Ειμαι παρα πολυ εκνευρισμενος με την αντιμετωπιση καποιον αδερφων στο πιο φλεγον θεμα του ΠΑΟΚ μας.
Φιλε Baron, θα ειμαι λιγο αποτομος γιατι τοσα χρονια ειναι σαν να σε γνωριζω. Ποιον θελεις να πεισεις με αυτα που γραφεις; Τα πιστευεις ειλικρινα φιλε μου; Ελεγες μεχρι χθες οτι δεν υπαρχουν Αραβες. Τωρα λες οτι τους χρησιμοποιει ο Ζαγορακης για να καλυψει την ανυπαρξια του. Ε οχι ρε φιλε. Φτανει με την ισοπεδωση και με τον συμψηφισμο. Ο Ζαγορακης εχει κανει τα λαθη που ολοι ξερουμε αλλα δεν γινεται να τον εξισωσεις με γαμοσπιτα λαμογια τυπου Γουμενου και Μπατατουδη. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ρε φιλε, πως να το κανουμε; Η ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ειναι οτι χειροτερο σε εναν ανθρωπο, και αν εσυ εννοεις αυτα που γραφεις και δεν τα λες γιατι απλα μαλωσες εμ τα παιδια στον συνδεσμο και θελεις να ξεσπασεις καπου, τοτε γινεσαι μικροψυχος.
Δουλεια μας ειναι ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ και οχι να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.
Καλως ή κακως ειμαι σε θεση να γνωριζω καποια πραγματα, πριν 3 μερες, οταν ολοι γραφανε αυτα που εγραφε η voria.gr εγω ειχα γραψει εδω οτι το θεμα θα παρει αναβολη. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ, αλλα ξερω οτι 1ον υπαρχουν και 2ον ο Ζαγορακης τους εξετασε και πραγματικα πιστευει σε αυτους για να του λυθουν τα χερια και να κανει αυτα που θελει πραγματικοτητα.
Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ.
Δεν μπορω πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω που αποσκοπει αυτη η κριτικη σας σε ολα. Ελεος, ειπαμε φτανει η καραμελα του "αρε Γουμενο που θελετε" και για αυτο ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΩ, αλλα θα πω την αλλη "αρε 5ο-6η θεση που θελετε και αποκλεισμο απο την ευρωπη απο σαπακια". Ο ΠΑΟΚ μπορει να φτασει πολυ ψηλοτερα απο αυτο που ειναι αλλα το οικονομικο μοντελο που εχουμε εχει φτασει ΤΑΒΑΝΙ. Το ξανα λεω, δεν ξερω τι εστι οι Αραβες αλλα αυτο που φανταζομαι ειναι οτι με αυτους ή θα πρωταγωνιστησουμε ή στην χειροτερη θα δουμε μια απο τα ιδια.
Εγω προσωπικα προτιμω το ρισκο.
Ομως απαιτω και απο την ΠΑΕ την διαφανεια. Ενα απλο ονομα εταιρειας δεν μου λεει τπτ. Θελω πληρη ενημερωση ποιοι ειναι, τι κανουν, τι θελουν. Προφανως αυτα ειναι που θα πουνε στην Σ.Τ. που λενε οτι θα δωσουν.
Τελος θεμα γηπεδου: Ειναι δεδομενο οτι θα ανοιξει σχεδον την επομενη βδομαδα. Εκει ειναι που πρεπει σαν λαος να δειξουμε αντανακλαστικα και στηριξουμε την αποφαση μας για "ΤΟΥΜΠΑ,ΔΕΘ ή σε ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ". Αλλα να το κανουμε με συζητηση, με ωριμοτητα, εχοντας τεχνικες εκθεσεις και μελετητικες εταιρειες σαν συμμαχους και οχι ανακοινωσεις τυπου Μακεδονων και Βορειων.