Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 287122 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline univ

• Αποστολή
  • **
to legame gia asteio kai tora to leme kai sobara! einai dinaton goumenos kai mpatatoudis! ayta anikoun sto parelthon... oso pernane ta xronia allazoun ta pragmata,
o paok gia mas einai idea gia olous tous allous einai etairia!!!!!!!!!!! ayto na to katalabainoume oloi mas! o idioktitis den PREPEI na einai PAOKtsis  alla PREPEI na einai eksipnos epixeimatias. den psaxnoume re paidia tora na boume ena arxigo gia na kanoume epanastasi, enan ependiti psixro me ola ta thetika kai ta arntika xreiazomaste allios tha meinoume ekei pou eimaste(kai poli mas einai...o laos kia mono kanei tin omada megali tosa xronia) . den yparxei romantismos yparxei epaggelamtismos
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Ôï «ìðáëÜêé» óôïõò ðáñÜãïíôåò ôïõ «ÄéêåöÜëïõ ôïõ ÂïññÜ» Ýñéîå ï ÉâÜí Óáââßäçò, õðïøÞöéïò áãïñáóôÞò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ, üóïí áöïñÜ ôéò åîåëßîåéò óôç äéïéêçôéêÞ êáôÜóôáóç ôïõ óõëëüãïõ, ìå äçëþóåéò ôïõ óôï ñáäéïöùíéêü óôáèìü «Libero 107,4». «ÁõôÞ ôçí óôéãìÞ äåí åîáñôÜôáé ôßðïôá áðü åìÝíá. ×èåò ìßëçóá ìå ôïí äéêçãüñï ìïõ, áëëÜ êáé ìå ôïí åêðñüóùðü ìïõ êáé èÝëù íá ðù üôé üëá åîáñôþíôáé áðü ôçí äéïßêçóç ôïõ ÐÁÏÊ êáé ïðïéáäÞðïôå áðüöáóç ðÜñïõí áõôïß» ôüíéóå ó÷åôéêÜ ï ïìïãåíÞò åðé÷åéñçìáôßáò áðü ôç Ñùóßá ï ïðïßïò óõìðëÞñùóå:«åßìáé ðïëý èåôéêüò ãé’ áõôÞ ôçí õðüèåóç». «Äåí èÝëù íá öýãù áðü ôïí ÐÁÏÊ», äÞëùóå ï ÄçìÞôñçò Óáëðéããßäçò. «Ï ÐÁÏÊ åßíáé êïììÜôé ôçò æùÞò ìïõ», äÞëùóå ï ÓéêáìðÜëá.

«Åßìáé ðïëý èåôéêüò ãé’ áõôÞ ôçí õðüèåóç»

Ï ÉâÜí Óáââßäçò ðïõ áðïôåëåß ôï êåíôñéêü ðñüóùðï ôùí ôåëåõôáßùí çìåñþí óôïí ÐÁÏÊ, ìßëçóå áðü ôçí Ñùóßá óôï ñáäéïöùíéêü óôáèìü Libero 107,4 êáé Ýäùóå ìßá íÝá ðôõ÷Þ üëçò áõôÞò ôçò õðüèåóçò. ÁðÜíôçóå óå üëåò ôéò åñùôÞóåéò ðïõ ôïõ Ýãéíáí êáé ìå ôçí óçìåñéíÞ ôïðïèÝôçóÞ ôïõ, Ýäåéîå üôé ç õðüèåóç ðáñáìÝíåé óôÜóéìç, åíþ êáé åêåßíïò äåí ó÷åäéÜæåé íá Ýñèåé óôçí ÅëëÜäá áðü ôçí óôéãìÞ ðïõ äåí õðÜñ÷åé åîÝëéîç.

Óôçí ðñþôç åñþôçóç ãéá ôï áí õößóôáôáé ôï åíäéáöÝñïí ôïõ ãéá ôïí ÐÁÏÊ, ï ÉâÜí Óáââßäçò áðÜíôçóå, óôçí óçìåñéíÞ áðïêëåéóôéêÞ óõíÝíôåõîç óôïí ñáäéïöùíéêü óôáèìü Libero:

«Íáé åßìáé ðïëý èåôéêüò ãé’ áõôÞ ôçí õðüèåóç. ÕðÜñ÷ïõí üìùò êÜðïéá æçôÞìáôá ôá ïðïßá óõæçôïýí áõôÝò ôéò çìÝñåò ïé äéêçãüñïé êáé ïé åêðñüóùðïß ìïõ ðñïêåéìÝíïõ íá âñïõí ôéò êáôÜëëçëåò ëýóåéò».

¸÷åôå óõìöùíÞóåé óôçí ôéìÞ ãéá ôçí áãïñÜ ôïõ ÐÁÏÊ;

«Äåí Ý÷ïõìå óõìöùíÞóåé ïýôå óôçí ôéìÞ, áëëÜ êáé ïýôå óôéò óõíèÞêåò ðïõ èá ãßíåé áõôÞ. Åßíáé êÜôé ðïõ óõæçôÜìå».

Ï ÉâÜí Óáââßäçò áðÜíôçóå êáé óôçí åñþôçóç áí ðñüêåéôáé íá çãçèåß ï ßäéïò ôçò ðñïóðÜèåéáò ðïõ èá ãßíåé óôïí ÐÁÏÊ:

«¼÷é, ðñüêåéôáé íá Ýñèïõí åðáããåëìáôßåò ìÜíáôæåñ ðïõ èá áíáëÜâïõí ôçí äïõëåéÜ».

Óôçí ó÷åôéêÞ åñþôçóç ðüôå ðéóôåýåé êáé èåùñåß üôé èá ðÝóïõí ïé ôåëéêÝò õðïãñáöÝò, áíÝöåñå:

«ÁõôÞ ôçí óôéãìÞ äåí åîáñôÜôáé ôßðïôá áðü åìÝíá. ×èåò ìßëçóá ìå ôïí äéêçãüñï ìïõ, áëëÜ êáé ìå ôïí åêðñüóùðü ìïõ êáé èÝëù íá ðù üôé üëá åîáñôþíôáé áðü ôçí äéïßêçóç ôïõ ÐÁÏÊ êáé ïðïéáäÞðïôå áðüöáóç ðÜñïõí áõôïß».

Åßíáé óôá ó÷ÝäéÜ óáò íá Ýñèåôå óôçí ÅëëÜäá;

«Ôï åß÷á ðñïãñáììáôßóåé, áëëÜ ìáôáéþèçêå ãéáôß äåí åß÷å åðéâåâáéùèåß ç óõìöùíßá. Ìüíï óôçí ðåñßðôùóç ðïõ óõìöùíÞóïõí óå êÜðïéá æçôÞìáôá èá Ýñèù ãéá íá âÜëù êáé ôçí õðïãñáöÞ ìïõ. Èá åßíáé áíþöåëï íá Ýñèù áí äåí ôá âñïõí».

Óôçí ôåëåõôáßá åðéóÞìáíóç ãéá ôçí áãùíßá ðïõ åðéêñáôåß ìåôáîý ôùí ïðáäþí ôïõ ÐÁÏÊ óôçí ÅëëÜäá, ï ÉâÜí Óáââßäçò Ýíéùóå Ýêðëçêôïò:

«Áõôü ðïõ ëÝôå ìïõ äçìéïõñãåß Ýêðëçîç. Óçìáóßá üìùò äåí Ý÷åé ôé ëÝù åãþ. Óçìáóßá Ý÷åé íá óõíåéäçôïðïéÞóïõí ôéò åõèýíåò ôïõò ïé Üíèñùðïé ôçò äéïßêçóçò ôïõ ÐÁÏÊ êáé íá ðÜñïõí áðïöÜóåéò

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=43649

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

P@Oki -4-

• Guest
mipos agorase kai ton paok kai den to pirame xambari?

oso gia tis diloseis tou ivan  mou kani entyposi to pos edo kai toso kairo mas exoun priksei ta arxidia oti eixan ftasei se symfonia kai sto para 1 xalase i douleia eno o idios o savvidis leei oti oute i timi exei kathoristei! diladi prota tha agoraze ton paok kai meta tha kathorizan tin timi?! me ta nevra mas paizoun re pousti? ti mia den ikseran oti to gipedo anikei ston A.S. tin alli oti oute tin timi den exoun kanonisei alla par ola afta itan ola etoima na ginei i symfonia kai na ginoun kai oi protes kiniseis! xthes o dikigoros toy o kaxrimanis elege pos itan etoimoi na kanoun kai tis protes kiniseis (kai metgrafes isos) gia ta  ypoloipa omadika tmimata tou paok (volley,handball k.l.p.) ef oson analamvanan...!!!
olos o typos  kseskizei ton synergati tou ton papadopoulo kai oti koroidevei tous pantes eno eipe sto steno tou perivallon oti dinei 5% pithanotites na kleisei i douleia ( apo ekei pou itan sigouro!!!) oti theloun lene?
ti na po...

ta xo paiksei tosa xronia! ftanei!!!!

Y.G. aisthisi mou einai oti den prokeitai na ginei tipota gia akomi mia fora! kai pleon den mporo na ekfraso ksekathari gnomi. pisteva oti einai i megalyteri efkairia tis istorias tou paok, pleon exo isxyres amfivolies...

artemios

• Guest
to 8ema einai polu sovaro kai dustixos vlepw mia asteia antimetopisi apo polous filous tou PAOK
to melon tis omada einai polu sovaro kai 8elei megali skespi
to 8ema den einai ti 8elei o ka8e ependutis apo emas
 to 8ema nomizw einai ti 8eloume epitelous emeis apo ton ependuth
exoume telika emeis kapoia protash kseroume ti zitame ?
kseroume na prostatepsoume to sinferon tis omadas
den to katalavenw auto pou lene merikoi 8elei kapios mono tin toumpa gia emporiko kentro kai ti egine
as diasfalisoume emeis prwta ta dika mas sinferonta as protinoume mia kali protash kai meta as to sizitisoume
apo tin stigmh pou den iparxei ellinas ependutis kai ÐÁÏÊôóáêé na swsei tin omada
as enimero8oume epitelous poios einai to sinferon mas
emena prsosopika an i toumpa sta xartia einai tou erasitexni as poume den me noiazei oti kai na ti kanoun edw oi gauroi exoun gipedo 33 xiliadon emeis ti 8eloume to marakana
i eurwpaikh poreia tis omados einai to zitima na min xanoume to treno ayto pou mono poloun oi xamoutzides
na vlepw to PAOK na agwnizete me ta mega8iria tis eurwphs ta alla ta akouw verese

Offline univ

• Αποστολή
  • **
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

bL-4-cK_religion

• Guest
apla egw blepw oti o xontros mas douleuei kanonika...thymaste pou oloi legane pws sthn prohgoumenh bdomada tha eixe lythei to thema....
ela nte omws pou arxhsane oi seirhnes pws o john pali douleuei ton kosmo tou paok kai pws tha pei meta to mats me aek...kai pws twra ksafnika exei xalasei i douleia...
mas douleuei psilo gazi...
LAIKH BASH TWRA....dwste bash sthn kinhsh auth syndesmites...dwste bash giati teleutaia exei poly alloiwthei sta autia tou aplou filathlou-"estw" opadou tou paok!!!!

to ghpedo ths toumpas einai to basiko kommati kathe ependyth pou erxetai gia na syzhthsei...
kai prepei na to paroume xampari osoi den to exoume katalabei apo emas...
PAEI O ROMANTISMOS...
alla sigoura prepei na eimaste epifylaktikoi...

ena einai to symperasma...einai den einai paoktshs...den metraei ...apla na einai aneksarthtos epixeirhmatias megalhs embeleias...

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Μια υποθετική ερώτηση. Αν αύριο μεθαύριο ανακοινωθεί οτι δυνατός επιχειρηματίας πχ Γιάννα Αγγελοπούλου θέλει την ομάδα, αλλά θέλει να γκρεμίσει και την Τούμπα για να χτίσει καινούρια τι κάνουμε;
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Και για να μην γίνει καμιά παρεξήγηση, κοιμήθηκα χαρούμενος λόγω σκουληκιού και είδα στον ύπνο μου οτι η Αγγελοπούλου ζήτησε τον ΠΑΟΚ, σηκώθηκα να κατουρήσω και έγραψα και την ερώτηση.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ive4

• Guest
Ας δώσουνε ποσοστά από την εκμετάλλευση του γηπέδου. Έτσι κι αλλιώς ο Ερασιτέχνης παίρνει το 10% από τα εισητήρια και τις διαφημίσεις. Μπορεί να κρατήσει την κυριότητα του γηπέδου για πάρτυ του, ένα ποσοστό από τις εισπράξεις των ενοικίων, από τα εισητήρια και τις διαφημίσεις. Ένα άλλο ποσοστό να πηγαίνει σε όποιον βάλει τα λεφτά για το γήπεδο, για 20 χρόνια και μετά το συζητάμε πάλι. Φαντάζομαι μπορούν να βρούν πολλές λύσεις που να συμφέρουν τον ΠΑΟΚ. Αφού τα λεφτά από τα κέρδη του γηπέδου είναι τόσα πολλά, δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνουν στην τσέπη ενός, αλλά ας κερδίσουν όλοι.

Offline cure

• Αλλαγή
Nai kai egw den pisteuw oti xeroume ti theloume.h mallon oloi theloume ena apiasto oneiro to opoio apokleiete na symvei alla synexizoume na elpizoume.
kai thetw ena erwthma pros olous sas to opoio isws shkwnei ligo syzhthsh:
Mhpws eimastan adikoi me ton Mpatatoudh?mhpws eprepe na sthrixoume auton pou efere tous perissoterous paixtes sthn istoria mas,eixe to pio megalo budget kai katafere na parei 2 kypella?mhpws eprepe na diwxoume prwta ta lamogia pou tou trwgane ta lefta kai meta ton mpatatoudh?
Όχι και είμασταν άδικοι με τον Μπατατούδη ρε Κώστα.

Το παραμύθι με τον καλοκάγαθο Μπάτμαν που τον εκμεταλευόταν οι κακοί γύρω του είναι ωραίο αλλά δεν έχει δράκο. Το άλλο "παραμύθι" όμως είναι πιο όμορφο για μένα και έχει και δράκο (χο χο χο).

Εγώ ο Χ έχω ένα έμφυτο ταλέντο στα οικονομικά και παίζω στα δάχτυλα συγχωνεύσεις, χρηματηστήριο κτλ αλλά η μοίρα είναι άδικη μαζί μου γιατί είμαι μπατίρης και δεν μπορώ να αναπτυχθώ. Είμαι όμως και κομματόσκυλο και την ψάχνω από εκεί. Ώσπου μου έρχεται και μένα η ευκαιρία μου να αλλάξω οικονομικό και κοινωνικό status: ο ΠΑΟΚ. Με τις ευλογίες των αφεντικών μου (πολιτικών) λοιπόν παίρνω την ομάδα.
Επειδή δεν έχω μία παίρνω δάνειο από την τράπεζα για να κινηθώ στην αρχή. Πάω λοιπόν την πρώτη χρονιά και αγοράζω Γκονζάλες από βάζελο, Κατσουράνη από χανούμι και Κωνσταντίνου από gay. Κανονίζω σε δόσεις την εξόφληση των παραπάνω ομάδων και ξεκινώ το πρωτάθλημα.
Εν τω μεταξύ ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει λαλήσει και τα διαρκείας φεύγουν για πλάκα. Πάω να κάνω συμφωνία για τα τηλεοπτικά και παζαρεύω σε τιμές πολύ υψηλές τα δικαιώματα της ομάδας. Τα κανάλια φυσικά και μου τα σκάνε χονδρά γιατί μιλάμε για τον ΠΑΟΚ με τον κόσμο στην τσίτα μετά τις μεταγραφές. Το χρήμα αρχίζει να ρέει κανονικά.
Εγώ όμως το θέλω για την πάρτη μου κι όχι για τον ΠΑΟΚ φυσικά. Δημιουργώ λοιπόν ένα λαβύρινθο εταιριών και θυγατρικών δικών μου, ώστε περνώντας τα έσοδα του ΠΑΟΚ από εισιτήρια, μπουτίκ και τηλεοπτικά να χάνονται στην πορεία στην τσέπη μου.
Επειδή όμως επιχείρηση χωρίς έσοδα δεν μπορεί να συνεχίσει για πολύ, βρίσκω κι εδώ τη λύση. Δίνω τις μετοχές μου στην κρατική τράπεζα που με δάνειζε μέσω των πολιτικών προϊσταμένων μου. Έτσι κι αλλιώς άχρηστες μου είναι πλέον αφού τα έσοδα της ομάδας πάνε μέσω των άλλων εταιρειών στην τσέπη μου. Ιδιοφυία είμαι, σας το είπα.
Για πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω ότι από καράβλαχος είμαι κοντά στο να γίνω ζάμπλουτος μπίζνεσμαν, αναγνωρίσιμος μέσω του ΠΑΟΚ σε όλη τη χώρα. Επειδή όμως τα λαμόγια που τρώνε από τον ΠΑΟΚ χρόνια τώρα και κατ' επάγγελμα δεν θα με αφήσουν να φάω μόνος μου, αρχίζω και μοιράζω την πίτα από λίγο και σε αυτούς. Βέβαια είναι και κάτι παλικάρια των πολιτικών μου προϊσταμένων που στο κάτω-κάτω με βάλανε εδώ που θέλουν να τους βολέψουν κι αυτούς και τους βάζω μέσα. Τέλος στο χώρο που κινούμαι επιχειρηματικά, αρχηγός είναι ο θείος, ο οποίος είναι και αφεντικό των πολιτικών μου προϊσταμένων, άρα και δικός μου. Αυτός λοιπόν μου στέλνει δικούς του ανθρώπους (δικηγόρους, μέλη Δ.Σ.) για να σιγουρευτεί ότι δεν πρόκειται η σπίθα που άναψε στον καυλωμένο ΠΑΟΚτσή να του κάψει τα όνειρα τώρα που ελέγχει τα πάντα και πάει για να χτίστει τη 10χρονη αυτοκρατορία του.
Η ομάδα πετάει σε μερικά ματς, αλλά όταν είναι να πάμε για πρωτάθλημα κάνω κάτι για να πατηθεί το φρένο, αλλιώς θα με "στείλουν" αμέσως τα αφεντικά. Με τον κόσμο δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί η ομάδα έχει παιχταράδες και υπάρχει συνεχώς η ελπίδα ότι θα κάνει την υπέρβαση (κούνια που τους κούναγε). Τους φέρνω και παίχτες με το τσουβάλι σε κάθε μεταγραφική περίοδο που τους χρεώνω στο μετοχικό κεφάλαιο, οπότε μ'ένα σμπάρο τρία τρυγόνια. Και δεν πληρώνω τίποτα γιατί τους δανείζω στην ομάδα στην ουσία και αυξάνω το ποσοστό μου στην εταιρεία και όλα καλά με τον κόσμο που με πιστεύει ότι παλεύω να τον κάνω πρωταθλητή. Άλλωστε για όλα φταίνε αυτοί που έρχονται για την αρπαχτή στον ΠΑΟΚ και δεν έχουν σκοπό να φύγουν. Έχω πολλά "εξιλαστήρια θύματα" που περιμένουν τη σειρά τους. Ατελείωτη η λίστα αναμονής.
Όλα χαλάνε όμως όταν βάζω μπροστά την εντολή του θείου για το χτίσιμο νέου γηπέδου. Την μεγάλη μαρμίτα. Η φτώχια μου δεν κρύφτηκε άλλο και με πήρανε χαμπάρι νωρίς. Αφού δεν πήρα τον Α.Σ. στην αρχή πάνω στα μέλια τώρα έμπλεξα με εισαγγελείς, συνδέσμους, πολιτικούς, κυνηγημένους από την άλλη μου μπίζνα το χρηματιστήριο, οπότε... Ας ψάξω να βρω κανένα καλό και βολικό δικαστή (κατά προτίμηση γυναίκα) που να σώσει το τομάρι μου. Τώρα δεν μπορώ ούτε καντίνα να ανοίξω στην Τούμπα. Ό,τι έφαγα, έφαγα. Μένω όμως με ένα παράπονο.
ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ! Τέτοια μπάλα είδατε από μένα, πήρατε και δυο κυπελλάκια. Δεν άξιζα εγώ να φάω ΚΑΙ από το γήπεδο; Με μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ ξεπληρώνετε τα όσα έκανα για σας;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline agraf

• Αλλαγή

Offline arwstos

• Αλλαγή
Oso iporahei i koini logiki stous opadous tou PAOK toso tha ehei elpida afti i omada.

και οσο οι οπαδοι αυτοι αποτελουν τους νομιμους πλεον θεματοφυλακες του συλλογου,
το μεγαλυτερο περουσιακο στοιχειο της Θεσσαλονικης δε θα κινδυνεψει ξανα τοσο ευκολα...

και μιας και μιλαμε για το Μπατατουδη:

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5434

Aπό τη Pωσία με αγάπη
12/4/2006
Kοίτα να δεις, φίλε μου, τι γίνεται καμιά φορά σε αυτό τον κόσμο! Aμα ψάχνεις, τι μπορεί να ανακαλύψεις! Tι μπορείς να βρεις! Aσύλληπτο! Στην προσπάθειά μου, που λέτε, να βρω όσο περισσότερα στοιχεία γίνεται για τον Iβάν Σαββίδη. Για να πληροφορηθώ πώς και ανανεώθηκε το ενδιαφέρον του για τον ΠAOK και πάλι ξαφνικά; Πώς βρέθηκε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που είναι πράγματι μεγάλος και τρανός στη Pωσία να θέλει, τον ΠAOK; Ποιος του μίλησε για τον ΠAOK κ.λπ., κ.λπ.; Tι έμαθα ο έρημος και έπεσα τάβλα;

Oτι ο Iβάν Σαββίδης γνωρίζει τον Γιώργο Mπατατούδη. Kαλά, αυτό δεν σας λέει τίποτα. Oπως γνωρίζετε (και εάν δεν γνωρίζετε, σας το λέω τώρα), πως ο Γιώργος Mπατατούδης εδώ και λίγο καιρό (περίπου 13 μήνες) έχει αναλάβει ένα τεράστιο δημόσιο έργο στη Pωσία. Eνα έργο που θα τον αναστήσει επιχειρηματικά και οικονομικά. Kαι αυτό, βέβαια, πιθανόν να μη σας λέει τίποτα.

Ποιος ήταν ο άνθρωπος που βοήθησε πολύ στο να αναλάβει ο Γιώργος Mπατατούδης το δημόσιο έργο στη Pωσία; O Iβάν Σαββίδης. Eγώ, όταν το έμαθα, ευτυχώς καθόμουν. Aλλιώς θα έπεφτα. Tην πληροφορία μού την έδωσε σημαντικό πολιτικό πρόσωπο της χώρας και σας τη μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη. Kαι λέω με κάθε επιφύλαξη, διότι δεν κατάφερα να επικοινωνήσω με τον Γιώργο Mπατατούδη, ούτε και με τον Iβάν Σαββίδη.

Δεν γνωρίζω τι μπορεί να σημαίνει αυτό, αλλά εμένα μου φαίνεται αρκετά περίεργο. Oπως επίσης περίεργο μου φαίνεται πώς κατάφερε ο πρώην (; ιδιοκτήτης του ΠAOK, με τόσα οικονομικά προβλήματα, να πάρει ένα τόσο τεράστιο και σημαντικό δημόσιο έργο στη Pωσία.

Δεν προχωρώ σε καμία εκτίμηση, διότι δεν κατάφερα μέχρι στιγμής να επιβεβαιώσω την είδηση. Γι αυτό και είμαι τόσο επιφυλακτικός αλλά και διστακτικός.
...
Tο άλλο το ξέρετε; Oτι στη συζήτηση που έκανε ο πρόεδρος του ΠAOK με τον εκ απορρήτων του Iβάν Σαββίδη, κύριο Bασίλη Παπαδόπουλο, απαίτησε τουλάχιστον δύο καταστήματα από το νέο γήπεδο της Tούμπας; H συζήτηση αυτή έγινε σε κοσμικό μπαρ-ρέστοραν της Θεσσαλονίκης, μπροστά στη θάλασσα και παραλίγο ο Bασίλης Παπαδόπουλος να φουντάρει.

« Last Edit: April 12, 2006, 13:31:40 by arwstos »
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline toy

• Αλλαγή
ντιν... νταν... ντιν... νταν...

έρχεται και η Μεγάλη Παρασκευή  όχι που θα λείπαμε από το κλίμα των ημερών

Η ανάσταση να δούμε πότε θα έρθει ?

Αιντε πείτε τώρα τον Νικόλα τρελλό αιντε πείτε τον

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline alexisv

• Αλλαγή
Apisteuto! den eho sholio na kano. den xero ti na po. niotho pantos pos malon den tha iparxei pote kapios 'anexartitos' apo ta gnosta lamogia pou tha asholithei me ton paok...   :'(
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

jackba

• Guest

Aπό τη Pωσία με αγάπη
12/4/2006
Kοίτα να δεις, φίλε μου, τι γίνεται καμιά φορά σε αυτό τον κόσμο! Aμα ψάχνεις, τι μπορεί να ανακαλύψεις! Tι μπορείς να βρεις! Aσύλληπτο! Στην προσπάθειά μου, που λέτε, να βρω όσο περισσότερα στοιχεία γίνεται για τον Iβάν Σαββίδη. Για να πληροφορηθώ πώς και ανανεώθηκε το ενδιαφέρον του για τον ΠAOK και πάλι ξαφνικά; Πώς βρέθηκε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που είναι πράγματι μεγάλος και τρανός στη Pωσία να θέλει, τον ΠAOK; Ποιος του μίλησε για τον ΠAOK κ.λπ., κ.λπ.; Tι έμαθα ο έρημος και έπεσα τάβλα;

Oτι ο Iβάν Σαββίδης γνωρίζει τον Γιώργο Mπατατούδη. Kαλά, αυτό δεν σας λέει τίποτα. Oπως γνωρίζετε (και εάν δεν γνωρίζετε, σας το λέω τώρα), πως ο Γιώργος Mπατατούδης εδώ και λίγο καιρό (περίπου 13 μήνες) έχει αναλάβει ένα τεράστιο δημόσιο έργο στη Pωσία. Eνα έργο που θα τον αναστήσει επιχειρηματικά και οικονομικά. Kαι αυτό, βέβαια, πιθανόν να μη σας λέει τίποτα.

Ποιος ήταν ο άνθρωπος που βοήθησε πολύ στο να αναλάβει ο Γιώργος Mπατατούδης το δημόσιο έργο στη Pωσία; O Iβάν Σαββίδης. Eγώ, όταν το έμαθα, ευτυχώς καθόμουν. Aλλιώς θα έπεφτα. Tην πληροφορία μού την έδωσε σημαντικό πολιτικό πρόσωπο της χώρας και σας τη μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη. Kαι λέω με κάθε επιφύλαξη, διότι δεν κατάφερα να επικοινωνήσω με τον Γιώργο Mπατατούδη, ούτε και με τον Iβάν Σαββίδη.

Επίσης από πληροφορία που δεν έχει διασταυρωθεί ο Σαβίδης βάφτισε την κόρη αυτού που είναι υπεύθυνος για τις υποθηκεύσεις στην Αγροτική Τράπεζα...(δικό μου αυτό μην μπερδευτείτε γιατί με βάση όσα λέει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος τις τελευταίες μέρες είναι πολύ πιθανό να νομίσετε ότι όντως το έγραψε αυτός!!!)

Α ρε Στέλλα πριν τρεις μέρες έκοβες το κεφάλι σου ότι δεν πωλείται ο ΠΑΟΚ και τώρα έμαθες και λεπτομέρειες. Δημοσιογράφος Σαϊνης ....

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Tην πληροφορία μού την έδωσε σημαντικό πολιτικό πρόσωπο της χώρας και σας τη μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη. Kαι λέω με κάθε επιφύλαξη, διότι δεν κατάφερα να επικοινωνήσω με τον Γιώργο Mπατατούδη, ούτε και με τον Iβάν Σαββίδη.
...
Δεν προχωρώ σε καμία εκτίμηση, διότι δεν κατάφερα μέχρι στιγμής να επιβεβαιώσω την είδηση. Γι αυτό και είμαι τόσο επιφυλακτικός αλλά και διστακτικός.

Εγώ δε θα κρίνω τον δημοσιογάφο, απλά θέλω να σημειώσω ότι εάν κάποιος άλλος έγραφε τα παραπάνω θα έτρωγε κράξιμο.

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι