Βασικα ξεχνας κατι..
Αν μπουν τα 6 μυρια τον ΠΑΟΚ τον παιρνει οποιος τα βαλει χωρις να δωσει λογο σε κανεναν..
Κι οσο για "διαπραγματευτες" ποιος θα ηθελες να διαπραγματευτει δηλαδη εκτος της σημερινης διοικησης?
katz φίλε χωρίς παρεξήγηση δεν έχεις καταλάβει τι λέω τόσο καιρό. Και μάλλον δεν έχεις καταλάβει και την αντίφαση των ίδιων σου των προτάσεων. Μέσα σε δύο προτάσεις αυτοαναιρείσαι και δεν το καταλαβαίνεις.
Για το πρώτο. Φυσικά και όποιος θέλει παίρνει τον ΠΑΟΚ αν χώσει 6 μύρια. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημά μου ρε φίλε. Γιατί δεν το κάνουν και τι διαπραγματεύονται τόσους μήνες; (πιθανές απαντήσεις έχω δώσει και δεν λέει να τα ξαναγράφω. πάντως όλες οδηγούν σε λαμογιά. διάβασε και τον CLUB σε δύο του κορυφαία posts για το θέμα. αν και πάλι επιμένεις ότι έχει ξεχαστεί κάτι επί του θέματος πάω πάσο. λόγο έχουμε όλοι πάντως και κυρίως ο ΑΣ και αυτοί που θα πάρουν στα χέρια τους τις μετοχές που έχουν στη κατοχή τους οι νυν διοικούντες. σκέψου το. οι άραβες σου είπαν ήδη πως πάνε για το 67%. Με 6 μύρια παίρνεις το 50%. σκέψου το.)
Για το δεύτερο. Αφού αν βάλει κάποιος 6 μύρια δεν έχει να δώσει λόγο σε κανέναν τι διαπραγματεύεται με κάποιον διορισμένο; Σου λέω έχεις δίκιο ΚΑΙ στα δύο, αλλά εσύ ξεχώρισε ποια απορία σου θέλεις να αναπτύξουμε γιατί ΚΑΙ τα δύο δεν γίνεται.
Λέει ο Zan και έχουν πει και άλλα παιδιά την παραμονή του Ζαγοράκη διαπραγματεύονται. Δεν είναι μόνο αυτό με τίποτα. Δεν είχε λογική να είναι μόνο αυτό. Πλέον έχουμε επίσημες τοποθετήσεις μέσω των δικηγόρων τους που επιβεβαιώνουν ότι φυσικά και δεν διαπραγματεύονται μόνο αυτό τόσο καιρό. Οι άνθρωποι θέλουν γήπεδο, 67% και μπροστάρη τον Ζαγοράκη. Αυτά ειπώθηκαν.
Φαντάσου τι δεν ειπώθηκε. Αυτό αναρωτιόμαστε λοιπόν. Που θα πάνε οι μετοχές που έχει στα χέρια του αυτή τη στιγμή ο Ποικιλίδης, ο Μηλιωρίδης και άλλα μέλη της διοίκησης; Γιατί δεν είναι αυτονόητο ότι θα πάνε στον ΑΣ; Αν πάνε στον ΑΣ είμαστε καλά γιατί ο ΑΣ δεν πρόκειται να τις πουλήσει στους "Άραβες". Αυτοί για να φτάσουν στο 67% θα πρέπει να ξαναχώσουν. Ε όσο λαμόγιο και να είσαι δεν βρίσκεις ρευστό κάθε τόσο. Οπότε έχουμε μια ασφαλιστική δικλείδα.
Τα χρέη γιατί δεν μας λέει κανείς ποιος θα τα πληρώσει; Αν αύριο πουληθεί ο ΠΑΟΚ και υπάρχουν ζημίες θα πρέπει όλοι οι νυν διοικούντες να τα πληρώσουν από τη τσέπη τους και οι επενδυτές να παραλάβουν καθαρό τοπίο. Η λογική λέει ότι θα διαπραγματευόταν τη "πώλησή τους". έχουν όμως δικαίωμα; Αν ναι γιατί το κρύβουν; Ξέρουμε πόσο είναι το άνοιγμα και αν για να το αγοράσουν οι "Άραβες" θα πρέπει να πάρουν στα χέρια τους ένα 16% των μετοχών και να γίνουν παντοδύναμοι; Σε αυτή τη περίπτωση δεν θα έχουν σκλαβώσει τον ΠΑΟΚ με τις μαλακίες και την ανικανότητά τους οι νυν;
Ο Μανδρίνος αφού δεν είναι μέλος της νυν διοίκησης ως τι διαπραγματεύεται; Ο Κατσαρής λέει αλήθεια ότι δεν μίλησε ο ίδιος; Αν λέει αλήθεια μήπως δεν χρειάστηκε να το κάνει, αφού μιλάνε οι εκπρόσωποί του με αυτούς των "Αράβων";
Τελευταία ερώτηση: σύμφωνα με τα πεπραγμένα στη διοίκηση του Ζαγοράκη θα τον εμπιστευόσασταν ότι δεν θα τον έπιανε κώτσο ένα λαμόγιο; Μπορείτε και κοιμάστε ήσυχοι ότι τους έλεγξε; Δεν μιλάω για την τιμιότητά του. Μιλάω για την ικανότητά του να ελέγξει ένα τέτοιο fund. Εγώ λέω ούτε το ίδιο το ελληνικό κράτος μπορεί να το κάνει. Πώς είστε τόσο ήσυχοι ότι μπορεί να το κάνει ο Θόδωρος δεν καταλαβαίνω.
dave μιλάμε για άλλα πράγματα. Άστο ρε φίλε. Ψάξε για στοιχεία εσύ αν θες κι αν ποτέ βρεις μοιράσου τα. Εγώ ψάχνω στο μυαλό μου και μόνο εκεί. Και βγάζω συμπεράσματα ή μου δημιουργούνται ερωτήματα και τα επικοινωνώ περιμένοντας από τα μυαλά και τις γνώσεις των υπολοίπων να πούνε τα δικά τους ώστε να βγάλουμε άκρη. Αν περιμένουμε στοιχεία, καλά κρασιά.