Nai kai egw den pisteuw oti xeroume ti theloume.h mallon oloi theloume ena apiasto oneiro to opoio apokleiete na symvei alla synexizoume na elpizoume.
kai thetw ena erwthma pros olous sas to opoio isws shkwnei ligo syzhthsh:
Mhpws eimastan adikoi me ton Mpatatoudh?mhpws eprepe na sthrixoume auton pou efere tous perissoterous paixtes sthn istoria mas,eixe to pio megalo budget kai katafere na parei 2 kypella?mhpws eprepe na diwxoume prwta ta lamogia pou tou trwgane ta lefta kai meta ton mpatatoudh?
Όχι και είμασταν άδικοι με τον Μπατατούδη ρε Κώστα.
Το παραμύθι με τον καλοκάγαθο Μπάτμαν που τον εκμεταλευόταν οι κακοί γύρω του είναι ωραίο αλλά δεν έχει δράκο. Το άλλο "παραμύθι" όμως είναι πιο όμορφο για μένα και έχει και δράκο (χο χο χο).
Εγώ ο Χ έχω ένα έμφυτο ταλέντο στα οικονομικά και παίζω στα δάχτυλα συγχωνεύσεις, χρηματηστήριο κτλ αλλά η μοίρα είναι άδικη μαζί μου γιατί είμαι μπατίρης και δεν μπορώ να αναπτυχθώ. Είμαι όμως και κομματόσκυλο και την ψάχνω από εκεί. Ώσπου μου έρχεται και μένα η ευκαιρία μου να αλλάξω οικονομικό και κοινωνικό status: ο ΠΑΟΚ. Με τις ευλογίες των αφεντικών μου (πολιτικών) λοιπόν παίρνω την ομάδα.
Επειδή δεν έχω μία παίρνω δάνειο από την τράπεζα για να κινηθώ στην αρχή. Πάω λοιπόν την πρώτη χρονιά και αγοράζω Γκονζάλες από βάζελο, Κατσουράνη από χανούμι και Κωνσταντίνου από gay. Κανονίζω σε δόσεις την εξόφληση των παραπάνω ομάδων και ξεκινώ το πρωτάθλημα.
Εν τω μεταξύ ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει λαλήσει και τα διαρκείας φεύγουν για πλάκα. Πάω να κάνω συμφωνία για τα τηλεοπτικά και παζαρεύω σε τιμές πολύ υψηλές τα δικαιώματα της ομάδας. Τα κανάλια φυσικά και μου τα σκάνε χονδρά γιατί μιλάμε για τον ΠΑΟΚ με τον κόσμο στην τσίτα μετά τις μεταγραφές. Το χρήμα αρχίζει να ρέει κανονικά.
Εγώ όμως το θέλω για την πάρτη μου κι όχι για τον ΠΑΟΚ φυσικά. Δημιουργώ λοιπόν ένα λαβύρινθο εταιριών και θυγατρικών δικών μου, ώστε περνώντας τα έσοδα του ΠΑΟΚ από εισιτήρια, μπουτίκ και τηλεοπτικά να χάνονται στην πορεία στην τσέπη μου.
Επειδή όμως επιχείρηση χωρίς έσοδα δεν μπορεί να συνεχίσει για πολύ, βρίσκω κι εδώ τη λύση. Δίνω τις μετοχές μου στην κρατική τράπεζα που με δάνειζε μέσω των πολιτικών προϊσταμένων μου. Έτσι κι αλλιώς άχρηστες μου είναι πλέον αφού τα έσοδα της ομάδας πάνε μέσω των άλλων εταιρειών στην τσέπη μου. Ιδιοφυία είμαι, σας το είπα.
Για πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω ότι από καράβλαχος είμαι κοντά στο να γίνω ζάμπλουτος μπίζνεσμαν, αναγνωρίσιμος μέσω του ΠΑΟΚ σε όλη τη χώρα. Επειδή όμως τα λαμόγια που τρώνε από τον ΠΑΟΚ χρόνια τώρα και κατ' επάγγελμα δεν θα με αφήσουν να φάω μόνος μου, αρχίζω και μοιράζω την πίτα από λίγο και σε αυτούς. Βέβαια είναι και κάτι παλικάρια των πολιτικών μου προϊσταμένων που στο κάτω-κάτω με βάλανε εδώ που θέλουν να τους βολέψουν κι αυτούς και τους βάζω μέσα. Τέλος στο χώρο που κινούμαι επιχειρηματικά, αρχηγός είναι ο θείος, ο οποίος είναι και αφεντικό των πολιτικών μου προϊσταμένων, άρα και δικός μου. Αυτός λοιπόν μου στέλνει δικούς του ανθρώπους (δικηγόρους, μέλη Δ.Σ.) για να σιγουρευτεί ότι δεν πρόκειται η σπίθα που άναψε στον καυλωμένο ΠΑΟΚτσή να του κάψει τα όνειρα τώρα που ελέγχει τα πάντα και πάει για να χτίστει τη 10χρονη αυτοκρατορία του.
Η ομάδα πετάει σε μερικά ματς, αλλά όταν είναι να πάμε για πρωτάθλημα κάνω κάτι για να πατηθεί το φρένο, αλλιώς θα με "στείλουν" αμέσως τα αφεντικά. Με τον κόσμο δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί η ομάδα έχει παιχταράδες και υπάρχει συνεχώς η ελπίδα ότι θα κάνει την υπέρβαση (κούνια που τους κούναγε). Τους φέρνω και παίχτες με το τσουβάλι σε κάθε μεταγραφική περίοδο που τους χρεώνω στο μετοχικό κεφάλαιο, οπότε μ'ένα σμπάρο
τρία τρυγόνια. Και δεν πληρώνω τίποτα γιατί τους δανείζω στην ομάδα στην ουσία και αυξάνω το ποσοστό μου στην εταιρεία και όλα καλά με τον κόσμο που με πιστεύει ότι παλεύω να τον κάνω πρωταθλητή. Άλλωστε για όλα φταίνε αυτοί που έρχονται για την αρπαχτή στον ΠΑΟΚ και δεν έχουν σκοπό να φύγουν. Έχω πολλά "εξιλαστήρια θύματα" που περιμένουν τη σειρά τους. Ατελείωτη η λίστα αναμονής.
Όλα χαλάνε όμως όταν βάζω μπροστά την εντολή του θείου για το χτίσιμο νέου γηπέδου. Την μεγάλη μαρμίτα. Η φτώχια μου δεν κρύφτηκε άλλο και με πήρανε χαμπάρι νωρίς. Αφού δεν πήρα τον Α.Σ. στην αρχή πάνω στα μέλια τώρα έμπλεξα με εισαγγελείς, συνδέσμους, πολιτικούς, κυνηγημένους από την άλλη μου μπίζνα το χρηματιστήριο, οπότε... Ας ψάξω να βρω κανένα καλό και βολικό δικαστή (κατά προτίμηση γυναίκα) που να σώσει το τομάρι μου. Τώρα δεν μπορώ ούτε καντίνα να ανοίξω στην Τούμπα. Ό,τι έφαγα, έφαγα. Μένω όμως με ένα παράπονο.
ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ! Τέτοια μπάλα είδατε από μένα, πήρατε και δυο κυπελλάκια. Δεν άξιζα εγώ να φάω
ΚΑΙ από το γήπεδο; Με μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ ξεπληρώνετε τα όσα έκανα για σας;