Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 288053 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Geo

• Αλλαγή
Το γέλιο το μεγάλο πέφτει στα ερτζιανά της πόλης με τους αρδοπαραγωγούς. Τρικυμία εν κρανίω, ακούς ότι νάναι.
Πολύ πετυχημένος ο χαρακτηρισμός του bozik....μπατατούδης της ρωσίας!  :D

Offline T.manos4

• Αλλαγή
τι να πουμε κι εμεις που δεν εχουμε την ενημερωση οποια κι αν ειναι αυτη η εστω την κουβεντα με εναν αδερφο την ανταλαγη αποψεων στην καθημερηνοτητα μας και επηδη διαβαζω τις αποψεις ολων εδω μεσα δεν εχω βγαλει ακρη αν ειναι αυτο που χρειαζεται ο ΠΑΟΚ ο Σαββιδης αν θα παει την ομαδα μπροστα γιατι εγω αυτο θελω.
να υπαρχει διαφανεια και ο ΠΑΟΚ να πηγενει μπροστα δεν με ενδιαφερουν τα προσωπα αλλα οι προθεσεις τους
το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν πρεπει να μεινουμε ετσι κατι πρεπει να γινει
να παρει ο κοσμος την ομαδα στην πλατη του μεσα ειμαι κι εγω ποσο ομως εφικτο ειναι αυτο κι αν ειναι γιατι δεν το εχουμε κανει ακομα?
κι οπως εχει ειπωθει εδω μεσα οσο υπαρχει ανοιχτη αμκ μπορει να ερθει να σε παρει και ο μαρινακης εμεις τι κανουμε γι αυτο?
μετα χριστον προφητης δεν θα μου αρεσε να ειμαι
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Εγώ θέλω 2 πράγματα από το μεσία και από τον μπαστακομένο.....
Να βγει  κατσαρίδα και να πει...
Τόσα χρειάζεται το χανμπολ τόσα οι γυναίκες τόσα οι αθλητες κτλ κτλ και οτι άλλο είναι ερασιτεχνικό...
Αν είναι σωστός να του πει μπορείς να τους τα δίνεις?Αν ναι οκ....

Από την άλλη ο Μεγιστάνας των νίντζα.... να βγει και να πει δίνω μέχρι τόσα....
Δεν θα γαμηθούν τα ερασιτεχνικά μας ούτε θα τα κονομίσει ο κατσαρίδας...

Άντε να πούμε και οι 2 πολύ μας τα ζαλίσανε...
Ρε μεγιστάνα???Πάρτο χαμπάρι δεν είμαστε ούτε αγγλία ούτε ιταλία...
Αν δεν γουστάρεις κάνε ένα δικό σου γήπεδο ευρωπαικών προδιαγραφών δήλωσε την ομάδα εκεί και καλά να περνάμε... Αλλιώς μη μας ζαλίσει πάλι ούτε για τρένα ούτε για μπουρκάς αλεξανδρούπολη ούτε για την ξυριστική μηχανή που έχεις....
Άντε να πουμε και οι 2 σας.... 
Ίσως κάποτε πίστευα ο Π.Α.Ο.Κ. δεν πάει μπροστά χωρίς επενδυτή...
Μετά από αυτά που είδαμε και από αυτά που "χαθηκανε" ο Π.Α.Ο.Κ. δεν χρειάζεται επενδυτή....
Πόσο μάλλον κάποιον στυλ Σαββίδη....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
Ρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ.
Τραγικά πράγματα και πάλι ταλανίζουν τον οργανισμό της αγαπημένης μας ομάδας.
Η παραμύθα τελειωμό δεν έχει ,και από τις δύο πλευρές.
Ο Κατσαρής βρίσκει(εμείς του δώσαμε-δίνουμε αυτό το δικαίωμα) και κάνει.
Μαμά του συλλόγου κι αρχίδια μύδια.Τον πάτο τους τρέχουν να σώσουν όλοι.
Έχει να θρέψει πολύ κοσμάκι αυτή η μαμά.Την βυζαίνουν πολλοί.
Ο Τρομερός,απ' την άλλη, προκαλεί τρομερό γέλιο.
Κλειστές λέει οι τράπεζες την άλλη βδομάδα.Το νοίκι απ' τον Αρβανιτίδη λέει θέλει.Κασκόλ από την Σαπφούς λέει πήρε.Ώριμος επιχειρηματίας λέει πως είναι.
Οι δημοσιοκάφροι δεν αλλάζουν ,όσο σαπούνι κι αν χαλάσεις.
Δώστε χόρτο στον λαό ,αλλά για να το καπνίσει μπας και την παλέψει με τα παπαριλίκια που αναβλύζουν από τα πληκτρολόγιά σας.
Ρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ.

ΟΥΣΤ γαμιόλες απ' το σαράκι μας.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ο ΠΑΟΚ με 15-20.000 διαρκειας, μετοχους, μελη οπως θελετε πειτε το παει μεσα στη φενερ και στην τσσκα των 200 μυριων μπατζετ και τους γαμαει τα πρεκια.
Με καθαρη μπουτικ, ενα απλο μαρκετινγκ, πωλησεις μεσω ιντερνετ, εισιτηρια τηλεοπτικα χορηγιες ο ΠΑΟΚ ειναι ομλε. Αλλά...Ελλάς..μίζνες πλαν..το χαρτζιλικι να βγαίνει..

ο αλλος παει να παρει τον ΠΑΟΚ με 4.5 μυρια δανεικα κιολας τι να λεμε

δειγμα της σοβαροτητας λεει οτι δε θα κανει μεταγραφες αλλα θα συνεχισει τη σφιχτη οικονομικη πολιτικη

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ

----

για να παρουμε μια γευση πως ειναι η φαση φετος ΕΑΝ δε μπει ο ρωσος παιρνει πισω απο τα τηλεοπτικα τα 2 μυρια που δανεισε. Τις πιασατε τις πωλησεις σταφ μαλεζα; Να τους θυμομαστε. Ετσι λειτουργουν τα μεγαλα κλαμπ
« Last Edit: August 09, 2012, 10:43:10 by dask4 »

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=49&id=20562
Από τις 17.00 είναι μαζεμένες όλες οι πλευρές του επίσημου ΠΑΟΚ – ΑΣ και ΠΑΕ – των οργανωμένων και την πλευράς Σαββίδη στο Παλατάκι όπου και γίνεται κουβέντα για το τι πρέπει να ξεπεραστεί για να υπογραφεί το περιβόητο μνημόνιο συνεργασίας του Α.Σ. με τον νέο επενδυτή. Το PAOK24 σας ενημερώνει και θα σας ενημερώσει και πάλι έγκαιρα και έγκυρα…

Ο Θανάσης Κατσαρής και οι σύμβουλοί του, αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών, οι εκπρόσωποι της πλευράς Σαββίδη και βέβαια ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας, βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι και προσπάθησαν να βρούνε τη χρυσή τομή.

Αρχικά, αντιπροσωπεία των συνδέσμων ζήτησε από τον Θανάση Κατσαρή να τελειώνει με το θέμα και να υπογράψει το μνημόνιο συνεργασίας το οποίο και θα ανοίξει τον δρόμο για την επένδυση.

Στη συνέχεια, ο Ζήσης Βρύζας εξήγησε την κατάσταση και ήταν αρνητικός στο να προκυρηχτεί γενική συνέλευση αφού δεν υπάρχουν τρεις μήνες διαθέσιμοι λόγω της κατάστασης που παρέλαβε στα οικονομικά.

Ο Βρύζας επίσης, ξεκαθάρισε πως οι νομικοί της ΠΑΕ δεν βρίσκουν πως υπάρχει κάποιο νομικό κώλυμα, κάτι που επιβεβαίωσε και η νομική υπηρεσία του Α.Σ.

Από τη πλευρά τους Κατσαρής και σύμβουλοι, τοποθετήθηκαν γύρω από τους προβληματισμούς τους, ενώ τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν συζητήθηκε το ενδεχόμενο να πάρει άλλο ΑΦΜ η ΠΑΕ, κάτι που ο Θανάσης Κατσαρής αρνήθηκε πως έχει ως στόχο σε περίπτωση που ναυαγήσει η συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Ζήσης Βρύζας ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από τη συνάντηση αφού έπρεπε να πάει στη Τούμπα και οι παράγοντες του ερασιτέχνη, η πλευρά Σαββίδη και ένας εκπρόσωπος των οργανωμένων έμειναν για να συζητήσουν.

Επί της ουσίας, έχουν προκύψει και κάποιες άλλες λεπτομέρειες που πρέπει να συζητηθούν, με αποτέλεσμα ακόμη και να τα βρούνε οι δύο πλευρές να είναι άγνωστο το πότε θα πέσουν οι υπογραφές.

Η αλήθεια είναι πως ο χρόνος είναι περιορισμένος, η ΠΑΕ είναι υπερβολικά πιεσμένη, ο Σαββίδης γνωρίζει πως έχει τον έλεγχο της διαπραγμάτευσης και ο Κατσαρής είναι αυτός που πρέπει να αποφασίσει.

gika

• Guest
Συμφωνία με Α.Σ., μπαίνει στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης
[/size][/size][/size]

Από ΑΡΔ Κώστας Πετρωτός

Πριν από λίγη ώρα η πλευρά του ομογενή επιχειρηματίας τα βρήκε με τον Ερασιτέχνη, αυτή την ώρα συντάσσεται μνημόνιο συνεργασίας και λίγη ώρα αργότερα αναμένεται να μπουν τα χρήματα στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Κατέληξαν σε συμφωνία ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ και η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη στην διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, στο οποίο δίνει το παρών και ο οικονομικός διευθυντής των επιχειρήσεων του Σαββίδη, Αντον Κοντάρεφ. Τελικά η πρόταση Σαββίδη (για ένα ποσό 600.000 ευρώ ετησίως που θα δίνει η ΠΑΕ στον Α.Σ.) γίνεται δεκτή και το μόνο που μένει είναι να ολοκληρωθεί η σύνταξη του μνημονίου συνεργασίας, κάτι που έχουν αναλάβει αυτή την ώρα οι δικηγόροι των δύο πλευρών.

Υπάρχουν ακόμη συγκεκριμένες λεπτομέρειες προς διευκρίνιση (για παράδειγμα ο Ερασιτέχνης προτείνει να δοθεί μεγαλύτερο ποσό την πρώτη από τις πέντε χρονιές που θα εφαρμοστεί η συμφωνία και να αφαιρεθεί ισομερώς από τις υπόλοιπες, πρόταση πάνω στην οποία αναμένεται η απάντηση της πλευράς Σαββίδη).
Το δεδομένο είναι πως υπάρχει συμφωνία και αναμένεται άμεσα να μπουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ τα πρώτα εκ. ευρώ από την πλευρά Σαββίδη και ο ομογενής επιχειρηματίας να γίνει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

...................

Βρε λες;;;
Εγώ ακόμα και σήμερα το πρωί ήμουν σίγουρος ότι δεν θα μπει.
Δηλαδή ακόμα κλίνω προς το ότι δεν θα μπει στην ΑΜΚ.
Αλλά έχω την εντύπωση ότι πρώτη φορά φτάνουμε τόσο κοντά σε συμφωνία.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Και τωρα ειναι που θα γινει πραγματικα του ΚΟΝΤΟΥ το πανηγυρι....

Να μαστε καλα να θυμομαστε τον γιγαντα ΠΑΟΚ. Ειμαστε τυχεροι που τον ζησαμε για οσο κρατησε.

Αντε και καλες διακοπες.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ερωτηση: ενα μνημονιο συνεργασιας, στην προκειμενη περιπτωση αναμεσα σε ΑΣ και Σαββιδη, εχει νομικη ισχυ αν ειναι εναντια σε καποιο νομο? (μιλαω για το 10% επι των εισπραξεων συν τη χρησιμοποιηση του σηματος)

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

CLUB LARISA

• Guest

Κάποτε θα 'ρθουν να σου πουν
πως σε πιστεύουν, σ' αγαπούν
και πώς σε θένε

Έχε το νου σου στο παιδί,
κλείσε την πόρτα με κλειδί
ψέματα
λένε

Κάποτε θα 'ρθουν γνωστικοί,
λογάδες και γραμματικοί
για να σε πείσουν

Έχε το νου σου στο παιδί
κλείσε την πόρτα με κλειδί,
θα σε πουλήσουν

Και όταν θα 'ρθουν οι καιροί
που θα 'χει σβήσει το κερί
στην καταιγίδα

Υπερασπίσου το παιδί
γιατί αν γλιτώσει το παιδί
υπάρχει ελπίδα

Offline blue_eyes

• Βασικός
ακομη δεν τον ειδαμε γιαννη τον εβγαλαμε.. υπομονη λιγο, εδω θα ειμαστε να λεμε και τα καλα κ τα στραβα

αλλα πριν αρχισουμε το κραξιμο ας δωσουμε μια ευκαιρια, αρχισατε αμεσως

CLUB LARISA

• Guest
Βάλτε τους μεγαλοεπενδυτές απατεώνες σας ,τους νομοταγείς τοκογλύφους με τις εξωχώριες, τους λεφτάδες με το στόμα, τους γραφικούς με τα μεγάλα σκαπανικά νύχια στο μικρό το δαχτυλάκι, τους ξεφτυλισμένους που τους ειρωνεύονται οι Κατσουράνηδες στον πάτο σας.

Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι 86 χρόνια πάλη αγώνας δάκρυ και επανάσταση και δεν πουλιέται, ακόμα και αν πουλήθηκε και τρυπήθηκε ο κόσμος του.

@ Εάν θέλετε ν αλλάξετε επίπεδο, γίνεται gay που ναι κ της μόδας

@@Tον παρακολουθούμε απο το 2006, τον μεγαλοαπατεώνα Γιάννη.
« Last Edit: August 10, 2012, 14:20:32 by CLUB »

Offline banis

• Αλλαγή
Ιωάννης... John... Jan... Joan... Giovanni... Jovan... Ivan ...  :o

Offline tsag

• Αλλαγή
Δεν θέλω ούτε να προτρέχω ούτε να το παίξω Κασσάνδρα. Φυσικά και δεν εμπιστεύομαι κανέναν, είτε επενδυτή είτε πρόεδρο διοίκησης πρωτοδικείου, αλλά θέλω να περιμένω μήπως και ο ρώσος κάνει όντως κάτι καλό. Αυτο που με ενδιαφέρει πιο πολύ από όλα είναι το τι θα κάνει με τα χρέη. Αν βγάλει άκρη με αυτά τότε πιστεύω ότι μπορεί και να υπάρχει ελπίδα. Περιμένουμε και βλέπουμε.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
ειδαμε κ με αυτους που εμπιστευομασταν τι κανανε τους ντεμεκ αρχηγουυς κ τις μπαλαδοφατσες του γιουναν, το μονο που θα πω τωρα ειναι...ρωσε το νου σου..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ο Εχθρος (Ιβαν) του εχθρου μου (Κατσαρης) δεν ειναι αυτοματα φιλος μου. Πολλα τα ερωτηματικα για τις προθεσεις του Σαββιδη, ο Θεος να βαλει το χερι του.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Εάν θέλετε ν αλλάξετε επίπεδο, γίνεται gay που ναι κ της μόδας
Στον κοσμο αλλος κανενας

gika

• Guest
Να δω σε πέντε χρόνια τον ΠΑΟΚ χρεωκοπημένο να κινδυνεύει να πέσει στη Δ εθνική και 10.000 ΠΑΟΚτσήδες να κάνουν πορεία με τα πόδια μέχρι τη Μόσχα και θα τα έχω δει όλα... ;D :o