Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 288852 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
Να ρωτήσω κάτι, χωρίς ίχνος ειρωνείας. Όλοι εσείς που είστε σίγουροι οτι δεν υπάρχουν άραβες, και δεν θα γίνει deal, πως είστε τόσο σίγουροι? Ειλικρινά, χωρίς να θέλω να ειρωνευτώ κανεναν, έτσι? Κατά τ'άλλα, αν υπάρχουν και έχουν αποφασίσει να επενδύσουν, αν ήταν σοβαροί θα περίμεναν την τελευταία μέρα για να το κάνουν. Το οτι περιμένουν την τελευταία μέρα, αν υπάρχουν επαναλαμβάνω, δείχνει σοβαρότητα.

Μπορείς λίγο, έτσι με απλά λόγια να μας επιχειρηματολογήσεις πώς αυτό δείχνει σοβαρότητα? Επίσης μπορούνε όλοι αυτοί που περιμένουν το "μάννα", μεταξύ αυτών και εσύ, να μας εξηγήσουν, πως και γιατί θα ναι καλό για τον ΠΑΟΚ να μας  αγοράσει ο ανηψιος του γιου του πρωτοξαδέρφου του κουμπάρου της θείας του ελ κατάρ?

Να καταλάβουμε κ μεις που δεν αντιλαμβανόμαστε, ποιό είναι το καλό του ΠΑΟΚ....

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Να ρωτήσω κάτι, χωρίς ίχνος ειρωνείας. Όλοι εσείς που είστε σίγουροι οτι δεν υπάρχουν άραβες, και δεν θα γίνει deal, πως είστε τόσο σίγουροι? Ειλικρινά, χωρίς να θέλω να ειρωνευτώ κανεναν, έτσι? Κατά τ'άλλα, αν υπάρχουν και έχουν αποφασίσει να επενδύσουν, αν ήταν σοβαροί θα περίμεναν την τελευταία μέρα για να το κάνουν. Το οτι περιμένουν την τελευταία μέρα, αν υπάρχουν επαναλαμβάνω, δείχνει σοβαρότητα.

Και γιατι περιμενουν την τελευταια μερα της αυξησης να μπουνε?...Πως γινεται αν ενδιαφερεσαι πραγματικα να εξαντλεις ολες τις μερες και να μην μπαινεις δυνατα απο την αρχη?...

Ραδιο αρβυλα η δουλεια.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline sabbath

• Αλλαγή
μακαρι να γινει καποιο deal..ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ..γιατι με αυτη την οικονομικη κατασταση που υπαρχει αν συνεχιστει ειμαστε καταδικασμενοι στη μετριοτητα για τα επομενα 30 χρονια  οτι ισχυει δηλαδη εδω και 25 χρονια....(αντε καποιο κυπελλο καθε 8-10 χρονια,και καμμια καλη προκριση στην ευρωπη που και που μονο)
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline scouser4

• Αλλαγή
χαλαρώστε ρε... :tsigaro:  κ καθιστε να δειτε αυριο την κληρωση για το επομενο ταξιδακι

Offline katz

• Αποστολή
  • **

Και γιατι περιμενουν την τελευταια μερα της αυξησης να μπουνε?...Πως γινεται αν ενδιαφερεσαι πραγματικα να εξαντλεις ολες τις μερες και να μην μπαινεις δυνατα απο την αρχη?...

Ραδιο αρβυλα η δουλεια.

Γιατι αν μπουνε πιο πριν υπαρχει 0,01%(υπαρχει ομως) να βαλει κι αλλος λεφτα μετα και να μην ειναι το 51%
Εγω παλι απορω με οσους λενε οτι ειναι παπας.Δηλαδη ο ζαγορακης εβγαλε την ιστορια αυτη απο το μυαλο του και εκανε και επισημη ανακοινωση(για ποιο λογο?)
Αλλο αν δεν γινει τελικα,κι αλλο "παπας".Εχει διαφορα..
ΠΑΟΚ G4Α

baron

• Guest
Επιστροφή στην λογιστική e; ;D ;D

Μια ερώτηση από εμενα: Υπάρχει περίπτωση εάν αποκλειστούν τα σκουλήκια και τα χανούμια εμείς να πάρουμε more money από τα σακούλια της όυεφα?
Έτσι άκουσα αλλα δεν γνωρίζω...

Εάν ισχύει... go fuck your self and keep the money
.....εκτροφέα καμήλας

Offline IRON

• Αποστολή
  • **

Ραδιο αρβυλα η δουλεια.

Γιατι αν μπουνε πιο πριν υπαρχει 0,01%(υπαρχει ομως) να βαλει κι αλλος λεφτα μετα και να μην ειναι το 51%
Εγω παλι απορω με οσους λενε οτι ειναι παπας.Δηλαδη ο ζαγορακης εβγαλε την ιστορια αυτη απο το μυαλο του και εκανε και επισημη ανακοινωση(για ποιο λογο?)

Καλα ρε φιλε που ζεις?...Ποιος μπορει να μπει με τετοια οικονομικη κατασταση στην ελλαδα αργοτερα για να παρει το 51%?..Τα φτιαχνετε μονοι σας στο μυαλο σας για να ονειρυεστε αραβες και πρασινα αλογα?...Ελεος με τον παππα που τρωμε.ΕΛΕΟΣ
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

giannis80

• Guest
Club, μου βάζεις λόγια που δεν λέω. Δεν θα κάτσουμε να λύσουμε τώρα πάλι τι είναι καλό μετοχικά για τον ΠΑΟΚ. Με υποτιθέμενα σενάρια μιλάμε. Βάζουν 100 ευρώ οι άραβες στις 19 του μηνός, πάει στις 20 του μηνός ο βγενόπουλος, ο κόκκαλης, ο πατέρας, ο μαρινάκης και βάζει 100+1 και σε έχουν δικό τους για να μην τους ξεσκίσεις.

Offline cure

• Αλλαγή
"Έχει γίνει πλήρη ενημέρωση σύμφωνα με τις απαιτήσεις των επενδυτών σχετικά με τα οικονομικά και όχι μόνο της ΠΑΕ. Έχουμε συμφωνήσει σε όλα όσα έχουν προτείνει και περιμένουμε, πλέον, την απόφαση του Ομίλου. Είναι στο χέρι του να κερδίσει τον κόσμο και να διατηρήσει την αξιοπιστία του. Αυτό όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με τους επενδυτές, δεν μπορώ να πω κάτι παραπέρα.
http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/perimenoyme_ton_omilo_oloklhrwthhkan_oi_epafes.711608.html

Τι ακριβώς διαπραγματεύτηκες ρε Μανδρίνο θα μας πεις; Τι συμφώνησες; Ποιος είσαι εσύ και τι έχεις στα χέρια σου ρε Μανδρίνο να διαπραγματευτείς; Ρε αδέρφια επιτέλους δώστε βάση εδώ πέρα γιατί θα τρελαθώ. Κάθε φορά που στράβωνε ο Ζαγοράκης με τη κριτική έβγαζε τη καραμέλα "όποιος θέλει να πάρει τον ΠΑΟΚ να έρθει να βάλει τα χρήματα και τον πήρε". Πολύ σωστά έλεγε! Δεν χρειάζεται να κάνει τίποτε άλλο κάποιος για να πάρει τον ΠΑΟΚ. Μόνο να χώσει! Αυτό ακριβώς έχει να κάνει και ο κάθε χαλίφης. Να χώσει

Η διαπραγμάτευση σημαίνει ότι διαπραγματεύονται οι νυν διοικούντες το μόνο πράγμα που έχουν στα χέρια τους. Τις μετοχές του τζον γου και των υπολοίπων. Πείτε μου εσείς αν είμαι τρελός και υπάρχει κάτι να διαπραγματευτεί ο Χ επενδυτής με τον Μανδρίνο. Θα μου στρίψει ρε σε αυτή την ομάδα.
Και να διαπραγματεύονται αυτές τις μετοχές, τότε σημαίνει ότι δεν θα χώσει 6 μύρια αλλά πολύ λιγότερα χρήματα, παίρνοντας τις μετοχές που πήραν όλοι οι προηγούμενοι; από μπάτμαν σε τζον γου και μετά σε διοίκηση Κατσαρή με μπροστάρη τον Ζαγοράκη.

Που κάνω λάθος ρε και τι άλλο μπορεί να διαπραγματεύονται αυτοί εκεί;

Εκτός φυσικά από το γήπεδο. Άλλωστε μιλάει το παρελθόν. Αν τα βρουν με τον ΑΣ έρχεται ο Μουσαντέν. Αν όχι τον στέλνουν όπως τον Σαββίδη, τον Καμπάνη που στη μοιρασιά κόλλησε. Τον μπάτμαν επίσης. Καταλάβατε λοιπόν; Διαπραγματεύεται ο Μανδρίνος τη Τούμπα εκ μέρους του Κατσαρή! Τι ωραία!

Μουσαντέν Μπατίρ καλά σε είπα. Και διοίκηση Κατσαρή καλά σε είπα.

@giannis80
Φίλε μου το πρόβλημα δεν είναι ότι είναι παπάς οι Άραβες, για μένα πάντα. Το θέμα είναι ότι βάφτισαν μια μαριονέτα Άραβα ή βρήκαν έναν Άραβα τριτοξάδερφο που λέει κι ο Club και τον βάφτισαν επενδυτή για να φάνε τη Τούμπα. Όπως δεν υπήρξε καμία διοίκηση Ζαγοράκη, αλλά διοίκηση Κατσαρή με μπροστάρη τον Ζαγοράκη, έτσι και δεν θα υπάρχει διοίκηση Άραβα. Αυτό δείχνουν τα πράγματα
« Last Edit: December 16, 2010, 11:56:07 by cure »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline katz

• Αποστολή
  • **

Ραδιο αρβυλα η δουλεια.

Καλα ρε φιλε που ζεις?...Ποιος μπορει να μπει με τετοια οικονομικη κατασταση στην ελλαδα αργοτερα για να παρει το 51%?..Τα φτιαχνετε μονοι σας στο μυαλο σας για να ονειρυεστε αραβες και πρασινα αλογα?...Ελεος με τον παππα που τρωμε.ΕΛΕΟΣ

Ρε φιλε γι αυτο ειπα 0,01%..
Επισης ποιος σου ειπε οτι ονειρευομαι αραβες?
Ημαρτον..
ΠΑΟΚ G4Α

kostas4

• Guest
cure διαπραγματευονται την θεση τους στην διαδοχη κατασταση. γιατι οι αραβες ή ο καθε επενδυτης για να κερδισει τον κοσμο και να κερδισει τον ΑΣ θα πρεπει να περασουν χρονια ενω αν εχουν τον ζαγορακη μαζι τους αυτο θα γινει αμεσα.
βεβαια φανταζομαι οτι θα θελουν και αυτοι μεριδιο απο την πιτα και αυτο διαπραγματευονται.

CLUB LARISA

• Guest
Club, μου βάζεις λόγια που δεν λέω. Δεν θα κάτσουμε να λύσουμε τώρα πάλι τι είναι καλό μετοχικά για τον ΠΑΟΚ. Με υποτιθέμενα σενάρια μιλάμε. Βάζουν 100 ευρώ οι άραβες στις 19 του μηνός, πάει στις 20 του μηνός ο βγενόπουλος, ο κόκκαλης, ο πατέρας, ο μαρινάκης και βάζει 100+1 και σε έχουν δικό τους για να μην τους ξεσκίσεις.

Εμένα φίλε στ αρχίδια μου οι Άραβες κ τα (υποτιθέμενα) λεφτά τους. Ρωτήστε κανένα που ξέρει τι εστί partnership of funds να καταλάβετε που πάει η δουλειά, πού είναι τα λεφτά (?) και ποιός τα εκπροσωπεί σε τέτοιου είδους funds. Εγώ ξέρω οτι ο μόνος που μπορεί να πάρει τον ΠΑΟΚ κ να τον κάνει πραγματικά μεγάλο, είναι ο λαός του. Ο Σύλλογος ευτυχώς ή δυστυχώς δε θα χει ποτέ βγενόπουλο ή μαρινάκη.

Εγω θέλω εσείς να καταλάβετε τι διακυβεύεται κ να μην ενθουσιάζεστε με την προοπτική ν αλλάξει ο ΠΑΟΚ χέρια. Ο cure όλο μιλάει για επιμέρους εκφάνσεις της ιστορίας πολύ αιχμηρα και κανένας δε διαβάζει between the lines. Κ η ιστορία άρχεται κ απο αλλού. Τι εστί όμιλος fund , ποιος έχει τα λεφτά κ που φαίνεται. Καλά ειναι τα πανηγύρια κ τα μπουζεικα πρωτοσέλιδα με τον Μέσι να προβάρει τα ασπρόμαυρα, αλλά όταν ανοίξουν οι offshore, θα έρθει κ το τρύπημα απο το οποίο αυτή τη φορά ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
το να βάζουν δικλίδες ασφαλειας για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει στο τραπέζι..??

ps εδώ στο forum τουλάχιστον δεν είδα κανένα να τρελαίνεται με επενδυτες και να πανηγυρίζει...
επίσης με το ο λαός να είναι ο μονος χρηματοδότης είδαμε δυστυχώς ότι έχει ταβάνι...
ναι έχει αξιοπρέπεια γιατί νιώθεις περήφανος για αυτό που κανεις αλλα δυστυχώς έχει ταβάνι όπως μας αποδείχτηκε, ίσος να μπορούσε να ανεβεί περισσότερο αν υπήρχε καλύτερο managment αλλα δεν νομίζω να υπήρχε τρελή διαγόρα στις μέρες μας λόγο οικονομικόν προβλημάτων
PAOK-Hersonissos (Kriti)

giannis80

• Guest

Εμένα φίλε στ αρχίδια μου οι Άραβες κ τα (υποτιθέμενα) λεφτά τους. Ρωτήστε κανένα που ξέρει τι εστί partnership of funds να καταλάβετε που πάει η δουλειά, πού είναι τα λεφτά (?) και ποιός τα εκπροσωπεί σε τέτοιου είδους funds. Εγώ ξέρω οτι ο μόνος που μπορεί να πάρει τον ΠΑΟΚ κ να τον κάνει πραγματικά μεγάλο, είναι ο λαός του. Ο Σύλλογος ευτυχώς ή δυστυχώς δε θα χει ποτέ βγενόπουλο ή μαρινάκη.

Εγω θέλω εσείς να καταλάβετε τι διακυβεύεται κ να μην ενθουσιάζεστε με την προοπτική ν αλλάξει ο ΠΑΟΚ χέρια. Ο cure όλο μιλάει για επιμέρους εκφάνσεις της ιστορίας πολύ αιχμηρα και κανένας δε διαβάζει between the lines. Κ η ιστορία άρχεται κ απο αλλού. Τι εστί όμιλος fund , ποιος έχει τα λεφτά κ που φαίνεται. Καλά ειναι τα πανηγύρια κ τα μπουζεικα πρωτοσέλιδα με τον Μέσι να προβάρει τα ασπρόμαυρα, αλλά όταν ανοίξουν οι offshore, θα έρθει κ το τρύπημα απο το οποίο αυτή τη φορά ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

Αφού συμφωνούμε στο βασικό, τα άλλα όλα είναι οδοντόκρεμες.

Offline sabbath

• Αλλαγή

Εγώ ξέρω οτι ο μόνος που μπορεί να πάρει τον ΠΑΟΚ κ να τον κάνει πραγματικά μεγάλο, είναι ο λαός του. Ο Σύλλογος ευτυχώς ή δυστυχώς δε θα χει ποτέ βγενόπουλο ή μαρινάκη.

προσωπικα πιστευω οτι αν δεν βρεθει ενας βγενοπουλος η μαρινακης ο ΠΑΟΚ δεν θα γινει ποτε αγωνιστικα πραγματικα μεγαλος....οτι συμβαινει εδω και 25 χρονια αγωνιστικα θα συνεχισει να ισχυει.....

οσων αφορα τον κοσμο να παρει τον ΠΑΟΚ στα χερια του....εδω ο απλος κοσμακης εχει περιορισθει στα βασικα (να φαει ενα κομματι ψωμι και να βαλει λιγο πετρελαιο να ζεσταθει) και περιμενουμε να παρει τον ΠΑΟΚ στα χερια του????με τι λεφτα???και το διαρκειας που παιρνει ο μεροκαματιαρης πλεον υπερπολυτελεια ειναι....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

apostolos

• Guest
το να βάζουν δικλίδες ασφαλειας για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει στο τραπέζι..??

Μα δεν μπορεί να βάλει δικλείδες ασφαλειας κάποιος που στην ουσία δεν είναι τίποτα. Γιατί αν έρθει αύριο ο άραβας και χώσει στην AMK που τρέχει τα φράγκα και γίνει το 51% αυτός, τότε οι nun διοικούντες γίνονται το τίποτα. Μάλλον γίνονται μικρομέτοχοι κι αυτοί και ο ΑΣ. Πως να θέσουν ορους για κάτι που στην ουσία δεν είναι δικό τους, η μάλλον ένα πολύ μικρό μέρος είναι δικό τους?

bagos1

• Guest

Ο 37χρονος επιχειρηματίας Οτάι Ελ Σαμαρί Φάις, τον οποίο συνδέει φιλική σχέση με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, πρόκειται να βρεθεί το προσεχές Σάββατο στο Κατάρ, προκειμένου να συζητήσει τις τελικές λεπτομέρειες με τον θείο του, που είναι ο εκ των επικεφαλής του διεθνούς fund, και σύμφωνα με τις πληροφορίες της voria.gr, έχει ανάψει το πράσινο φως για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

και αμα λογο χιονιού δεν μπορεσει να απογειωθεί το αεροπλάνο και δεν φτασει σαββατο στο καταρ σημενει οτι δεν προλαβαίνει να πείσει τον μπαρμπα του να καταβαλει τα 6 μυρια την δευτερα στην αύξηση??
και γιατι περιμενε το τελευταιο σαββατο

Μάλιστα, χθες, στο Ζάγκρεμπ βρέθηκε ο οικονομικός σύμβουλος του ομίλου, ο οποίος παρακολούθησε δια ζώσης τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει την περήφανη πρόκριση, ενώ συζήτησε κυρίως διαδικαστικά θέματα με τους διοικούντες την ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

είδα έναν με παλαιστινιακο να πηδάει απο το παραθυρο ο σύμβουλος ειτανε?? ας είμαστε σοβαροι σε τετοιο κρισιμο αγωνα βρηκε να παει να συζητησει διαδικαστικά θέματα? πολυ σημασια θα του δινανε
http://voria.gr/details.php?id=35036

Offline lik4

• Αλλαγή
επίσης με το ο λαός να είναι ο μονος χρηματοδότης είδαμε δυστυχώς ότι έχει ταβάνι...

κανενα ταβανι δεν εχει,στο τσαφ δεν μπηκες ομιλους cl και εχασες 15-20 μυρρια
καλα το θεμα marketing,μη λυση χρεων,μη αξιοποιηση ολης της δυναμικης του κοσμου του ΠΑΟΚ κτλ δεν χρειαζεται να τα ξανααναλυσουμε

Offline alexisv

• Αλλαγή
ÐñïóùðéêÜ äåí ì åíäéáöÝñåé áí èá Ýñèåé ïðïéïóäÞðïôå ¢ñáâáò. Ãéá íá ëÝìå üìùò êÜðïéá ðñÜãìáôá üðùò Ý÷ïõí, ôï èÝìá ôçò ôåëåõôáßáò ìÝñáò åßíáé öõóéïëïãéêü êáé äåß÷íåé óïâáñüôçôá ãéáôß íáé ìåí ïé ðéèáíüôçôåò íá ÷ùèåß êÜðïéïò Üëëïò ìðïñåß íá ìçí åßíáé ïýôå 0,1% áëëÜ ï óïâáñüò åðåíäõôÞò ÄÅÍ ôï ñéóêÜñåé. Äåí ãßíåôáé ãéá ðñþôç öïñÜ óôïí ÐÁÏÊ áõôü ôï ðñÜãìá. ÕðÜñ÷ïõí ðïëëÜ ðáñáäåßãìáôá. ¸íá ðïõ îÝñù êáëÜ åßíáé ðùò ôï Ý÷åé êÜíåé êáé ôï Dubai Investment Group üôáí Ý÷ùóå ó÷åäüí 1 äéò óôçí Marfin.

¼óï áöïñÜ ôþñá ôïí üìéëï. Äåí ðéóôåýù ðùò õðÜñ÷åé ëüãïò áíçóõ÷ßáò ÁÍ åêìåôáëëåõôÞò ôçí ìåãáëýôåñç äéêëßäá áóöáëåßáò ðïõ Ý÷åéò. Ôïí ÁÓ! Ôï ðñüâëçìá åêåß åßíáé ï ÊáôóáñÞò áëëÜ áí Ýñèïõí êáé ìåôÜ óôñáâþóåé ç äïõëåéÜ ìå ÷ñÝç êôë, äåí èá öôáéí ìüíï áõôïß áëëÜ êáé ï ÁÓ ðïõ ôïõò ôï åðÝôñåøå!

Áí óå êÜðïéá öÜóç âáñåèïýí, êáé äåí èÝëïõí Üëëï óõììåôï÷Þ óå ìåëëïíôéêÝò ÁÌÊ, áðëÜ èá ìåéþíåôå ôï ðïóïóôü ôïõò üðùò ð.÷. ôþñá ìå ôï áíôßóôïé÷ï ôïõ Ðáãþíç.

ÈÝìá ãÞðåäï ðÜëé ãéá åìÝíá äåí õðÜñ÷åé åêôüò êáé áí ðÜëé ðÜñåé ôéò åõëïãßåò ôïõ ÁÓ. ÁëëÜ êáé áí ôéò ðÜñåé, ÅÌÅÉÓ èá öôáßìå ãéáôß èá ôï Ý÷ïõí áðïöáóßóåé ôá ìÝëç ôïõ ÁÓ ðïõ äåí Þìáóôå!

Ôþñá ôï ôé äéáðñáãìáôåýïíôáé, ðéóôåýù ðùò åßíáé îåêÜèáñï. Ôï ÄÓ ôçò åðüìåíçò çìÝñáò…

Óõíïøßæïíôáò, áí åßíáé êÜðïéïò íá ÷þóåé öñÜãêá, êáëü åßíáé êáé äåí ðñÝðåé íá ìáò öïâßæåé. ×ùñßò åðåíäõôÞ, ëýóç ãéá íá ôåëåéþíïõìå êÜðïéá óôéãìÞ ìå ôá ÷ñÝç ôá ðñïðïíçôéêÜ êôë äåí âëÝðù.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

apostolos

• Guest

κανενα ταβανι δεν εχει,στο τσαφ δεν μπηκες ομιλους cl και εχασες 15-20 μυρρια
καλα το θεμα marketing,μη λυση χρεων,μη αξιοποιηση ολης της δυναμικης του κοσμου του ΠΑΟΚ κτλ δεν χρειαζεται να τα ξανααναλυσουμε
Έτσι ακριβώς, ο ΠΑΟΚ με τα λεφτά του κόσμου και μονο και με κάμποσες μαλακίες της διοίκησης με κορυφαία κατά τη γνώμη μου και πλέον ζημιογόνο τον κουμπάρο, έφτασε ψηλά από παρα πολύ χαμηλά και σε σχετικά γρήγορο χρονικό διάστημα. Ούτε το χρήμα του x καραγκιόζη χρειάζεται, ούτε νέες περιπέτειες. Λίγη σοβαρότητα, στοιχειώδης οργάνωση και αξιοκρατική στελέχωση.

Μη σας πιάνουν οι νεοπλουτισμοί. Κάθε ομάδα που ανήκει σε έναν μεγαλομέτοχο είναι μια ζημιογόνος εταιρία που ο μεγαλομέτοχος καλύπτει τις ζημιες της βάζοντας λεφτά από την τσέπη. Το οποιο σημαίνει ότι η κάνας τρελός τύπου γιαννακοπουλου είναι που κάνει το ψώνιο του, η κάνει άλλες δουλειές με βάση το power game. Και βεβαια η ομάδα σαν εταιρία είναι έρμαιο στις διαθέσεις του. Αν αυτό ονειρεύεστε ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ το....