"Έχει γίνει πλήρη ενημέρωση σύμφωνα με τις απαιτήσεις των επενδυτών σχετικά με τα οικονομικά και όχι μόνο της ΠΑΕ. Έχουμε συμφωνήσει σε όλα όσα έχουν προτείνει και περιμένουμε, πλέον, την απόφαση του Ομίλου. Είναι στο χέρι του να κερδίσει τον κόσμο και να διατηρήσει την αξιοπιστία του. Αυτό όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με τους επενδυτές, δεν μπορώ να πω κάτι παραπέρα.
http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/perimenoyme_ton_omilo_oloklhrwthhkan_oi_epafes.711608.html
Τι ακριβώς διαπραγματεύτηκες ρε Μανδρίνο θα μας πεις; Τι συμφώνησες; Ποιος είσαι εσύ και τι έχεις στα χέρια σου ρε Μανδρίνο να διαπραγματευτείς; Ρε αδέρφια επιτέλους δώστε βάση εδώ πέρα γιατί θα τρελαθώ. Κάθε φορά που στράβωνε ο Ζαγοράκης με τη κριτική έβγαζε τη καραμέλα "όποιος θέλει να πάρει τον ΠΑΟΚ να έρθει να βάλει τα χρήματα και τον πήρε". Πολύ σωστά έλεγε! Δεν χρειάζεται να κάνει τίποτε άλλο κάποιος για να πάρει τον ΠΑΟΚ. Μόνο να χώσει! Αυτό ακριβώς έχει να κάνει και ο κάθε χαλίφης. Να χώσει
Η διαπραγμάτευση σημαίνει ότι διαπραγματεύονται οι νυν διοικούντες το μόνο πράγμα που έχουν στα χέρια τους. Τις μετοχές του τζον γου και των υπολοίπων. Πείτε μου εσείς αν είμαι τρελός και υπάρχει κάτι να διαπραγματευτεί ο Χ επενδυτής με τον Μανδρίνο. Θα μου στρίψει ρε σε αυτή την ομάδα.
Και να διαπραγματεύονται αυτές τις μετοχές, τότε σημαίνει ότι δεν θα χώσει 6 μύρια αλλά πολύ λιγότερα χρήματα, παίρνοντας τις μετοχές που πήραν όλοι οι προηγούμενοι; από μπάτμαν σε τζον γου και μετά σε διοίκηση Κατσαρή με μπροστάρη τον Ζαγοράκη.
Που κάνω λάθος ρε και τι άλλο μπορεί να διαπραγματεύονται αυτοί εκεί;
Εκτός φυσικά από το γήπεδο. Άλλωστε μιλάει το παρελθόν. Αν τα βρουν με τον ΑΣ έρχεται ο Μουσαντέν. Αν όχι τον στέλνουν όπως τον Σαββίδη, τον Καμπάνη που στη μοιρασιά κόλλησε. Τον μπάτμαν επίσης. Καταλάβατε λοιπόν; Διαπραγματεύεται ο Μανδρίνος τη Τούμπα εκ μέρους του Κατσαρή! Τι ωραία!
Μουσαντέν Μπατίρ καλά σε είπα. Και διοίκηση Κατσαρή καλά σε είπα.
@giannis80
Φίλε μου το πρόβλημα δεν είναι ότι είναι παπάς οι Άραβες, για μένα πάντα. Το θέμα είναι ότι βάφτισαν μια μαριονέτα Άραβα ή βρήκαν έναν Άραβα τριτοξάδερφο που λέει κι ο Club και τον βάφτισαν επενδυτή για να φάνε τη Τούμπα. Όπως δεν υπήρξε καμία διοίκηση Ζαγοράκη, αλλά διοίκηση Κατσαρή με μπροστάρη τον Ζαγοράκη, έτσι και δεν θα υπάρχει διοίκηση Άραβα. Αυτό δείχνουν τα πράγματα