Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 288249 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΞΕΠΕΤΑ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ;!
Ειλικρινα... ειμαι ανικανος αυτην την στιγμη να το κρινω! Απο την μια γουσταρω την ντομπροσυνη του, αλλα απο την αλλη δεν ανακοινωνεις ετσι οτι παιρνεις τον ΠΑΟΚ.

ΥΓ. Που ειστε ρε ολοι, κοιμαστε; Εδω ο ΠΑΟΚ αλλαζει χερια :P
ΥΓ2. Καλτ στιγμες να περπατανε 2 τυποι με παναμα καπελα 12 το βραδυ στην Τουμπα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

jmjyiannis

• Guest
Η αληθεια ειναι οτι συμφωνω με το χαρντ ροκ της εικονας.
Μου θυμίζει περιόδους που εμφανίζονταν κάτι καμπανηδες και έκαναν δηλώσεις σα να έλεγαν "καλό παλικάρι αυτός ο βαρδινογιάννης, εχει κάτι καραβάκια και παίζει".

αυτά τα πράγματα θέλουν μια κάποια λεπτότητα και σοβαρότητα.

Από την άλλη.... φαντάζομαι τα νεύγα του όταν θα πγέπει να πει "πολυ γόμπα αυτός ο Μαγινακης"

Offline maman

• Αποστολή
  • **
Μετα απο πολλαπλους παπαδες φαινεται οτι η σελιδα 397 ενδεχεται να ειναι...ιστορικης σημασιας.

Αν αυριο μπουνε τα 500 τοτε φαινεται οτι μετα απο καιρο τουλαχιστον καποιος παρουσιαζεται να βαζει λεφτα.

Μακαρι να μπουνε και τα λοιπα φραγκα (6 μυρια) για να πληρωσουν τα χρωστουμενα στους παικτες και να ερθουν 3-4 καλα παικτακια:Ειναι ευκολο να πρωταγωνιστησουμε φετος.

Τα λεφτα χεστηκα αν ειναι μαυρα,ασπρα ή κοκκινα.Για αυτο που δε χεστηκα ειναι εξηγησεις για το πως δημιουργηθηκε η τρυπα του ο(Ζ)οντος.

Μακαρι αυριο να μπουνε τα γκαφρα και να εχουμε και μια καλη κληρωση.

Μεχρι να δουμε πραξεις παραμενω επιφυλακτικος...
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως πλυντήριο αλλά ως αυτό που είναι, μια σοβαρή επένδυση και μια επιχείρηση με απαιτητικούς πελάτες. Επιφύλαξη μέχρι να μπουν τα λεφτά. Από δηλώσεις χορτάσαμε.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
τελικα ρε μαγκες ποιος εινια ο φλοριδισ και πιος ο σαχπατζιδης...στισ φωτο ολο τους μπερδευοθνε...ο καπελαδοθρας ποιος ειναι?

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ο Φλωριδης φιλε μου! Ο Σαχπα ειναι αυτος που πινει Chivas :P
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

kostas4

• Guest
υπαρχουν ορισμενα πραγματα που με προβληματιζουν εντονα:

1. δεν εχει βγει ακομα το πορισμα. οι "επενδυτες" ειχανε πει οτι αναλαμβανουν μονο εαν τα χρεη ειναι κατω απο 10εκατ. τι εγινε ξαφνικα και αλλαξαν τα πραγματα?
2. εφοσον δεν εχει βγει το πορισμα στην ουσια καλυπτονται οποιεσδηποτε πιθανες λαμογιες της διοικησης ζαγορακη με τα λεφτα που θα μπουνε. δεν λεω οτι εκαναν κατι αλλα επειδη οπου υπαρχει καποιος υπαρχει και φωτια και επειδη δεν πρεπει καποιοι να την βγαλουν καθαρη και να χαιρονται τα λεφτα μας καλο θα ηταν να δουμε επιτελους το πορισμα αλλιως φοβαμαι οτι θα θαφτει.
3. ας υποθεσουμε οτι βαζουν 6 εκατ. συν το 1εκατ. που λενε οτι εβαλαν-θα βαλουν. μετα τι? τα 5εκατ ειναι τα χρεη και τα υπολοιπα 1-2 μεταγραφες. θα ξαναβαλουν? θα πουλησουν παιχτη/ες? εχουν καποιο πλανο? δεν επρεπε να παρουσιασουν κατι?
4. με 6εκατ. παιρνεις την παε αλλα τοσο κανει μονο ο βιερινια...

υπευθυνος για οτι γινει απο εδω και περα ειναι μονο ο ζαγορακης.

baron

• Guest
Η 397 σελίδα γραφει κάποιος είναι "ιστορικής σημασίες"

Έτσι για να καταγραφει από τώρα η άποψη μου (και όχι το στάνταρ ελληνικό: κάτσε να δούμε)

Πάμε ολοταχώς για την επομενη ξεφτίλα μας

μας "ψώνισαν" με 500 χιλιάρικα. Γεια μας.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Καντε λιγο υπομονη-θα φανει τις επομενες μερες η ιστορια αν ειναι παππας η οχι.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline dave

• Αλλαγή
κατι μεταξυ καλτ και φαρσοκωμωδιας μου κανει η φαση, εδω φτασαμε...

σπουδαιες στιγμες η παρουσιαση των επενδυτων(?) στους παιχτες χωρις να χει υπογραφει τπτ, και η πρωτη δημοσια σε καμερα τοποθετηση του φλωριδη περπατωντας προς το αμαξι.

α ρε φουκαρα ΠΑΟΚ μου βγαινει να πω...οι προβληματισμοι που θετει ο κωστας σωστοι και υπαρχουν κ αλλοι τοσοι...

γενικα ειμαι κατα των επενδυτων, αφου ο ορος για ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι ανεκδοτο. απο την αλλη η οικονομικη περσινη μιζερια και τα ανοιγματα που ανοιγουν συνεχως χωρις κανεις να καταλαβαινει πως, δεν ειναι υγιης κατασταση.

ο κοσμος εχει χασει τη μπαλα κ δυστυχως ειμαστε απελπισμενοι να μπει κανα φραγκο μη χαθει για παντα η ευκαιρια της ομαδας που εχτισε ο σαντος με τη συσπειρωση του κοσμου γυρω απο το ζαγορακη.

μακροπροθεσμα ειμαι απαισιοδοξος, ελπιζω τουλαχιστο φετος ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ να κερδισουμε κατι επιτελους...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Και μενα αναμικτα συναισθηματα. Απο οτι φαινεται παμε για αλλαγη σελιδας και εποχης. Ωρες ωρες αισθανομαι αισιοδοξος, ωρες ωρες φοβαμαι και ανησυχω μηπως δεν εχουμε καλα ξεμπερδεματα. Στοιχεια δεν εχω οπως και κανεις μας αλλωστε, μονο ενστικτο και προιασθημα αλλα και αυτα τα γαμημενα αλλαζουν συνεχεια. Κανεις δεν μπορει να ξερει πως θα ειναι το μελλον. Ας ελπισουμε καλυτερο απο οτι σημερα. Το βασικο ερωτημα για τον Φλωριδη που θα ειναι το αφεντικο ειναι για μενα ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Εστω και ας πει τα τετριμμενα απο μικρο παιδι στις κερκιδες της Τουμπας κλπ.Ας τον ακουσω τουλαχιστον μια φορα και μετα ισως φανει κατι. Φυσικα υπαρχουν και παμπολες ακομα αποριες και σκεψεις σαν αυτες που εβαλε ο kostas4 παραπανω. Ενα βαζω προς το παρον: Αραγε ο Κατσαρης θα αρχισει να χανει σταδιακα την δυναμη του?  θα μας αδειασει τη γωνια σιγα σιγα και απο τον ΑΣ?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

opws_mathame

• Guest
γιατι μπαινουν οι επενδυτες ως επενδυτες βαζωντας χρηματα και δεν αποκτουν το πλειοψηφικο πακετο???
τι θα κερισουν ενδεχομενως αυτοι απο μια διοικηση της ομαδας?
θα πληρωσουν ποτε για τα οικονομικα εγκληματα κατα του ΠΑΟΚ οσοι εχουν καταδικαστει απο τα δικαστηρια και οσοι δεν εχει αποδειχτει τπτ αλλα βαλαν χερι σε λεφτα του κοσμου?

τα θετικα της ιστοριας ειναι πως οι αλλοι στο ελληνικο πρωταθλημα ειναι τοσο μπουρδελο που αν γινουν 4 μεταγραφες μπορεις να χτυπησεις τιτλο φετος συνυπολογιζωντας και το οτι μετα τις αποκαλυψεις θα κρατησουν εστω καποια προσχηματα σε επιπεδο παρασκηνιου

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
κατι μεταξυ καλτ και φαρσοκωμωδιας μου κανει η φαση, εδω φτασαμε...

σπουδαιες στιγμες η παρουσιαση των επενδυτων(?) στους παιχτες χωρις να χει υπογραφει τπτ, και η πρωτη δημοσια σε καμερα τοποθετηση του φλωριδη περπατωντας προς το αμαξι.

α ρε φουκαρα ΠΑΟΚ μου βγαινει να πω...οι προβληματισμοι που θετει ο κωστας σωστοι και υπαρχουν κ αλλοι τοσοι...

γενικα ειμαι κατα των επενδυτων, αφου ο ορος για ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι ανεκδοτο. απο την αλλη η οικονομικη περσινη μιζερια και τα ανοιγματα που ανοιγουν συνεχως χωρις κανεις να καταλαβαινει πως, δεν ειναι υγιης κατασταση.

ο κοσμος εχει χασει τη μπαλα κ δυστυχως ειμαστε απελπισμενοι να μπει κανα φραγκο μη χαθει για παντα η ευκαιρια της ομαδας που εχτισε ο σαντος με τη συσπειρωση του κοσμου γυρω απο το ζαγορακη.

μακροπροθεσμα ειμαι απαισιοδοξος, ελπιζω τουλαχιστο φετος ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ να κερδισουμε κατι επιτελους...

Συμφωνώ απόλυτα, επίσης η όλη κατάσταση βρομάει ασοβαρότητα και προχειρότητα, την ώρα που περπατάει προς το αμάξι και ο τρόπος που λέει οτι πήρε τον ΠΑΟΚ μου φάνηκε σαν να λεέι οτι πήρε διαμέρισμα στην καλαμαριά... Ντάξει το κλείσαμε το σπίτι, 500 χιλιάρικα θα δώσουμε άυριο, δεν έχει και κοινόχρηστα, θαύμα, ενα φρεσκάρισμα θέλει μόνο, η νοικοκυρά θα μένει απο κάτω.
Αν τον κρίνω απο τις μέχρι τώρα κινήσεις του, την σύληψη του για καταδίκες που δεν γνώριζε, για το διαβατήριο που δεν είχε, για το ότι δεν παρουσίαζε το ΑΦΜ του, τις συνεχείς αναβολές, για την σημερινή επίσκεψη στην Τούμπα με λουκ τουρίστα και τις δηλώσεις του στο τελος.... ενα συμπέρασμα βγάζω, η στις συζητήσεις που έκανε έβγαλε άσο απο το μανίκι, η στην ΠΑΕ είναι τόσο βουτηγμένοι στα σκατά οπότε απ όπου πιαστούν η εγω είμαι προκατελημένος και τον κρίνω άδικα και κομπλεξικα.

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *

με 6εκατ. παιρνεις την παε αλλα τοσο κανει μονο ο βιερινια...

Offline toy

• Αλλαγή

Γ) Μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, σε λογαριασμό του Α.Σ. ΠΑΟΚ θα μπούνε έξι εκατ. ευρώ, τα υπόλοιπα δηλαδή για να φτάσουν συνολικά τα επτά και τότε ο Θανάσης Κατσαρής θα κινήσει τις διαδικασίες για την αλλαγή της διοίκησης πρωτοδικείου.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10527&t=1

Ο Χριστός κι η Παναγία ...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline savage republic

• Βασικός
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως πλυντήριο αλλά ως αυτό που είναι, μια σοβαρή επένδυση και μια επιχείρηση με απαιτητικούς πελάτες. Επιφύλαξη μέχρι να μπουν τα λεφτά. Από δηλώσεις χορτάσαμε.
Χωρίς να λες κάτι λάθος, σε θεωρώ το λιγότερο αιθεροβάμων. Για τον Φλωρίδη, νομίζω πως θα ταιριάξει στο ποδοσφαιρικό τοπίο της χώρας...

edit: Toy, δεν το είχα προσέξει. Αμάν αμάν!

Offline Suicidal

• Βασικός
ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΤΟ ΜΕΣΑ, Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ , ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΛΕΝΕ
ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΑΜΩ
« Last Edit: August 05, 2011, 09:32:40 by toy »
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
Μιρλα μιρλαμε τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημενοι. Ελεος ρε. Εχεις επιτελους προπονητη , βρεθηκαν κ 2 μλκες να βαλουν 5 φραγκα. Απολαυστε λιγο την ομαδα ρε. Χαρειτε. Θα σκασετε απο μονοι σας. Αρχες αυγουστου γεμισε το γηπεδο, ο κοσμος το χαιρεται το διασκεδαζει. Δε βαρεθηκατε να κανετε τους ορκωτους λογιστες; Ολοι εχουν βαρεσει διαλυση. Πολυμετοχικοι, σαπορτερς, πουλανε αβερτα. Εμεις με μια φιοικηση πρωτοδικειου με τετοια κριση κ βγαζουμε γουστα. Το φορουμ αυτο ειχε 1500 μελη καποτε. Εχει παρει την ταμπελα της μιρλας και μειναμε 3 κ ο κουκος. Ελεος χαρειτε λιγο ΠΑΟΚ

Offline blue_eyes

• Βασικός
μαλιστα αντε να δουμε.. ενα θα πω, οταν λετε αυριο βαζω λεφτα και δεν μπουνε μην μπαινετε καν στον κοπο να βρειτε δικαιολογιες με τραπεζες κτλ θα σας κραξουμε ενιγουει

υγ ο φλωριδης στο βιντεο οταν τον ρωτησαν πως ειδε την ομαδα ειπε "καυλα" ή περασαν τα χρονια και δεν ακουω;