Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 288733 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline agraf

• Αλλαγή

Ναι. Απο οτι είπε θα αναλάβει και κάποιο πόστο στον ΠΑΟΚ. Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν πάει για πρόεδρος και ο Τσαρούχας είπε όχι, απλά θα είναι δίπλα στον Καμπάνη, γιατί γνωρίζει την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Α είπε και κάτι ακόμα οτι ο  Καμπάνης έχει και θεσσαλονικιές ρίζες.

Siga min den epiane posto oto arhi-lamogio o Tsarouhas o paparo-logos. Opote ton vlepw kai kiriws ton akouw mou girizoun t'antera.

Telos pantwn, gousta tou kathenos einai afta!

aetopoulo

• Guest
Εγώ λέω να ξεκινήσουμε απο τον προπονητή Καπέλο. Για να σοβαρευτούμε όμως πρέπει να βρούμε στοιχεία για τον Καμπάνη.

re file azatel exoume na gelasoume toso kairo
ase na xamogelasi kai ligo to xeilaki mas aurio mporei na ksipnisoume pali kai
na exoume ta xalia pou eixame kai xtes

aetopoulo

• Guest
akoui kanenas tous louminatous ?
o goumenos einai auti tin stigmi sto idio ksenodoxeio me ton savvidi  ???

lete na ton paroune mazi me ton kampani ?
i ton poulai kai stous duo sunxronos  ???

lastk_33

• Guest
Χαίρεστε όλοι έτσι?

Εγώ θα σας κάνω μια απλή ερώτηση:
Πώς αυτός ο τύπος αγοράζει τον ΠΑΟΚ μέσα σε μια νύχτα?
Θα τρελαθώ τελείως...
Ρε, έχεις έναν τύπο που έρχεται πριν από 6 μήνες, ξεκινάει διαδικασία διαπραγματεύσεων αγοράς,
γνωρίζει πολύ καλά τη σαπίλα που επικρατεί στον Ερασιτέχνη, προτείνει εδώ και καιρό
πλάνο για να ξεχρεώσει την ΠΑΕ. Διακηρρύσει ότι θα την κάνει οικονομικά ανεξάρτητη.
Θα φτιάξει από την αρχή γήπεδο. Συζητάει επί 6 μήνες και επιμένει παρά τις πουστιές που του κάνουν
αντί να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

Κι έρχεται ο Καμπάνης μέσα σε μια νύχτα... ενώ εδώ και 3-4 ημέρες ο ΑΝΤ1 συνεχώς έλεγε
στα αθλητικά ότι υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης παρεμβαίνουν για να δοθεί λύση
από τον επιχειρηματικό χώρο.

Ο άλλος συζητάει, διαπραγματεύεται βγαίνει στη δημοσιότητα, κανει πλάνα επί 6 μήνες
και μπαίνει μέσα σε 3-4 μέρες σφήνα ο εφοπλιστής...
Πιο φυτευτός δε γίνεται...

Και χαίρονται όλοι... Πούναι ρε οι επαναστάτες? Μήπως τους βόλεψε η λύση Καμπάνη?
Όπως βόλεψε και τις κατσαρήδες...
Αυτοί είναι ρε που εκπροσωπούν τον ΠΑΟΚ? Όλοι αυτοί οι άχρηστοι είναι που έχουν φέρει τον ΠΑΟΚ
στο χειρότερο σημείο της ιστορίας του.
Και για να ξηγιόμαστε. Δεν είμαι συνήγορος του Σαββίδη.
Απλά η λύση Σαββίδη θα ξεκαθάριζε όλη τη βρωμιά και τη δυσωδία που υπάρχει στα σπλάχνα του ΠΑΟΚ.
Για αυτό άλλωστε όλοι ήταν αρνητικοί με το Σαββίδη. Και περάσανε στον κόσμο ότι ο Σαββίδης έίναι απατεώνας
Η κυβέρνηση έδωσε παράταση ζωής στα ταγάρια. Όλοι είναι ευχαριστημένοι.

Εγώ θα το ξαναπώ και ας είμαι κουραστικός:
Η λύση αυτή βολεύει όλους αυτούς που ξεσκίζουν καθημερινα τον ΠΑΟΚ
και αυτούς που κάνουν πολιτική χρησιμοπίώντας το όνομα του ΠΑΟΚ

Θα στηρίξω τον Καμπάνη ΜΟΝΟ εαν αποφασίσει να δεί τον ΠΑΟΚ καθαρά επιχειρηματικά
που σημαίνει ότι θα βάλει στόχο να τον κάνει οικονομικά ανεξάρτητο και κόψει τον ομφάλιο λώρο των
ταγαριών με την ομάδα. Αυτό δηλαδή που ήθελε να κάνει ο Σαββίδης.

ΥΓ. Προτείνω στους mods να κρατηθεί αυτό το topic ως μνημείο ..... για τις επόμενες γενιές

Offline tsag

• Αλλαγή
αυτός ο γούμενος χρειάζεται πολύ κηνυγητό. έχω την απαίτηση από τον επόμενο μεγαλομέτοχο να κηνυγήσει νομικά όλα τα προηγούμενα λαμόγια που έφτασαν την ομάδα σε αυτό το σημείο (βλ μπάτμαν και οι συν αυτώ, γούμενος-παγώνης κλπ)
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline univ

• Αποστολή
  • **
@lastk_33 συμφωνω σε πολλα μαζι σου αλλα ο σαββιδης φταει αποκλειστικα αυτος για το γεγονος οτι δεν επεισε ακομα και αυτους που ηθελαν να πειστουν. Παραμενει η αποψη μου θετικη γι αυτον αλλα δεν βοηθαει ο ιδιος να ανεβει στα ματια ολων των παοκτσηδων γενικα με τις κινησεις του. Δεν ξερω.. εχω σαστισει....
Δυστυχως και εμενα ο καμπανης μου κανει για φυτευτο...
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

pavlosk

• Guest
Gia ton kampanh kai emena mou murizei kubernhtikh parembash dustuxws!!!!

Elpizw omws na steilei olous osous asxolountai shmera me ta dioikhtika tou PAOK sto spiti tous, na kleisei to VIP club PAOK sthn xabouza, na ginei MELOS tou AS PAOK kai epitelous na mpoun baseis gia enan organwmeno PAOK.

Bebaia akoma den agorase alla afou oloi to parousiazoun san teleiwmenh ypo8esh....as ton kalwsorisoume (me epifulakseis..) sthn oikogeneia tou PAOK

pavlosk

Sumfwnw apoluta me ton pro-prolalhsanta!!!

Offline blue_eyes

• Βασικός
Οχι και σε μια νυχτα...ειχε ξανακανει προσφορα πριν καιρο λεει αλλα ζηταγε πολλα ο Γουμενος. Αυτο για μενα δειχνει οτι δεν ηθελε να διαφημιστει. Αυτο δεν μπορω να το πω για τον ΡΩΣΟ Σαββιδη ο οποιος εκανε διαφημιση απο την 1η στιγμη -ειναι και πολιτικος να μην ξεχνιομαστε και τον συμφερει.

Τωρα τι σε κανει να πιστευεις οτι ο Σαββιδης θα μπορουσε να κανει αυτα που λεει και ο Καμπανης οχι...δεν ξερω. Εγω δεν πιστευω κανεναν απο τους δυο αν δεν δω πραξεις. Εσυ και πολλοι αλλοι που λετε για εξυγιανση δεν μπορειτε να το ξερετε. Δεν ξερετε τιποτα. Ο σαββιδης μπορει να ειναι ο χειροτερος εκμεταλλευτης. Αυτο ουτε εγω μπορω να το ξερω ουτε κανενας. Μονο αυτος ξερει αν μπορει και θελει να κανει αυατ που λεει.

Φυτευτος ξεφυτευτος χωρις αυτον -η τον αλλον- θα ειχαμε σοβαρο προβλημα επιβιωσης.

ΥΓ τωρα σφιξαν οι κωλοι Σαββιδη ε; Μπηκε και αλλος στο κολπο και τρεχουμε...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline agraf

• Αλλαγή

ÁðëÜ ç ëýóç Óáââßäç èá îåêáèÜñéæå üëç ôç âñùìéÜ êáé ôç äõóùäßá ðïõ õðÜñ÷åé óôá óðëÜ÷íá ôïõ ÐÁÏÊ.

Lastk 33, distihws (??) o Savvidis "kaike" stin sineidisi mas me tin epimoni tou na parei kai to gipedo. Afto einai anikousto kai se sindiasmo me tis diafores fimes kai tin periergi stasi tou olo afton ton kairo vrethike defteros enw etrehe monos tou. Tha mporouse na parei tin pae me 1,5 ek € opws akougetai gia ton megalo-ependiti Kampani kai istera apo 1-2 hronia na ethte thema gipedou. Ohi omws opws thelise na to kanei...

Genika simfwnw mazi sou oti o Kampanis vrwmaei apo hiliometro kai oti kai aftounou metrimenes einai oi meres.

lastk_33

• Guest
@lastk_33 συμφωνω σε πολλα μαζι σου αλλα ο σαββιδης φταει αποκλειστικα αυτος για το γεγονος οτι δεν επεισε ακομα και αυτους που ηθελαν να πειστουν. Παραμενει η αποψη μου θετικη γι αυτον αλλα δεν βοηθαει ο ιδιος να ανεβει στα ματια ολων των παοκτσηδων γενικα με τις κινησεις του. Δεν ξερω.. εχω σαστισει....
Δυστυχως και εμενα ο καμπανης μου κανει για φυτευτο...

Πώς ρε παιδιά θα βοηθήσει να ανέβει στα μάτια των παοκτσήδων?
Χαρίζοντας χρήματα? Δεν είναι ευεργέτης ο άνθρωπος. Επενδυτής είναι.
Και τελικά ποιος μας λέει ότι δεν έκανε τις κατάλληλες κινήσεις?  

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Ρε, έχεις έναν τύπο που έρχεται πριν από 6 μήνες, ξεκινάει διαδικασία διαπραγματεύσεων αγοράς,
γνωρίζει πολύ καλά τη σαπίλα που επικρατεί στον Ερασιτέχνη, προτείνει εδώ και καιρό
πλάνο για να ξεχρεώσει την ΠΑΕ

Θα μας τρελάνεις ρε; Αυτός προχθές ζήτησε να μάθει πόσα είναι τα χρέη και τώρα θέλει να στείλει και ορκωτούς λογιστές.  Αυτός έχει πλάνο για να ξεχρεώσει; Αυτός που δεν ξέρει πόσα είναι τα χρέη; Αυτός που υποτίθεται δεν ήξερε οτι χρειάζεται εγγυητική για το Ουέφα; Δεν είμαι με τον Καμπάνη γιατί δεν τον ξέρω, αλλά τον Σαββίδη τον έχουμε ζήσει 1 μήνα τώρα και έχει αποδειχτεί αναξιόπιστος όχι 1 αλλά πολλές φορές
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

jmjyiannis

• Guest
Kati pou kanenas de to anefere: O goumenakos kserei polla kila "mpala". H triklopodia sto savidi itan telikws megali, kai mas taise sano tis teleutaies meres meta tin "milao me aggelopoulo" epoxi. Ola sti mougka kai sto telos bgainei kai kerdismenos giati pano apo ola..... xothike xontra o mitropoulos.

lastk_33

• Guest
πλάνο για να ξεχρεώσει την ΠΑΕ

Θα μας τρελάνεις ρε; Αυτός προχθές ζήτησε να μάθει πόσα είναι τα χρέη και τώρα θέλει να στείλει και ορκωτούς λογιστές.  Αυτός έχει πλάνο για να ξεχρεώσει; Αυτός που δεν ξέρει πόσα είναι τα χρέη; Αυτός που υποτίθεται δεν ήξερε οτι χρειάζεται εγγυητική για το Ουέφα; Δεν είμαι με τον Καμπάνη γιατί δεν τον ξέρω, αλλά τον Σαββίδη τον έχουμε ζήσει 1 μήνα τώρα και έχει αποδειχτεί αναξιόπιστος όχι 1 αλλά πολλές φορές

Ο Σαββίδης στη συνέντευγη του χθες είπε:
Πρώτη φορά στην επιχειρηματική μου καριερα βλέπω ανθρώπους να τους δίνω χρήματα και να μην τα παίρνουν!
Γιατί?
Διάβασε λίγο πιο προσεκτικά το post μου...

aetopoulo

• Guest
Χαίρεστε όλοι έτσι?

Και για να ξηγιόμαστε. Δεν είμαι συνήγορος του Σαββίδη.
Απλά η λύση Σαββίδη θα ξεκαθάριζε όλη τη βρωμιά και τη δυσωδία που υπάρχει στα σπλάχνα του ΠΑΟΚ.
Για αυτό άλλωστε όλοι ήταν αρνητικοί με το Σαββίδη. Και περάσανε στον κόσμο ότι ο Σαββίδης έίναι απατεώνας
Η κυβέρνηση έδωσε παράταση ζωής στα ταγάρια. Όλοι είναι ευχαριστημένοι.

Εγώ θα το ξαναπώ και ας είμαι κουραστικός:
Η λύση αυτή βολεύει όλους αυτούς που ξεσκίζουν καθημερινα τον ΠΑΟΚ
και αυτούς που κάνουν πολιτική χρησιμοπίώντας το όνομα του ΠΑΟΚ

Θα στηρίξω τον Καμπάνη ΜΟΝΟ εαν αποφασίσει να δεί τον ΠΑΟΚ καθαρά επιχειρηματικά
που σημαίνει ότι θα βάλει στόχο να τον κάνει οικονομικά ανεξάρτητο και κόψει τον ομφάλιο λώρο των
ταγαριών με την ομάδα. Αυτό δηλαδή που ήθελε να κάνει ο Σαββίδης.

ΥΓ. Προτείνω στους mods να κρατηθεί αυτό το topic ως μνημείο ..... για τις επόμενες γενιές

re PAOKtshdes
den ksero an skefteste to idio alla ego skeftomai os eksis.
o savvidis einai mesa stin douma tis rwssias,
kai prosopikos filos tou poutin.afta einai defakto
to opion gia mena simeni oti apo piso tou uparxei terastia dunami.
emeis eimaste dialumenoi kai afto defakto
thelei ton paok ton dialumeno, giati ?
as anarotithoume ligo.gia ena gipedo ? gia ton xoro tis toumpas ?
me 20.000.000 pou xrostame kai alla 70-80.000.000 pou thelei na riski gia to gipedo
agorazi upokoristika tin misi thessaloniki. ara giati loipon ?
prosopiki mou skepsi.
uparxei polu mauro xrima pou ksepleneis eukola se mia omada (p.x. ambramovits)
ara erxese ston paok me ton megalutero lao stin ellada kai ginese prothipourgos Voriou ellados.
rixnis afthono xrima kai fusika theleis kai gipedo giati gia na fereis paixtes kai gia na gineis
omada montelo xreiazese kai gipedo kai athlitiko kentro.
otan eisai savvidis kai exeis tin rwssiki mafia apo piso den asxolise me ta tsirakia tis athinas
ara pios apo autous tha ton ithele ;gia autous einai oti xeirotero na erthei eite aggelopoulos
eite savvidis ,giati kseroun pos den mporoun pleon na peksoun ta paixnidia tous.
o rwssos file den tha kathisi na suzitisi kai na se parakalesi
tha sou tin mpiksi kai teleiose den tha asxoleite mazi sou, kai mazi tha katharisi kai tin vromia pou exoume mesa
sta splaxna mas ,kai trone ton paok ola ta xronia.(kati pou den aresei se pollous)
etsi apla ta vlepo ta pragmata

aaaaaaaaaaaaaaaas kratisoume mia megali pisini kai na min apokoimithoume pali.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Ο Σαββίδης στη συνέντευγη του χθες είπε:
Πρώτη φορά στην επιχειρηματική μου καριερα βλέπω ανθρώπους να τους δίνω χρήματα και να μην τα παίρνουν!
Γιατί?
Διάβασε λίγο πιο προσεκτικά το post μου...

Ο Σαββίδης στα λόγια μας έχει χτίσει γήπεδο, έχει αλλάξει τους νόμους, έχει γράψει στον ερασιτέχνη χιλιάδες μέλη, έχει κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο, αλλά όταν έφτασε η ώρα για μπαγιόκο το γύρισε στο τσάμικο. Σε γενικές γραμμές πάντως ναι έχει δίκαιο τους έδωσε λεφτά τώρα που έχει εμφανιστεί κι άλλος αγοραστής και χάνεται το φιλετάκι, και δεν τα πήραν.  Αλλά για πες μου αυτό το πλάνο για να ξεχρεώσουμε απο τα χρέη που δεν ήξερε πόσα είναι το έχεις δει;
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

aetopoulo

• Guest
Malista ,ta xrimata eftasan 1.500.000 € gia na plirothoun
anoikta metopa. kai twra akousa kai ena polu wraio

o kanarakis kseri prosopika ton kampani tha dosi sunenteuksi se ligo sto extra.......... ne stin nea toumpa

apostolos

• Guest

Offline alexisv

• Αλλαγή
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!