Η αηδια ειναι να αφουργκραζομαστε καθε χρονο τις αποψεις του Γουμενου, του Γρηγοριαδη, του Πετρουλακη και των λοιπων
δυναμεων.
Έχεις μπεί στη λογική ότι:
"Αυτό είναι λάθος επειδή το είπε αυτός ο μαλάκας"
Δεν μπορείς να με κατηγορείς ότι λέω αηδίες επειδή αφουγκράζομαι την άποψη γούμενου..
Εαν αύριο βγεί ο Ζαγοράκης και πεί ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να χρησιμοποιήσει το μεγάλο του όπλο
που είναι το γήπεδο, τότε τι θα πείς?
παμε για πρωταθλημα μας ταιζαν περσι, παμε για πρωταθλημα εμεις...
Αυτό είναι το μέγάλο πρόβλημα του παοκ όσο αφορά τις απαιτήσεις του κόσμου.
Τα ΜΜΕ της πόλης (που για μένα είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει εκεί) μπορεί να γράφουν ό,τι
μαλακία θέλουν. Το αν θα το φάμε, εξαρτάται από μας. Δυστυχώς κάθε χρόνο το τρώνε όλοι τους.
Δεν φταίνε αυτοί, ο κόσμος φταίει.
Θυμίσου και τη δήλωση του "σβούρα" ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στον παοκ είναι
ότι θέτει στόχους πέρα από τις πραγνατικές δυνάμεις του.
Κάτι ξέρει... Στον βάζελο έπαιξε, είδε από κοντά τι σημαίνει να ανήκεις σε μεγάλη και οργανωμένη ομάδα.
αν δε δωσουμε το Γηπεδο δεν ερχεται επνεδυτης μας ταιζουν φετος, το ποιηματακι κι εμεις...
αν δηλαδη του χρονου αρχισουν να περναν στο κοσμο οτι για να ερθει επενδυτης πρεπει να δωθει και το Παλατακι,
θα ζηταμε Εκτακτη Γενικη Συνελευση για τη παραχωρηση του Γηπεδου μπασκετ ?
Τη γνώμη μου για τα ΜΜΕ της πόλης, σου την είπα, τα έχω γράψει και παλιότερα.
Για το μόνο που δεν μπορείς να με κατηγορήσεις είναι ότι είμαι παπαγαλάκι...
(Παπαγαλάκι είναι ο Αυτιάς, ο μέγας παοκτσης που ανοίχτηκε και τοπικ για την πάρτυ του,
που παρέσυρε τον κοσμάκη στο χρηματιστήριο)
Και για να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα στους πάντες εδώ μέσα,
έχω τη δική μου κρίση, έχω την εμπειρία να συκρίνω, να κρίνω, να αξιολογώ και να μπορώ
να βγάζω τα συμπεράσματα μου. Δεν εκπροσωπώ κανέναν, παρά μόνον τον εαυτό μου.
Το μόνο input που έχω για τον παοκ είναι αυτό εδώ το φόρουμ!
Και πάλι καλά δηλαδή, γιατί εδώ που είμαι δεν ασχολείται με την ομάδα μου Κ-Α-Ν-Ε-Ν-ΑΣ.
Εαν νομίζετε ότι δημιουργώ πρόβλημα, πείτε το μουΗ υποθεση Γηπεδο δεν εχει ανοιξει ακομη.
μελετες που δεν εγιναν μετα απο εξουσιοδοτηση των μελων του Α.Σ. ΠΑΟΚ εμενα δε μου λενε τιποτα και ειναι για τα σκουπιδια.
Σ' αυτό θα συμφωνήσω!
Αυτό που λες σημαίνει ότι τα μέλη του ΑΣ είναι έτοιμα να συζητήσουν την αξιοποίηση του γηπέδου?
Γιατί εαν δεν κατάλαβες, αυτό που συνεχώς ρωτάω, είναι:
Ποιο είναι επιτέλους το πρόγραμμα των 3 παρατάξεων (ειδικότερα του ΜΛΒ και ΧΔ) σχετικά με την αξιοποίηση του γηπέδου?
Υπάρχει κάτι? Ή είναι αδιαπραγμάτευτη η ηγεσία τους?
Εαν αύριο καταλάβουν οι ηγεσίες τους ότι το γήπεδο είναι το εισιτήριο γαι την αναγέννηση του παοκ και προτείνουν
ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και όχι αρλούμπες και φανφάρες μόνο και μόνο για να χαιδεύουν τα αυτιά των οπαδών
εγώ θα γραφτώ στον ΑΣ για να βρούμε όλοι μαζί την βέλτιστη λύση.
Εσυ κλαιγοσουν επανηλημενως οτι εκβιαζεται ο κοσμος, ωστε να γραφτουν μελη μονο αυτοι που ειναι αντιθετοι
στη παραχωρηση της Τουμπας και αλλα τετοια.
λες και υπογραφουμε και κανα συμβολαιο οτι για να γραφτεις στον Α.Σ. εισαι υποχρεωμενος οταν γινει η ψηφοφορια
να ψηφισεις ΟΧΙ στη παραχωρηση της Τουμπας.
....
οχι δε λεει τιποτα τετοιο το καταστατικο.
αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και πιστευω κι αλλων αρκετων μελων. και για μενα ειναι αδιαπραγματευτη.
εννοειται οτι ο Α.Σ. θα φτασει τα επομενα χρονια πενταψηφιο αριθμο μελων.
δε μπορω να σου πω το ποτε αλλα ειμαι σιγουρος οτι αργα η γρηγορα αυτος ο στοχος θα επιτευχθει.
Τα "κλαιγόσουν" και "φοβάσαι" είναι δικές σου λέξεις κάι άστοχη η χρήση τους.
Όταν μου λες ότι εσύ και τα άλλα μέλη του ΑΣ είστε αδιαπραγμάτευτοι στην παραχώρηση
του γηπέδου, δεν με κφράζει το κλίμα. Τόσο απλά.
Και ξαναρωτάω: Είστε τελέιως αρνητικοί σε πιθανή αξιοποίηση?
καταρχην, δε μιλησε κανεις για φυτα.
Εφοσον ολη μερα γραφεις και ξαναγραφεις οτι πρεπει να γινει Γενικη Συνελευση κλπ κλπ
και γενικα δειχνεις οτι σε καιει το θεμα Γηπεδου παρα πολυ ως οπαδο, εισαι υποχρεωμενος να γραφτεις.
οσο για την αποσταση, αν θες στειλε μου pm για να σε βοηθησω να γραφτεις...
Ο ΠΑΟΚ με καίει φίλε μου, ΟΧΙ το θέμα του γηπέδου.
Η ΠΑΕ και όχι ο ΑΣ.
Και στη δύκολότερη φάση της ιστορίας της ΠΑΕ, εγώ λέω ότι ο ΑΣ κρατάει τη λύση.
Και ξαναλέω:
Οι ηγεσίες των παρατάξεων πρέπει να αναθεωρήσουνε και να επανεκτιμήσουνε την κατάσταση.
και αυτό δεν σημαίνει "κατεβάζω τα βρακιά μου" αλλά βλέπω την πραγματικότητα και προχωράω μπροστά.
Γιατί πάντα πρέπει να αμυνόμαστε?
και κλείνω με ένα απόσπασμα από το άρθρο του Στέλλα:
"Kαι υπάρχει και ένα ερώτημα στο οποίο δεν απαντάει κανείς. Aκόμη κι αν πάρει εγγυητική συμμετοχής στο πρωτάθλημα ο ΠAOK, πώς θα πορευθεί σαν ΠAE και σαν ομάδα χωρίς ευρώ στο ταμείο και χωρίς διοίκηση; Eνωτικός ο Zαγοράκης, φιλότιμοι οι παίκτες, στο πλευρό τους ο κόσμος, αλλά χωρίς καύσιμο καμία μηχανή δεν παίρνει μπρος και δεν προχωράει."