότε φανερώνεις την εμπάθειά σου στο Χ κομμάτι, καθώς το Ψ προς το παρόν και για την δική σου οπτική γωνία είναι απών. Οπότε οι ενδείξεις για την πολιτική σου επιλογή είναι σαφείς. Το ότι δεν το έχεις παραδεχτεί, δείχνει φόβο. Η κυριαρχία του φόβου στα συναισθήματά σου, δείχνει όμως και την πολιτική σου προεπιλογή.

3.  Η φυσική ολοκλήρωση της κυριαρχίας του εν λόγω συναισθήματος, συμβαίνει και με την αντιθετική του έκφραση, δηλαδή την επιθετικότητα, ως άμυνα, σε κοινωνικό επίπεδο. Την εμφανίζεις στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι, δίχως καν να μπεις στον κόπο να ξεκινήσεις τον διάλογο. Κρύβεσαι λοιπόν πίσω από απόψεις/θέσεις, οι οποίες επιδιώκουν να εμφανιστούν ως η μοναδική αλήθεια, δηλαδή ως αυθεντικές και μοναδικές εκφράσεις της αλήθειας. Θέση, που ελλείψει της οποιαδήποτε δικαιολόγησής της (με άλλα λόγια, δηλώνεις κάτι και το αφήνεις ξεκρέμαστο/αδικαιολόγητο), δείχνει μία αδυναμία του λόγου σου να διαμορφωθεί με λογική συνέπεια και επιχειρηματικότητα. Συνεπώς, ο λόγος σου στερείται λογικής. Είναι ά-λογος. Ήτοι λες βλακείες.

Συμπέρασμα:

Πριν λοιπόν ξαναπετάξεις την παραμικρή μπουρδίτσα σου, μικρό αγάμητο καθαρματάκι και φοβικέ λάτρη του φαλλού, κάτσε να διαβάσεις τι έχουν να πουν οι άλλοι, γιατί - ω του θαύματος, προφανώς είναι κάτι το οποίο ξεπερνάει τις καταφανώς εξαιρετικά περιορισμένες αντιληπτικές σου δυνατότητες - καθένας έχει το δικαίωμα στην έκφραση εδώ μέσα. Μοναδικοί όροι, η αγάπη για τον ΠΑΟΚ και ο σεβασμός στα λοιπά μέλη. Με τα οποία μας συνδέουν ισχυροί οπαδικοί δεσμοί. Άμα θες να σε σέβονται, μάθε να σέβεσαι. Αλλά για να σέβεσαι, πρέπει και πρώτα να μάθεις να σκέφτεσαι. Εδώ είναι που διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το αν θα σταθείς ποτέ ικανός. Μην απελπίζεσαι όμως, γιατί η αγκαλιά του ΠΑΟΚτσή είναι μεγάλη. Και όχι μόνον η αγκαλιά του. :-*