Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 298773 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ειμαι παρα πολυ εκνευρισμενος με την αντιμετωπιση καποιον αδερφων στο πιο φλεγον θεμα του ΠΑΟΚ μας.
Φιλε Baron, θα ειμαι λιγο αποτομος γιατι τοσα χρονια ειναι σαν να σε γνωριζω. Ποιον θελεις να πεισεις με αυτα που γραφεις; Τα πιστευεις ειλικρινα φιλε μου; Ελεγες μεχρι χθες οτι δεν υπαρχουν Αραβες. Τωρα λες οτι τους χρησιμοποιει ο Ζαγορακης για να καλυψει την ανυπαρξια του. Ε οχι ρε φιλε. Φτανει με την ισοπεδωση και με τον συμψηφισμο. Ο Ζαγορακης εχει κανει τα λαθη που ολοι ξερουμε αλλα δεν γινεται να τον εξισωσεις με γαμοσπιτα λαμογια τυπου Γουμενου και Μπατατουδη. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ρε φιλε, πως να το κανουμε; Η ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ειναι οτι χειροτερο σε εναν ανθρωπο, και αν εσυ εννοεις αυτα που γραφεις και δεν τα λες γιατι απλα μαλωσες εμ τα παιδια στον συνδεσμο και θελεις να ξεσπασεις καπου, τοτε γινεσαι μικροψυχος.
Δουλεια μας ειναι ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ και οχι να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.
Καλως ή κακως ειμαι σε θεση να γνωριζω καποια πραγματα, πριν 3 μερες, οταν ολοι γραφανε αυτα που εγραφε η voria.gr εγω ειχα γραψει εδω οτι το θεμα θα παρει αναβολη. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ, αλλα ξερω οτι 1ον υπαρχουν και 2ον ο Ζαγορακης τους εξετασε και πραγματικα πιστευει σε αυτους για να του λυθουν τα χερια και να κανει αυτα που θελει πραγματικοτητα.
Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ.
Δεν μπορω πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω που αποσκοπει αυτη η κριτικη σας σε ολα. Ελεος, ειπαμε φτανει η καραμελα του "αρε Γουμενο που θελετε" και για αυτο ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΩ, αλλα θα πω την αλλη "αρε 5ο-6η θεση που θελετε και αποκλεισμο απο την ευρωπη απο σαπακια". Ο ΠΑΟΚ μπορει να φτασει πολυ ψηλοτερα απο αυτο που ειναι αλλα το οικονομικο μοντελο που εχουμε εχει φτασει ΤΑΒΑΝΙ. Το ξανα λεω, δεν ξερω τι εστι οι Αραβες αλλα αυτο που φανταζομαι ειναι οτι με αυτους ή θα πρωταγωνιστησουμε ή στην χειροτερη θα δουμε μια απο τα ιδια.
Εγω προσωπικα προτιμω το ρισκο.
Ομως απαιτω και απο την ΠΑΕ την διαφανεια. Ενα απλο ονομα εταιρειας δεν μου λεει τπτ. Θελω πληρη ενημερωση ποιοι ειναι, τι κανουν, τι θελουν. Προφανως αυτα ειναι που θα πουνε στην Σ.Τ. που λενε οτι θα δωσουν.

Τελος θεμα γηπεδου: Ειναι δεδομενο οτι θα ανοιξει σχεδον την επομενη βδομαδα. Εκει ειναι που πρεπει σαν λαος να δειξουμε αντανακλαστικα και στηριξουμε την αποφαση μας για "ΤΟΥΜΠΑ,ΔΕΘ ή σε ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ". Αλλα να το κανουμε με συζητηση, με ωριμοτητα, εχοντας τεχνικες εκθεσεις και μελετητικες εταιρειες σαν συμμαχους και οχι ανακοινωσεις τυπου Μακεδονων και Βορειων.

« Last Edit: December 19, 2010, 21:21:57 by DarkLord »
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

baron

• Guest
Μην τοποθετείς το θέμα έτσι ώστε να υπονοείς ότι αλλάζω γνώμη.
Εγώ παρατηρώ , ζυγίζω και μετά γράφω εδώ η εκφέρω γνώμη στους δικούς μου η αλλου.

Σε αυτά που λέω και γράφω είμαι σταθερός.

Έτσι η άποψη μου ότι δεν υπάρχουν άραβες στέκει και δεν αλλάζει. Και άμα υπάρχουν όντως ,τότε θα αποδειχτούν λαμόγια.

Από εκεί και πέρα ότι διοικητικά είμαστε σε γύψο εδώ και μήνες και οι ARD με προφανέστατη εντολή διαδίδουν ότι ο ζαγοράκης δεν μπορεί να πάρει προπονητή να κάνει μεταγραφές κλπ ως να λυθεί το θέμα του άραβα , δεν είναι δικια μου επινόηση. Είναι η πραγματικότητα.

Άλλοι τρώνε τον papa και άλλοι έχουν χορτάσει και δεν θα πάρουν άλλο.

Thanks. I had enough-4

kostas4

• Guest
πολυ περιεργα πραγματα. ομιλος εταιριων που δεν εχει ουτε ενα site? αν μπορουσαμε να βρουμε τον ισολογισμο θα μαθαιναμε τι παιζει.

ειναι δυνατον η εδρα της εταιριας να ειναι στο essex?? καλυτερα να αρχισουμε να ψαχνομαστε λιγο

Offline lik4

• Αλλαγή
@DARKLORD

επειδη και εγω εχω πληροφοριες ξεχνα το γηπεδο εκτος τουμπας

αμα σου αρεσουνε τα ρισκα καλο ειναι να αρχισεις να ψαχνεις που μενει ο αραβας-ες,που ειναι τα γραφεια του, κτλ για να ξερουμε στην στραβη που θα γινουνε οι μπουκες
και σου κανω μια προσωπικα ερωτηση,εαν τυχον ερθει εκεινη η ωρα της στραβης εσυ θα συμμετεχεις σε μπουκες κτλ? θα ρισκαρεις την ελευθερια σου?  ευγενικα  στα ρωταω

το υπαρχον μοντελο τροπου διοικησης ειναι το καλυτερο που ταιριαζει στον ΠΑΟΚ απλα ταβανι μπορει να εχουνε τα προσωπα που συμμετεχουνε σε αυτη την διοικηση
αυτη ειναι η αποψη μου και γενικα καποιοι πολεμησανε και οραματιστηκανε για να γινει  πραξη αυτο που λεμε ο ΠΑΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ  
αλλα και για να τα λεμε ολα εχουμε και εμεις ευθυνη που αφησαμε να μετατραπει σε Ο ΠΑΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
ναι αλλα lik το θέμα είναι πως όταν έφτασε η ώρα ο κόσμος να ανεβάσει στην καρεκλα κάποιον πριν 3 -4 χρονια επέλεξε αυτόν που έχουμε τώρα χωρίς να έχει δεύτερη εναλλακτική....

on topic αυτό που έγραψα παραπάνω το ξαναγράφω αν γίνετε τα παιδιά που έχουν γνώσεις να ψάξουν και να μας παρουσιάσουν στοιχεια για το τι παίζει με αυτόν τον όμιλο και με αυτόν τον άνθρωπο που αναφέρεται το όνομα του
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Lik με παρεξηγησες για την Τουμπα, και εγω μονο Τουμπα θελω απλα ειπα οτι για να γινει η θεση μας ισχυρη πρεπει να εχουμε σοβαρα στοιχεια που να το υποστηριζουν οτι μπορει να γινει γηπεδο στην Τουμπα και οχι εμπρηστικες ανακοινωσεις που θα σε κανουν να χασεις το δικιο σου.
Οσον αφορα το θεμα του ψαξιματος, δεν ειμαι ειδικος να ψαξω, τα ορια μου ειναι αυτα που εχουμε ολοι μας, το google.
Οσον αφορα την ερωτηση, θα συμμετεχω οπως συμμετειχα σε ολους τους αγωνες και τα συλλαλητηρια ως τωρα... Δεν καταλαβιανω που ειναι το ρισκο της ελευθεριας σε ενα συλλαλητηριο;
Τελος για το ταβανι, εχεις καποιο προσωπο να προτεινεις; Εγω νομιζω δεν υπαρχει. Το θεμα ειναι οικονομικο πρωτα και μετα θεμα ικανοτητων...

Offline lik4

• Αλλαγή
καταρχας φιλε δεν επελεξε αυτον τον ζαγορακη,αλλον ζαγορακη ειχα επιλεξει
δεν καταλαβα τι θες να μου πεις με την εναλλακτικη?
τοτε ειχαμε ζαγορακη,σημερα καποιον αλλον,αυριο σαλπιγιδη  :'(  :'(  :'(  :'(

Offline spinos_4

• Αλλαγή
αυτός ο άλλος τότε να βγει μπροστά...
δεν βλέπω όμως να γίνετε καμια κίνηση...
ο βγενόπουλος όταν ήθελε τον βάζελο βγήκε μπροστά με την ομάδα του και πείρε την παε...
εγώ δεν βλέπω να ενδιαφέρεται κανεις για την δικια μας... πέρα από τους άραβες που λέγεται...

με το post δεν ντίνο κανένα συγχωροχάρτι σε κανένα απλά αναφέρω την πραγματικότητα που γνωρίζω
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline agraf

• Αλλαγή
Άς περιμένουμε κα θα δούμε, μπορεί να είμαστε τυχεροί και να μας προκύψει κάτι καλό.

Εδώ είμαστε και θα προστατέψουμε τον ΠΑΟΚ.

Offline lik4

• Αλλαγή
Lik με παρεξηγησες για την Τουμπα, και εγω μονο Τουμπα θελω απλα ειπα οτι για να γινει η θεση μας ισχυρη πρεπει να εχουμε σοβαρα στοιχεια που να το υποστηριζουν οτι μπορει να γινει γηπεδο στην Τουμπα και οχι εμπρηστικες ανακοινωσεις που θα σε κανουν να χασεις το δικιο σου.

darklord δεν καταλαβες,δεν θα μπουμε καν σε διαδικασια διαπραγματευσης,στοιχειων κτλ
για το θεμα εχουνε γινε ιπολλες αναλυσεις στο τοπικ του,δεν ειναι της ωρας

Οσον αφορα την ερωτηση, θα συμμετεχω οπως συμμετειχα σε ολους τους αγωνες και τα συλλαλητηρια ως τωρα... Δεν καταλαβιανω που ειναι το ρισκο της ελευθεριας σε ενα συλλαλητηριο;

δεν εγιναν μονο συλλαλητηρια για να φυγει ο γουμενος
απ την απαντηση σου καταλαβαινω οτι παλι αλλοι λιγοι θα μπουνε μπροστα στην στραβη και θα ρισκαρουνε ελευθεριες
εγω προσωπικα δεν θα το κανω παλι

Τελος για το ταβανι, εχεις καποιο προσωπο να προτεινεις; Εγω νομιζω δεν υπαρχει. Το θεμα ειναι οικονομικο πρωτα και μετα θεμα ικανοτητων...

εχω να σου προτεινω τον ζαγορακη της πρωτης χρονιας χωρις την αυλη και με περισσοτερο ΠΑΟΚτσηδικο DNA στην πραξη

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
το υπαρχον μοντελο τροπου διοικησης ειναι το καλυτερο που ταιριαζει στον ΠΑΟΚ απλα ταβανι μπορει να εχουνε τα προσωπα που συμμετεχουνε σε αυτη την διοικηση
αυτη ειναι η αποψη μου και γενικα καποιοι πολεμησανε και οραματιστηκανε για να γινει  πραξη αυτο που λεμε ο ΠΑΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ  
αλλα και για να τα λεμε ολα εχουμε και εμεις ευθυνη που αφησαμε να μετατραπει σε Ο ΠΑΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ

αν αυτός που ανέλαβε πριν 4 χρόνια με πανηγυρισμούς,έχοντας  την αποδοχή του 90% και βαλε του κοσμου μας
, δεν τα καταφερε τότε δε μπορεί να εφαρμοστεί το μοντελο αυτό.Χωρις να ειμαι προσωπολατρης και επειδη ετσι ειναι ο λαος μας,όποιος και να ερθει όσο άφθαρτος και να ειναι, έχει το πολυ ενα χρόνο ζωής.Λαίκη βάση στον ΠΑΟΚ δε μπορεί να υπάρξει γιατι μας τελειωσαν οι ηγέτες.  
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero

darklord δεν καταλαβες,δεν θα μπουμε καν σε διαδικασια διαπραγματευσης,στοιχειων κτλ
για το θεμα εχουνε γινε ιπολλες αναλυσεις στο τοπικ του,δεν ειναι της ωρας

δεν εγιναν μονο συλλαλητηρια για να φυγει ο γουμενος
απ την απαντηση σου καταλαβαινω οτι παλι αλλοι λιγοι θα μπουνε μπροστα στην στραβη και θα ρισκαρουνε ελευθεριες
εγω προσωπικα δεν θα το κανω παλι

εχω να σου προτεινω τον ζαγορακη της πρωτης χρονιας χωρις την αυλη και με περισσοτερο ΠΑΟΚτσηδικο DNA στην πραξη

Πιστευεις οτι την αλλαγη στα 2 καθεστωτα την εφεραν αυτοι που μπηκαν μπροστα στην στραβη; Εγω νομιζω οτι ο Γουμενος τελειωσε λογου του ογκου του συλλαλητηριου στην ΔΕΘ και οχι τοσο σε αυτους που μπηκαΜΕ στα μπροστα...

Offline T.manos4

• Αλλαγή
για να το ισωπεδωσω λιγο το θεμα ειναι σαν να λεμε οτι οταν γνωριζεις μια γκομενα ξερεις και τα ελατοματα της
οχι φυσικα και οταν σου τα βγαζει σιγα σιγα την κανεις με ελαφρα την διωχνεις και αν δεν εχεις κατι ετοιμο
καθεσε με την παλαμοβα :tikitaka:
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline lik4

• Αλλαγή
darklord δεν ειναι για να γραφω μερικα πραγματα δημοσια
και στα μπροστα που λες δεν εισουνα μην το ψαχνεις,σε πορειες,παρουσια στην καταληψη μετα την εναρξη της κτλ μπορει να εισουνα και εσυ και πολλοι αλλοι

t mano διωξαμε ζαγορακη ? ποτε εγινε αυτο?

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
οκ το ληγουμε εδω, δεν θα βγαλει πουθενα οντως. Εννοειται οτι ο καθενας ξερει τα ορια του και στην τελικη διαφορετικα οριζει το "μπροστα"  8)

Offline T.manos4

• Αλλαγή
εγω αν ημουν ο ζαγορακης θα ειχα φυγει μονος μου
για να βγαλω και καποιους απο τον κοπο
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline tsag

• Αλλαγή
Κάτι μου λέει ότι το νέο έτος θα ζήσουμε σκηνές ροκ! Μου λείψανε τα σκηνικά τύπου καμπάνη, παπαδόπουλου και δεν συμμαζεύεται!! Η ιστορία κάνει κύκλους, το ξέρουμε. Αλλά όχι και σε τόσο γρήγορο χρονικό διάστημα ρε πστ μου!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

CLUB LARISA

• Guest

Εντυπωσιακή η απουσία ιστοσελίδας της εταιρίας...

Δεν υπάρχει "εταιρία" αδερφέ egoist, υπάρχει συνένωση εταιριών (όταν θα επισημοποιηθεί θα επανέλθω για το κακό που μας βρηκε, αν μας βρήκε), μην ψάχνεις, δε θα βρεις τπτ. Για να στο πω κ λίγο πιο πονηρά, κ ΑΦΜ να σ εδινα, πάλι τπτ δε θα βρισκες κ ο νοών νοείτω.

H κουφάλα ο Lik, έγραψε το ποστ του ΕΤΟΥΣ. ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ.

ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΓΤ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ

Παράθεση από: lik4 στις Σήμερα στις 21:26:32
αυτη ειναι η αποψη μου και γενικα καποιοι πολεμησανε και οραματιστηκανε για να γινει  πραξη αυτο που λεμε ο ΠΑΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ 

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline mike4

• Κερκίδα
  • *
Ταβάνι μπορεί να έχουν οικονομικά!Σε σχεδόν όλα τα υπόλοιπα μπορεί να έχουν κι άλλα να δώσουν!Άρα καλοδεχούμενη μια οικονομική ώθηση με την στήριξη του υπάρχοντος δοιηκητικού μοντέλου!