Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 298360 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

polaret

• Guest
Σε οποιον μεταβιβαστουν οι μετοχες μεταβιβαζοντε και τα χρεη , μονο διοικηση πρωτοδικειου δεν εχει ευθυνη αλλα αφου ψηφιστει ο νομος αυριο η μεθαυριο

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
Ρε παιδια βοηθηστε λιγο γιατι παλι μπερδευτηκαν τα πραματα
Αυτο το γ..ωπληρεξουσιο εχει καμια αξια?
Μπορει να γυρισει καπια στιγμη ο χοντρος και να το ανακαλεσει?
Σιγουρα δεν θα δωσει τις μετοχες αν δεν υπογραψει καποιος οτι αναλαμβανει αυτος τα χρεη. Με αλλα λογια δεν θα εχουμε οικειωθελως αλλαγη ιδιοκτησιακου.
Εμεις τι προβλημα εχουμε με το να μεινει ο Γουμενος μεγαλομετοχος αρα και υπευθυνος των χρεων για τη ωρα εφοσον δεν θα ειναι στη διοικηση? Παιζει μηπως καποια πουστια με το πληρεξουσιο?
Οποιος γνωριζει ας απαντησει

lastk_33

• Guest
Εδω παντως στην Αγγλια εχει εταιριες (κολοσσους) οι οποιες αγοραζουν χρεη . Λετε να ειναι μ...ες αυτοι?

...όσο ναναι...
η έκφραση αγοράζω χρέη έχει διαφορά από το:
αγοράζω προβληματική εταιρεία σε πολύ χαμηλή τιμή, την εξυγιαίνω με κάθε κόστος
την κάνω κερδοφόρα, ή αυξάνω τα κέρδη της και την μεταπουλώ σε πολύ καλή τιμή.
Προφανώς αυτό εννοείς.
Και υπάρχει το παράδειγμα της ΤΙΜ εδώ στον Ελλάδα που αγοράστηκε από αμερικανους.

Εξυγίανση με κάθε κόστος, ξέρεις τι σημαίνει στον παοκ?
Δ' εθνική!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
@HOMO PAOKUS

file mou apo oso exo na thumame einai i proti fora pou exo antitheti gnomi se kati pou grafeis.
kai eksigoume gia tin frasi vrakia den katevazo.

@babi,
gia na mhn to koyrazoyme kai ksanaleme ta idia, ama 8eleis des ton epilogo moy sto ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ sto http://www.paokworld.com/outputofarticle.php?ID=373 ka8os kai to antistoixo topic sto forum gia thn Toympa. Ekei 8a katalaveis tis apopseis moy (an se endiaferoyn) kai ti shmainei katevazo vrakia kai ti shmainei aksiopoiohsh.
Kai an 8eleis kai alla, steile PM na soy apodeikso pos asxolh8hka me thn Toympa apo to 1999 kai me koroideyan gnostoi kai filoi.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
@ lastk
οχι ρε φιλε
εννοω οτι μπορει να χρεωσουν την ΠΑΕ 15 εκ και αυτοι μετα να πληρωσουν 10 .
Ετσι η ΠΑΕ εχει κερδισει 5εκ
Αυτη η εταιρεια εχει κερδισει 5εκ
Οι τριτοι εχουν παρει τα μισα και ειναι και ικανοποιημενοι. Υπαρχει ο κινδυνος να περιμενουν χρονια και να μην παρουν τιποτα. Για αυτο λεω οτι αμα ειχαμε λιγα λεφτα τα χρεη θα ηταν λιγοτερα.
Συγνωμη η εκφραση αγοραζουν χρεη ηταν λαθος. Αναλαμβανουν χρεη ειναι το σωστο

Offline arwstos

• Αλλαγή
Πιστεύεις ότι γραφουμε αηδίες?

Η αηδια ειναι να αφουργκραζομαστε καθε χρονο τις αποψεις του Γουμενου, του Γρηγοριαδη, του Πετρουλακη και των λοιπων
δυναμεων.
παμε για πρωταθλημα μας ταιζαν περσι, παμε για πρωταθλημα εμεις...
αν δε δωσουμε το Γηπεδο δεν ερχεται επνεδυτης μας ταιζουν φετος, το ποιηματακι κι εμεις...
αν δηλαδη του χρονου αρχισουν να περναν στο κοσμο οτι για να ερθει επενδυτης πρεπει να δωθει και το Παλατακι,
θα ζηταμε Εκτακτη Γενικη Συνελευση για τη παραχωρηση του Γηπεδου μπασκετ ?

γιατί πότε έκλεισε η υπόθεση γήπεδο?
σε 1-2 χρόνια εαν εξακολουθήσει η ίδια νοοτροπία ο παοκ δεν θα υπάρχει καν
Και επειδή εσύ απ' ό,τι βλεπω έχεις το κουράγιο να κάνεις υπομονή για 1-2 χρόνια και περισσότερα
και επειδή εγώ κάνω υπομονή εδώ και 21 χρόνια, ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Ξέρεις, εσύ είσαι κοντά στις εξελίξεις και το καθημερινό σου ενδιαφέρον για την ομάδα, οι επισκέψεις σου στους
συνδέσμους, οι συναντήσεις σου με άλλα παιδιά κλπ κλπ σε γεμίζουν σαν οπαδό.

Στο παλικάρι από την Κρήτη π.χ. που καθημερινά ρωτάει με αγωνία που θα πάει αυτή η κατάσταση
τι έχεις να του πεις? Να γραφεί μέλος? Ή να κάνει υπομονή?
Γιατί σε λίγο θα ξεχάσει για ποιό λόγο έγινε παοκτσης...

Η υποθεση Γηπεδο δεν εχει ανοιξει ακομη.
μελετες που δεν εγιναν μετα απο εξουσιοδοτηση των μελων του Α.Σ. ΠΑΟΚ εμενα δε μου λενε τιποτα και ειναι για τα σκουπιδια.

Εσυ αφου κανεις υπομονη 21 χρονια, εχεις ζησει και ενα πρωταθλημα. Εχω δεν εχω ζησει αμα το πας με αυτη τη λογικη...

Επισης, δε ζω και απο τοσο κοντα τις εξελιξεις. το μεγαλυτερο διαστημα ζω στο Βολο.

τι θες να πω στο παλικαρι της Κρητης?
φυσικα να γινει μελος, να στηριξει το συνδεσμο της περιοχης αν υπαρχει και να βοηθησει και αυτο οπως μπορει το συλλογο.
ποιος ειναι ο λογος που εγινε ΠΑΟΚτσης αυτος, το οικοπεδο της Τουμπας δηλαδη ?

Επειδή αναφέρεσαι σε μένα, και προφανώς διαβάζεις τα γραπτά μου, πιστεύεις ότι φοβάμαι?
Η λογική ότι στον ΑΣ γράφονται μόνον θαρραλέοι παοκτσηδες, με αφήνει αδιάφορο.

Εσυ κλαιγοσουν επανηλημενως οτι εκβιαζεται ο κοσμος, ωστε να γραφτουν μελη μονο αυτοι που ειναι αντιθετοι
στη παραχωρηση της Τουμπας και αλλα τετοια.
λες και υπογραφουμε και κανα συμβολαιο οτι για να γραφτεις στον Α.Σ. εισαι υποχρεωμενος οταν γινει η ψηφοφορια
να ψηφισεις ΟΧΙ στη παραχωρηση της Τουμπας.

Αυτό το λέει το καταστατικό?
Πώς είσαι τόσο κατηγορηματικός?
Πιστεύεις ότι θα φτάσει ποτέ ο ΑΣ τα 7-8-10 χιλ. μέλη?

οχι δε λεει τιποτα τετοιο το καταστατικο.
αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και πιστευω κι αλλων αρκετων μελων. και για μενα ειναι αδιαπραγματευτη.
εννοειται οτι ο Α.Σ. θα φτασει τα επομενα χρονια πενταψηφιο αριθμο μελων.
δε μπορω να σου πω το ποτε αλλα ειμαι σιγουρος οτι αργα η γρηγορα αυτος ο στοχος θα επιτευχθει.

Όταν βλέπω 3 παρατάξεις που έχουν σύμπνοια για το γήπεδο, ο κόσμος δεν ασχολείται
με τον ΑΣ με βάση το ρυθμό των εγγραφών, ο Ζαγοράκης δεν ανέφερε τίποτε για ΛΒ,
πιστεύεις ότι η εγγραφή μου θα αλλάξει το κλίμα?
και στο κάτω κάτω, έχω και έναν λόγο παραπάνω να μην γραφτώ λόγω απόστασης.
όταν βλέπω τα μη οργανωμένα καρντάσια επάνω να αδιαφορούν, κάτι παραπάνω θα ξέρουν από μένα...
ή μήπως ξαφνικά όλοι γίνανε φυτά?

καταρχην, δε μιλησε κανεις για φυτα.
Εφοσον ολη μερα γραφεις και ξαναγραφεις οτι πρεπει να γινει Γενικη Συνελευση κλπ κλπ
και γενικα δειχνεις οτι σε καιει το θεμα Γηπεδου παρα πολυ ως οπαδο, εισαι υποχρεωμενος να γραφτεις.
οσο για την αποσταση, αν θες στειλε μου pm για να σε βοηθησω να γραφτεις...
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline arwstos

• Αλλαγή

den se katalava arwste oi gnomes mas einai gia sena ahdia ? na min ksanaasxolithis kai na min ksanaapantisis
emeis edo kai eimaste arketoi den kathomaste me tis ores gia na eixame na legame, antithetos me sena kaname 10 sovares protasis,
oi dikies sou ektos apo to graftite sto AS pies einai ?

ψαξε στα posts μου να τις βρεις τις προτασεις
αντε παρε και μια δωρο με ημερομηνια 3 Απριλιου 2006:
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,5290.msg72025.html#msg72025

αληθεια αν αντι απο τα μεσα Ιουλιου πηγαιναμε σε διοικηση πρωτοδικειου απο τα μεσα Απριλιου
υπαρχει κανεις που να πιστευει οτι θα ημασταν σε χειροτερη θεση?
υπαρχει κανεις που να πιστευει οτι θα χαναμε και παλι το Ουεφα?

me pia idiotita esu apagoreueis na tethi thema to gipedo ? tsifliki sou einai ? pios eisai o apofasizo kai diataso ?
lathos xora dialekses giati stin ellada uparxei dimokratia.

μη παιζεις με τις λεξεις. φυσικα και δε μπορει κανεις να αποτρεψει να τεθει θεμα Γηπεδου,
εφοσον τεθει οπως οριζει το καταστατικο.
ηθικα ομως για μενα απαγορευεται να τεθει, οταν υπαρχουν για παραδειγμα
ΠΑΟΚτσηδες που θα ηθελαν να συμμετασχουν σε αυτη τη ψηφοφορια και δε μπορουν
λογω της πολυ υψηλης συνδρομης που υπαρχει στον Α.Σ.
με ποιο δικαιωμα εμεις που μπορουμε να δινουμε 108 ευρω το χρονο θα αποφασισουμε μονοι
μας για αυτο το θεμα ?
πρωτα θα μειωσουμε το ποσο συνδρομης, θα αυξηθουν τα μελη, θα ξεφυγουμε απο τη κριση
και δε θα ειμαστε ερμαιο του καθε τοκογλυφου οπως πολυ σωστα ειπε ενας αδερφος και μετα θα ανοιξουμε
το θεμα Γηπεδου.

to noumero auto esu to dialekses ? uparxei sto katastatiko tou AS pou leei pos prepei
na ftasoume auta ta parapano meli gia na suzitisoume gia to gipedo ? i einai to oneiro sou autoi oi arithmoi ?
teleia kai paula mporeis na valis stis etisis sou kai sta oikopeda sou, tha mas apagorepsis na milame gia to gipedo
den katalava ti mas kopikes edo mesa ? pera apo tin arnitiki psifo sou gia to gipedo den exeis na peis apolutos tipota.
pes tin gnomi sou opote thes alla diatages se alli paralia

αυτη ειναι η θεση μου και ειναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ.

υγ: τελος, δε νομιζω οτι εχει καποια βαση η αποψη οτι μετα απο 2-3 χρονια το οικοπεδο αυτο θα εχει χασει
την αξια του. το αντιθετο για μενα.
αργα ή γρηγορα (αργα λογικα) θα περναει και ενα μετρο απο την Εγνατια.
και μετα απο χρονια θα περναει κι αλλο ενα απο καποια σημεια της Τουμπας.
αυτα ειναι θεματα που θα επρεπε να απασχολουν μια σοβαρη διοικηση του Α.Σ.
που θελει να διασφαλισει απο τωρα οτι το Νεο Γηπεδο θα εχει ευκολη προσβαση απο οποιοδηποτε
σημειο της πολης.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Melb4

• Guest
apo Supersport shetika me kainourgio endiaferon tou kabani:

ôï ðñïóêÞíéï îáíÜ ï ÃéÜííçò ÊáìðÜíçò! ÅðéóôïëÞ óôïí ¸ëëçíá åöïðëéóôÞ èá óôåßëåé ï ÅñáóéôÝ÷íçò ÐÁÏÊ äéá ôçò ïðïßáò èá æçôÜåé ðåñáéôÝñù åíçìÝñùóç ôùí ðñïèÝóåùí ôïõ ãéá ôçí ÐÁÅ. ÊïéíÞ óõíÝíôåõîç Ôýðïõ èá äþóïõí áýñéï ï ºëéå ÍôïõìéôñÝóêïõ ìå ôïí Êþóôá Ïñöáíü ãéá ôá üóá óõìâáßíïõí óôçí ïìÜäá. Óõíå÷ßæåôáé ï áãþíáò äñüìïõ ãéá ôç óõìðëÞñùóç ôïõ öáêÝëïõ ãéá ôçí åîáóöÜëéóç Üäåéáò óõììåôï÷Þò óôï ðñùôÜèëçìá áðü ôçí ÅðéôñïðÞ Åðáããåëìáôéêïý Áèëçôéóìïý, äüèçêå ç öïñïëïãéêÞ åíçìåñüôçôá. Áäýíáôç ç áëëáãÞ ôçëåïðôéêÞò óôÝãçò ãéá ôïí "äéêÝöáëï".

ÁðÜíôçóç óå ÊáìðÜíç

ÅðéóôïëÞ óôïí ÃéÜííç ÊáìðÜíç èá óôåßëåé ï ÅñáóéôÝ÷íçò ÐÁÏÊ äéá ôçò ïðïßáò èá æçôÜåé ðåñáéôÝñù åíçìÝñùóç ôùí ðñïèÝóåùí ôïõ ãéá ôçí ÐÁÅ. Ï ¸ëëçíáò åöïðëéóôÞò ðïõ åß÷å áðïóýñåé ôï åíäéáöÝñïí ôïõ ãéá ôçí áãïñÜ ôçò ÐÁÅ, ìåôÝöåñå ìÝóù ôïõ íïìéêïý ôïõ åêðñïóþðïõ, Óôáýñïõ ÊïõìåíôÜêç, ôç äéÜèåóÞ ôïõ íá áó÷ïëçèåß åê íÝïõ (áëëÜ õðü ðñïûðïèÝóåéò) ìå ôïí ÐÁÏÊ. Ï ÈáíÜóçò ÊáôóáñÞò óõãêÜëåóå óõìâïýëéï óôïí ÅñáóéôÝ÷íç êáé Ýèåóå ôï èÝìá, þóôå íá ìçí êáôçãïñçèåß ðùò áäéáöüñçóå. ÐÜíôùò ãéá íá óõæçôÞóåé åê íÝïõ ìå ôïí ÃéÜííç ÊáìðÜíç, èá ðñÝðåé åêåßíïò íá áíáèåùñÞóåé ðïëëÝò áðü ôéò óêÝøåéò ôïõ ãéá ôçí ÐÁÅ.

Ëüãéá óôáñÜôá…

Ôçí áðüöáóç íá áíïßîïõí ôá ÷áñôéÜ ôïõò óå êïéíÞ óõíÝíôåõîç Ôýðïõ ðÞñáí ìåôÜ áðü óõíÜíôçóç ðïõ åß÷áí ôç ÄåõôÝñá ï ºëéå ÍôïõìéôñÝóêïõ êáé ï Êþóôáò Ïñöáíüò. Óôü÷ïò ôïõ ÑïõìÜíïõ ôå÷íéêïý êáé ôïõ áíèñþðïõ ðïõ Ý÷åé áíáëÜâåé óå ìåãÜëï ðïóïóôü ôç ëåéôïõñãßá ôçò ÐÁÅ åßíáé íá ìéëÞóïõí áíïé÷ôÜ óôïí êüóìï ôïõ ÐÁÏÊ êáé íá ôïí åíçìåñþóïõí ãéá ôï ðþò Ý÷åé ç êáôÜóôáóç óôï óýëëïãï êáé ôé ìðïñïýí íá ðåñéìÝíïõí áðü ôçí ïìÜäá.

«Èá ëåéôïõñãÞóïõìå âÜóåé áíáãêþí êáôÜ ðñïôåñáéüôçôá. Èá ðñïóðáèÞóïõìå íá ëýóïõìå ôá ðñïâëÞìáôá Ýíá–Ýíá, Ýôóé þóôå íá öôÜóïõìå óôï åðéèõìçôü óçìåßï», äÞëùóå ï Êþóôáò Ïñöáíüò, ðïõ ðñïóðáèåß íá ëýóåé ôá ðñïâëÞìáôá ôïõ ÄéêåöÜëïõ, ôá ïðïßá åßíáé ðïëëÜ êáé óçìáíôéêÜ.

¸íá åî áõôþí (ßóùò êáé ôï ðéï ìéêñÞò óçìáóßáò) åßíáé ôï ðïý èá ãßíåé ç ðñïåôïéìáóßá ôçò ïìÜäáò ãéá ôç íÝá ðåñßïäï. Ç ëýóç ôïõ åîùôåñéêïý áðïìáêñýíåôáé ìÝñá ìå ôç ìÝñá, áöïý åßíáé áêñéâÞ ãéá ôá äåäïìÝíá ôïõ óõëëüãïõ êáé ôï ðéèáíüôåñï åßíáé íá åðéëåãåß Ýíá êÝíôñï óôçí ÅëëÜäá. Áðü ôçí áðüöáóç áõôÞ èá åîáñôçèïýí êáé ôá öéëéêÜ ðïõ èá êëåéóôïýí ãéá ôçí ïìÜäá. ÐáñÜëëçëá õðÜñ÷ïõí óçìáíôéêÝò åëëåßøåéò üóïí áöïñÜ ôçí éáôñïöáñìáêåõôéêÞ õðïóôÞñéîç ôùí áèëçôþí êáé ôçí åíßó÷õóÞ ôïõò ìå ôá âïçèÞìáôá ðïõ åðéâÜëëåôáé íá Ý÷ïõí. Ãéá ìåôáãñáöÝò äåí ìðïñåß íá ãßíåé áêüìç ëüãïò, áí êáé ç áðüöáóç ðïõ Ý÷åé ëçöèåß åßíáé íá åíéó÷õèåß óå êÜðïéåò èÝóåéò ç ïìÜäá, áëëÜ ÷ùñßò íá äáðáíçèïýí ìåãÜëá ðïóÜ. Ìéá ëýóç ðïõ óõæçôÞèçêå åßíáé áõôÞ ôïõ Ãéþñãïõ Êïõëáêéþôç, ðïõ èÝëåé íá åðéóôñÝøåé óôïí ÐÁÏÊ.

ÔñÝ÷ïõí ãéá íá… ãåìßóïõí ôï öÜêåëï

Äýï áêüìç åâäïìÜäåò (ùò ôéò 25 Éïõëßïõ) Ý÷åé óôç äéÜèåóÞ ôïõ ï ÐÁÏÊ ãéá íá ðáñïõóéÜóåé ôïí ðëçñÝóôåñï äõíáôü öÜêåëï óôçí ÅðéôñïðÞ Åðáããåëìáôéêïý Áèëçôéóìïý, þóôå íá åîáóöáëßóåé ÷ùñßò ðñüâëçìá ôçí Üäåéá óõììåôï÷Þò óôï åðüìåíï ðñùôÜèëçìá. Ïé éèýíïíôåò ôïõ "äéêåöÜëïõ", ìå ðñïåîÝ÷ïíôá ôïí Êþóôá Ïñöáíü, êéíïýí ôéò äéáäéêáóßåò ãéá íá óõãêåíôñùèïýí ôá áðáñáßôçôá Ýããñáöá þóôå íá åîáóöáëéóôåß ç Üäåéá. Ôçí Ôñßôç åîáóöáëßóôçêå öïñïëïãéêÞ åíçìåñüôçôá, ýóôåñá áðü êéíÞóåéò ðïõ Ýãéíáí êáé ôçí êáôáâïëÞ åíüò óçìáíôéêïý ðïóïý. Åðüìåíç êßíçóç åßíáé íá åîáóöáëéóôåß êáé ç áóöáëéóôéêÞ åíçìåñüôçôá, ãéá ôçí ïðïßá ÷ñåéÜæïíôáé 280.000 Åõñþ, ôá ïðïßá èá äïèïýí óôðï ÉÊÁ. Óôç óõíÝ÷åéá èá ðñÝðåé íá ôáêôïðïéçèåß êáé ôï èÝìá ôçò êáôÜðôùóçò ôçò åããõçôéêÞò åðéóôïëÞò, ýóôåñá áðü ôç ìç êáôáâïëÞ ôùí ïöåéëüìåíùí óôïõò ÌÜñêï, Óêáñìïýôóï, Èåïäùñßäç êáé Âüêïëï, ôá ïðïßá áíôéóôïé÷ïýí óå Ýíá ðïóü 550.000 åõñþ. ¹äç ïé Üíèñùðïé ôùí "áóðñüìáõñùí" Ý÷ïõí êáôáèÝóåé üëá ôá áðáñáßôçôá äéêáéïëïãçôéêÜ, Ýôóé þóôå íá óõìðëçñùèåß ï öÜêåëïò óõììåôï÷Þò ôçò ïìÜäáò óôá ðáé÷íßäéá ôïõ Óôïé÷Þìáôïò, ìéáò êáé ï ÏÐÁÐ áíáìÝíåôáé íá åíôÜîåé ôï åëëçíéêü ðñùôÜèëçìá óôï êïõðüíé ôïõ «ÐÜìå Óôïß÷çìá».

Åìðüäéï ç ñÞôñá

Ïé óõìöùíßåò-ìáìïýè Üëëùí óõëëüãùí (áêüìç êáé ìéêñüôåñçò äõíáìéêüôçôáò) ìå ôçí êñáôéêÞ ôçëåüñáóç ãéá ôçí ðáñá÷þñçóç ôùí ôçëåïðôéêþí äéêáéùìÜôùí ôïõò þèçóå ôïõò áíèñþðïõò ôïõ ÐÁÏÊ íá áíáæçôÞóïõí áí êáé õðü ðïéåò ðñïûðïèÝóåéò èá ìðïñïýóáí íá «óðÜóïõí» ôï ôçëåïðôéêü óõìâüëáéï ìå ôï óõíäñïìçôéêü êáíÜëé. ¾óôåñá áðü Ýñåõíá ðïõ Ýãéíå óôéò óõìâÜóåéò ðïõ Ý÷åé õðïãñÜøåé ï ÃéÜííçò Ãïýìåíïò ìå ôï óõíäñïìçôéêü, äéáðéóôþèçêå üôé ãéá íá «óðÜóåé» ç óõìöùíßá èá ðñÝðåé ç «áóðñüìáõñç» ÐÁÅ íá îïäÝøåé Ýíá ðïóü ãýñù óôá 5,7 åêáô. åõñþ. ÌåôÜ áðü áõôü ç üðïéåò óêÝøåéò ãéá áëëáãÞ ôçëåïðôéêÞò óôÝãçò åãêáôáëåßöèçêáí.

Offline maria-mtb

• Βασικός

Παράλληλα υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις όσον αφορά την ιατροφαρμακευτική υποστήριξη των αθλητών και την ενίσχυσή τους με τα βοηθήματα που επιβάλλεται να έχουν.

wraia!! ETSI XTIZEIS MIA MEGALH OMADA!  >:(

nick4

• Guest
Eixa na grapsw arketes HMERES, ... (trexamata)

SAS DIAVASA OLOYS ME PROSOXH.

TO SYMPERASMA POY EVGALA EINAI ENA.

EIMASTE OLOI VY8ISMENOI STO SKOTADI

KAMIA KSEKA8ARH TOPO8ETHSH APO KANENA.
(kai gia na mhn parekshgh8w den ennow emas edw sto forum)

Na prospa8hsw na ta ksedialynw ligo? ... ISWS EINAI KAI MATAIO.

A) OLOI MAS 8LOYME TO KALO TOY PAOK.
B) OLOI MAS PROTEINOYME KAI ANTIPROTEINOUME
C) OLOI MAS GNWRIZOYME, ... OSA 8ELOYN NA GNWRIZOYME

Ta paixnidia pou paizontai pisw apo thn plath mas, ... einai APISTEYTA.

1) GIATI PISTEYETAI, ... OTI TO GHPEDO ANHKEI STON LAO MAS?
    egw pisteyw oti anhkei mono se aytous pou to ekmetaleyontai
    dhladh se osoys exoun GRAFTEI STON A.S., ... kai perissotero, ...
    SE AYTOYS POY TON DIOIKOYN.
(Ti douleia alh8eia exei h kyra Katina h PAOKTSOU pou menei sthn DRAMA, ...
me TO GHPEDO? ... kai an opws lete ths ANHKEI kai ayths ... ti apofash mporei na parei
wste na ALLAKSEI, ... thn ROH twn PRAGMATWN?) ... PISTEPSTE ME KAMIA
DEN THN KATALAVAINW AYTHN THN YSTERIA ME TO GHPEDO, ... poy sthn telikh
kanenas mas den SEVASTHKE, ... XRONIA TWRA, ... KAIGONTAS TO, SPAZONTAS TO, ...
... H AFHNONTAS AYTOYS POY TO EKANAN, ... VLEPONTAS TOYS.

2) POIOS GNWRIZEI THN ANTIKEIMENIKH kai PRAGMATIKH AKSIA TOY OIKOPEDOY?
    logia pou akoume DEKSIA kai ARISTERA, ... KAMIA MELETH DEN EGINE.
    'H MHPWS EGINE? ... kai an egine giati den dhmosiopoihtai?
    (sto skotadi kai edw)

3) POIA H PROTASH TOY KAMPANH?
    Milaw gia ta psila grammata, ... POU SE OLA TA SYMFWNHTIKA, ...panta yparxoyn.

4) POIA H PROTASH TOY SAVIDH?
    edw kai an YPARXEI skotadi.

EINAI TOSO DYSKOLO NA DHMOSIOEYTOYN AKERAIES KAI OI DYO, ...
... WSTE NA MPOROUME NA SYGRINOUME?

Kai na katalavoume vre adelfe poia einai h kalyterh.

5) O PRAGMATIKOS "ERASITEXNHS" A.S.  TI 8ELEI? ... EPITELOYS?
    Exei katalavei kaneis sas?  ... To mono symperasma pou evgala apo thn stash
   tou, ... EINAI OTI DEN 8ELEI KANENA, (8elei na to kanei monos tou)
   POIOI 8A WFELH8OYN? ... h kyra Katina h PAOKTSOY apo thn Drama?
   (PRAGMATIKA, eimai poly periergos na dw ti 8a ekane, ... AN px thn idia
    protash KAMPANH, ... thn akouge apo ton AGGELOPOULO, ...
    ...pragma pou 8a htan poly fysiko)
   EDW KAI AN YPARXEI SKOTADI

6) Giati pisteyetai, ... oti ena modelo BARCELONA, ... 8a mas swsei?
    Giati sygrinetai mia polh 4.000.000 pou OYSIASTHKA EXEI MIA OMADA
    SYMVOLO THS KATALONIAS, ... kai EKPROSWPO ths OYSIASTHKA
    PAGOSMIWS?
Pisteyete oti h SYNDROMH, melwn EINAI ARKETH, ... wste na DHMIOURGH8EI
tetoia oikonomikh katastash, ... KAI NA GINOYME BARCELONA?
Giati den rwtate, ... tous proedrous twn syndesmw, ... NA SAS POYN
POSA MELH TOYS, ... EINAI OIKONOMIKA TAKTOPOIHMENA?
KAI POSA APO AYTA, ... TAKTOPOIH8HKAN OIKONOMIKA PRIN TO PAIXNIDI
ME TON GAY?

Gia na mhn parekshgh8w, ... DEN EIMAI ENANTIOS, ... se ayth thn kinhsh
PROVLHMATISMENOS, ... kai APAISIODOKSOS EIMAI, sto kata poso 8A ANTAPOKRI8EI
O KOSMOS, ...
(SE 2 XRONIA POSA MELH? 1900? ... E MEXRI TO 2056, ... 8A PIASOUME TA 100.000 MELH)
Poly apla, ... giati o kosmos den EXEI EMPISTOSYNH. ... kai poly perissotero, ... meta ta kamwmata toy
Katsarh, ... me pshfoys apo tous pe8amenous klp)

ISWS MILHSA LIGO SKLHRA, ... ALLA H ALH8EIA PANTA EINAI PIKRH KAI DEN XAIDEYEI AYTIA.

Ti eipe loipon o Zagorakis? TA AYTONOHTA, ... oti ola einai na eixame na legame, ...
KAI PWS MONO ENAS EPENDYTHS, ...mporei na dwsei TELOS se ola ayta.

FYSIKA, ... KYRIE KATSARH, ... esy eisai enas mikros viotexnhs, ... POU POLY KOPTETAI GIA THN 8ESH
TOY PROEDROY, ... TOY ERASITEXNH.  TI EXEI AYTH H 8ESH? EINAI TOSO GLYKIA?
KAI KSAFNIKA, ... ARXISAN OLOI NA ENDIAFERONTAI GIA AYTHN?

AN DEN ER8EI MEGALOS EPENDYTHS, ... den me noiazei, ... AN LEGETAI KAMPANHS, SAVVIDHS
kai egw den kserw ti, ... OLA EINAI MATAIA.

Akoma kai H PROTASH MOY, ... pou 8a elyne, ... ola ta provlhmata,... 8elei 1-2 xronia, ...
ALLA 8ELEI KAI SYSPEIRWSH, ... 8ELEI KAI OMOPSYXIA, ... 8ELEI KAI POLY DOYLEIA.

TWRA, ... OMWS  TI GINETAI?  FETOS? TOY XRONOY? ... ase kalytera, ... PARE ENA DIARKEIAS
PARE MIA FANELA, ... KAI MPOREI KAI TETARTOS, ...

lastk_33

• Guest
Η αηδια ειναι να αφουργκραζομαστε καθε χρονο τις αποψεις του Γουμενου, του Γρηγοριαδη, του Πετρουλακη και των λοιπων
δυναμεων.

Έχεις μπεί στη λογική ότι:
"Αυτό είναι λάθος επειδή το είπε αυτός ο μαλάκας"

Δεν μπορείς να με κατηγορείς ότι λέω αηδίες επειδή αφουγκράζομαι την άποψη γούμενου..
Εαν αύριο βγεί ο  Ζαγοράκης και πεί ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να χρησιμοποιήσει το μεγάλο του όπλο
που είναι το γήπεδο, τότε τι θα πείς?

παμε για πρωταθλημα μας ταιζαν περσι, παμε για πρωταθλημα εμεις...

Αυτό είναι το μέγάλο πρόβλημα του παοκ όσο αφορά τις απαιτήσεις του κόσμου.
Τα ΜΜΕ της πόλης (που για μένα είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει εκεί) μπορεί να γράφουν ό,τι
μαλακία θέλουν. Το αν θα το φάμε, εξαρτάται από μας. Δυστυχώς κάθε χρόνο το τρώνε όλοι τους.
Δεν φταίνε αυτοί, ο κόσμος φταίει.
Θυμίσου και τη δήλωση του "σβούρα" ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στον παοκ είναι
ότι θέτει στόχους πέρα από τις πραγνατικές δυνάμεις του.
Κάτι ξέρει... Στον βάζελο έπαιξε, είδε από κοντά τι σημαίνει να ανήκεις σε μεγάλη και οργανωμένη ομάδα.

αν δε δωσουμε το Γηπεδο δεν ερχεται επνεδυτης μας ταιζουν φετος, το ποιηματακι κι εμεις...
αν δηλαδη του χρονου αρχισουν να περναν στο κοσμο οτι για να ερθει επενδυτης πρεπει να δωθει και το Παλατακι,
θα ζηταμε Εκτακτη Γενικη Συνελευση για τη παραχωρηση του Γηπεδου μπασκετ ?

Τη γνώμη μου για τα ΜΜΕ της πόλης, σου την είπα, τα έχω γράψει και παλιότερα.
Για το μόνο που δεν μπορείς να με κατηγορήσεις είναι ότι είμαι παπαγαλάκι...
(Παπαγαλάκι είναι ο Αυτιάς,  ο μέγας παοκτσης που ανοίχτηκε και τοπικ για την πάρτυ του,
που παρέσυρε τον κοσμάκη στο χρηματιστήριο)

Και για να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα στους πάντες εδώ μέσα,
έχω τη δική μου κρίση, έχω την εμπειρία να συκρίνω, να κρίνω, να αξιολογώ και να μπορώ
να βγάζω τα συμπεράσματα μου. Δεν εκπροσωπώ κανέναν, παρά μόνον τον εαυτό μου.
Το μόνο input που έχω για τον παοκ είναι αυτό εδώ το φόρουμ!
Και πάλι καλά δηλαδή, γιατί εδώ που είμαι δεν ασχολείται με την ομάδα μου Κ-Α-Ν-Ε-Ν-ΑΣ.
Εαν νομίζετε ότι δημιουργώ πρόβλημα, πείτε το μου

Η υποθεση Γηπεδο δεν εχει ανοιξει ακομη.
μελετες που δεν εγιναν μετα απο εξουσιοδοτηση των μελων του Α.Σ. ΠΑΟΚ εμενα δε μου λενε τιποτα και ειναι για τα σκουπιδια.

Σ' αυτό θα συμφωνήσω!
Αυτό που λες σημαίνει ότι τα μέλη του ΑΣ είναι έτοιμα να συζητήσουν την αξιοποίηση του γηπέδου?
Γιατί εαν δεν κατάλαβες, αυτό που συνεχώς ρωτάω, είναι:
Ποιο είναι επιτέλους το πρόγραμμα των 3 παρατάξεων (ειδικότερα του ΜΛΒ και ΧΔ) σχετικά με την αξιοποίηση του γηπέδου?
Υπάρχει κάτι? Ή είναι αδιαπραγμάτευτη η ηγεσία τους?
Εαν αύριο καταλάβουν οι ηγεσίες τους ότι το γήπεδο είναι το εισιτήριο γαι την αναγέννηση του παοκ και προτείνουν
ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και όχι αρλούμπες και φανφάρες μόνο και μόνο για να χαιδεύουν τα αυτιά των οπαδών
εγώ θα γραφτώ στον ΑΣ για να βρούμε όλοι μαζί την βέλτιστη λύση.

Εσυ κλαιγοσουν επανηλημενως οτι εκβιαζεται ο κοσμος, ωστε να γραφτουν μελη μονο αυτοι που ειναι αντιθετοι
στη παραχωρηση της Τουμπας και αλλα τετοια.
λες και υπογραφουμε και κανα συμβολαιο οτι για να γραφτεις στον Α.Σ. εισαι υποχρεωμενος οταν γινει η ψηφοφορια
να ψηφισεις ΟΧΙ στη παραχωρηση της Τουμπας.

....

οχι δε λεει τιποτα τετοιο το καταστατικο.
αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και πιστευω κι αλλων αρκετων μελων. και για μενα ειναι αδιαπραγματευτη.
εννοειται οτι ο Α.Σ. θα φτασει τα επομενα χρονια πενταψηφιο αριθμο μελων.
δε μπορω να σου πω το ποτε αλλα ειμαι σιγουρος οτι αργα η γρηγορα αυτος ο στοχος θα επιτευχθει.

Τα "κλαιγόσουν" και "φοβάσαι" είναι δικές σου λέξεις κάι άστοχη η χρήση τους.

Όταν μου λες ότι εσύ και τα άλλα μέλη του ΑΣ είστε αδιαπραγμάτευτοι στην παραχώρηση
του γηπέδου, δεν με κφράζει το κλίμα. Τόσο απλά.
Και ξαναρωτάω: Είστε τελέιως αρνητικοί σε πιθανή αξιοποίηση?

καταρχην, δε μιλησε κανεις για φυτα.
Εφοσον ολη μερα γραφεις και ξαναγραφεις οτι πρεπει να γινει Γενικη Συνελευση κλπ κλπ
και γενικα δειχνεις οτι σε καιει το θεμα Γηπεδου παρα πολυ ως οπαδο, εισαι υποχρεωμενος να γραφτεις.
οσο για την αποσταση, αν θες στειλε μου pm για να σε βοηθησω να γραφτεις...

Ο ΠΑΟΚ με καίει φίλε μου, ΟΧΙ το θέμα του γηπέδου.
Η ΠΑΕ και όχι ο ΑΣ.
Και στη δύκολότερη φάση της ιστορίας της ΠΑΕ, εγώ λέω ότι ο ΑΣ κρατάει τη λύση.
Και ξαναλέω:
Οι ηγεσίες των παρατάξεων πρέπει να αναθεωρήσουνε και να επανεκτιμήσουνε την κατάσταση.
και αυτό δεν σημαίνει "κατεβάζω τα βρακιά μου" αλλά βλέπω την πραγματικότητα και προχωράω μπροστά.
Γιατί πάντα πρέπει να αμυνόμαστε?

και κλείνω με ένα απόσπασμα από το άρθρο του Στέλλα:

"Kαι υπάρχει και ένα ερώτημα στο οποίο δεν απαντάει κανείς. Aκόμη κι αν πάρει εγγυητική συμμετοχής στο πρωτάθλημα ο ΠAOK, πώς θα πορευθεί σαν ΠAE και σαν ομάδα χωρίς ευρώ στο ταμείο και χωρίς διοίκηση; Eνωτικός ο Zαγοράκης, φιλότιμοι οι παίκτες, στο πλευρό τους ο κόσμος, αλλά χωρίς καύσιμο καμία μηχανή δεν παίρνει μπρος και δεν προχωράει."

mayrosaris

• Guest
edw kai 500 selides to mono poy grafetai einai na erthei o paketas na parei to ghpedo gia na swthoyme,
den eipe kaneis omws ti tha ginei an o paketas skoypizei to tameio opws ekane o goymenos kai feygoyn
oi paiktes tzampa stis athinaikes omades logw prosfygwn???? kai meta ti? pali ta idia.

Offline babis36

• Αλλαγή
Να γραψω μια σκεψη που με τρωει καποιες μερες και που μου φαινεται  απλη και λογικη. Με την λεγομενη αυξομειωση του μετοχικου κεφαλαιου καθοριζεται μια τιμη της μετοχης στα 0,3 ευρω (αγνωστο πως τουλαχιστον απο τον μεσο ΠΑΟΚτση) και οι μετοχες του γου απο 87% πεφτουν σε ποσοστο στο 40%. Το σχεδιο ειναι οτι ενα ποσοστο των μετοχων διατιθεται στον κοσμο και ας πουμε συμφωνα με τα λεγομενα τους οτι εισρεουν στα ταμεια της ομαδας 3.000.000 ευρω. Με αυτον τον τροπο ο κοσμος αποικταει σημαντικο μεριδιο των μετοχων αλλα ταυτοχρονα αποκτουνε σημαντικη αξια οι μετοχες του γου οι οποιες σε ποσοστο ειναι 40%! Διαφορετικα η εναλλακτικη λυση του γου θα ηταν η πτωχευση της εταιριας και αρα η χασουρα του 87%. Αρα η αποδοχη απο μερους του της προτασης τους εχει σκοπο να δωσει αξια στο 40% των μετοχων που θα κατεχει ο ιδιος και θα ειναι και παλι βεβαια ο βασικος μετοχος με τον οποιο θα πρεπει να συζητησει καποιος για να αποκτησει τον ελεγχο της εταιριας ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι αποριπτω μια προταση προς τον κοσμο του ΠΑΟΚ η οποια ακομα δεν εχει ουτε καν κατατεθει, αλλα απλα το γραφω σαν υποσημειωση........
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline bozik

• Αλλαγή
NAI φευγει ο παγωνης απο τη μεση ;) ,εδω μιλαμε για πραγματα που δεν μπορουν να γινουν ποτε,δηλ.να ακολουθησει ο κοσμος τετοιες κινησης και δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινονται και μαλιστα η προταση ειναι ενος σεβαστου ανθρωπου του κ.Ζιγκεριδη,κατι παιζει με την αυξωμιωση για τη λειτουργια της παε, για να μην χρειαστουν 6εκ. θα δουμε απο εβδομαδα.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

aetopoulo

• Guest
Íá ãñáøù ìéá óêåøç ðïõ ìå ôñùåé êáðïéåò ìåñåò êáé ðïõ ìïõ öáéíåôáé  áðëç êáé ëïãéêç. Ìå ôçí ëåãïìåíç áõîïìåéùóç ôïõ ìåôï÷éêïõ êåöáëáéïõ êáèïñéæåôáé ìéá ôéìç ôçò ìåôï÷çò óôá 0,3 åõñù (áãíùóôï ðùò ôïõëá÷éóôïí áðï ôïí ìåóï ÐÁÏÊôóç) êáé ïé ìåôï÷åò ôïõ ãïõ áðï 87% ðåöôïõí óå ðïóïóôï óôï 40%. Ôï ó÷åäéï åéíáé ïôé åíá ðïóïóôï ôùí ìåôï÷ùí äéáôéèåôáé óôïí êïóìï êáé áò ðïõìå óõìöùíá ìå ôá ëåãïìåíá ôïõò ïôé åéóñåïõí óôá ôáìåéá ôçò ïìáäáò 3.000.000 åõñù. Ìå áõôïí ôïí ôñïðï ï êïóìïò áðïéêôáåé óçìáíôéêï ìåñéäéï ôùí ìåôï÷ùí áëëá ôáõôï÷ñïíá áðïêôïõíå óçìáíôéêç áîéá ïé ìåôï÷åò ôïõ ãïõ ïé ïðïéåò óå ðïóïóôï åéíáé 40%! Äéáöïñåôéêá ç åíáëëáêôéêç ëõóç ôïõ ãïõ èá çôáí ç ðôù÷åõóç ôçò åôáéñéáò êáé áñá ç ÷áóïõñá ôïõ 87%. Áñá ç áðïäï÷ç áðï ìåñïõò ôïõ ôçò ðñïôáóçò ôïõò å÷åé óêïðï íá äùóåé áîéá óôï 40% ôùí ìåôï÷ùí ðïõ èá êáôå÷åé ï éäéïò êáé èá åéíáé êáé ðáëé âåâáéá ï âáóéêïò ìåôï÷ïò ìå ôïí ïðïéï èá ðñåðåé íá óõæçôçóåé êáðïéïò ãéá íá áðïêôçóåé ôïí åëåã÷ï ôçò åôáéñéáò ÐÁÅ ÐÁÏÊ. Ìå áõôï âåâáéá äåí óçìáéíåé ïôé áðïñéðôù ìéá ðñïôáóç ðñïò ôïí êïóìï ôïõ ÐÁÏÊ ç ïðïéá áêïìá äåí å÷åé ïõôå êáí êáôáôåèåé, áëëá áðëá ôï ãñáöù óáí õðïóçìåéùóç........

aderfe to olo kolpo einAI TO EKSEIS.

o goumenos i faliri i kratai ena pososto 40% mazi me ton pagoni.
apo tin alli o Paok ean falirisi pame gia d katigoria. ean kalifthi to miso poso me tin auksomiosi diladi 3.000.000 sothikame kai mazi sothike kai o goumenos.
apo to na ta xasi ola kratai to polu simantiko pososto ton 40% alla den exei tin pliopsifia.
simantikotato einai oti ton exoume ston korfo mas.stin prokeimeni periptosi o enas voleuete mme ton allon.
i kakopioisi tou olou thematos einai giati den vriskonte ta 6.000.000 € kai giati tha vrethoun ta 3.000.000.
oi Megalopaoksides ean ithelan mexri tora tha eixan akoumpisis ta 6.000.000 € alla den to exoun kanei.
tora me autin tin auksopioisi troi ton papa o kosmos oti nai kai kala tha einai metoxos tou paok kai oti nai kai kala o goumenos xanei tin dunami tou, alla stin pragmatikotita
autos einai apo pano me 40% monos tou. gia auton kalutera ta 40 % anti gia tipota, alla emeis oi kafroi prepei na katalavoume pos o Paok den prokeite na pethani etsi eukola
kai na min treksoume san xazoi na kalupsoume auto to poso, voithontas ton goumeno na uparxei kai na troi apo ton PAOK.
sto telos ton plirosame meta tis epekseresis kai ton voithame na einai kai protos magas, afou to upoloipo 60 % tha einai skorpismeno kai tha to exoun Paoksides me 10.000 apopsis, diladi me liga logia o goumenos pali tha exei tin pliopsifia.
Goumene bine pousti kai kolompara Fuge , Fuge tora amesos apo ton Paok kai emeis etsi kai allios tha se gamisoume, tora sto xeris ou einai ean se gamisoume i SE BIASOYME

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Μετά και τις χθεσινές τοποθετήσεις Ορφανού, που είναι ο άνθρωπος που ασχολείται περισσότερο απ'όλους αυτό τον καιρό με την ΠΑΕ, είμαι σίγουρος ότι για να βρούμε νέο επενδυτή εξασφαλίζοντας κατά το δυνατό το μέλλον του ΠΑΟΚ, καλό θα ήταν να περιμένουμε να τακτοποιηθεί η ΠΑΕ.
Μέχρι τότε κάθε διαπραγμάτευση θα γίνεται με τον ΠΑΟΚ επαίτη και τον υποψήφιο επενδυτή να έχει το πάνω χέρι.
Η χρονιά, και κατά τα λεγομένα του, θα βγει με στήριξη από τον κόσμο και θα τακτοποιηθούν αρκετές εκκρεμότητες.
Απορρώ κι εγώ με το χαμηλό αριθμό εισιτηρίων διαρκείας. Περισσότερα μπορούν να πουλήσουν δυο-τρία πρωτοσέλιδα σαν τα περσινά παρά ο κίνδυνος καταστροφής της ομάδας;

mayrosaris

• Guest
den prokeitai na erthei POTE ependyths ston Paok, oso grhgorotera to katalavoyme toso to kalytero,
den yparxei kanenas Paoktshs ploysios gia na analavei opws o Giannakopoylos, ayto den einai tragiko
opws nomizoyn oi perissoteroi alla mporei na apodeixtei kai eylogia an proxwrhsei kapote h laikh vash,
kala ta oneira alla mono oneira, as xypnhsoyme epiteloys.

alessandro4

• Guest
to problima TOY PAOK einai esoteriko kai oso den fitiaxnete mia EXOTERIKI lysi einai oytopiki. to asximo einai oti plen piasame pato toso poy kanei tin exoteriki lysi anagkaia....

to problima me alla logia den to dimioyrgise i eleipsi ependyti alla genies ilithion poy drastiropointai kai "ekprosopoyn" ton PAOK xronia tora apo kathe epipedo... "paragontes" "paokares" kai "agna paoktsakia"

Offline punk_asterix

• Αποστολή
  • **
Otan prin apo merikous mhnes, kapou sto feyrouario an 8ymamai kala, oi organomenoi opadoi apofasisan na kanoun apoxh, egw hmoun oudeteros gi' aythn thn apofash. O logos poi8anwn einai pws den gnwriza osa gnwrizw twra gia thn PAE, isos logo kai ths apostaseos apo to kentro twn ekseliksewn. Otan lew oudeteros enow pws den mporousa na krinw an h apoxh 8a eixe kapoia apotelesmata sthn amesh apomakrinsh tou anepagkeltou kai tou filou tou, h' apla 8a htan mia oikonomikh zhmia gia thn omada kai tipota perisotero. Fysika kai h8ala apo tote kai poly poio prin akoma, na apomakrinotan oi idioktites tou plhopsifikou paketou twn metoxwn, logw twn anyparktwn ergwn kai aparadwktwn dhlwsewn tous kata kairous. Etsi skeftomoun tote mh gnwrizontas pola gia ta oikonomika ths PAE.

Tora lipon 5-6 mhnes meta kai efoswn exoun prohgh8ei ola ayta, pou oloi poly kala gnwrizoume, lew makari tote na gnwrizame oloi to ti akribos shbmenei, na eixame ksypnisei noritera (kai egw mesa se aytous) kai oxi mono me apoxh, alla kai me katalhpsh kai me shlalitiria taytoxrona apo olous na "ekbiazame" tous anyparkous na eksafanistoun apo thn pae.

Epidh omws o xronos den gyrizei piso kai kapoia pragmata apodixtikan mhraia gia to melon ths omadas mas, prepei na koitaksoume ti ginete apo dw kai pera.

Gnwstopoih8ike lipon ton teleyteo kairo h skepsh na ginei aukso-mhwsh tou metoxhkou kefalaiou pou 8a exei ws apotelesma thn enhsxh ths PAE, apo eponhmous kai anonhmous PAOKtsides. Ws edw kala. Ayth h khnish 8a ferei xrhmata sta tameia kai 8a mporesei na lhtourghsei h omada.
Episis me ayton ton tropo peftei to pososto twn anyparktwn sto 40% peripou.
Edw na kanw mia erwthsh?
Kapote oi anyparkoi kateixan to 37% twn metoxwn (an 8ymame kala) kai parola ayta htan doihkhsh?
Kserei kapoios na mou pei pia 8a einai h diafora tou tote me tou twra?

Gnwrizontas oti oi anyparkoi exoun akoma thn plhopsifia twn metoxwn sthn katoxh tous, einai diskolo o aplos fila8los kosmos tou PAOK na pis8ei kai na shndramei oikonomika gia na or8opodisei h omada.

Etsi lipon ayto pou nomizw egw einai oti h omada 8a prepei na odhgh8ei sthn lysh tou protodikiou me mprostarh enan PAOKtsh kai ferenkgio an8ropo, h opoia 8a exei ysxh gia kapoio xroniko diasthma, ws otou diey8eti8oun ta kyriotera problhmata.
Katarxhn, prwto melima ths doihkhshs protodikeiou 8a prepei na einai h ekdioksh twn anyparktwn. Oxi apla me miwsh tou posostou tous sto miso, alla me thn apolyth apomakrinsh eksoloklyrou twn dyo ayton kyriwn. (tous lew kai kyrious ana8ema me).
Efoswn 8a epiteyxei ayto, amesws epomeno bhma 8a prepei na einai h nomhkh diwksh ayton twn dyo tragelafikwn an8opwn, etsi wste na logodotisoun gia ta xreei ths PAE. Pou shmenei oti oi kyrioi aytoi 8a ka8hsoun sto skamni me megales kathgories na tous barenoun. Se aythn thn periptwsh 8a dromologh8oun erebnes kai stis ypolhpes eteries tis opoies kateixan oi dyo aytoi typoi, outos oste na dialeykan8oun kapoia pragmata. Etsi 8a bgei akrh gia to pou phgan ta esoda ths PAE.

Me ayton ton tropo kyrie Orfane (sthn prokhmenh peritwsh), yparxei shmanthkh pi8anothta ta xreei ths Pae na mhw8oune arketa kai na bareinoun tis plates kai kylies aytwn pou mexri twra etrogan sto onoma tis omadas mas.
Ean praksete kati teteio kyrie Orfane, na eiste shgouros pws tote kai mono tote o PAOK 8a mporei na sthrixtei mesa apo thn oikogenia tou. Oxi mono me thn agora twn diarkeias alla kai me thn agora metoxwn. Aytos einai o monos tropos na pisete tous pantes pws ta pragmata ka8arizoun mesa sthn omada.
Tote kai mono tote 8a petyxei to sxedeio tis polymetoxikothtas.
Giati opoios praksei kati teteio 8a exei thn apolyth symparastash twn fila8lwn se olous tous tomeis.
Epanalambanw... Etsi mono 8a exei tyxh to plano ayto!!!

EISAGkELEAS AMESA...!!!

Poios omos exei ta kakala na to praksei?

P.S ayto na epekta8ei kai gia thn doihkhsh tou batman.