Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 290613 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
@spinos_4
δεν υπάρχει ρε φίλε αυτό. Απορώ γιατί πρέπει να συζητάμε τέτοιες παπαριές. Ποιο γήπεδο να χτίσει μωρέ, όχι ο Χ μπατίρης αλλά ο Χ Αμπράμοβιτς να είναι αυτός που θα έρθει δεν θα το κάνει. Γιατί να χάνουμε την ουσία συζητώντας τις παπαριές που βάζουν αυτοί οι γελοίοι στο τραπέζι; Γιατί να μη συζητάμε ότι δεν θα πάρει τον ΠΑΟΚ κάποιος ονομαστικά, αλλά ουσιαστικά ο κανένας; Γιατί να μη συζητάμε ότι για να σκεφτεί έστω κάποιος να εκμεταλλευτεί τη περιουσία μας, θα πρέπει να αποδείξει σε μάκρος χρόνου ποιος είναι, αντί να ξεκινάνε όλες οι πουτάνες οι διαπραγματεύσεις από αυτό;
καθόμαστε και συζητάμε μαλακίες όπως το τι κάνανε κάποιοι στη Μάλαγα ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΤΟ FUND ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ, λες και μας νοιάζει ή λες και σημαίνει ότι θα κάνουν το ίδιο και εδώ. Εκεί είναι πριμέρα ντιβιζιόν κι εδώ ελλαδιστάν. Η νέτμεντ ρε μάγκες δεν είχε ολόκληρη Τότεναμ; Σε τι την εμπόδισε να καταστρέψει οικονομικά τη κούλα;
Καθόμαστε και συζητάμε επίσης για ένα φανταστικό γήπεδο που θα χτίσουν και θα πάνε εκεί τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ ρε παιδιά. με πονάνε τα μυαλά με κάτι τέτοιες παπαριές. Εδώ και ένα χρόνο (άντε 6 μήνες για να μη στενοχωρώ τον dave) αυτοί "διαπραγματεύονται" αντί να πάνε να στάξουν τα 6 μύρια και θα χτίσουν δικό τους γήπεδο ρε παιδιά;

@ΗΟΜΟ
Φίλε μου πάντα μιλάω με ονόματα. Απλά στο αμέσως πιο πάνω post μου αναφερόμουν ονομαστικά στον Μανδρίνο τον "διαπραγματευτή" που αναρωτιόμουν τι συζητάει και θεώρησα αυτονόητο ότι αν ξαναπώ "διαπραγματευτής" γίνομαι κατανοητός.
Ο "θιγμένος" που έφυγε αλλά δεν παύει να είναι κορυφαίο στέλεχος του ΑΣ είναι ο Βιολίδης φυσικά. Αλλά αυτόν δεν θυμάμαι να τον ανέφερα σε αυτή τη περίπτωση, αλλά σε άλλο θέμα. Anyway όπου και αν είπα ο "θιγμένος" αυτόν εννοούσα. Όταν λέω στο θέμα που συζητάμε "εκλεγμένος στον ΑΣ της διοίκησης Ζαγοράκη" δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο είναι γρίφος αυτό. Γρίφος θα είναι για κανέναν που ασχολείται μια φορά τη βδομάδα με τον ΠΑΟΚ. Οι καμένοι σαν εμάς τι διευκρινίσεις χρειάζονται για κάποια τόσο γνωστά θέματα; Ποιος δεν ξέρει από μας τον Βιολίδη και ότι αυτός είναι εκλεγμένος στον ΑΣ με την παράταξη Κατσαρή (και μάλιστα 2ος σε ψήφους μετά τον ένα και μοναδικό ΠΑΟΚάρχη Αρχηγό μας κυρ Θανάση)

Άλλωστε ρε φίλε δεν είναι σωστό να λέω συνέχεια ονόματα, γιατί εύκολα το μυαλό του καθενός τα τσουβαλιάζει όλα για πάσα νόσο και πάσα μαλακία. Στο συγκεκριμένο λοιπόν δεν εμπλέκεται άμεσα ο Βιολίδης και αν γράψω το όνομά του μπορεί κάποιος να τον συνδέσει με το θέμα των αράβων που συζητάμε και μετά να κάθομαι να συζητάω μαλακίες. Σε αυτό το θέμα εμπλέκεται μόνο ο Μανδρίνος, κατά δική του δήλωση πως αυτός διαπραγματεύεται, οπότε αφού το είπε ο ίδιος ανέφερα τις απορίες/ενστάσεις μου ονομαστικά.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Βασικα ξεχνας κατι..
Αν μπουν τα 6 μυρια τον ΠΑΟΚ τον παιρνει οποιος τα βαλει χωρις να δωσει λογο σε κανεναν..
Κι οσο για "διαπραγματευτες" ποιος θα ηθελες να διαπραγματευτει δηλαδη εκτος της σημερινης διοικησης?
ΠΑΟΚ G4Α

zan

• Guest
Η μονη διαπραγματευση που μπορουν κανουν ειναι η παραμονη η οχι του Ζαγορακη.....Το οποιο φυσικα και εχει γινει...

Offline dave

• Αλλαγή
κιουρ, το βιντεακι με το φαφουτη να μιλαει για αραβες κατηγορηματικα 2 χρονια πριν το ειδες? εγω τωρα που ανεβηκε εδω το ειδα. αρα λοιπον, αν ισχυει αυτο, η επιστροφη του αχυρανθρωπου οπως λες δε συνδεεται απαραιτητα με τους αραβες.

κ αντε τωρα λοιπον, να συγκρινουμε με στοιχεια 0 ποιος εχει δικιο, ο φαφουτης, η εσυ με τις φημες που ακουσες περυσι το μαιο...

σε τετοια συζητηση βεβαια δε μπαινω κ αυτο ειναι το προβλημα μου με αυτες τις θεωριες χωρις στοιχεια...ολες μπορει να χουν λογικη ταυτοχρονα, μια ειναι η αληθινη

Offline cure

• Αλλαγή
Βασικα ξεχνας κατι..
Αν μπουν τα 6 μυρια τον ΠΑΟΚ τον παιρνει οποιος τα βαλει χωρις να δωσει λογο σε κανεναν..
Κι οσο για "διαπραγματευτες" ποιος θα ηθελες να διαπραγματευτει δηλαδη εκτος της σημερινης διοικησης?
katz φίλε χωρίς παρεξήγηση δεν έχεις καταλάβει τι λέω τόσο καιρό. Και μάλλον δεν έχεις καταλάβει και την αντίφαση των ίδιων σου των προτάσεων. Μέσα σε δύο προτάσεις αυτοαναιρείσαι και δεν το καταλαβαίνεις.

Για το πρώτο. Φυσικά και όποιος θέλει παίρνει τον ΠΑΟΚ αν χώσει 6 μύρια. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημά μου ρε φίλε. Γιατί δεν το κάνουν και τι διαπραγματεύονται τόσους μήνες; (πιθανές απαντήσεις έχω δώσει και δεν λέει να τα ξαναγράφω. πάντως όλες οδηγούν σε λαμογιά. διάβασε και τον CLUB σε δύο του κορυφαία posts για το θέμα. αν και πάλι επιμένεις ότι έχει ξεχαστεί κάτι επί του θέματος πάω πάσο. λόγο έχουμε όλοι πάντως και κυρίως ο ΑΣ και αυτοί που θα πάρουν στα χέρια τους τις μετοχές που έχουν στη κατοχή τους οι νυν διοικούντες. σκέψου το. οι άραβες σου είπαν ήδη πως πάνε για το 67%. Με 6 μύρια παίρνεις το 50%. σκέψου το.)
Για το δεύτερο. Αφού αν βάλει κάποιος 6 μύρια δεν έχει να δώσει λόγο σε κανέναν τι διαπραγματεύεται με κάποιον διορισμένο; Σου λέω έχεις δίκιο ΚΑΙ στα δύο, αλλά εσύ ξεχώρισε ποια απορία σου θέλεις να αναπτύξουμε γιατί ΚΑΙ τα δύο δεν γίνεται.

Λέει ο Zan και έχουν πει και άλλα παιδιά την παραμονή του Ζαγοράκη διαπραγματεύονται. Δεν είναι μόνο αυτό με τίποτα. Δεν είχε λογική να είναι μόνο αυτό. Πλέον έχουμε επίσημες τοποθετήσεις μέσω των δικηγόρων τους που επιβεβαιώνουν ότι φυσικά και δεν διαπραγματεύονται μόνο αυτό τόσο καιρό. Οι άνθρωποι θέλουν γήπεδο, 67% και μπροστάρη τον Ζαγοράκη. Αυτά ειπώθηκαν.

Φαντάσου τι δεν ειπώθηκε. Αυτό αναρωτιόμαστε λοιπόν. Που θα πάνε οι μετοχές που έχει στα χέρια του αυτή τη στιγμή ο Ποικιλίδης, ο Μηλιωρίδης και άλλα μέλη της διοίκησης; Γιατί δεν είναι αυτονόητο ότι θα πάνε στον ΑΣ; Αν πάνε στον ΑΣ είμαστε καλά γιατί ο ΑΣ δεν πρόκειται να τις πουλήσει στους "Άραβες". Αυτοί για να φτάσουν στο 67% θα πρέπει να ξαναχώσουν. Ε όσο λαμόγιο και να είσαι δεν βρίσκεις ρευστό κάθε τόσο. Οπότε έχουμε μια ασφαλιστική δικλείδα.
Τα χρέη γιατί δεν μας λέει κανείς ποιος θα τα πληρώσει; Αν αύριο πουληθεί ο ΠΑΟΚ και υπάρχουν ζημίες θα πρέπει όλοι οι νυν διοικούντες να τα πληρώσουν από τη τσέπη τους και οι επενδυτές να παραλάβουν καθαρό τοπίο. Η λογική λέει ότι θα διαπραγματευόταν τη "πώλησή τους". έχουν όμως δικαίωμα; Αν ναι γιατί το κρύβουν; Ξέρουμε πόσο είναι το άνοιγμα και αν για να το αγοράσουν οι "Άραβες" θα πρέπει να πάρουν στα χέρια τους ένα 16% των μετοχών και να γίνουν παντοδύναμοι; Σε αυτή τη περίπτωση δεν θα έχουν σκλαβώσει τον ΠΑΟΚ με τις μαλακίες και την ανικανότητά τους οι νυν;
Ο Μανδρίνος αφού δεν είναι μέλος της νυν διοίκησης ως τι διαπραγματεύεται; Ο Κατσαρής λέει αλήθεια ότι δεν μίλησε ο ίδιος; Αν λέει αλήθεια μήπως δεν χρειάστηκε να το κάνει, αφού μιλάνε οι εκπρόσωποί του με αυτούς των "Αράβων";
Τελευταία ερώτηση: σύμφωνα με τα πεπραγμένα στη διοίκηση του Ζαγοράκη θα τον εμπιστευόσασταν ότι δεν θα τον έπιανε κώτσο ένα λαμόγιο; Μπορείτε και κοιμάστε ήσυχοι ότι τους έλεγξε; Δεν μιλάω για την τιμιότητά του. Μιλάω για την ικανότητά του να ελέγξει ένα τέτοιο fund. Εγώ λέω ούτε το ίδιο το ελληνικό κράτος μπορεί να το κάνει. Πώς είστε τόσο ήσυχοι ότι μπορεί να το κάνει ο Θόδωρος δεν καταλαβαίνω.

dave μιλάμε για άλλα πράγματα. Άστο ρε φίλε. Ψάξε για στοιχεία εσύ αν θες κι αν ποτέ βρεις μοιράσου τα. Εγώ ψάχνω στο μυαλό μου και μόνο εκεί. Και βγάζω συμπεράσματα ή μου δημιουργούνται ερωτήματα και τα επικοινωνώ περιμένοντας από τα μυαλά και τις γνώσεις των υπολοίπων να πούνε τα δικά τους ώστε να βγάλουμε άκρη. Αν περιμένουμε στοιχεία, καλά κρασιά.

Offline dave

• Αλλαγή
ναι φιλε οκ, αλλα δε κανεις ακριβως αυτο, στο ποστ που εχεις κανει παραθεση βγαζεις οποιον δεν εχει μυριστει τη δουλεια οπως την ειδες εσυ, προβατο που περιμενει τον αι βασιλη...και γιαυτο απαντησα κιολας, αν τα θετεις ως προβληματισμους κανενα προβλημα, κ γω ψαχνω για απαντησεις, κ σκεφτομαι τα ποστ σου. οχι κ αγαθουληδες ομως αν δε σκεφτομαστε ολοι ετσι...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Πιθανως αδερφε cure να διαπραγματευονται εκτος της παραμονης ζαγορακη,το πενταετες πλανο που θα δημοσιευτει αλλωστε στις 10-20 γεναρη, τις αναγκες της ομαδας..Επισης σιγουρα θα εχουν ζητησει αναλυτικα την οικονομικη κατασταση,τα χρεη, και γενικα οτι χρειαζεται σε μια εταιρεια ωστε να γινει ενα πλανο.Δεν νομιζω οτι αυτοαναιρουμαι..
Το αν ειναι ή οχι απατεωνες δεν το ξερω
Κι οσο για το 67% που λες,αν εχουν βαλει ηδη 6μυρια για το 51 ε δεν νομιζω να ειναι τιποτα τα 2 μυρια για το υπολοιπο..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Πάντως τελευταία πάνε να τους βγάλουν λαμόγια.. Χθες κάπου είδα πως δεν είναι Άραβες αλλά Ιρακινοί, σήμερα είδα πως έχουν χρέη και γενικά προσπαθούν στις φυλλάδες που βλέπω στον χρόνο που έχω να τους βγάλουν τσαρλατάνους.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν μπορώ να πω, πως ήταν καλή και από αυτά που έχω διαβάσει και ακούσει, θέλουν γήπεδο, Ζαγοράκη και το καλύτερο για το μέλλον της ομάδας.

Επίσης άκουσα πως ο γιος ενός από αυτών, έχει μία αγγλική ομάδα (δεν θυμάμαι πια)..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

opws_mathame

• Guest
αφου περασε το τεστ του να δεχτεις πισω την πουτανα τη γκομενα που σε κερατωσε και να τις δινεις και φιλακια στο στομα τωρα ριχνουν αδεια για να πιασουν γεματα και για το θεμα του γηπεδου.το γηπεδο ειναι το σπιτι μας πουτανας γιοι,οχι δικο μας μονο αλλα των πατεραδων μας και των παιδιων μας.να ειστε ετοιμοι να υποστειτε τις συνεπειες ολοι οι υπευθυνοι σχετικης συμφωνιας.αν θελει καποιος να παρει την ομαδα πρωτα να πει ποιος ειναι μετα να βαλει λεφτα για μεταγραφες να φερει και 2-3 τιτλους στη σειρα.κ οχι να μιλαει για γηπεδο πριν καν μαθουμε ποιος ειναι.δεν ειμαστε ουτε νομικοι ουτε οικονομολογοι για να μπουμε σε διαλογο.τους ορους τους βαζουμε εμεις ΠΑΟΚτσηδικα

Offline spinos_4

• Αλλαγή
δύστυχο την ομάδα την παίρνει οποιος θέλει χωρίς να μας ρωτήσει...
όλα τα αλλα που λέμε είναι για λαϊκή κατανάλωση...
το θέμα είναι αν μπορούμε και αν υπάρχουν τρόποι να προφυλαχτούμε από τυχόν προβλήματα στο μέλλον...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline lik4

• Αλλαγή
κανενας δεν ερχεται να παρει μια ομαδα που δεν τον θελει ο κοσμος της
για αυτο οι τυποι θελουνε να κρατησουνε  Ζαγορ προεδρο αρχικα,πιστευω να καταλαβενεις ποια ειναι η διαφορα

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Νομίζω ότι το μπέρδεμα έχει να κάνει με το ότι μερικοί δεν καταλαβαίνουν ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν σε αγοράζουν τύποι αλλά εταιρίες και μάλιστα όχι οι ίδιες οι εταιρίες αλλά σύμπλεγμα συμφωνιών τους.
Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα εάν ο αγοραστής ήταν Άραβας. Θα τον γνωρίζαμε.
Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα εάν ο αγοραστής ήταν μια εταιρία. Θα μπορούσαμε πχ να την ενισχύσουμε αγοράζοντας προϊόντα της ή ακόμα κ μετοχές της.
Έτσι όπως έχει γίνει το πράγμα όμως δεν ξέρεις ποιος σε αγοράζει (τουλάχιστον προς το παρόν).
Η άσκηση είναι απλή.
Πείτε ότι σήμερα γίνεται το ντιλ.
Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης;
Το... fund (αέρας κοπανιστός)?
Εδώ ο Μπατατούδης χωρίς fund κατάφερε μέσα από σύμπλεγμα εταιριών να μας φορτώσει χρέη και να μη ξέρουμε σε ποιον ανοίκει τί στο τέλος.
Το fund των "αράβων" δε θα τα καταφέρει;
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

baron

• Guest
Μην γράφετε fund

Πέστε το  με το όνομα του .... headgefund

Να και ένα νέο σενάριο

Πίσω από όλο το σκηνικό είναι ο βάζελος που θέλει τον Vierinhia. Ξέρει για την ρήτρα- βάζει μπροστά έναν καμηλοεκτροφεα- δίνει 6 μύρια τώρα- ξεπουλάει στο τέλος της season όλους τους παίκτες παίρνει τα 6 πίσω- και ο Vierinhia τσάμπα στον βάζελο. Πάρτε να έχετε αφού δεν πιστέψατε το πρώτο μου σενάριο... ευτυχώς που δεν υπάρχουν άραβες!!!

ive4

• Guest
έχω χάσει πολλά επεισόδεια στο σίριαλ των Αράβων.
Μπορεί κάποιος να πει τι πρότειναν για το νέο γήπεδο ;
Αν πρότειναν να χτίσουν νέο γήπεδο και η Τούμπα να μείνει όρθια και στην κατοχή του ΑΣ ΠΑΟΚ, εγώ είμαι πολύ θετικός. Κι ας αλλάξουμε έδρα, αρκεί η Τούμπα να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και όχι σε χέρια ιδιωτών και επενδυτών λαμόγιων.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Μην γράφετε fund

Πέστε το  με το όνομα του .... headgefund

Να και ένα νέο σενάριο

Πίσω από όλο το σκηνικό είναι ο βάζελος που θέλει τον Vierinhia. Ξέρει για την ρήτρα- βάζει μπροστά έναν καμηλοεκτροφεα- δίνει 6 μύρια τώρα- ξεπουλάει στο τέλος της season όλους τους παίκτες παίρνει τα 6 πίσω- και ο Vierinhia τσάμπα στον βάζελο. Πάρτε να έχετε αφού δεν πιστέψατε το πρώτο μου σενάριο... ευτυχώς που δεν υπάρχουν άραβες!!!

Αυτο το σεναριο ηταν στο μυαλο μου καθε φορα που ειχαμε ανοιχτη ΑΜΚ και χεζομουνα, ειτε για το βαζελο ειτε για τον γαυρο. Με εναν αχυρανθρωπο και 5-6 εκατομμυρια βαζεις στο χερι εναν πιθανο αντιπαλο που μπορει να σου κοψει τα λεφτα του Τσου Λου, ταυτοχρονα με την υποδουλωση του αποκτας ολα τα περιουσιακα στοιχεια του που μπορει να σε ενδιαφερουν, παιχτες προπονητη κλπ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

baron

• Guest
Απ: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλ_
« Reply #6935 on: December 24, 2010, 10:55:39 »
Το καταλαβαίνεις όμως ότι είναι περισσότερο στην πλακα παρα σοβαρά αυτό που έγραψα, έτσι?

Ούτε οι γαύροι ούτε οι βάζελοι έχουν ανάγκη να σκαρφιστούν τέτοια σενάρια συνομωσίας (X-files κι έτσι!!). Απλώς έρχονται και σου παίρνουν προπονητή και παίκτες με το έτσι θέλω... την θυμόμαστε όλοι εκείνη την καταραμένη χρονια του 87 νομίζω?

Εγώ είμαι σίγουρος ότι εάν έρθουν πραγματικά νέοι ιδιοκτητες στον ΠΑΟΚ απλώς θα είναι λαμόγια.

Αυτήν είναι η σκληρή πραγματικότητα του καπιταλισμού και της εντελώς διεφθαρμένης ελληνικής κοινωνίας.

τα μυαλά μου πονάνε γιατί

- Το μεγαλύτερο κομμάτι τον οπαδών μας περιμένει σοβαρά τους μεσσίες (λιγουργια γαμώ .... - δεν φταίτε εσείς όμως , έτσι σας μάθανε)

- ούτε ένας δεν σκέφτεται ως μέτοχος. 10 000 χιλιάδες είμαστε και φύλλο δεν κουνιέται. Αλλα θα τα πούμε (και με τους συνδέσμους) όταν θα τελειώσει το πανηγύρι --και τον ΠΑΟΚ πληγωμένο

ive4

• Guest
Εγώ συμφωνώ μαζί σου ότι οι επενδυτές λογικά θα είναι λαμόγια. Εσύ τα έχεις βάλει και με τον Ζαγοράκη που τόσα χρόνια διαχειρίζεται τα λεφτά μας. Οκ. Ποια στο διάλο λύση είναι η καλύτερη για τον ΠΑΟΚ ; Κι εμένα μου έρχεται να τους βρίζω αλλά τι θα γίνει ; Τη λαϊκή βάση την υποστήριζα κάποτε, αλλά πλέον έχω πεισθεί ότι δε γίνεται.

Αυτή η σύγκριση των 3 λύσεων που είναι ορατές σήμερα (Ζαγοράκης διαχειριστής - άγνωστος άραβας - λαϊκή βάση) με οδηγεί να λέω καλύτερα Ζαγοράκης και μπακαλοτέυτερο τόσα έσοδα τόσα έξοδα και διαρκείας κάθε καλοκαίρι, παρά ο άραβας με τις 18 εταιρείες όπου πλέον θα χάσουμε τον μπούσουλα. Και φοβάμαι ότι πέρα από εντυπωσιασμούς στην αρχή, ο άραβας πρωτάθλημα δε θα μπορέσει να πάρει. Που ουσιαστικά αυτό είναι το μόνο που λείπει από την 3ετία Ζαγοράκη. Για την λύση της λαϊκής βάσης, τα έχουμε πει στο άλλο τόπικ.

Και κάτι ακόμα : Αν ο άραβας θέλει να βάλει λεφτά στην ΑΜΚ του ΠΑΟΚ, μπορεί κάποιος να του πει όχι ; Το θέμα είναι να συζητήσουμε πως θα διασφαλίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα μικρίνει, ότι αφετηρία του θα είναι οι δεύτερες θέσεις των τελευταίων 2 ετών και ότι δε θα αυξηθεί το χρέος. Επίσης πως θα διαφυλάξουμε την Τούμπα στην κυριότητα του ΑΣ και να μη γκρεμιστεί με την <<προοπτική>> να φτιαχτεί στη θέση της νέο γήπεδο, γιατί είναι βέβαιο ότι θα καταντήσουμε αεκάκι.  Αυτό βέβαια θέλει έναν δυνατό ΑΣ και όχι τον αμίλητο κυρ Θανάση.

Offline cure

• Αλλαγή
ναι φιλε οκ, αλλα δε κανεις ακριβως αυτο, στο ποστ που εχεις κανει παραθεση βγαζεις οποιον δεν εχει μυριστει τη δουλεια οπως την ειδες εσυ, προβατο που περιμενει τον αι βασιλη...
Όχι κι έτσι ρε φίλε. Είπα μόνο για το αν πιστεύει κάποιος ότι το θέμα υπάρχει αφότου έσκασε από εκείνο το site. Σιγά μη κατέχω την αλήθεια ή χειρότερα να μη νομίζω ότι την κατέχω ρε φίλε. Δεν είμαι τόσο βλάκας. Άλλωστε εγώ σκέφτομαι τόσο ακραία πράγματα που δεν μπορώ και δεν θέλω να τα υπερασπιστώ απόλυτα.

Εγώ για παράδειγμα ξαναβλέπω το έργο του μπάτμαν και του ντιβέλπμεντ. Μα όλο το έργο κανονικά σε ριμέικ, γραμμένο πάνω στο ίδιο σενάριο από την αρχή ως το τέλος, απλά με άλλους πρωταγωνιστές. Η διαφορά ότι τώρα φέρανε και guest star. Όπως και τότε όταν έφτανε ο κόμπος στο χτένι από το οικονομικό βούλιαγμα ερχόταν σαν από μηχανής θεός ο τάδε "σωτήρας" κι έφερνε πρόσκαιρη ελπίδα, μέχρι να αποδειχθεί λαμόγιο μόνο όταν χαλούσε η διαπραγμάτευση. Το ότι διαπραγματευόταν κάποιοι τόσο καιρό να παραδώσουν στο λαμόγιο δεν υπήρχε πρόβλημα. Η οποία διαπραγμάτευση ήταν φυσικά: σου παραδίδω χάος στα οικονομικά αλλά κάνω τη πάπια που παραλαμβάνεις εσύ ο κανένας χωρίς να δώσεις τη παραμικρή εγγύηση. Μόκο και οι δύο να καλύψουμε το κώλο μας και η ζωή συνεχίζεται στον ΠΑΟΚ όσο αντέχει η μαεστρία σου στο παραμύθι και μέχρι να βρεις τον επόμενο να παραδώσεις το χρυσωρυχείο. Επαναλαμβάνω χρυσωρυχείο, όπως είναι κάθε ΠΑΕ, που βγάζει νόμιμα ή παράνομα τρελά ποσά. Μάρτυρες όλοι οι μεγάλοι επιχειρηματίες ή/και οι μεγάλοι απατεώνες που κρα κάνουν να χωθούν.

Πειράζει που βλέπω ομοιότητες; Πειράζει που τις λέω; Μα τις λέω για να έρθει ο άλλος και να μου πει είσαι λάθος γι' αυτό και γι' αυτό και να ησυχάσω. Την ηρεμία μου ψάχνω κι όχι να δημιουργήσω ρεύμα από τα όσα σκέφτομαι. Βγάζω από μέσα μου τα διαόλια για να μου πει ο αδερφός μου "δεν είναι έτσι κούλαρε" ή "έτσι είναι και ακόμη χειρότερα, δες τι θα κάνεις από δω και πέρα". Δεν τα λέω για να μαλώνω, ούτε για να κάνω τον έξυπνο.

Κι οσο για το 67% που λες,αν εχουν βαλει ηδη 6μυρια για το 51 ε δεν νομιζω να ειναι τιποτα τα 2 μυρια για το υπολοιπο..
Καλά τα λες. Τότε όμως γιατί δεν τα βάζουν αφού είναι τόσο "άπλες"; Εδώ θα χτίσουν ολόκληρο γήπεδο. Με άλλα δύο ψωροκατομύρια γίνονται γενικοί γαμάω και δέρνω στον ΠΑΟΚ χωρίς έλεγχο, χωρίς τίποτα. Μήπως τους έρχεται πιο φθηνά να τα πάρουν τζάμπα από τους πρώην; Μήπως και οι "άραβες" ακολουθήσουν το δρόμο που χάραξε ο πρωτοπόρος μπάτμαν που έπαιρνε παίχτες και τους χρέωνε στην ΠΑΕ με αυξήσεις ΜΚ; Ο τζον γου έκανε το πρώτο, ο μπάτμαν το δεύτερο. Αυτοί μπορεί αν έχουν άλλο τρόπο. Πού θα πάει. Θα μάθουμε όλες τις εταιρικές λαμογιές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δασκάλους μας που τόσα χρόνια διοικούσαν τον ΠΑΟΚ και μας έμαθαν τα πάντα.
Πάντως αν είσαι φανταστικός εκατομμυριούχος τα έχεις περισσότερο ανάγκη τα δυο φανταστικά ψωροκατομύρια από ότι ένας κανονικός. Αλλά και κανονικός εκατομμυριούχος να είσαι, δεν είσαι μαλάκας να πετάς τα λεφτά σου, αφού μπορείς χωρίς έλεγχο να τα χρεώνεις μετά στον μαλάκα τον ΠΑΟΚ. Και μεταγραφή για τα πρόβατα και αύξηση του ποσοστού που κατέχει ο "επενδυτής" με μία κίνηση. Δύο σ' ένα όπως δίδαξε ο μεγάλος μπάτμαν. Άλλωστε οι ίδιοι θεματοφύλακες που ήλεγχαν τον μπάτμαν, τον γούμενο και τους απερχόμενους θα σε ελέγχουν. Κλάιν μάιν

Offline spartiatis

• Αλλαγή

Åßìáóôå áíôéìÝôùðïé ìå ìéá ìåãÜëç ðñüêëçóç, ßóùò ôç ìåãáëýôåñç ôçò íåüôåñçò éóôïñßáò ôïõ óõëëüãïõ ìáò.
Ôçí åêäÞëùóç åíäéáöÝñïíôïò ãéá ôçí áãïñÜ ôçò ïìÜäáò áðü ôïí êáèÝíá ÏÖÅÉËÏÕÌÅ íá ôçí êáëùóïñßóïõìå, íá ôç óåâáóôïýìå êáé íá ôç óõæçôÞóïõìå.  ÏÖÅÉËÏÕÌÅ ÏÌÙÓ ç óõæÞôçóç áõôÞ íá ãßíåé õðü üñïõò ðïõ ðñïóôáôåýïõí ôï óõìöÝñïí êáé ôçí áóöÜëåéá ôçò ïìÜäáò. Ðñþôá ëïéðüí ðñïóôáôåýåôáé ï óýëëïãïò êáé äßíïíôáé üëåò ïé åããõÞóåéò êáé ìåôÜ ðñï÷ùñÜò óôï åðüìåíï âÞìá. Åßðáí ðáñáðÜíù ïñéóìÝíïé ðùò ïðïéïóäÞðïôå èÝëåé «÷þíåé» 6 åê êáé áõôüìáôá ÷ùñßò íá ñùôÞóåé êáé êáíÝíáí ðáßñíåé ôçí ïìÜäá. ÈåùñçôéêÜ áõôü åßíáé óùóôü.  ÐñáêôéêÜ üìùò êáíÝíáò äå ñß÷íåé ÷ñÞìáôá ðñéí åîáóöáëßóåé ôï ðåñéâÜëëïí ðïõ ôïí óõìöÝñåé þóôå íá ðñï÷ùñÞóåé ôçí åðÝíäõóÞ ôïõ. Ãé’ áõôü ëïéðüí óå êÜèå óõæÞôçóç ìå ïðïéïíäÞðïôå áãïñáóôÞ ïé üñïé ðñÝðåé íá îåêáèáñßæïíôáé êáé öõóéêÜ íá ðñïóôáôåýïõí ôï óýëëïãï.
ÐñïóùðéêÜ, åðåéäÞ ç ãïýíá ìáò Ý÷åé êáåß óôï ðáñåëèüí ìå êÜèå ëïãÞò ëáìüãéï, äéêáéïýìáé íá åßìáé åðéöõëáêôéêüò ìå ïðïéïíäÞðïôå (óôç ðñïêåéìÝíç ðåñßðôùóç ìå ìéá áüñéóôç åðé÷åéñçìáôéêÞ ïíôüôçôá ìå ôï üíïìá «Üñáâåò»)  ðïõ ìå ìïëéò 6 åê ôïõ äßíåôáé ôï äéêáßùìá êáé ìðïñåß íá äéáðñáãìáôåýåôáé æçôÞìáôá üðùò ôï ãçðåäéêü. ¼÷é ìå 6 áëëÜ ïýôå ìå 1006 åê äå ðáßñíåé ôï äéêáßùìá ÊÁÍÅÍÁÓ íá îåêéíÜ ôçí åðáöÞ ôïõ ìå ôïí êüóìï (ìÝóù áñä) ìéëþíôáò ãéá ôï ãÞðåäï.
Êëåßíïíôáò, èÝëù íá ðéóôåýù ðùò ï ëáüò ìáò èá ðñÜîåé óïöÜ êáé èá äéá÷åéñéóôåß ôç êáôÜóôáóç üðùò ðñÝðåé.  Åßìáóôå õðï÷ñåùìÝíïé üëïé ìáò åêôüò áðü ôï íá ðñïóôáôÝøïõìå, íá ðáñáäþóïõìå óôéò åðüìåíåò ãåíéÝò Ýíáí ÐÁÏÊ êáëýôåñï áð’ áõôüí ðïõ ðáñáëÜâáìå. ÊÜðïéïé åäþ ìÝóá ñßóêáñáí ôç ðñïóùðéêÞ ôïõò åëåõèåñßá ãéá íá áðïëáìâÜíïõìå áõôÞ ôç óôéãìÞ ÏËÏÉ Ýíáí ÐÁÏÊ åëåýèåñï.  Áí ìå ôïí ôñüðï ìáò áíáãêÜóïõìå ôá íÝá ìáò ÐÁÏÊÔÓÁÊÉÁ íá ñéóêÜñïõí êáé áõôÜ ìå ôç ðñïóùðéêÞ ôïõò åëåõèåñßá ãéá íá äéïñèþóïõí ôéò äéêÝò ìáò ìáëáêéÝò ôüôå ôï ëéãüôåñï ðïõ èá ìáò áîßæåé èá íáé ôï öôýóéìï.
ÓõæçôÜìå ëïéðüí ìå ôïí êáèÝíá, ðïôÝ äå êëåßóáìå ðüñôá óå êáíÝíáí, ÁËËÁ ìå üñïõò üðùò åßðå Ýíáò áäåñöüò ðáñáðÜíù ÐÁÏÊÔÓÇÄÉÊÏÕÓ.
---
Õã. ÅðåéäÞ áêïýóôçêå êáé áõôü,  ðùò ôï ðáñüí ìïíôÝëï äéïßêçóçò Ý÷åé öôÜóåé óå áäéÝîïäï, ÁÄÉÅÎÏÄÁ åßíáé ôá öõóéêÜ ðñüóùðá êáé üóïé êïõñÜæïíôáé íá äéá÷åéñßæïíôáé êáé ü÷é êáèáõôü ôï ìïíôÝëï äéïßêçóçò. Ôï ìïíôÝëï äéïßêçóçò åßíáé Üñéóôï êáé ðáñÝ÷åé ðëÞñç óôÞñéîç óå êÜèå Ýíáí ðïõ Ý÷åé ôç èÝëçóç êáé ôï ðÜèïò íá äéá÷åéñéóôåß ìå åõëÜâåéá ôïí ìåãÜëï ÐÁÏÊ.   

North_pole

• Guest
Δεν έχουμε αντιληφθεί ακόμη τι πρόκειται να γίνει του χρόνου στην Ελλάδα. Για να μην πω τα επόμενα 5 χρόνια τουλάχιστον. ΔΕΝ είναι δυνατόν να πάει ΚΑΜΙΑ ελληνική ομάδα καλά, σε ένα κράτος που βουλιάζει (ή το βουλιάζουν) μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Όταν έρχονται μέρες που θα παρακαλάμε για ψωμί και δουλειά, ποιός θα αγοράζει διαρκείας; Ποιός θα είναι σε θέση να στηρίξει τον ΠΑΟΚ όταν δεν θα μπορεί να στηρίξει τον ίδιο του τον εαυτό; Τα χειρότερα έρχονται και δυστυχώς θα έχουν άμεση επίπτωση ΚΑΙ στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να ιεραρχήσουμε τις ανάγκες μας. Να βάλουμε στόχους και να καθορίσουμε με ποιόν τρόπο μπορούμε να τους πετύχουμε. Τα βήματά μας πρέπει να είναι πολύ μικρά και ακόμη περισσότερο σίγουρα. Δεν είναι καιρός ούτε για επενδύσεις, ούτε για ανοίγματα, είναι καιρός απλά να διατηρήσουμε τη θέση μας σταθερή και να μη μας βουλιάξουν τα προβλήματα.