Mporei na mou pei estw kai enas apo tous opadous tou PAOK pou tha ithelan na doun to Savvidi megalometoho, poia i diafora tou me enan athlio tokoglifo?
O tokoglifos se vgazei apo mia diskoli oikonomiki katastasi kai meta sou pinei to aima.
O Savvidis apla perimenei mehri na ftasei sto amin i katastasi kai na parei ta panta prosferontas shedon tipota. Otan hreiastikame 6.000.000 gia to UEFA kriftike. Emeis den ehoume kentro proetoimasias, oi paiktes prosfevgoun kai aftos den viazetai. Ma giati na viastei? Hazos einai? Monos tou paizei.
O Savvidis einai enas aplos tokoglifos kai tipota parapanw. proswpika de me noiazoun ta 30.000 pou hrwstei sto Londino. Ememna me noiazei afto pou vlepw.
Lipamai tous opadous mas pou ton vlepoun san swtira. As vgoume fetos 8oi, 10oi. E, kai? As valoume sterees vaseis kai ola tha erthoun.
Εσύ φίλε μου πώς ξέρεις ότι ο τύπος είναι τοκογλύφος?
Αυτό το παραμύθι να μας φταίνε οι πάντες και τα πάντα πρέπει να τελειώσει.
Αυτή η αιώνια αμφισβήτηση για όλους και για όλα έχει γίνει κουραστική.
Έχεις καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ ήδη έχει πεθάνει??? Από τη μια οι κατσαρίδες και από την άλλη η επανάσταση χωρίς αιτία.
Βρείτε μου μια αιτία για την επανάσταση.
Μόνο η επιστολή στον πρωθυπουργό με έπεισε - αλλά ακόμη και
να μπούνε στη φυλακή τα λαμόγια ποιο το όφελος για την ομάδα μου?.
Ξέρεις τι λές?
Ότι ο Σαββίδης φταίει που προσφεύγουν οι παίκτες μας!!!!
Θεωρείς ότι είναι σοβαρή άποψη αυτό?
Για να βάλεις στέρεες βάσεις στην ομάδα θα πρέπει να την κάνεις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ.
Πώς θα γίνει αυτό εαν δεν βρεις σοβαρό ΕΠΕΝΔΥΤΗ?
Σε ρωτάω πώς θα βάλεις στέρεες βάσεις? Βγάινοντας 8ος και 10ος?
Το ερώτημα είναι πόσο σοβαρός επενδυτής είναι ο Σαββίδης.
Προσωπικά στη συνέντευξη του, τον άκουσα πολύ προσεκτικά. Εμένα με έπεισε για το σύνολο των
προθέσεων του.
Επίσης, το τι μαλακία θα ακούσεις από τα παπαγαλάκια εις βάρος του είναι απίστευτο.