Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 287792 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lastk_33

• Guest
Mporei na mou pei estw kai enas apo tous opadous tou PAOK pou tha ithelan na doun to Savvidi megalometoho, poia i diafora tou me enan athlio tokoglifo?

O tokoglifos se vgazei apo mia diskoli oikonomiki katastasi kai meta sou pinei to aima.

O Savvidis apla perimenei mehri na ftasei sto amin i katastasi kai na parei ta panta prosferontas shedon tipota. Otan hreiastikame 6.000.000 gia to UEFA kriftike. Emeis den ehoume kentro proetoimasias, oi paiktes prosfevgoun kai aftos den viazetai. Ma giati na viastei? Hazos einai? Monos tou paizei.

O Savvidis einai enas aplos tokoglifos kai tipota parapanw. proswpika de me noiazoun ta 30.000 pou hrwstei sto Londino. Ememna me noiazei afto pou vlepw.

Lipamai tous opadous mas pou ton vlepoun san swtira. As vgoume fetos 8oi, 10oi. E, kai? As valoume sterees vaseis kai ola tha erthoun.

Εσύ φίλε μου πώς ξέρεις ότι ο τύπος είναι τοκογλύφος?
Αυτό το παραμύθι να μας φταίνε οι πάντες και τα πάντα πρέπει να τελειώσει.
Αυτή η αιώνια αμφισβήτηση για όλους και για όλα έχει γίνει κουραστική.

Έχεις καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ ήδη έχει πεθάνει???

Από τη μια οι κατσαρίδες και από την άλλη η επανάσταση χωρίς αιτία.
Βρείτε μου μια αιτία για την επανάσταση.
Μόνο η επιστολή στον πρωθυπουργό με έπεισε - αλλά ακόμη και
να μπούνε στη φυλακή τα λαμόγια ποιο το όφελος για την ομάδα μου?.

Ξέρεις τι λές?
Ότι ο Σαββίδης φταίει που προσφεύγουν οι παίκτες μας!!!!
Θεωρείς ότι είναι σοβαρή άποψη αυτό?

Για να βάλεις στέρεες βάσεις στην ομάδα θα πρέπει να την κάνεις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ.
Πώς θα γίνει αυτό εαν δεν βρεις σοβαρό ΕΠΕΝΔΥΤΗ?
Σε ρωτάω πώς θα βάλεις στέρεες βάσεις? Βγάινοντας 8ος και 10ος?

Το ερώτημα είναι πόσο σοβαρός επενδυτής είναι ο Σαββίδης.
Προσωπικά στη συνέντευξη του, τον άκουσα πολύ προσεκτικά. Εμένα με έπεισε για το σύνολο των
προθέσεων του.

Επίσης, το τι μαλακία θα ακούσεις από τα παπαγαλάκια εις βάρος του είναι απίστευτο.

aetopoulo

• Guest
Mporei na mou pei estw kai enas apo tous opadous tou PAOK pou tha ithelan na doun to Savvidi megalometoho, poia i diafora tou me enan athlio tokoglifo?

O tokoglifos se vgazei apo mia diskoli oikonomiki katastasi kai meta sou pinei to aima.

O Savvidis apla perimenei mehri na ftasei sto amin i katastasi kai na parei ta panta prosferontas shedon tipota. Otan hreiastikame 6.000.000 gia to UEFA kriftike. Emeis den ehoume kentro proetoimasias, oi paiktes prosfevgoun kai aftos den viazetai. Ma giati na viastei? Hazos einai? Monos tou paizei.

O Savvidis einai enas aplos tokoglifos kai tipota parapanw. proswpika de me noiazoun ta 30.000 pou hrwstei sto Londino. Ememna me noiazei afto pou vlepw.

Lipamai tous opadous mas pou ton vlepoun san swtira. As vgoume fetos 8oi, 10oi. E, kai? As valoume sterees vaseis kai ola tha erthoun.

Εσύ φίλε μου πώς ξέρεις ότι ο τύπος είναι τοκογλύφος?
Αυτό το παραμύθι να μας φταίνε οι πάντες και τα πάντα πρέπει να τελειώσει.
Αυτή η αιώνια αμφισβήτηση για όλους και για όλα έχει γίνει κουραστική.

Έχεις καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ ήδη έχει πεθάνει???

Από τη μια οι κατσαρίδες και από την άλλη η επανάσταση χωρίς αιτία.
Βρείτε μου μια αιτία για την επανάσταση.
Μόνο η επιστολή στον πρωθυπουργό με έπεισε - αλλά ακόμη και
να μπούνε στη φυλακή τα λαμόγια ποιο το όφελος για την ομάδα μου?.

Ξέρεις τι λές?
Ότι ο Σαββίδης φταίει που προσφεύγουν οι παίκτες μας!!!!
Θεωρείς ότι είναι σοβαρή άποψη αυτό?

Για να βάλεις στέρεες βάσεις στην ομάδα θα πρέπει να την κάνεις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ.
Πώς θα γίνει αυτό εαν δεν βρεις σοβαρό ΕΠΕΝΔΥΤΗ?
Σε ρωτάω πώς θα βάλεις στέρεες βάσεις? Βγάινοντας 8ος και 10ος?

Το ερώτημα είναι πόσο σοβαρός επενδυτής είναι ο Σαββίδης.
Προσωπικά στη συνέντευξη του, τον άκουσα πολύ προσεκτικά. Εμένα με έπεισε για το σύνολο των
προθέσεων του.

Επίσης, το τι μαλακία θα ακούσεις από τα παπαγαλάκια εις βάρος του είναι απίστευτο.

:smiliedisco1: :smiliedisco1: :smiliedisco1:

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Κι όμως είναι ακόμη εδώ!

Δύο γεγονότα οδηγούν στο συμπέρασμα πως πίσω από το ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Γιώργος Μπατατούδης, όπως αποκαλύπτει η Sportday. Ο άμεσος συνεργάτης του πρώην μεγαλομετόχου του Δικεφάλου, Θανάσης Κάβουρας επικοινώνησε προ ημερών τηλεφωνικά με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, προσπαθώντας να πείσει τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να μιλήσει με τον στενό συνεργάτη του Ιβάν Σαββίδη, Βασίλη Παπαδόπουλο, που ενδιαφέρεται για την αγορά των μετοχών του συλλόγου. «Εγώ είμαι ποδοσφαιριστής», φέρεται να ξεκαθάρισε ο διεθνής μέσος στον Θανάση Κάβουρα, που προ ημερών είχε συνάντηση με τον Βασίλη Παπαδόπουλο στο γραφείο του τελευταίου στη Θεσσαλονίκη. Αν αυτό το γεγονός συνδυαστεί με τις τελευταίες επιχειρηματικές δραστηριότητες του Γιώργου Μπατατούδη στη Ρωσία, οι ενδείξεις (και όχι ακόμη αποδείξεις) πως ο «Μπάτμαν» βρίσκεται πίσω από τον ομογενή επιχειρηματία από τη Ρωσία, αυξάνονται.

Επίσης, το τι μαλακία θα ακούσεις από τα παπαγαλάκια εις βάρος του είναι απίστευτο

Ε ρε κάτι μαλακίες που γράφουν τα παπαγαλάκια επειδή φοβήθηκαν τον γίγα απο το Ροστόφ, που ένα μνημόνιο δεσμεύτηκε να στείλει και αυτό το καθυστερεί γιατί προφανώς δεν θέλει να αναλάβει καμία δέσμευση. 
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline univ

• Αποστολή
  • **
Δεν ξερω αν υπαρχει σχεση αναμεσα σε μπατμαν -σαββιδη και δεν μπορω να το ξερω. Το οτι ο σαββιδης στην ρωσια εχει ενα κομβικο ρολο στις εγκιρισεις των χρηματοδοτησεων απο πλευρας κρατους και οτι ο μπατμαν τα τελευταια 2 χρονια παιζει στην ρωσια ειναι κατι υποπτο. Αυτο που θεωρω πιθανο ομως και το εχω αναφερει και σε προηγουμενα posts ειναι οτι για να πουληθει ο ΠΑΟΚ πρεπει να υπογραψει ο τωρινος μεγαλομετοχος της ΠΑΕ ο μπατμαν δηλαδη. Αφου η εκμεταλλευση του σηματος και οι μπουτικ ανηκουν ακομα στον μπατμαν και το συμβολαιο ληγει τωρα το καλοκαιρι γιατι να μην ανηκει και το σωμα των μετοχων σ αυτον? Το ιδιο ακριβως εγινε και με την γρια και το μυτιληναιο. Μολις πριν ενα μηνα αλλαξανε χερια οι μετοχες μετα την μεταβιβαση της εταιριας μπουτικ της γριας στον σπανουδακη. Η μηπως ηταν τυχαιο οτι η ΕΕΑ εκανε μανουρες στον χουλη που ηθελε να παρει τις μετοχες και οχι στον σπανουδακη που εχει κολλητλικια με μυτιληναιο?
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

lastk_33

• Guest

Επίσης, το τι μαλακία θα ακούσεις από τα παπαγαλάκια εις βάρος του είναι απίστευτο

Ε ρε κάτι μαλακίες που γράφουν τα παπαγαλάκια επειδή φοβήθηκαν τον γίγα απο το Ροστόφ, που ένα μνημόνιο δεσμεύτηκε να στείλει και αυτό το καθυστερεί γιατί προφανώς δεν θέλει να αναλάβει καμία δέσμευση. 

Εσύ γιατί προβληματίζεσαι με την καθυστέρηση του Σαββίδη? Και δεν προβληματίζεσαι με
τις αργές και χρονοβόρες διαδικασίες του Α.Σ. από τον οποίο κρίνεται το μέλλον της ομάδας μας?
Ο Σαββίδης μιλάει εδώ και 6 μήνες. Επί 6 μήνες περιμένει απάντήσεις και θεωρείς ότι αυτός καθυστερεί τη διαδικασία?
Όταν λες ότι δε θέλει να αναλάβει καμία δέσμευση, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος?

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Εσύ γιατί προβληματίζεσαι με την καθυστέρηση του Σαββίδη? Και δεν προβληματίζεσαι με
τις αργές και χρονοβόρες διαδικασίες του Α.Σ. από τον οποίο κρίνεται το μέλλον της ομάδας μας?
Ο Σαββίδης μιλάει εδώ και 6 μήνες. Επί 6 μήνες περιμένει απάντήσεις και θεωρείς ότι αυτός καθυστερεί τη διαδικασία?
Όταν λες ότι δε θέλει να αναλάβει καμία δέσμευση, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος?

Ο Σαββίδης είναι ο υποψήφιος αγοραστής και δεσμέυτηκε να παρουσιάσει στον Α.Σ. ένα μνημόνιο με το τι ζητά και το τι δίνει, όταν λοιπόν το καθυστερεί αυτός, χωρίς καμία σχέση να έχει ο Α.Σ. με ποια καθυστέρηση θες να προβληματιστώ; της γκόμενας μου;  Και επειδή ζητάς συγκεκριμένα πράγματα. Δεν θέλει να δεσμευτεί ως προς τι θα προσφέρει, αλλά θέλει να δεσμεύσει τον ΠΑΟΚ για το τι θα του δώσει. Δεν νομίζω μετά απο 6 μήνες να που ακούμε θέλω θέλω θέλω να αμφιβάλλει κανείς γι αυτό. Όσο ο ΠΑΟΚ κατεβάζει τα παντελόνια του τόσο πιο εύκολο θύμα γίνεται και αυτό περιμένει ο τοκογλύφος απο το Ροστόφ΄.   Μπορείς εσύ να γίνεις συγκεκριμένος στο τι απαντήσεις ζητά ο Σαββίδης και δεν τις παίρνει και που καθυστερεί ο Α.Σ. ;   

lastk_33

• Guest

Ο Σαββίδης είναι ο υποψήφιος αγοραστής και δεσμέυτηκε να παρουσιάσει στον Α.Σ. ένα μνημόνιο με το τι ζητά και το τι δίνει, όταν λοιπόν το καθυστερεί αυτός, χωρίς καμία σχέση να έχει ο Α.Σ. με ποια καθυστέρηση θες να προβληματιστώ; της γκόμενας μου;  Και επειδή ζητάς συγκεκριμένα πράγματα. Δεν θέλει να δεσμευτεί ως προς τι θα προσφέρει, αλλά θέλει να δεσμεύσει τον ΠΑΟΚ για το τι θα του δώσει. Δεν νομίζω μετά απο 6 μήνες να που ακούμε θέλω θέλω θέλω να αμφιβάλλει κανείς γι αυτό. Όσο ο ΠΑΟΚ κατεβάζει τα παντελόνια του τόσο πιο εύκολο θύμα γίνεται και αυτό περιμένει ο τοκογλύφος απο το Ροστόφ΄.   Μπορείς εσύ να γίνεις συγκεκριμένος στο τι απαντήσεις ζητά ο Σαββίδης και δεν τις παίρνει και που καθυστερεί ο Α.Σ. ;   

Το τι θέλει από τον ΠΑΟΚ το χει πεί από την πρώτη στιγμή. ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ.
Από την πρώτη στιγμή τα είπε αυτά. Περιμένει ένα ΝΑΙ ή ενα ΟΧΙ.
Έχω γράψει τις απόψεις μου για το θέμα αυτό και ήμουν ξεκάθαρος. Μπορείς να τις βρεις μερικές σελίδες πίσω.
Απλά περιμένω να μου κολήσεις την ετικέτα της εσχάτης προδοσίας.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Ρε άνθρωπε μου. Αν αύριο εγώ εμφανιστώ και ζητήσω σήμα και γήπεδο, χωρίς να δεσμευτώ για τίποτα θα μου τα δώσουν; Αν είναι έτσι πάμε όλοι να γίνουμε μεγαλομέτοχοι. 

lastk_33

• Guest

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Όχι δεν μου λένε τίποτα. Εσένα τι θα σου έλεγε δηλαδή αν αύριο έβγαινα εγώ κι έλεγα. Με λένε azazel θα σας χτίσω γήπεδο, θα σας καλύψω τα χρέη, αλλά θέλω σήμα και γήπεδο 50 χρόνια. Ο Σαββίδης έχει αποδείξει οτι είναι αναξιόπιστος για πολύ πιο απλά θέματα και θες να τον εμπιστευτώ για 20 εκατομμύρια ευρώ;

lastk_33

• Guest
ΟΚ. Εσύ θεωρείς ότι είναι αναξιόπιστος.
      Εγώ όχι.
      Απλώς αυτή είναι η διαφορά μας.

Μια ερώτηση μόνο: Πώς θα σε έπειθε ο Σαββίδης για την αξιοπιστία του και για τις ειλικρινείς προθέσεις του?

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Αν κάλυπτε πρώτα τις άμεσες ανάγκες του ΠΑΟΚ και στην συνέχεια χωρίς κανείς να είναι με την πλάτη στον τοίχο να συζητούσε για τι θέλει, τι δίνει, και τι σχεδιάζει.  Πρόσεχε λέω τις άμεσες ανάγκες, δεν λέω να πάρει πρωτάθλημα.

Offline tsag

• Αλλαγή
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

lastk_33

• Guest
Μα οι άμεσες ανάγκες με την εγγυητική επιστολή της Εθνικής καλύπτονται. Ή κανω λάθος? Οπότε κανεις δεν είναι με την πλάτη στον τοίχο.
Εσύ θα έδινες 6.000.000 Ευρώ (2 Δις δρχ) και μετά να σου λέγανε, μεγάλε ευχαριστούμε πολύ
παρε τα @@ μας τώρα.
Όπως εσύ δεν εμπιστεύεσαι το Σαββίδη έτσι και αυτός δεν εμπιστεύεται τις κατσαρίδες.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Η εγγυητική είναι της Εθνικής, όχι του Σαββίδη, και κάποτε πρέπει να καλύφθεί με αληθινό χρήμα. Αν οι άμεσες ανάγκες καλυπτόταν με τα 6 εκατομμύρια ευρώ, δεν θα ήταν έτοιμα για προσφυγή ακόμα και τα καρεκλάκια της Τούμπας. Και κάτι τελευταίο, δεν πρέπει να εξηγήσω εγώ γιατί είμαι κατά του Σαββίδη, αλλά πρέπει  εσύ να εξηγήσεις γιατί  είσαί εσύ υπέρ χωρίς να έχεις δει κάτι απο αυτόν.

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Μα οι άμεσες ανάγκες με την εγγυητική επιστολή της Εθνικής καλύπτονται. Ή κανω λάθος? Οπότε κανεις δεν είναι με την πλάτη στον τοίχο.
Εσύ θα έδινες 6.000.000 Ευρώ (2 Δις δρχ) και μετά να σου λέγανε, μεγάλε ευχαριστούμε πολύ
παρε τα @@ μας τώρα.
Όπως εσύ δεν εμπιστεύεσαι το Σαββίδη έτσι και αυτός δεν εμπιστεύεται τις κατσαρίδες.

Μία επισήμανση μόνο: Η εγγυητική επιστολή ΔΕΝ είναι λεφτά. Είναι εγγύηση πως τα λεφτά υπάρχουν.Είναι για την ακρίβεια υποχρέωση αυτού που την εξέδωσε να δώσει το αντίστοιχο ποσό αν δεν το κάνει ο υπόχρεος. Αυτή τη στιγμή δηλαδή έχουμε ήδη δεσμεύσει (για να έίναι καλυμένη από την πλευρά της η Εθνική) χρήματα που δεν έχουμε ακόμα πάρει (τηλεοπτικά) στο να μπουν (κατά κύριο λόγο) στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που έπρεπε να είχαν μπει ήδη. Χρήματα συνεχίζουν να μην υπάρχουν σε αυτούσια μορφή.

Offline univ

• Αποστολή
  • **
Ασφαλως και ειμαστε εμεις με την πλατη στον τοιχο καθως η εγγυητικη δεν εχει αξια. Δεν μπορεις να την δωσεις στον σαλπιγγιδη και στον ηλιαδη για τους πληρωσεις.
Το θεμα ειναι οτι οσα περισσοτερα ζηταει καποιος τοσες μεγαλυτερες εγγυησεις πρεπει να δωσει. Το να κρινω σαν τοκογλυφο η σαν μεσσια τον σαββιδη στην τελικη κουραστηκα. Δεν με νοιαζει ποιος θα τρωει απο το γηπεδο ουτε με ενοιαζε ποτε. Αν εχει χρημα ο σαββιδης θα πρεπει να το δειξει με διαφορες εγγυητικες. Αν δεν το κανει τοτε γεια σας.
Στην αρχη ημουνα υπερ σαββιδη τωρα ειμαι πιο ουδετερος.Αλλα κατεληξα σε ενα πραγμα. Πρεπει να δωθει το γηπεδο προς εκμεταλλευση στον νεο ιδιοκτητη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να αρμεγει απο καπου χρημα για να χωνει περισσοτερα στην ομαδα. Τοσα χρονια ο εραστιεχνης που το εχει τι κερδισε? χιλια ευρω απο το σουπερμαρκετ. Μια φορα που χρειαστηκε να χρησιμοποιησει την περιουσια του για να εκδωσει μια επιταγη 6 εκ δεν μπορεσε γιατι δεν την δεχοταν κανεις!!!. Το μονο που μπορει να κανει ο ερασιτεχνης με το γηπεδο ειναι να κατσει να το κοιταει .Ε, ας το κοιταει μονος του και ας παιρνει τα 1000 ευρω απο το αρβανιτδη και αν ειναι ετσι θα παω και εγω θα βαλω ενα πλακατ εξω με 100 ευρω το μηνα απο την τουμπα που θα λεει "ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ" να το βλεπουμε να νοιωθουμε περηφανοι .
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

lastk_33

• Guest
Η εγγυητική είναι της Εθνικής, όχι του Σαββίδη, και κάποτε πρέπει να καλύφθεί με αληθινό χρήμα. Αν οι άμεσες ανάγκες καλυπτόταν με τα 6 εκατομμύρια ευρώ, δεν θα ήταν έτοιμα για προσφυγή ακόμα και τα καρεκλάκια της Τούμπας. Και κάτι τελευταίο, δεν πρέπει να εξηγήσω εγώ γιατί είμαι κατά του Σαββίδη, αλλά πρέπει  εσύ να εξηγήσεις γιατί  είσαί εσύ υπέρ χωρίς να έχεις δει κάτι απο αυτόν.

Κατ' αρχήν με την εγγυητική αυτή επιστολή ο ΠΑΟΚ μπορεί να εκταμιεύσει χρήματα για τις τρέχουσες ανάγκες του.
Έτσι δεν είναι? Αλλιώς η ΟΥΕΦΑ θα μας έδινε το ΟΚ?
Εδώ μάλλον κολάει και η προσφυγή του Σάλπι. Τις επόμενες μέρες θα δεις ότι ο Σάλπι θα εξοφληθεί. Τα χρήματα του διασφαλίζει με τον τρόπο αυτό.
Αλλιώς πιστεύω ότι ο Σαλπι δεν θα έκανε προσφυγή μέχρι να δει που θα πάει το παραμύθι του ιδιοκτησιακού. Το πιστεύω αυτό που λεω.

Όσο για την ερώτηση σου έγραψα προηγουμένως ότι στην συνέντευξη του στην ΕΤ-3 με έπεισε.
Το γεγονός ότι είναι δημόσιο πρόσωπο (πολιτικός),  πετυχημένος επιχειρηματίας, Πόντιος και ΟΧΙ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΣ,
εγγυώνται γι αυτόν γνωστοί δικοί μας βουλευτές, ο πρόεδρος της παγκόσμιας ποντιακής κοινότητας Τανιμανίδης κλπ κλπ δείχνουν
περισσότερη αξιοπιστία από ό,τι έδειχνε ο Σωκράτης όταν αναλάμβανε τον γαύρο.

Offline bane

• Αλλαγή
πως ητανε εκεινο το ονειρο του αξιοτιμου πολιτευτη κ.ευαγγελου βενιζελου ? μια ομαδα στην πολη με το ονομα θεσ/νικη . για να μπορει να κτυπαει τιτλους τσαμπιονς λιγκ κλπ. οτι η πολη θα εχει σε λιγα χρονια 5 εκατ. πληθυσμο και θα γινει μητροπολη των βαλκανικων χωρων . καλα παει το ονειρο αν δεις τις εξελιξεις και πολιτιστικα ..  καλα για τον αθλητικο τομεα δεν λεω .τελεια ειναι ολα βασει σχεδιου. αφου μεχρι του χρονου ομαδα δεν θα υπαρχει καμια .
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Βρε αγόρι μου θες να καταλάβεις ή δεν θες; Ο Σαββίδης τι σχέση έχει με την εγγυητική και τον εμπλέκεις. Ο άνθρωπος όποτε του είπαν για λεφτά εξαφανίστηκε, το μόνο που έχει πει είναι θέλω θέλω θελω. Επίσης. Ο αξιόπιστος επιχειρηματίας τι επιχειρήσεις έχει; και που μπορώ να βρω πληροφορίες για αυτές; Πάντως απο την τελευταία του ποδοσφαιρική επιχείρηση, την Ροστόφ δεν έρχονται και πολύ καλά μαντάτα. Τώρα αν θεωρείς τον Τανιμανίδη άνθρωπο που θα εγγυηθεί για το μέλλον του ΠΑΟΚ, τι να πω. Τον Γιωρίκα και τον Κωστίκα να φέρναμε ο Τανιμανίδης λόγω καταγωγής θα έλεγε ναι. Οι εγγυήσεις των βουλευτών δεν μου λένε τίποτα, αφού πολλές φορές τις έχουμε ακούσει.   
Αλλά αν θεωρείς τον Κόκκαλη έστω και στην αρχή του, λιγότερο αξιόπιστο απο τον Σαββίδη, δεν πρόκειται να συννενοηθούμε.