H συνέντευξη του κυρίου μπρζοφ οικονομικού κάτι του κυρίου σαββίδη στο μετροσκόληξ.gr
Καλησπέρα, μιλάμε με τον Σεργκέι Μπρζόφ;
- Σωστά, αυτός είμαι εγώ.
1η σωστή απάντηση* Έχουμε μάθει, μας έχουν πει ότι έχετε "τοποθετηθεί" ως εκπρόσωπος του κ. Σαββίδη για το θέμα του ΠΑΟΚ εδώ στη Θεσσαλονίκη. Ισχύει αυτό;
- Δεν θα το σχολιάσω αυτό τώρα.
καλά, κάνε ότι θές* Βρίσκεστε εδώ στην Ελλάδα;
- Όχι δεν είμαι εδώ!
δεν εισαί δώ ε ? * Πότε σκοπεύετε να έρθετε στην Ελλάδα; (γιατί είναι γραμμένο σε ορισμένες εφημερίδες ότι είσαστε ήδη εδώ... γι' αυτό σας ρωτάμε).
- Έχετε λάθος πληροφόρηση...
σώπα ώραία απάντηση* Σκοπεύετε να έρθετε στην Ελλάδα;
- ... Δεν είμαι σίγουρος αυτήν τη στιγμή.
καλά σκέψου το με την ησυχία σου* Γιατί έτσι; Το αίσθημα εδώ είναι... πολλοί σας περιμένουν. Έχει ειπωθεί ότι εκπροσωπείτε τον κ. Σαββίδη και ότι η άφιξή σας εδώ στη Θεσσαλονίκη θα δώσει την ευκαιρία για τις τελικές συζητήσεις.
- ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ κ. ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ CLUB.
πιό club ?* Απευθείας ο κ. Σαββίδης και οι μέτοχοι;
αυτό δεν είπα ρε μαλάκα- Αυτήν τη στιγμή δεν διεξάγω καμία διαπραγμάτευση με κανέναν!
το μόγγολο σε ρώτησε εμείς το καταλάβαμε* Αρα, αυτήν τη στιγμή δεν έχετε "τοποθετηθεί" ως εκπρόσωπος του κ. Σαββίδη. Αυτό μας λέτε.
- Ναι.
καλά αυτός δε καταλαβαίνει ελληνικά ρωσικά θα καταλάβει ντα ρε μαλάκα ντα* Αρα λοιπόν ο κύριος Σαββίδης συζητά απευθείας με τους μετόχους του ΠΑΟΚ εδώ στη Θεσσαλονίκη.
- Μαζί με τους συνεργάτες του στην Ελλάδα.
Α μη μας τα αλάζεις τώρα ρε μεγάλε* Κύριε Μπρζοφ μας δίνεται η ευκαιρία να σας ρωτήσουμε κάτι πολύ απλό. Ενδιαφέρεται ο κ. Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ; Ν' αγοράσει τις μετοχές του ΠΑΟΚ; Την πλειοψηφία των μετοχών του ΠΑΟΚ;
- Όλες αυτές τις ερωτήσεις θα 'πρεπε να τις κάνετε στον κ. Βασίλη Παπαδόπουλο.
εσένα τότε τι σε πείραμε τηλέφωνο και χρεωνόμαστε τζάμπα ρε γμτ.* Προσπαθούμε να μιλήσουμε με τον κ. Παπαδόπουλο αλλά ο ίδιος μας είπε να επικοινωνήσουμε με σας μας "έκανε πάσα" σ' εσάς. Γνωρίζω ότι ίσως σας ακούγεται περίεργο αυτήν τη στιγμή αλλά μας υποδείχτηκε να τηλεφωνήσουμε σ' εσάς γι' αυτές τις πληροφορίες γιατί εσείς είσαστε τώρα ο εκπρόσωπος του κ. Σαββίδη.
- Δεν θα σχολιάσω τίποτα τώρα θα τα μάθετε όλα την επόμενη εβδομάδα.
καλά ρε κινεζικα στα λέω* Έχετε την αίσθηση ότι την επόμενη εβδομάδα όλες οι συζητήσεις θα έχουν τελειώσει;
- Μάλλον θα είναι...
θα είναι εκείνη εκείνη εκείνη και όνειρο πάντα θα μείνει (βοσκόπουλοφ)* Με τον έναν τρόπο ή τον άλλο;
- Πρέπει να είναι!
πρέπει να είναι εκείνη εκείνη εκείνη και όνειρο πάντα θα μείνει (βοσκόπουλοφ) δις * Υπάρχει πιθανότητα να έρθει προσωπικά ο κ. Σαββίδης εδώ στη Θεσ/νίκη;
- Η πιθανότητα αυτή ισχύει αυτήν τη στιγμή!
αυτή τη στιγμή γιατί αμα κλείσουμε το τηλέφωνο θα αλλάξουν τα πράγματα* Η πιθανότητα να εμφανιστεί ο ΙΔΙΟΣ εδώ στη Θεσ/νίκη. Σωστά;
- Ναι.
ντα για να μην μπερδεβόμαστε* Στις 19 του Μάη εδώ στη Θεσ/νίκη ή θα έρθει για το διαγωνισμό της Eurovision;
- Δεν έχω αυτήν την πληροφορία.
καλά ρε και η αννούλα κανείς δεν τη σκέφτετε * Μου λέτε όμως ότι η ερχόμενη εβδομάδα είναι και η τελευταία και ότι πρέπει να είναι η τελευταία. Πρέπει να είναι ή είναι η τελευταία εβδομάδα;
- Μάλλον θα είναι... εξαρτάται από τις προσωπικές του συζητήσεις με τους μετόχους.
μαλλόν δηλαδή με αυτόν ή με άλλον ?* Μία τελευταία ερώτηση για να ανακεφαλαιώσουμε. Ο κύριος Σαββίδης συζητά απευθείας με τους μετόχους του ΠΑΟΚ, ενδιαφέρεται για την αγορά του ΠΑΟΚ και η επόμενη θα είναι και η τελευταία εβδομάδα όσον αφορά στην αγορά του ΠΑΟΚ από τον ίδιο. Σωστά;
- ... Δεν μπορώ να κάνω σχόλιο αυτήν τη στιγμή σ' αυτό που μου λέτε.
καλά ρε ντάβριτς και τόση ώρα τι λέμε ?* Δεν μπορείτε να σχολιάσετε...
- Δεν μπορείτε να βασίζετε σε ότι σας έχω πει.
είμαι για δέσιμο έχω νοσιλευτεί και στο ίδρυμα της σταυρούπολιτς στην αγία πετρούπολη άστα άστα* Εντάξει,(το κατάλαβα) αλλά αυτήν την στιγμή δεν βρίσκεστε στην Ελλάδα, είσαστε στο Ροστώβ, σωστά;
- Όχι, δεν είμαι στην Ελλάδα.
ξέρεις που είσε δηλαδή* Είσαστε στο Ροστώβ αυτήν τη στιγμή
- Ακριβώς
πού εκεί στο καφενείο πίσω από την πλατεία πάλι πίνεις ρε ?* Σας ευχαριστώ πολύ κ. Μπρζωφ. Σας διαβεβαιώνω ότι όσα μας είπατε θα είναι ιδιαιτέρως σημαντικά όχι μόνο για εμάς αλλά και για τους φίλους του ΠΑΟΚ.
- Σας ευχαριστώ.
τι ευχαριστείς ρε μαλάκα και σύ ρε μόγγολο τι συνέντευξη ήταν αυτή τσάμπα λεφτά για το τηλέφωνοΤι γίνεται τελικά ρωτά ο ποιητής δημισιογράφος του ραδιοτηλεοπτικού κολοσού μετροσκώληξ ?ξερώ εγώ ρε λάκη εσύ πήρες τη συνέντευξηήταν μιά στοιχομυθεία η οποία διεξίχθει μεταξύ δύο τροφίμων ψυχιατρικών ιδρυμάτων δύο χωρών στα πλαίσια της ελληνορωσικής φιλίας.
Φφυσικά δε νομίζω να υπάρχει κάποος που να μην κατάλαβε τί ακριβώς υπόθηκε θα αρχιζω να αμφιβάλλω για το επίπεδο των μελών του φόρουμ και γενικότερα της μεγάλης ΠΑΟΚτσίδικης οικογένειας...
και σε πρώτη πανελλήνια ο ρώσος οικονομικοκάτι κύριος μπρζοφ