Χαίρεστε όλοι έτσι?
Εγώ θα σας κάνω μια απλή ερώτηση:
Πώς αυτός ο τύπος αγοράζει τον ΠΑΟΚ μέσα σε μια νύχτα?
Θα τρελαθώ τελείως...
Ρε, έχεις έναν τύπο που έρχεται πριν από 6 μήνες, ξεκινάει διαδικασία διαπραγματεύσεων αγοράς,
γνωρίζει πολύ καλά τη σαπίλα που επικρατεί στον Ερασιτέχνη, προτείνει εδώ και καιρό
πλάνο για να ξεχρεώσει την ΠΑΕ. Διακηρρύσει ότι θα την κάνει οικονομικά ανεξάρτητη.
Θα φτιάξει από την αρχή γήπεδο. Συζητάει επί 6 μήνες και επιμένει παρά τις πουστιές που του κάνουν
αντί να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.
Κι έρχεται ο Καμπάνης μέσα σε μια νύχτα... ενώ εδώ και 3-4 ημέρες ο ΑΝΤ1 συνεχώς έλεγε
στα αθλητικά ότι υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης παρεμβαίνουν για να δοθεί λύση
από τον επιχειρηματικό χώρο.
Ο άλλος συζητάει, διαπραγματεύεται βγαίνει στη δημοσιότητα, κανει πλάνα επί 6 μήνες
και μπαίνει μέσα σε 3-4 μέρες σφήνα ο εφοπλιστής...
Πιο φυτευτός δε γίνεται...
Και χαίρονται όλοι... Πούναι ρε οι επαναστάτες? Μήπως τους βόλεψε η λύση Καμπάνη?
Όπως βόλεψε και τις κατσαρήδες...
Αυτοί είναι ρε που εκπροσωπούν τον ΠΑΟΚ? Όλοι αυτοί οι άχρηστοι είναι που έχουν φέρει τον ΠΑΟΚ
στο χειρότερο σημείο της ιστορίας του.
Και για να ξηγιόμαστε. Δεν είμαι συνήγορος του Σαββίδη.
Απλά η λύση Σαββίδη θα ξεκαθάριζε όλη τη βρωμιά και τη δυσωδία που υπάρχει στα σπλάχνα του ΠΑΟΚ.
Για αυτό άλλωστε όλοι ήταν αρνητικοί με το Σαββίδη. Και περάσανε στον κόσμο ότι ο Σαββίδης έίναι απατεώνας
Η κυβέρνηση έδωσε παράταση ζωής στα ταγάρια. Όλοι είναι ευχαριστημένοι.
Εγώ θα το ξαναπώ και ας είμαι κουραστικός:
Η λύση αυτή βολεύει όλους αυτούς που ξεσκίζουν καθημερινα τον ΠΑΟΚ
και αυτούς που κάνουν πολιτική χρησιμοπίώντας το όνομα του ΠΑΟΚ
Θα στηρίξω τον Καμπάνη ΜΟΝΟ εαν αποφασίσει να δεί τον ΠΑΟΚ καθαρά επιχειρηματικά
που σημαίνει ότι θα βάλει στόχο να τον κάνει οικονομικά ανεξάρτητο και κόψει τον ομφάλιο λώρο των
ταγαριών με την ομάδα. Αυτό δηλαδή που ήθελε να κάνει ο Σαββίδης.
ΥΓ. Προτείνω στους mods να κρατηθεί αυτό το topic ως μνημείο ..... για τις επόμενες γενιές