Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 288314 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

North_pole

• Guest
Και εισαγγελέας να μπεί όχι σήμερα αλλά πρίν από 3 μήνες, μιλάμε για μια υπόθεση που αν αποδειχθεί θα κλείσει μετά από 3-5 χρόνια. Ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν έχει περιθώρια ούτε 3 ώρες. Ο εισαγγελέας ακίμη κι αν αποδειχθούν (άλλο να υπάρχουν κι άλλο να αποδεικνύονται) οι ευθύνες των όποιων διοικούντων δεν μπορεί να πετύχει την επιστροφή τους άμεσα. Πρέπει, στην καλύτερη περίπτωση να γίνουν πλειστηριασμοί, να γίνουν εκποιήσεις και μετά αν μείνει τίποτε από αυτά τα χρήματα να πάρει ο ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχει σήμερα κανένα περιθώριο (ούτε και χθες υπήρχε). Μόνο εμείς μπορούμε να προσπαθήσουμε, με όσο κουράγιο μας μένει, να δώσουμε ένα όραμα, μια προοπτική ώστε να προσελκύσουμε επενδυτές.

Offline punk_asterix

• Αποστολή
  • **
Aderfe North Pole ayto kyrios pou 8elw na pw einai pws 8a kerdisei thn empistoshnh tou kosmou aytos pou 8a kanei teteiou idous prakseis. Etsi kai diarkias kai metoxes 8a paroun oloi. To 8ela einai oti oi fila8loi den empistebonte kanenan kai nomizw oti mono me teteiou idous khnhseis 8a alaksei ayto.
Exeis dikio kai einai gnosto oti xriazonte xronia gia mia teteia ypo8esh.

Offline babis36

• Αλλαγή
Για μενα μετα το παθημα μου της προηγουμενης χρονιας με τα διαρκειας (τα οποια αγορασαν και οι συνδεσμοι και ας πουλανε σημερα παραμυθια και εξυπναδες για το αντιθετο. Εκτος αν καποιοι δεν αγορασαν οποτε τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα για καποιους) η λογικη μου οσον αφορα την  ενισχυση της ομαδας ειναι αγορα μετοχων και εγγραφη στον ερασυτεχνη. Με αυτον τον τροπο και ενισχυω οικονομικα την ΠΑΕ μενοντας στα χερια μου ενα κομματι που εχει καποια στοιχειωδη οικονομικη αξια, αλλα και αποκταω λογο στα τεκταινομενα στον ερασυτεχνη τα οποια οπως σωστα γραφουν πολλοι θα στιγματισουν την πορεια του συλλογου στο μελλον.Λιγο πιο πανω εγραφα οτι παλι το 40% μενει στον γου αλλα οπως ειπα για αυτον τον λογο ειναι πιθανο με ενα διαρκειας να του δινω και παλι την απολυτη ελευθερια να διαχειριστει τα χρηματα μου. Ετσι λοιπον διαρκειας οχι δεν προκειται να παρω, αλλα σε καποια ματσακια της ομαδας θα παω στα σιγουρα οποτε θα παρει καποια φραγκα και απο τα εισιτηρια μου. Ε φτανουν τοσα μισθωτος ειμαι γαμω την πουτανα μου. >:(
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

aetopoulo

• Guest
Pios mou leei emena oti, meta tin auksomiosi kai afou taktopioithoun ta 3.000.000 € pano sta xristougena opos perusi,
eite ligo argotera, eite kapia stigmi mesa ston epomeno xrono pos den tha ginei pali auksisi tou metoxikou kefalaiou ?
kai pios mou leei emena pos den tha erthei o goumenos stin epomeni auksisi skasi ta fraga kai ksanapai pano apo 50% ?

Ego ta exo varethi auta ta paixnidia. oute 1 cent oso uparxoun autoi ekei mesa kai kratoun esto kai 1% metoxes.
ean tous dosoume to fili tis zois tora pou einai sto terma tha fteme mono emeis.
Gia auto oute 1 metoxi apo emena.

Goumene ton mpoulo kai pare kai to filaraki sou mazi.

O Orfanos ti douleia kanei  :'( ? Mipos einai arxitektonas  ??? ? Gia na kratame kai kamia pisisni gia parti tou  ;)

polaret

• Guest
Τελικα ρε παιδια το μονο που καταλαβα ειναι οτι ολοι πουλατε εξυπναδα οταν θελετε και υπνο οταν θελετε ,αν θελουμε να υπαρξει αυριο η μονη λυση ειναι να βοηθησουμε την προσπαθεια που γινεται τωρα περσι δηλαδη τοΝ πιστεψατε ολοι τον αλητη και τωρα  δεν πιστευετε κανενα .
Αυτο πιστευω γινεται γιατι δεν γνωριζετε τι συμβαινει, ο ενας λεει να ηγηθει ενας ανθρωπος που εμπιστευομαστε ολοι (πες μου 3 και θα πω χιλια ασχημα γι αυτους ) και δεν παιρνω διαρκειας γιατι μπορει να παρει λεφτα ο παλιοπουστος (μπορω να πω παλι χιλια στραβα ) ο αλλος εγω μονο μετοχες παιρνω γιατι αλλιως παιρνει λεφτα ο παλιοπουστος(και εδω το ιδιο οπως παραπανω)  στο κατω κατω και οι δυο μπορει να εχετε δικιο οπως και καποιοι αλλοι για οσα λενε και κραζουν αλλα αυτη την στιγμη εσεις το μονο που προτεινεται ειναι να πεσει ο ΠΑΟΚ Δ για να σωθει πεστε το αμα θελετε καθαρα να το καταλαβουμε ολοι.

Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

P.S καποιοι ανθρωποι τωρα που μιλαμε και εδω και καιρο προσπαθουν για να πετυχουν το καλυτερο για τον ΠΑΟΚ αν θελετε τους βοηθατε  αν δεν θελετε  δεν πειραζει περιμενετε τον πριγκιπα απ την ρωσια και τον εφοπλιστη του κολου και οποιον αλλον εμφανιστει(του ιδιου στυλ)

Offline babis36

• Αλλαγή
Τελικα ρε παιδια το μονο που καταλαβα ειναι οτι ολοι πουλατε εξυπναδα οταν θελετε και υπνο οταν θελετε ,αν θελουμε να υπαρξει αυριο η μονη λυση ειναι να βοηθησουμε την προσπαθεια που γινεται τωρα περσι δηλαδη τοΝ πιστεψατε ολοι τον αλητη και τωρα  δεν πιστευετε κανενα .
Αυτο πιστευω γινεται γιατι δεν γνωριζετε τι συμβαινει, ο ενας λεει να ηγηθει ενας ανθρωπος που εμπιστευομαστε ολοι (πες μου 3 και θα πω χιλια ασχημα γι αυτους ) και δεν παιρνω διαρκειας γιατι μπορει να παρει λεφτα ο παλιοπουστος (μπορω να πω παλι χιλια στραβα ) ο αλλος εγω μονο μετοχες παιρνω γιατι αλλιως παιρνει λεφτα ο παλιοπουστος(και εδω το ιδιο οπως παραπανω)  στο κατω κατω και οι δυο μπορει να εχετε δικιο οπως και καποιοι αλλοι για οσα λενε και κραζουν αλλα αυτη την στιγμη εσεις το μονο που προτεινεται ειναι να πεσει ο ΠΑΟΚ Δ για να σωθει πεστε το αμα θελετε καθαρα να το καταλαβουμε ολοι.

Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

P.S καποιοι ανθρωποι τωρα που μιλαμε και εδω και καιρο προσπαθουν για να πετυχουν το καλυτερο για τον ΠΑΟΚ αν θελετε τους βοηθατε  αν δεν θελετε  δεν πειραζει περιμενετε τον πριγκιπα απ την ρωσια και τον εφοπλιστη του κολου και οποιον αλλον εμφανιστει(του ιδιου στυλ)

Χαλαρωσε φιλε μου polaret εδω μιλας με ανθρωπους που τα σταζουν ακομα και τωρα που εχουν (λογικα) τις αμφιβολιες τους. Τουλαχιστον εγω και λεφτακια σε λογαριασμο της εθνικης εχωσα και  μηνυματα εστειλα. Ο προβληματισμος μου ειναι απλος. Μετοχες ή διαρκειας (ερασυτεχνη σιγουρα)

polaret

• Guest
Ακου ρε φιλε δεν το λεω απλα για να θιξω καποιον, αμφιβολιες εχουμε και πρεπει να εχουμε για ολους και για ολα ,αλλα αλλο αυτο και αλλο το δεν παιρνω δεν κανω δεν συμετεχω αν θελεις να εχεις γνωμη και κριση σωστη πρεπει να συμετεχεις  και μετα βγαλε τις αμφιβολιες σου εκει που πρεπει τι θα γινει δηλαδη αν οπως κανουν καποιοι στα ραδιοφωνα ( βλακες για εμενα) και δεν συμετεχουν και προπαγανδιζουν συνεχως υπερ της διαλυσης του ΠΑΟΚ (καποιοι στο τελος θα διαμορφωσουν γνωμη και δε γαμιεται ο ΠΑΟΚ)

p.s den anaferromai se esena fysika

aetopoulo

• Guest
Me auto to Post teleiono pano se auto to thema
(an kai gia mena to proigoumeno itan to teleuteo mou), alla tha apantiso gia teleutea fora mexri na erthei ean erthei enas epednutis, giti apla den exei noima.
1.Perusi tetoion kairo eimai imoun apo aftous pou stiriksan ton goumeno mono kai mono giati den upirxe alli lusi,den upirxe ston orizonta esto kai mia pithanotita
gia kapion ependuti,den eixame ta oikonomika provlimata pou exoume tora (toulaxiston etsi fenotan) kai fenotan ston orizonta pos kati pah na ginei. eixan erthei kainourgioi pextes kaloi pitsirikades gurise o ZAGOR, kai ola auta telos panton edeixnan pos vriskomaste se kalo dromo. kai kalos dromos oxi gia protathlima, an kai to fonaksame oloi logo xaras, alla gia to oti pragmati fenotan pos o PAOK ftiaxnete.
Stin teliki apodeixtike pos ola itan enas xartinos Purgos kai ftasame edo pou ftasame. GIATI ?
giati auto ofeilete kathara ston goumeno-pagoni.
meta apo polla xronia o PAOK ekopse 8.000 diarkeias (gamimene goumene ston ZAGOR TO XROSTAS) guro sto 1.500.000 €
meta apo xronia kai gia proti fora o PAOK perase se omoilous pou tou epeferan pano kato 3.500.000 € esoda
meta apo xronia eixe i omada arketous xorigous, opou kai akousa pos epeferan guro sta 2.000.000 €
i boutik kseskistike stis polisis kai edo einai pou exo agnoia ti mpike sta tameia tou PAOK.(den thelo na arxiso na kano bakalistikous upologismous ean kapios to gnorizi as to grapsi)
sun plin ta esoda prepei na kseperesan ta 11.000.000 €

2. simera ftasame edo se auto to simeio kai parolous tous diakanonismous kai auta ta esoda na apodikniete pos den exei plirothi tipote.
apo paixtes ergazomenous stin toumpa , apozimiosis dosis apo kenourgies metagrafes px Hliadis, efories, tipote apolutos.
en antitheti o goumenos me sumaxo tin politia eftase edo pou mas eftase.akomi kai ta eisitiria ta sfragize me tin kalupsi tou ufipourgou, kati to opoio metheutike edo kai 3-4 evdomades.

Pios einai o enoxos ? oloi to gnorizete
ti ginete enantion autou pou kataxrastike auta ta xrimata ? TIPOTE APOLYTOS !!
ti kanei i politeia ? TIPOTE APOLYTOS.
den gnorizi i politia pios einai o enoxos ? kai fusika to gnorizi afou kai i idia sunevale na ftasoume edo pou eimaste.
enas anthropos pou exei 76% me mia kataxreomeni PAE PAOK kai thelei na kratisi kai to  40% kai giati 40% parakalo ? stin prokeimeni periptosi tha eprepe na pesei sto 38 %kai den pezo me tis lekseis , allo 40 % kai allo 38 % mipos ta 2 % einai apo autes tis metoxes pou psaxnoume na vroume kai den kseroume pios tis exei ?
MIPOS TIS EXEI AKOMI O BATMAN ?
EDO KAI TORA GOUMENE FUGE PARATA TIS METOXES STON ERASITEXNI KAI STO KSANAIPA KAI EMEIS THA TO SKEFTOUME EAN SE GAMISOUME I SE BIASOUME
ALLI LUSI DEN UPARXEI gia mena file mou polaret.
o kathe enas pratei opos autos nomizi kai me tis leksis pou pezeis, poulate eksupnada -upno- kai den ithela na thikso, krata tes gia to eauto sou.
kane auto pou nomizeis esu sosto gia sena kai krine ton eauto sou. auta pou exo dosi ego gia ton PAOK se mia nuxta den ta exeis dosi se olokliri tin zoi sou.
esu apofasises na dosis gia tin kalupsi kai mas eipes tin gnomi sou kai kala ekanes kai kaneis den se katakrini gia auto.einai dikaioma sou kai den poulas eksupnada -upno- kai thiksimo me tis praksis sou.oute gia sena oute gia emas.
edo mesa vriskomaste gia na leme tis apopsis mas kai apopsi exei o kathe enas diaforetiki.

ego apofasisa na min voizhiso ton goumeno na parameini me to 38% para na prospathiso na ton kunigiso.apofasisa kai me ola auta ta gegonota pou exoun ginei mexri simera, me tin apomakrunsi ton ependuton dixos mia apantisi dixos mia antiprotasi dixos kan mias suzitiseos mipos kai ta vroun me kapion na min ksanadoso frago oso uparxoun autoi pou vriskonte ekei mesa.kai lupame gia mena pou prolava kai pira diarkeias stin 5 kai esteila xrimata gia tin ananeosi gia ena xrono ston  AS
kai kamposa sms.
tha mou peis ma tha pareis metoxes !! pies metoxes ? tis kataxreomenes ton ano 22.000.000 ? trela mas poulane ?
na valoume to nero sto aulaki gia na teleiopioisoune ta sxedia tous ?
o kaimenos o goumenos pou mas eipe o orfanos oti mas voithai ? o orfanos pou den exei polla xronia pou kunigithike apo ton babatoudi gia upekseresis ?
mipos einai tora autos sto kolpo san arxitektonas gia to gipedo ?
Nai oso uparxoun oi idioi kai oi idioi ekei mesa pou gurofernoun kai katasparazoun ton PAOK, oso uparxoun autoi den prokeite na ksanadoso prosopika oute ena cent.
ta apotelesmata olon auton ? ta vlepeis monos sou 1800 diarkeias apo ton perifano megalo LAO tou PAOK.
O kosmos suxathike kai den troi allo ton idio papa. kai ego pou ton efaga mexri tora itan giati pisteua pos kati tha ginei, kati tha alaksi.
TIPOTE DEN PROKEITE NA ALAKSI.
THA ALAKSI MONO KAI AFOY EXEI FAGOTHI TO GHPEDO APO AYTOYS EKEI MESA, KAI MESA SE AYTOYS EINAI KAI O GOYMENOS

aetopoulo

• Guest
KAI ENA KEIMENO POU DIAVASA MOLIS TORA.
me polu noima kai ta sumperasmata dika sas

Το χειρότερο καλοκαίρι του περνάει ο ΠΑΟΚ, που παραμένει ακέφαλος.

Ο πρόεδρος του Eρασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής πήρε τις μετοχές στα χέρια του μετά την απόφαση του Γούμενου, ωστόσο όχι μόνο δεν έχει βρεί λύση, αλλά απώθησε και όσους τουλάχιστον τον καιρό που έγινε η μεταβίβαση, φαινόταν ότι ενδιαφερόταν για τον δικέφαλο, όπως πχ ο Ιβάν Σαβίδης.

Τώρα ο κ. Κατσαρής που έχει πάντα δίπλα του κάποιους από τους οργανωμένους οπαδούς, έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό έναν έρανο για να... σωθεί η χρονιά.

Όμως έτσι ο ιστορικός σύλλογος οδηγείται σε ακόμη πιο "ντροπιαστικά" μονοπάτια. Βέβαια με εράνους, sms κτλ δεν έρχεται η πραγματική λύση.

Ένας δυνατός οικονομικά άνθρωπος που θα επενδύσει στον ΠΑΟΚ, μόνο αυτός μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Γιατί όμως αυτή η λύση έχει καταντήσει να μοιάζει άπιαστο όνειρο;

Γι΄αυτό ίσως να φταίνει οι ίδιοι άνθρωποι που έχουν φέρει τον ΠΑΟΚ σε αυτό το σημείο. Γιατί δεν μπορεί όλοι όσοι ενδιαφέρθηκαν για την αγορά της ΠΑΕ να ήταν "κακοί", ούτε εντελώς αδιάφοροι άλλοι ισχυροί επιχειρηματίες που δεν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του συλλόγου.

Για μην πλησιάζουν τον ΠΑΟΚ που έχει τόσο πολύ κόσμο στον πλευρό του κάτι θα φταίει...

Επίσης "περήφανες" πωλήσεις όπως αυτή του ταλαντούχου Σικαμπάλα είναι προ των πυλών. Ενώ κανένας δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει στο τέλος με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη που πολιορκείται... από Αθήνα.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο μεταξύ παραμένουν μπερδεμένοι και οι περισσότεροι είναι διστακτικοί, σε ότι αφορά να βοηθήσουν την ομάδα οικονομικά, καθώς δεν εμπιστεύονται την προσωρινή αυτή διοίκηση. Γι΄αυτό και παρά το κάλεσμα για αγορά εισιτηρίων διαρκείας η ΠΑΕ έχει πουλήσει μόλις λίγα παραπάνω από 1.000.

lastk_33

• Guest
to problima TOY PAOK einai esoteriko kai oso den fitiaxnete mia EXOTERIKI lysi einai oytopiki. to asximo einai oti plen piasame pato toso poy kanei tin exoteriki lysi anagkaia....

to problima me alla logia den to dimioyrgise i eleipsi ependyti alla genies ilithion poy drastiropointai kai "ekprosopoyn" ton PAOK xronia tora apo kathe epipedo... "paragontes" "paokares" kai "agna paoktsakia"

Δεν ήξερα που θα πρεπε να ποστάρω το τελευταίο μου ποστ στο φόρουμ...
Διάλεξα αυτό το τόπικ γιατι ό,τι και να πουμε για τον παοκ το πρόβλημα είναι
η εύρεση μιας ισχυρής οικονομικά διοίκησης.

Άλλωστε πήρα αφορμή και από το ποστ του allesandro4 που σε 4 γραμμές αποτυπώνει την
αλήθεια.

Επί μέρες προσπαθώ να βρώ έναν ουσιαστικό αντίλογο στις σκέψεις-προτάσεις που κάνω και το μόνο
που εισπράτω είναι άρνηση, καχυποψία μερικές φορές ειρωνία και μαθήματα ηθικής.

Δεν υπάρχει καμιά διάθεση αντιπαράθεσης.Άλλωστε είναι το τελευταίο μου ποστ.
Και είναι το τελευταίο γιατί με κούρασε ψυχικά όλη αυτή η ιστορία.
Ο καθένας ας τραβήξει τον δικό του δρόμο.

Μου λέτε να διαλέξω το μοναχικό δύσκολο δρόμο που απαιτεί θυσίες για τη σωτηρία του παοκ.
Μοναχικός δρόμος δεν σημαίνει θυσίες, σημαίνει το βάζω στα πόδια, αρνούμαι να κοιτάξω
τους άλλους στα μάτια.
Να γίνω δηλαδή τί? Αρνητής της ίδιας της πραγματικότητας της ζωής. Looser?

Εσύ που με προτρέπεις σ' αυτό το δρόμο για να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ, πορεύεσαι μοναχικά
στην προσωπική σου ζωή?

Εγώ αυτό που έμαθα πιτσιρικάς στα γήπεδα είναι να σηκώνω την πέτρα όταν μας την πέφτανε.
Να τρέχω μπροστά στην πρόκληση και όχι να γυρνάω την πλάτη.

ΠΑΟΚ σημαίνει πρώτα από όλα θέληση για δύναμη.

Όταν οι ηθικοί σου φραγμοί σε πνίγουν γιατί έχεις μάθει σε ένα σύστημα με ποινές και ανταμοιβές, (κάνε αυτό για να πας στον παράδεισο,
μην κάνεις αυτό γιατί θα πας στην κόλαση κλπ κλπ)
τότε δεν είσαι ελεύθερος.Είσαι καταδικασμένος να μείνεις στην αφάνεια.Και να νιώθεις υπερήφανος
ότι ό,τι έκανες το έκανες με βάση την ηθική. Αλλά εξακολουθείς να είσαι αδύναμος.

Η ζωή είναι μια συνεχής πάλη για δύναμη και εξουσία.

Γιατί ο πολεμιστής ΠΑΟΚτσής πολεμήθηκε όσο κανένας άλλος?
Γιατί ήταν πραγματικά ελεύθερος και είχε πάθος και θέληση για δύναμη.

Και απέκτησε ανεξέλεγκτη. Κάποιοι, τότε προσπάθησαν αυτή τη δύναμη να τη μεταφέρουνε
σε διοικητικά συμβούλια και σε σοφιστικέ συνδέσμους που το μόνο
που κάνουνε είναι να φιλοσοφούνε το κοινωνικό φαινόμενο του ΠΑΟΚτση, να μιλάνε για ηθική χωρίς καμια ουσιαστική πρόταση για ενότητα και επαναπροσδιορισμό του στόχου του οπαδού του ΠΑΟΚ, τη στιγμή που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στερούνται ηγετών και είναι διαιρεμένοι σε χίλια κομάτια.

Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΗΘΙΚΗ.

Όταν βομβαρδίζεις τον κόσμο με ηθική τον κάνεις αδύναμο. Φοβάται να δει μπροστά τις προκλήσεις.
Τον κάνεις ό,τι γουστάρεις.

Όταν η φιλοσοφία του πολεμιστή-ιδεολόγου ΠΑΟΚτσή της κερκίδας μεταλλάσεται σε
φιλοσοφία αδιάφθορου υπαλλήλου-μέλους των γραφείων των συνδέσμων και του ΑΣ, τότε
έχουμε χάσει την μπάλλα.

Όταν ταυτίζεις τα ιδανικά σου με περιουσίες τότε παύεις να λέγεσαι ιδεολόγος.

Όταν αποφασίζεις να διαλέξεις για τον ΠΑΟΚ τον μοναχικό δύσκολο δρόμο, τη στιγμή που αγωνίζεσαι να αποκτήσει ποιότητα η δική σου προσωπική ζωή στη σκληρή πραγματικότητα με κάθε κόστος, τότε υπηρετείς τον εαυτό σου και όχι την ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ.
Την ματαιοδοξία σου υπηρετείς, όχι τον ΠΑΟΚ.

Όταν ο υπεύθυνος συνδέσμου δεν αποτελεί πλέον οπαδικό είδωλο στον πιτσιρικά ΠΑΟΚτσή
τότε κάτι πάει στραβά. Κάτι είναι ύποπτο.Κάτι άλλο έχει στο νού του.

Όταν ο Γούμενος μπορεί ακόμη και κυκλοφοράει αρτιμελής στην πόλη και συ επικαλείσαι την νομιμότητα φωνάζοντας για εισαγγελείς, τότε ο πολεμιστής ΠΑΟΚτσης χάθηκε από την πιάτσα.

Όταν οι ΠΑΟΚάρχες φέρνουν στο χείλος του γκρεμού την ομάδα, τότε προσπαθούν να σε πείσουν ότι εσύ θα είσαι ο υπεύθυνος για την πτώση στην Δ' και κάτι πρέπει να κάνεις.Και επειδή έτσι έχεις μάθει, τους ακούς για μια ακόμη φορά.

Όταν οι ΠΑΟΚάρχες εκμεταλλεύονται την αδυναμία σου, δίνοντας σου την ψευδαίσθηση ότι είσαι ο
κυρίαρχος του παιχνιδιού, ότι είσαι ρυθμιστής των εξελίξεων τότε μια ζωή θα τους υπηρετείς χωρίς να το ξέρεις.

Και επειδή εγώ μόνον τον πολεμιστή ΠΑΟΚτση του δρόμου και της κερκίδας γνώρισα, επιτρέψτε μου να μείνω με αυτήν την ανάμνηση και να ακολουθήσω τον δικό μου μοναχικό δρόμο, μακριά από καταστατικά διοικητικά συμβούλια και γενικές συνελέυσεις.

Θα υπηρετώ τον ΠΑΟΚ πάντα, με τον τρόπο που έμαθα στα γήπεδα στις πορείες στην ίδια την πραγματικότητα της ζωής και όχι με αυτόν που μας μάθανε από τα ΜΜΕ και τα πάσης φύσεως γραφεία.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία τα τελευταία 2 χρόνια.

Καλή τύχη στον ΠΑΟΚ.

Αφιερωμένο στη δική μου γενιά

mayrosaris

• Guest
Den mporeis na ekviaseis kapoion na ginei Paoktshs oyte na agaphsei kati, einai to idio me thn
proika poy apaitoysan palai oi gamproi, otan erthei to plhrwma toy xronoy isws emfanistei kai
o paketas poy tha swsei ton Paok mexri tote an theloyme na yparxei o Paok prepei na dwsei
o kathenas oti mporei, o kathenas mas einai ependyths.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Η αγορά του Ελεύθερου τύπου απο το ζεύγος Αγγελόπουλου ίσως δίνει μερικές εξηγήσεις γιατί δεν προχώρησε το θέμα ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

polaret

• Guest
Ακουμε πολλα και διαφορα εδω μεσα τελικα, δεν δινω λεφτα γιατι δεν θα κυνηγηθει ο γουμενος δεν δινω  γιατι διωξατε τους παραληδες δεν δινω γιατι εδωσα παλια .
ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ  ΣΟΒΑΡΟ <ΕΠΕΝΔΥΤΗ> ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ  ΤΗΝ  ΠΑΕ Ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ .........ΕΣΥ ?

P.S  Και αυτα που γραφεις τι εχω κανει εγω και τι εσυ πανε πεστα πουθενα αλλου αλλα αφου θες ετσι καλ κανεις περιμενε τον πριγκιπα απ τη ρωσια

giannis80

• Guest
Για μένα δεν υπάρχει καμία εξήγηση για την μη αγορά του ΠΑΟΚ λόγω της αγοράς του Ελεύθερου Τύπου.Απλά,διαβάζοντας μερικά δημοσιεύματα για πολύ καλές πλέον σχέσεις Βαρδινογιάννη-Κόκκαλη('Βαρδή μου', 'Σωκράτη μου'  σε κάτι δεξιώσεις κτλ, ο Τζίγκερ με τον άσχημο τον Πέτρο Κόκκαλη στην Σούπερ Λίγκα κτλ), και θυμούμενος την ανελέητη επίθεση του Σταρ στην Γιάννα για το 2004,μεγαλώνουν λίγο,πόλυ λίγο όμως, οι υποψίες μου οτι σε Ρέντη και Παιανία έκανα θραύση οι πάνες-βρακάκια την περίοδο που ακουγόταν και μόνο για Αγγελόπουλο και ΠΑΟΚ(μονο που ακουγόταν,δεν λέω οτι ενδιαφέρθηκε έντονα) και στην επιστολή του ο Γούμενος μπορεί τελικά για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ,να έλεγε την αλήθεια(για πολιτικούς-ποδοσφαιρικούς κύκλους που δεν ήθελαν την εμπλοκή με τον ΠΑΟΚ).

Offline babis36

• Αλλαγή
Για μένα δεν υπάρχει καμία εξήγηση για την μη αγορά του ΠΑΟΚ λόγω της αγοράς του Ελεύθερου Τύπου.Απλά,διαβάζοντας μερικά δημοσιεύματα για πολύ καλές πλέον σχέσεις Βαρδινογιάννη-Κόκκαλη('Βαρδή μου', 'Σωκράτη μου'  σε κάτι δεξιώσεις κτλ, ο Τζίγκερ με τον άσχημο τον Πέτρο Κόκκαλη στην Σούπερ Λίγκα κτλ), και θυμούμενος την ανελέητη επίθεση του Σταρ στην Γιάννα για το 2004,μεγαλώνουν λίγο,πόλυ λίγο όμως, οι υποψίες μου οτι σε Ρέντη και Παιανία έκανα θραύση οι πάνες-βρακάκια την περίοδο που ακουγόταν και μόνο για Αγγελόπουλο και ΠΑΟΚ(μονο που ακουγόταν,δεν λέω οτι ενδιαφέρθηκε έντονα) και στην επιστολή του ο Γούμενος μπορεί τελικά για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ,να έλεγε την αλήθεια(για πολιτικούς-ποδοσφαιρικούς κύκλους που δεν ήθελαν την εμπλοκή με τον ΠΑΟΚ).

Να σημειωσω πανω σε αυτα που γραφει ο Γιαννης οτι οι συζητησεις σε επιππεδο καφενειου που εχω ακουσει απο καποιους ΠΑΟΚσηδες καποιας ηλικιας ηταν οτι τον καιρο που ο Αγγελοπουλος βολιδοσκοπουσε την κατασταση με τον ΠΑΟΚ ο Βαρδης εθεσε το διλλημα στην καβερνηση οτι κυριοι ή εγω ή αυτος διαλεξτε? Τωρα βεβαια επαναλαμβανω σε επιππεδο καφενειου οι συζητησεις οποτε κρατατε προφανως πισινές.

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

jmjyiannis

• Guest