Κοιτα catala, κανουμε μια γονιμη συζητηση και μπαινεις να με χαρακτηρισεις χωρις να συνεισφερεις. Εγω ειμαι ΠΑΟΚ και οχι Ζαγορακης. Αν εισαι κολλημενος, ξεκολλα. Αν δεν ξεκολλας στα αρχιδια μου σε γραφω και συνεχιζω. Τωρα αν το θεμα ειναι το ανοιγμα ή τα χρεη. Σαφως και ειναι το ανοιγμα. Αλλα στην συζητηση που ακολουθησε το ποστ του ποετ μιλαμε για τον ισολογισμο, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. Για το ανοιγμα δεν εχει κανεις τιποτα επισημο και περιμενουμε το πορισμα του ΑΣ. Για το αν εχω γενικα ιδεα, δεν θα περιαυτολογησω, ρωτα αλλους.
Για ακομη μια φορα με προσβαλεις, χωρις να εχεις προκληθει.
Πουλάς τρέλα για ακόμα μια φορά με το γνωστό ύφος, προφανώς πιστεύοντας ότι τρώμε κουτόχορτο οι υπόλοιποι ή ότι εδώ είναι δικαστήριο και μπορείς να κάνεις τρίπλες. Την τρέλα του να μου γράφεις πρώτα ότι λέω μαλακίες και αφού σου απαντάω να μου λες ότι σε προσέβαλα χωρίς να έχω προκληθεί κιόλας, κράτα την για κανάν μπάρμπα μάρτυρα στο μέλλον λοιπόν.
Στη "γόνιμη συζήτηση" που κάνετε, δεν μπήκα να σε χαρακτηρίσω όπως συνεχίζεις να προπαγανδίζεις, μπήκα και έγραψα κάτι πολύ συγκεκριμένο και αυτό ήταν η συνεισφορά μου, σου άρεσε-δε σου άρεσε. Αφού θες να κάνουμε σα μωρά λοιπόν, κανένα πρόβλημα. Αλλά τρελίτσα δε θα μου πουλάς, να έχεις χεσμένη τη φωλίτσα σου και μόλις παίρνεις απάντηση να κάνεις την αθώα περιστερά. Αν κάποιος προέβη πρώτος απρόκλητα σε χαρακτηρισμούς ήσουν εσύ και ευτυχώς είμαστε ακόμα στην ίδια σελίδα και μπορούν να το δουν όλοι.
Για να είμαστε εντός θέματος, το 5 ή 10 εκατομμύρια το οποίο αναφέρει ο πόετ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, έχει να κάνει κυρίως με το άνοιγμα. Για αυτό και χαρακτήρισα την όλη κουβέντα αχταρμά.
Το αν είσαι ΠΑΟΚ ή Ζαγοράκης, πες το μερικές φορές ακόμα μπας και το ακούσεις ο ίδιος, βρες το και με τον εαυτό σου και μετά έλα να τα ξαναπούμε. Γιατί ο καθένας κρίνεται από ό,τι γράφει ως γνωστόν.
Τώρα, τις νέτα σκέτα μαλακίες και ψωλομαγκιές "ξεκόλλα" και "σε γράφω στα αρχίδια μου και συνεχίζω", τις προσπερνώ, γιατί είναι τουλάχιστον αστείες.
Το "ρώτα τους άλλους" επίσης το προσπερνώ, χαλάρωσε μόνο λίγο, γιατί επαναλαμβάνω μπορεί να νομίζεις λόγω αντικειμένου, σπουδών κτλ ότι έχεις πιάσει τον παπά απ'τα αρχίδια, αλλά ακόμα και σε πράγματα του τομέα σου γράφεις πολύ συχνά τελείως άκυρα όταν πας να μιλήσεις για τον ΠΑΟΚ και εκτίθεσαι. Πολλώ δε μάλλον όταν αγνοείς σημαντικές πληροφορίες και δεδομένα, τα οποία δυστυχώς για σένα δεν μπορείς να τα γκουγκλάρεις.
Το κόβω εδώ.
ΥΓ: ο γιαννιώτης δεν είναι φίλος μου, δεν τον γνωρίζω τον κύριο και αγνοώ γιατί χρησιμοποιεί το όνομά μου