Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 288643 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
georgie
1. παρακάμπτουμε το ότι στον ισολογισμό της χρονιάς συμπεριλαμβάνεται το ΕΤΟΣ και όχι το ΟΛΟ του συμβολαίου προς χάρην συζήτησης. και πάλι.
2. η εφορία περνάει 2 φορές; και στο συμβόλαιο του παίκτη και στο "Υποχρεώσεις προς το Δημόσιο"; δλδ τα 11 μύρια που εμφανίζονται εκεί τι είναι;

όπως και να το δεις ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ.

Offline toy

• Αλλαγή
Μην ασχολείστε με νούμερα παιδιά εκτός του ότι έχουν πολλαπλούς τρόπους ανάγνωσης για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα πρέπει να κάτσεις και να κάνεις έλεγχο ο ίδιος.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Suicidal

• Βασικός
για αριθμους μιλας τωρα ή για προσωπα ;;;;
γιατι κι απ'τα 2 εχουμε μπολικα εδω μεσα....  :P
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline toy

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Για να μην φρικάρετε, στις υποχρεώσεις προς ποδοσφαιριστές περιλαμβάνονται το σύνολο των υποχρεώσενω που προκύπτουν από τα συμβόλαια, δηλαδή περιλαμβάνονται και οι επόμενες χρονιές, μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του κάθε ενός.

εγω με βαση αυτο εκανα τον μπακαλιστικο υπολογισμο ραμπιτ
οι υποχρεωσεις στο δημοσιο απο οσο βλεπεις στα νουμερα που παρεθεσαι ο ποετ ειναι σχεδον σταθερες..αρα υποθετω οτι δεν συμπεριλαμβανουν τα συμβολαια παικτων..αλλα παλαιες υποχρεωσεις.

Offline Català

• Αλλαγή
http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/search.html?lq=%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%BA%CF%89&dq=

ΦΡ μπλέξαμε τα μπούτια μας, για κατάσταση σύνθετη ή συγκεχυμένη.

Όλα μαζί σε έναν ωραίο αχταρμά (με κύρια πηγή το άγιο google): χρέη (προς δημόσιο και τρίτους), άνοιγμα, τρέχουσες υποχρεώσεις, οφειλόμενα σε παλιούς παίκτες, αμοιβές παικτών και πάει λέγοντας.
Και η πανταχού παρούσα και πάντοτε πιστή ελβετική φρουρά να σπεύσει να υπερασπιστεί ακόμα και τώρα τον (δες σύμπτωση...) Πάπα.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
δεν γίνεται... για να αφορά ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ πρέπει να είναι βεβαιωμένες, και να τις έχει αποδεχθεί η ΠΑΕ. δλδ για να καταλάβω πληρώνουμε χρέη στο ΔΗΜΟΣΙΟ (αυτά από τα 37+ μύρια που λένε οτι χρωστάει ο ΠΑΟΚ στο δημόσιο) που μας λένε κανονικά; πανωτόκια, κατωτόκια και ξυς τα @@ σου και παράλληλα ζητάμε να μας ρυθμίσουν τα χρέη; δεν παίζει.

για μένα είναι ΦΠΑ (τρέχων) και εφορείες. τπτ αΛΛΟ αν και το ΦΠΑ δε ξέρω αν συμπεριλαμβάνεται στους ισολογισμούς (όποιος έχει γνώση ας μας πεί)

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
@catala

Φορουμ ειναι και κανουμε συζητηση, απο το να λες μαλακιες αν δεν εχεις να συνεισφερεις τιποτα..πανε και παιξε στην αμμο.

@rabbit

οπως ειπε και ο τοy ολες οι αναλυσεις ειναι στον αερα, αφου δεν εχουμε κανει εμεις τον ελεγχο.Οποτε δεν μπορω να σε αντικρουσω. Απλα μου φαινεται περιεργο να μενουν οι υποχρεωσεις στο Δημοσιο σταθερες, ενω το μπατζετ αυξηθηκε ραγδαια τα τελευταια χρονια. Τελοσπαντων ας περιμενουμε το πορισμα.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
άρα αν πάμε 4η χρονιά και σκάσουμε 10 μύρια προς το δημόσιο. καθαρίσαμε. ο ΠΑΟΚ είναι χωρίς χρέη!
τους βγάζω το καπέλο τότε.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
ετσι οπως το κοβω τα 12 ειναι βεβαιωμενα και τα υπολοιπα περιμενουμε να τελεσιδικησουν.

* με καθε επιφυλαξη παντα

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
ÐÜíôùò åðåéäÞ åß÷å îåêéíÞóåé áíôßóôïé÷ç óõæÞôçóç ðñéí êÜðïéï êáéñü, êáíåßò äåí ìßëçóå ãéá æçìéÜ (óõóóùñåõìÝíç Þ ü÷é) €10åêáô áðü ôç äéïßêçóç ÆáãïñÜêç.
×ùñßò íá Ý÷ù ìåëåôÞóåé ôïõò éóïëïãéóìïýò êáé áðïêëåéóôéêÜ áðü ôá íïýìåñá ðïõ ðáñáèÝôåéò, ðùò ðñïêýðôåé ç áýîçóç ôùí €10åêáô áðü õðï÷ñåþóåéò ðñïò ðïäïóöáéñéóôÝò; ÁöïñÜ ìåëëïíôéêÝò Þ ãåãåíçìÝíåò ïöåéëÝò;
Êáé öõóéêÜ ç åéêüíá ðïõ ðáñïõóéÜæåéò åßíáé ç óôéãìéáßá áðïôýðùóç ìå ôçí ðáñïýóá äéïßêçóç. Áí ð.÷ áýñéï áëëÜîåé ç äéïßêçóç êáé äåéò ôßðïôá ìáæéêÝò äéáãñáöÝò áðáéôÞóåùí (õðïèåôéêÜ ìéëÜù ãéá ôçí ðåñßðôùóç ðïõ Ý÷ïõí âÜëåé êÜðïéïé ÷Ýñé óôá ôáìåßá ôçò ÐÁÅ), ôüôå áêüìá êáé ç æçìéÜ Üíåôá îåðåñíÜåé ôá €10åêáô.

Óå êÜèå ðåñßðôùóç, åðéìÝíù (Poet, åëðßæù ìá íç äéáöùíåßò): óõìðÝñáóìá ïñéóôéêü êáé áóöáëÝò áðü ôçí áíÜãíùóç ôùí ïéêïíïìéêþí êáôáóôÜóåùí äåí ìðïñåß íá âãåé. ÅéäéêÜ üôáí õðÜñ÷ïõí êáôçãïñßåò ãéá êáêïäéá÷åßñéóç ôçò ðáñïýóáò äéïßêçóçò ðïõ åôïßìáóå áõôÝò ôéò ïéêïíïìéêÝò êáôáóôÜóåéò

Offline Català

• Αλλαγή
@catala

Φορουμ ειναι και κανουμε συζητηση, απο το να λες μαλακιες αν δεν εχεις να συνεισφερεις τιποτα..πανε και παιξε στην αμμο.

Φλερτάρεις εδώ και καιρό έντονα με τη χριστοπαναγία που σου χρειάζεται, αλλά τη χάρη δε θα σου την κάνω. Μυγιάστηκες εμφανέστατα, και βασικά καλά έκανες, γιατί όταν μιλάω για φρουρές και δούλους, είσαι από τους πρώτους που εννοώ.
Τώρα το ποιος λέει μαλακίες, κοίτα πόσα ποστ κάνεις κάθε μέρα και πόσο παπαρολογείς (και το παίζεις και ψαγμένος για πράγματα που δεν έχεις ιδέα, αυτό είναι το πιο ωραίο). Και να είσαι σίγουρος ότι ακόμα και το παιχνίδι στην άμμο είναι πιο ενδιαφέρον από τις δικές σου ασχολίες, που δεν έχεις τι να κάνεις και ζαλίζεις αρχίδια όλη μέρα εδώ μέσα.
Τέλος, η συνεισφορά μου στην κουβέντα, σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες (που το αποκλείω βασικά τόσο έξυπνο που θεωρείς τον εαυτό σου...), ήταν πολύ συγκεκριμένη: άνοιξε τα ματάκια σου, διάβασε και κατάλαβε επιτέλους εσύ και πολλοί άλλοι ότι ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΧΡΕΗ.
Αυτά κύριε πονηράτζα, που θα μου δώσεις και οδηγίες να πάω να παίξω στην άμμο

Offline toy

• Αλλαγή
Δηλαδή να διαφωνίσετε χωρίς να μπινελικιαστήτε είναι αδύνατο πλέον σε αυτό το φόρουμ.
Τι να πω ρε πστ μου ...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Κοιτα catala, κανουμε μια γονιμη συζητηση και μπαινεις να με χαρακτηρισεις χωρις να συνεισφερεις. Εγω ειμαι ΠΑΟΚ και οχι Ζαγορακης. Αν εισαι κολλημενος, ξεκολλα. Αν δεν ξεκολλας στα αρχιδια μου σε γραφω και συνεχιζω.  Τωρα αν το θεμα ειναι το ανοιγμα ή τα χρεη. Σαφως και ειναι το ανοιγμα. Αλλα στην συζητηση που ακολουθησε το ποστ του ποετ μιλαμε για τον ισολογισμο, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. Για το ανοιγμα δεν εχει κανεις τιποτα επισημο και περιμενουμε το πορισμα του ΑΣ. Για το αν εχω γενικα ιδεα, δεν θα περιαυτολογησω, ρωτα αλλους.

Για ακομη μια φορα με προσβαλεις, χωρις να εχεις προκληθει.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
georgie επειδη πειραξες τον φιλο μου τον καταλα

θελω να μου εξηγησεις κατι που εγραψες

ο κοντος παιρνει καθαρα 850.000 ευρω απο οσα εχω ακουσει και διαβασει(μπακαλιστικα παω κι εγω)

850.000 συν 40%(εφορια)=1.190.000 ευρω

ο κοντρερας παιρνει καπου στα 6 κατοσταρικα,650 ειπες εσυ αρα

650.000 συν 40% εφορια=910000

συνολο και οι δυο 2.100.000(με τα μεγαλυτερα συμβολαια που εχουμε ακουσει οτι παιρνουν)

τα 3 που τα βρηκες;

δεν στην λεω αλλα μην εξηγεις με αρλουμπες παραξενα πραγματα

και ποιητη τεραστιε,γητευτη των μαζων

γινεται να μας πεις

πως καταφερνεις με 28 εκ ευρω εσοδα να μπαινεις μεσα 3,5 εκ

και με λιγοτερα εσοδα περυσι να μπαινεις μεσα 1,2 εκ;

ας υπολογισουμε πως περυσι το καλοκαιρι δεν εκανες κανα τρελο στις μεταγραφες με δανεικους.πηρες μονο τον κοντο αλλα ειπαμε πως ειχες περισσοτερα εσοδα....

Offline maman

• Αποστολή
  • **
Ειπαμε υπερβασηηηηηηη!!!

Σορρυ που πεταγομαι τσοντα, αλλα τα νευρα ολων ειναι τσιτα αδερφια αυτη την περιοδο.

Μην αρπαζεστε με το παραμικρο-εχουμε πολλα επεισοδια ακομα να δουμε, πολλες πληροφοριες να βγουν στον αερα για τα χρεη και γενικοτερα ερχεται μακρυς χειμωνας μπροστα...!

Δυσκολα τα πραγματα  σε λεω!
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Αν εννοεις  αυτο

Kontreras 650.000   1.300.000   2
Filomeno  350.000 350.000     1
Salpi   800.000   2.100.000   3

Για να μην φρικάρετε, στις υποχρεώσεις προς ποδοσφαιριστές περιλαμβάνονται το σύνολο των υποχρεώσενω που προκύπτουν από τα συμβόλαια, δηλαδή περιλαμβάνονται και οι επόμενες χρονιές, μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του κάθε ενός.

Για να το μεταφρασω. Στην απορια πως εχουμε αγωνιστικο 28εκ, ο ποετ ειπε οτι ειναι και οι μελλοντικες υποχρεωσεις. Δηλαδη ο Κοντρερας 2 χρονια συμβολαιο + 3 χρονια ο κοντος και βγαζεις το συνολικο νουμερο.

και η εφορια ειναι πλεον 45%
« Last Edit: July 26, 2011, 16:20:06 by Georgie-4- »

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εγω νομιζα πως ειναι 40 το συγκεκριμενο δεν καταλαβα οτι το λεγες με βαση αυτο που πε ο ποετ(ετσι οπως το εγραψες καταλαβαινεις αυτο που γραφω)

και ο κοντρερας εχει υπογραψει πριν την αυξηση της εφοριας...

Offline Català

• Αλλαγή
Κοιτα catala, κανουμε μια γονιμη συζητηση και μπαινεις να με χαρακτηρισεις χωρις να συνεισφερεις. Εγω ειμαι ΠΑΟΚ και οχι Ζαγορακης. Αν εισαι κολλημενος, ξεκολλα. Αν δεν ξεκολλας στα αρχιδια μου σε γραφω και συνεχιζω.  Τωρα αν το θεμα ειναι το ανοιγμα ή τα χρεη. Σαφως και ειναι το ανοιγμα. Αλλα στην συζητηση που ακολουθησε το ποστ του ποετ μιλαμε για τον ισολογισμο, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. Για το ανοιγμα δεν εχει κανεις τιποτα επισημο και περιμενουμε το πορισμα του ΑΣ. Για το αν εχω γενικα ιδεα, δεν θα περιαυτολογησω, ρωτα αλλους.

Για ακομη μια φορα με προσβαλεις, χωρις να εχεις προκληθει.

Πουλάς τρέλα για ακόμα μια φορά με το γνωστό ύφος, προφανώς πιστεύοντας ότι τρώμε κουτόχορτο οι υπόλοιποι ή ότι εδώ είναι δικαστήριο και μπορείς να κάνεις τρίπλες. Την τρέλα του να μου γράφεις πρώτα ότι λέω μαλακίες και αφού σου απαντάω να μου λες ότι σε προσέβαλα χωρίς να έχω προκληθεί κιόλας, κράτα την για κανάν μπάρμπα μάρτυρα στο μέλλον λοιπόν.
Στη "γόνιμη συζήτηση" που κάνετε, δεν μπήκα να σε χαρακτηρίσω όπως συνεχίζεις να προπαγανδίζεις, μπήκα και έγραψα κάτι πολύ συγκεκριμένο και αυτό ήταν η συνεισφορά μου, σου άρεσε-δε σου άρεσε. Αφού θες να κάνουμε σα μωρά λοιπόν, κανένα πρόβλημα. Αλλά τρελίτσα δε θα μου πουλάς, να έχεις χεσμένη τη φωλίτσα σου και μόλις παίρνεις απάντηση να κάνεις την αθώα περιστερά. Αν κάποιος προέβη πρώτος απρόκλητα σε χαρακτηρισμούς ήσουν εσύ και ευτυχώς είμαστε ακόμα στην ίδια σελίδα και μπορούν να το δουν όλοι.
Για να είμαστε εντός θέματος, το 5 ή 10 εκατομμύρια το οποίο αναφέρει ο πόετ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, έχει να κάνει κυρίως με το άνοιγμα. Για αυτό και χαρακτήρισα την όλη κουβέντα αχταρμά.
Το αν είσαι ΠΑΟΚ ή Ζαγοράκης, πες το μερικές φορές ακόμα μπας και το ακούσεις ο ίδιος, βρες το και με τον εαυτό σου και μετά έλα να τα ξαναπούμε. Γιατί ο καθένας κρίνεται από ό,τι γράφει ως γνωστόν.
Τώρα, τις νέτα σκέτα μαλακίες και ψωλομαγκιές "ξεκόλλα" και "σε γράφω στα αρχίδια μου και συνεχίζω", τις προσπερνώ, γιατί είναι τουλάχιστον αστείες.
Το "ρώτα τους άλλους" επίσης το προσπερνώ, χαλάρωσε μόνο λίγο, γιατί επαναλαμβάνω μπορεί να νομίζεις λόγω αντικειμένου, σπουδών κτλ ότι έχεις πιάσει τον παπά απ'τα αρχίδια, αλλά ακόμα και σε πράγματα του τομέα σου γράφεις πολύ συχνά τελείως άκυρα όταν πας να μιλήσεις για τον ΠΑΟΚ και εκτίθεσαι. Πολλώ δε μάλλον όταν αγνοείς σημαντικές πληροφορίες και δεδομένα, τα οποία δυστυχώς για σένα δεν μπορείς να τα γκουγκλάρεις.
Το κόβω εδώ.

ΥΓ: ο γιαννιώτης δεν είναι φίλος μου, δεν τον γνωρίζω τον κύριο και αγνοώ γιατί χρησιμοποιεί το όνομά μου  O0

Offline savage republic

• Βασικός
Ρε συ Καταλά, μια χαρά σε μίλησε ο Georgie, τι τον βγάζεις χίλια δύο; Χαλάρωσε, το παιδί μιλάει κυριλέ. Peace, man! 8) Άμα έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο, πες το, να μας βοηθήσεις όλους*. Κι εμείς χαμένοι στους αριθμούς είμαστε. Εγώ θα πρέπει να εμπιστευτώ το πόρισμα του ΑΣ. Μέχρι τότε, έχω αποφασίσει να κάνω τουμπεκί.

*Δηλαδή όταν μιλάς για google, πες τι ακριβώς εννοείς, γιατί εγώ δεν σ' έπιασα. Ειλικρινά μιλάω.