Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 294456 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Athinaios--4

• Guest
Θα με απασχολήσει όποιοσ επενδυτής βάλει λεφτά. Από την ώρα που θα βάλει το χέρι του στην τσέπη και πληρώσει από τότε και μετά θα πρέπει να ασχολούμαστε κι εμείς με αυτά.
Μέχρι τότε απλά αερολογίες και τσάμπα διαφήμιση προσφέρουμε

northeagle_4

• Guest
   Νομιζω πως η ιδια ανακοινωση της ΠΑΕ να μην ασχολουμαστε με μυθευματα και δημοσιευματα και οτι θα ενημερωσει η ιδια για της εξελιξεις αναιρει αυτο που καποιοι της καταλογιζουν οτι τεχνιεντως βγαζουν το θεμα για να αποπροσανατολισουν.Αποπροσανατολιζεται οποιος το χει μεσα του να παραμυθιαζεται,τα γεγονοτα ειναι τα εξης υπαρχει ΑΜΚ,υπαρχουν επαφες και απομενει να φανει αν θα εχουν αποτελεσμα.Δεν εχει αναγκη κανενας Ζαγορακης να γαντζωθει ως το χριστουγεννα,το θεωρο ασοβαρο να λεγετε κατι τετοιο.
  Προσωπικα δεν πιστευω τπτ αν δεν δω πραξεις,αλλα δεν νομιζω οι επαφες να ειναι ψεματα ασχετα με την καταληξη.
 Ειναι φανερο οτι οπως το βλεπει κανεις.

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
δεν είμαι αισιόδοξος με αυτή την ιστορία, ούτε ξέρω αν θα μας βγει σε καλό (όπως τόσες και τόσες φορές),
πιο πολύ πιστεύω πως είναι παπάς, όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα
αλλά αυτές τις μέρες υπάρχει πολλή μεγάλη κινητικότητα σε κάποια δικηγορικά γραφεία της πόλης  ( τρομερή θα έλεγα)
άντε να δούμε που θα πάει η βαλίτσα?

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Οταν λετε παπας τι εννοειτε δηλαδη για να καταλαβω..
Οτι η ΠΑΕ εβγαλε ψευδη ανακοινωση(για ποιον λογο να το κανει?) ή οτι δεν θα πραγματοποιηθει?
Γιατι αν ειναι το 2ο δεν σημαινει οτι ειναι παπας
ΠΑΟΚ G4Α

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
δεν είμαι αισιόδοξος με αυτή την ιστορία, ούτε ξέρω αν θα μας βγει σε καλό (όπως τόσες και τόσες φορές),
αλλά αυτές τις μέρες υπάρχει πολλή μεγάλη κινητικότητα σε κάποια δικηγορικά γραφεία της πόλης  ( τρομερή θα έλεγα)

E δώσε πληροφορίες ντε.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
Ακούτε Άραβες;σας πιέζουμε ρε,δώστε Λεφτα ρε,ο πρόεδρος φωνάζει,ε ρε παπά που τρώμε,εύχομαι και κωλοτουμπιαστω αλλά από χλωμο εώς αδύνατο κάτι τέτοιο.
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **

Για την αγωγή του Ταπούτου θα είναι  ;D ;D

Offline alexisv

• Αλλαγή

Παπάς από την μία και κινητικότητα σε δικηγορικά γραφεία από την άλλη δεν μου κάθονται καλά. Αν γνωρίζεις πως ασχολούνται με το θέμα κάποιοι δικηγόροι τότε που κολάει ο παπάς; ; ;

Άλλο ο «παπάς» και άλλο να το ψάχνουν και τελικά να μην τα βρουν.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

bagos1

• Guest
στο εξωτερικό όταν ειναι να γίνει καποιο deal το πράγμα πάντα τραβάει αρκετά και φτάνει πάντα κοντά στο dead line ειδικά άμα έχεις να κανεις με Ιάπωνες οι οποίοι έχουνε την φήμη οτι όσο αργούν τόσο πιο σιγουροι είναι. τόσα χρόνια πορευόμαστε μόνοι μας και μην κατσει δεν τρεχει και τίποτα απλά θα μας κάνει ακόμα πιο δυσπιστους στο μέλον

Offline dave

• Αλλαγή
ε ρε λαχταρα για το πετροδολλαρο...ο λαος κοιμαται, κ ονειρευται πακτωλο εκατομμυριων...

το επομενο συλλαλητηριο των οπαδων του ΠΑΟΚ ξεκιναει καμαρα, παει αεροδρομιο, κ καταληγει στην ιεμενη. καλο κουραγιο...

Offline Vorious

• Αλλαγή
Η δουλεια ειναι ετσι κι αλλιως καβατζα. ο ΠΑΟΚ πορευεται με χορηγο τον τρελαμενο κοσμο του και δε θα μασουσε μια αν δεν μας ειχαν εγκλωβισμενους με τα "χρεη" προς το δημοσιο των προηγουμενων κλεφταραδων
Πανε η εποχες που περιμεναμε σωτηρες
Αμα ειναι να ερθουν, καλως(?) να ερθουν οι αραβες με τα πακετα τους (6 μυρια ειναι πακετο? οι χορηγιες μονο φερνουν τα μισα απ αυτα....)

το τοπικ παντως τελειωνει "και να χαμε να λεγαμε"
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Εγω για κατι αλλο απορω. Αντε και οι Αραβες θελουνε να βαλουνε τα λεφτα, εμεις απλα θα το μαθουμε μια μερα απο τον Κολκα σε live αναμεταδοση απο την Marfin που θα μιλαει ο υπαλληλος σοκαρισμενος για 3 τυπους με κελεμπιες που ηρθαν με ενα φορτηγακι γεματο βαλιτσες με λεφτα;
Αυτοι οι Αραβες, δεν θελουν να απευθυνοθουν στον κοσμο της ομαδας που... επενδυουν;
Εχω τεραστια περιεργεια, γιατι τυγχανει να ξερω 2-3 λεπτομερεις οσον αφορα την σοβαροτητα του θεματος, για την επομενη μερα μετα την εισροη των κεφαλαιων. Αν φυσικα τελικα γινει.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

bagos1

• Guest
αμα και αυριο δεν δω τιποτα τι να πω..........................

ive4

• Guest
Ο Ελ Ζάραβας.

Σήμερα το ύψος των χρεών μας ποιο είναι ; Ήταν 39 εκ επί Γούμενο. Κάποια στιγμή ακούστηκε ότι μειώθηκε στα 18εκ μετά τα 2 πρώτα χρόνια Ζαγοράκη. Ο Άραβας με 6 εκ τί θα πάρει ; Τα χρέη ή θα τα παίξει τα 6 εκ. σε εντυπωσιακές κινήσεις (μεγάλος προπονητής και παίκτες) ; Υπάρχει καμία εξασφάλιση ότι το σύνολο του χρέους θα μειωθεί με τον νέο επενδυτή ;

Μου φαίνεται ότι το ποσό των 6 εκ ευρώ για αραβικό επενδυτικό όμιλο αντιστοιχεί στο 1 ευρώ το μήνα που δίνω εγώ για να πάρω πασατέμπους. Σιγά την επένδυση. Όταν οι επενδυτικοί όμιλοι κάνουν μπίζνες με κάτι 40άρια εκ ευρώ και αυτοί διαλαλούν ότι θα βάλουν 6 εκατ. ευρώ, πιο πολύ για μπακάληδες μου κάνουν παρά για επιχειρηματίες.

Το διοικητικό χάλι στην μετά Παντελάκη εποχή (με εξαίρεση την πρώτη τριετία Ζαγοράκη) σε συνδυασμό με το ότι στην Ελλάδα είναι προκαθορισμένο με το έτσι με το θέλω ότι ο ΠΑΟΚ δεν επιτρέπεται να πάρει πρωτάθλημα, με έχει απογοητεύσει τόσο που θα το πάρω απόφαση απλά να βλέπω τον ΠΑΟΚ για το κέφι μου και χάσω κερδίσω να μη με νοιάζει καθόλου. Απλά να έχω δει τον ΠΑΟΚ και να έχω φωνάξει γι αυτόν. 25 χρόνια να πάρουμε πρωτάθλημα, μέχρι και το ούλτρεξ δοκιμάσαμε και τίποτα.

Είτε χαίρομαι μετά από νίκες και πορείες, είτε λυπάμαι μετά από ήττες, στα ίδια καταλήγω και στο τέλος θα αρχίζω να πιστεύω ότι οι φταίνε οι Εβραίοι που δε σηκώνουμε κεφάλι. Θα αφήνω σημειωματάκια σε παγκάκια του Φαλήρου ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ, θα πίνω φακιτόλ κάθε Κυριακή και θα περιμένω με αγωνία τις αποκαλύψεις του Πέτροσπορτ για τα σχέδια του νέου επενδυτή. Μπορεί να δω τον ΠΑΟΚ στο Καυθατζόγλειο με την Τούμπα γκρεμισμένη για να χτίσουμε το PAOK-kipi tis Vavilonas-Arena και με τον τόσο εθισμό στην αναμονή να χάσω την αίσθηση του χρόνου.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
14 μερες και ακομα τιποτα,still counting...........................
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline savage republic

• Βασικός
Όλως τυχαίως, κάτι στο τέλος θα στραβώσει...

Offline babis36

• Αλλαγή
Αδερφε και αυριο θα συνεχιζουμε στο ιδιο τεμπο.

Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Όλως τυχαίως, κάτι στο τέλος θα στραβώσει...

το στράβωμα ποιό θα ναι όμως...?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ive4

• Guest
Οι άνθρωποι που συμβουλεύουν υποψήφιους επενδυτές για τέτοια θέματα δεν έχουν καν φαντασία και ο λόγος παίζει να είναι χιλιοπαιγμένος. Θα βοηθήσουν και οι δημοσιογράφοι.

Πάντως αν ήμουν ψυχρός επενδυτής θα έβαζα τα λεφτά την τελευταία μέρα όπου πλέον θα υπάρχουν όλα τα δεδομένα, διοικητικά και αγωνιστικά.