Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 288021 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lastk_33

• Guest
Μιας και ήρθε η κουβέντα,

Μπάμπη είναι αλήθεια ότι ο Σαββίδης αγόρασε την αλυσίδα Μασούτη
σε μια νύχτα?

Αυτός όταν έρχεται θεσ/νικη όλο και κάτι αγοράζει...
Πότε είπες έρχεται?

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Πλάκα μας κάνεις ρε Iron eagle ποια αεκ θα αγοράσει ο Σαββίδης; Κι αναρωτίεσαι κιόλας αν ξέρει κάπόιος κάτι.  Ναι την αγόρασε και απο οτι έμαθα χτυπάει και Τσέλσι τώρα.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

IronEagle

• Guest
Πλάκα μας κάνεις ρε Iron eagle ποια αεκ θα αγοράσει ο Σαββίδης; Κι αναρωτίεσαι κιόλας αν ξέρει κάπόιος κάτι.  Ναι την αγόρασε και απο οτι έμαθα χτυπάει και Τσέλσι τώρα.

Exeis dikio file azazel
Edo DEN ton afisan na parei ton parakatiano PAOK, fobi8ikan na ton afisoun na mpei stin simproteyousa,
8a ton ebazan sta idia tous ta spitia mesa stin a8ina, kai dinamonontas tin omada tou dimosiou (aek44) akoma perrissotero ? ? ?

Exeis dikio file, apo aytin tin apopsi den to skeftika !!!!!

jackba

• Guest

Exeis dikio file azazel
Edo DEN ton afisan na parei ton parakatiano PAOK, fobi8ikan na ton afisoun na mpei stin simproteyousa,
8a ton ebazan sta idia tous ta spitia mesa stin a8ina, kai dinamonontas tin omada tou dimosiou (aek44) akoma perrissotero ? ? ?

Αυτό που λές προϋποθέτει ότι πραγματικά τον τελευταίο καιρό ενδιαφέρθηκε για την ΑΕΚ.

Δεν ξέρω φίλε, μπορεί ο Σαββίδης να είναι καλός, αλλά το ντεμεκ ενδιαφέρον για την ΑΕΚ την επόμενη απόσυρσης ενδιαφέροντος για τον ΠΑΟΚ ήταν μια (ακόμη) επικοινωνιακή μαλακία της πλευράς του, και όποιος το αρνείται αυτό είναι τουλάχιστο προκατηλειμμένος. Αν είναι σε τέτοια θέματα να ειρωνευόμαστε ο ένας τον άλλον μεταξύ μας, τότε μας αξίζει εκεί που είμαστε...

Δεν τους βάζω στο ίδιο καζάνι σε καμία περίπτωση αλλά
ΠΟΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ?? ΤΟΥ ΚΑΜΠΑΝΗ ή ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ??
Μιλάω καθαρά για τους ΓΡΑΠΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗΣ και όχι για κάθε σκεψη που κάνει ο καθένας για εφοπλιστές, καράβια, Μασούτηδες, μαφίες και φυσικά αέρια. Στο κάτω-κάτω η μόνη σύγκριση που θα έπρεπε να κάνουμε είναι με βάση τους όρους της κάθε πρότασης καθώς ανεξέρτητα από τον επενδυτή (και ο Αγγελόπουλος να ρχοταν το ίδιο θα έπρεπε να γίνει) οι γραπτοί όροι είναι αυτοί που θα διασφαλίζουν ΠΑΕ και σύλλογο.
« Last Edit: July 07, 2006, 13:45:55 by jackba »

IronEagle

• Guest
Re file (............pali ta idia 8a arxisoume na leme kalokairiatika)

Esteile grapti epistoli meso Likourezo stin PAE kai ston A.S., ston katsari kai ston goumeno-pagoni pou DEN apanti8ike POTE !!!!

Bgeike kai ta EXOSE / EIPE dimosios stin kratiki tileorasi !!!!!!

Peire os aplo martira ton Nomarxi stis 3 i ora ta mesanixta !!!!!

Aplos H KIBERNISH , H POLITEIA , TO YPOURGEIO A8LITISMOU , O MEGALOMETOXOS TOU PAOK SOKRATHS KOKKALHS , O PRO8YPOURGOS KAI TA TSIRAKIA TOU KOKKALH (OI YPALOILOI TOU  STIN PAE KAI A.S.) tou ekleisan me tropo tin porta !!!!!!

An i8ele akoma kai i idia i kebernisi 8a edeine tin lisi, alla eipame o pro8ypourgos kai taytoxronos megalometoxos tou PAOK (kokkalis) , DEN i8elan ton Savvidi ston PAOK !!!!

Y.G.: Mi me bazete pali sto tripaki na analioume ti eipe kai ti den eipe !!!! Einai ola katagegrammena liges selides pio piso !!!!

lastk_33

• Guest
Δεν ξέρω φίλε, μπορεί ο Σαββίδης να είναι καλός, αλλά το ντεμεκ ενδιαφέρον για την ΑΕΚ την επόμενη απόσυρσης ενδιαφέροντος για τον ΠΑΟΚ ήταν μια (ακόμη) επικοινωνιακή μαλακία της πλευράς του, και όποιος το αρνείται αυτό είναι τουλάχιστο προκατηλειμμένος. Αν είναι σε τέτοια θέματα να ειρωνευόμαστε ο ένας τον άλλον μεταξύ μας, τότε μας αξίζει εκεί που είμαστε...

Ξες ποιο είναι το άσχημο ρε φίλε?
Ότι καθε τι μαλακία που γράφει ένας τυχάρπαστος δημοσιογραφίσκος το παίρνουμε τοις μετρητοίς.
Είδες εσύ καμιά έγγραφη πρόταση του Σαββίδη μέσω Λυκουρέζου για την αεκ?

Μας δουλεύουνε τα δημοσιογραφάκια...

Δεν τους βάζω στο ίδιο καζάνι σε καμία περίπτωση αλλά
Μιλάω καθαρά για τους ΓΡΑΠΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗΣ και όχι για κάθε σκεψη που κάνει ο καθένας για εφοπλιστές, καράβια, Μασούτηδες, μαφίες και φυσικά αέρια. Στο κάτω-κάτω η μόνη σύγκριση που θα έπρεπε να κάνουμε είναι με βάση τους όρους της κάθε πρότασης καθώς ανεξέρτητα από τον επενδυτή (και ο Αγγελόπουλος να ρχοταν το ίδιο θα έπρεπε να γίνει) οι γραπτοί όροι είναι αυτοί που θα διασφαλίζουν ΠΑΕ και σύλλογο.

Ο μόνος που έκανε δημόσια πρόταση στον παοκ ήταν ο σαββίδης.
Που θέλεις να ξέρει ο καθένας πιοα ήταν η πρόταση Καμπάνη?

Ο Σαββίδης λοιπόν εκφράζεται δημόσια, λέει ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα στον παοκ (το ουσιαστικό)
και προτέίνει τον τρόπο με τον οποίο ο παοκ θα μπορεσει να βγει από το αδιέξοδο.Χωρίς φανφάρες και αρλούμπες.
Στυγνά επιχειρηματικά

Από την άλλη έρχεται σε μια νύχτα ο Καμπάνης, μιλάει για θρυλους και μεγαλεία, απαξιώνει ζαγοράκη
 το παίζει υπεράνω χρημάτων και μόλς καταλαβαίνει ότι του την έχουνε στημένη και αθετούν τη συμφωνία για το γήγπεδο
την κάνει.

Για ποιά σύγκριση μιλάς?

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Exeis dikio file azazel

Αναρωτιόμουν κι εγώ γιατί ήταν αγχωμένος ο Κοκκάλης στην παρουσίαση της φανέλας του γαύρου. Θα έμαθα για το ενδιαφέρον του Σαββίδη για αεκ, και θα κατουρήθηκε πάνω του. Αν κατουρήθηκε απο φόβο ή απο τα γέλια του δεν ξέρω.  

ΥΓ. Αφού είναι τόσο δυνατός και ανεξάρτητος όσο λες, πως κατάφερε να τον σταματήσει το κατεστημένο;  
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

jackba

• Guest
Μιλάω καθαρά για τους ΓΡΑΠΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Αυτή ήταν η ερώτηση αν δεν με καταλάβατε γιατί κανένας δεν απάντησε από τους δυο φίλους (Ironeagle και lastk_33).

Όσο για την γραπτή πρόταση Καμπάνη (αν δεν την ακούσατε) ήταν γήπεδο 30.000-35.000 θέσεων με 26.000m² εμπορικούς χώρους από τους οποίους 6.000m² στον ΑΣ όπως και 1.000.000 ευρώ το χρόνο στον ΑΣ αντί ποσοστού. Και φυσικά καμία κουβέντα για το ποσοστό εσόδων της ΠΑΕ.
« Last Edit: July 07, 2006, 14:25:20 by jackba »

northeagle_4

• Guest
 savvidis i' kampanis ???
          kampanis i' savvidis ???
      an afta ta dyo onomata simfona me osa ipan ,kanan ke diksan itan i ystati elpida gia ton PAOK na desoume mia petra ston lemo mas ke na kanoume ...bloum !!! ine dynaton na asholoumaste akoma me aftous ,dystichos kathe mera pianoume olo ke parapano pato ,to kerasaki stin tourta pio tha ine ??? afto me provlimatizi .....
   ke siriksi apo ton kosmo ichan ke ton mme ,opote ola itan moufa tha borousan na ependysoun ke meta na thesoun thema gipedou ke ola ,t choume pi chilies fores,oi typoi psachnan gia malakes.

polaret

• Guest
Kαλησπερα σε ολους επειδη βλεπω οτι υπαρχει αγνοια για την προταση σαββιδη θα σας ανοιξω τα ματια............................................ ................................................. ................................................. ................................................. ................................................. ................................................                                    δωστε μου το γηπεδο

polaret

• Guest
Ναι σε αυτον ακριβως τον τονο που το ζηταει ,παρε τ αρχιδια μας νταβατζηδες εχουμε δεν θελουμε κι αλλους που δεν θα μπορουμε να τους        ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΠΟΤΕ .
ΠΡΟΤΑΣΗ .
Βοηθηστε ολοι την κινηση που γινεται αυτη την στιγμη ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΠΟΡΑ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ     και θα περασει να ειστε σιγουροι.

jackba

• Guest
1.εταιρεία ΛΒ με κερδοσκοπικό χαρακτήρα για εκμετάλλευση γηπέδου και αγορά ΠΑΕ ΚΑΕ από την εταιρεία
(δηλαδή επενδυτής ο ίδιος ο λαός)
2. να καθορίσει ο ΑΣ τι θέλει και τι ζητάει σε σχέση με την εκμετάλλευση γηπέδου
ώστε να γνωρίζει ο εκάστοτε επενδυτής-επιχειρηματίας τι θα βρεί και τι θα διαπραγματευτεί.

@jackba

Πρέπει να καταλάβεις επιτέλους ότι υποστηρίζω το νο 2.
Δεν θα διαπραγματευτώ εγώ με το Σαββίδη, αλλά ο ΑΣ πρέπει να το κάνει ΕΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑ.
Εγώ λέω ότι πρέπει να ξείνήσει ΤΩΡΑ-ΑΜΕΣΑ συζητήσεις και με τους 2 υποψήφιους για να αποσπάσει την καλύτερη
και συμφέρουσα πρόταση.

Και το γαμημένο το ερώτημα μου είναι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ? Αυτό είναι όλο.

Τώρα συννενοούμαστε φίλε, γιατί η έως τώρα εντύπωση που έδωσες σε μεγάλο βαθμό φαινόταν προσηλωμένη στον Σαββίδη και μόνο, αδιαφορώντας για την ουσία της όποιας πρότασής του (και έχω διαβάσει όλα τα post έως τώρα - δεν σε αδικώ ελπίζω)

Νομίζω ότι ένας από τους λόγους που δεν έγινε αυτό που ζητάς έως τώρα είναι ότι δεν έχουν στα χέρια τους μια μελέτη που να δείχνει κατ' εκτίμηση τα ενδεχόμενα κέρδη μιας επένδυσης σε νέο γήπεδο στην Τούμπα. Άρα δεν ξέρουν τι πρέπει να ζητήσουν!!!
Όταν γίνει και αυτό, ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΗ (ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΑΣ) τότε το κάνουν για άλλους λόγους και πρέπει να μας βρουν αντιμέτωπους. Αν επίσης τώρα συμφωνήσουν με επενδυτή δίχως να έχουν τέτοια οικονομικά στοιχεία πάλι είναι επικίνδυνοι.
Σε κάθε περίπτωση βεβαίως έπρεπε για λόγους έστω ευγενείας να απαντήσουν στις επιστολές που τους στάλθηκαν, ακόμη και αν λέγαν ότι δεν είναι σε θέση ο ΑΣ αυτή τη στιγμή να προχωρήσει σε μια διαπραγμάτευση.

Πολύ σωστά επίσης θέτεις το (1) και το (2). Και τα δυο έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.
Το (1) έχει την δυναμική να φέρει περισσότερα έσοδα στην ΠΑΕ αλλά με μεγαλύτερο ρίσκο, καθώς μια επιτροπή θα αποφασίζει για το είδος της εκμετάλλευσης, εμπορικών χώρων κτλ, κινδυνεύοντας σε ακραία περίπτωση να οδηγήσει την επένδυση σε αποτυχία (περίπτωση ανάλογη διάφορων συνεταιρισμών που βυθίστηκαν). Άρα αν καταλήξουμε σε κάτι τέτοιο θα πρέπει κατά τη γνώμη μου να δοθεί η όλη διαχείρηση σε manager και να μήν γίνεται απ' ευθείας από την επιτροπή (είτε του ΑΣ, είτε της Λαϊκής βάσης κτλ) καθώς τέτοια σχήματα δεν είναι ευέλικτα όπως έχει δείξει η ιστορία.

Το (2) με τις κατάλληλες διασφαλίσεις θα αποφέρει σταθερά έσοδα για την ΠΑΕ, απομακρύνοντας σε σημαντικό βαθμό τον κίνδυνο πανωλεθρίας. Βέβαια τα έσοδα θα είναι λιγότερα από την περίπτωση (1) αλλά το ρίσκο θα είναι πολύ μικρότερο.

Εδώ ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του προσεκτικά τεκμηριωμένη και ποτέ με παρωπίδες... Άλλωστε όλοι ΠAOKτσήδες είμαστε..
« Last Edit: July 07, 2006, 18:46:43 by jackba »

lastk_33

• Guest

Τώρα συννενοούμαστε φίλε, γιατί η έως τώρα εντύπωση που έδωσες σε μεγάλο βαθμό φαινόταν προσηλωμένη στον Σαββίδη και μόνο, αδιαφορώντας για την ουσία της όποιας πρότασής του (και έχω διαβάσει όλα τα post έως τώρα - δεν σε αδικώ ελπίζω)

Ποτέ δεν έκρυψα την προτίμηση μου στο Σαββίδη, για τον τρόπο που κινήθηκε, για τα σχέδια του, για την καταγωγή του
και τις ικανότητες του.
Το πρώτο πράγμα που εκτίμησα όμως είναι ότι εντόπισε με ακρίβεια για πιο λόγο ο παοκ παρά τη δυναμική του κόσμου του
δεν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό και παραμένει στη μιζέρια και στην αφάνεια.
ΟΜΩΣ, η πρώτη πρόταση που κάνει ένας επενδυτής για μια αγορά, πάντα είναι συμφέρουσα για τον ίδιο.
Η άλλη μεριά οφείλει να κάνει την αντιπρόταση της ωσότου επιτευχθεί η συμφωνία.
Έτσι δεν είναι?
Ε λοιπόν ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΤΟ
ΓΗΠΕΔΟ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ.

Νομίζω ότι ένας από τους λόγους που δεν έγινε αυτό που ζητάς έως τώρα είναι ότι δεν έχουν στα χέρια τους μια μελέτη που να δείχνει κατ' εκτίμηση τα ενδεχόμενα κέρδη μιας επένδυσης σε νέο γήπεδο στην Τούμπα. Άρα δεν ξέρουν τι πρέπει να ζητήσουν!!!

Το ξέρουν πολύ καλά τι κέρδη θα υπάρξουν από τη μελέτη της dimand
Ο Γούμενος και ο Κατσαρής το γνωρίζουν πολύ καλά.

Όταν γίνει και αυτό, ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΗ (ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΑΣ) τότε το κάνουν για άλλους λόγους και πρέπει να μας βρουν αντιμέτωπους. Αν επίσης τώρα συμφωνήσουν με επενδυτή δίχως να έχουν τέτοια οικονομικά στοιχεία πάλι είναι επικίνδυνοι.

....Και επειδή το γνωρίζουν πολύ καλά, για το λόγο αυτό δεν θέλουν να ανακατευτεί κανείς στα πόδια τους και δεν αντιπροτείνουν τίποτα.
Το πρόβλημα τους είναι ότι δεν έχουνε ρευστό για να κινηθούνε οι μπατίρηδες.
Και δουλεύουνε τον κόσμο, πουλώντας παοκτσιλίκια για να σωθεί το ποδόσφαιρο ώστε να μην εκτεθούν.
Γιατί τον κόσμο θέλουν να τον κοιμίσουν με το ποδόσφαιρο, ώστε να δράσουν ανενόχλητοι.
Γι αυτό ψάχνανε για μαλάκα να πάρει μόνο την ΠΑΕ...

Σε κάθε περίπτωση βεβαίως έπρεπε για λόγους έστω ευγενείας να απαντήσουν στις επιστολές που τους στάλθηκαν, ακόμη και αν λέγαν ότι δεν είναι σε θέση ο ΑΣ αυτή τη στιγμή να προχωρήσει σε μια διαπραγμάτευση.

Έλα ντε?...Ούτε αυτό είναι ικανοί να κάνουν τελικά?

Πολύ σωστά επίσης θέτεις το (1) και το (2). Και τα δυο έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.
Το (1) έχει την δυναμική να φέρει περισσότερα έσοδα στην ΠΑΕ αλλά με μεγαλύτερο ρίσκο, καθώς μια επιτροπή θα αποφασίζει για το είδος της εκμετάλλευσης, εμπορικών χώρων κτλ, κινδυνεύοντας σε ακραία περίπτωση να οδηγήσει την επένδυση σε αποτυχία (περίπτωση ανάλογη διάφορων συνεταιρισμών που βυθίστηκαν). Άρα αν καταλήξουμε σε κάτι τέτοιο θα πρέπει κατά τη γνώμη μου να δοθεί η όλη διαχείρηση σε manager και να μήν γίνεται απ' ευθείας από την επιτροπή (είτε του ΑΣ, είτε της Λαϊκής βάσης κτλ) καθώς τέτοια σχήματα δεν είναι ευέλικτα όπως έχει δείξει η ιστορία.

Το (2) με τις κατάλληλες διασφαλίσεις θα αποφέρει σταθερά έσοδα για την ΠΑΕ, απομακρύνοντας σε σημαντικό βαθμό τον κίνδυνο πανωλεθρίας. Βέβαια τα έσοδα θα είναι λιγότερα από την περίπτωση (1) αλλά το ρίσκο θα είναι πολύ μικρότερο.

Πολύ καλή η ανάλυση που κάνεις στις 2 προτάσεις. Αλλά ποιος σ' ακούει ρε φίλε μου...

Εδώ ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του προσεκτικά τεκμηριωμένη και ποτέ με παρωπίδες... Άλλωστε όλοι ΠAOKτσήδες είμαστε..
:thumbok:

lastk_33

• Guest

Πάντως στο παρασκήνιο οι κατσαρήδες δουλεύουν με περισσότερο ζήλο

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/AEth/PAOK/123877.html

Έτσι στο αμήν θα φτάσουν τον παοκ και τσουπ θα χτυπήσουν οι καμπάνες σωτηρίας αφού πρώτα
γίνουν όλες οι υπόγειες συμφωνίες...

"Κάτω τα χέρια ρε από το γήπεδο"   :a1006:

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/AEth/PAOK/123877.html

Δεν μου ζήτησε κανείς μέχρι τώρα να βοηθήσω οικονομικά διότι ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή

Tade Efh Giannhs Kampanhs.

Na gelasei kaneis (me auton) h na klapsei (me thn katantia mas)

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

lastk_33

• Guest
Πάντως ρε παιδιά είναι όλοι τους απίστευτοι...
Η κουφάλα ο Τσιαντάκης εαν τελικά αναλάβει, μέχρι να αναλάβει θα΄χει γλιτώσει 1εκ. ευρώ από
τον κόσμο...
και προσέχτε ότι εξακολουθεί να προτρέπει τους πάντες να βάλουν τα χρήματα τους...

Τι να πώ ρε πούστη?
Εαν κάτσει τελικά συμφωνία με Καμπάνη, εγώ θα μπορούσα άνετα να υποπτευτώ ότι
ήταν σκηνοθετημένο να χαλάσει το deal με τον Τσιαντάκη ,ωστε να ωφεληθούνε όλοι
από τις προσφορές του κόσμου και να παρουσιαστούνε σαν μεσσίες ,ωστε να μην πέσει ο παοκ στη Δ.
Τι να πω...
...twilight zone...