κατι μεταξυ καλτ και φαρσοκωμωδιας μου κανει η φαση, εδω φτασαμε...
σπουδαιες στιγμες η παρουσιαση των επενδυτων(?) στους παιχτες χωρις να χει υπογραφει τπτ, και η πρωτη δημοσια σε καμερα τοποθετηση του φλωριδη περπατωντας προς το αμαξι.
α ρε φουκαρα ΠΑΟΚ μου βγαινει να πω...οι προβληματισμοι που θετει ο κωστας σωστοι και υπαρχουν κ αλλοι τοσοι...
γενικα ειμαι κατα των επενδυτων, αφου ο ορος για ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι ανεκδοτο. απο την αλλη η οικονομικη περσινη μιζερια και τα ανοιγματα που ανοιγουν συνεχως χωρις κανεις να καταλαβαινει πως, δεν ειναι υγιης κατασταση.
ο κοσμος εχει χασει τη μπαλα κ δυστυχως ειμαστε απελπισμενοι να μπει κανα φραγκο μη χαθει για παντα η ευκαιρια της ομαδας που εχτισε ο σαντος με τη συσπειρωση του κοσμου γυρω απο το ζαγορακη.
μακροπροθεσμα ειμαι απαισιοδοξος, ελπιζω τουλαχιστο φετος ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ να κερδισουμε κατι επιτελους...
Συμφωνώ απόλυτα, επίσης η όλη κατάσταση βρομάει ασοβαρότητα και προχειρότητα, την ώρα που περπατάει προς το αμάξι και ο τρόπος που λέει οτι πήρε τον ΠΑΟΚ μου φάνηκε σαν να λεέι οτι πήρε διαμέρισμα στην καλαμαριά... Ντάξει το κλείσαμε το σπίτι, 500 χιλιάρικα θα δώσουμε άυριο, δεν έχει και κοινόχρηστα, θαύμα, ενα φρεσκάρισμα θέλει μόνο, η νοικοκυρά θα μένει απο κάτω.
Αν τον κρίνω απο τις μέχρι τώρα κινήσεις του, την σύληψη του για καταδίκες που δεν γνώριζε, για το διαβατήριο που δεν είχε, για το ότι δεν παρουσίαζε το ΑΦΜ του, τις συνεχείς αναβολές, για την σημερινή επίσκεψη στην Τούμπα με λουκ τουρίστα και τις δηλώσεις του στο τελος.... ενα συμπέρασμα βγάζω, η στις συζητήσεις που έκανε έβγαλε άσο απο το μανίκι, η στην ΠΑΕ είναι τόσο βουτηγμένοι στα σκατά οπότε απ όπου πιαστούν η εγω είμαι προκατελημένος και τον κρίνω άδικα και κομπλεξικα.