Ο Ελ Ζάραβας.
Σήμερα το ύψος των χρεών μας ποιο είναι ; Ήταν 39 εκ επί Γούμενο. Κάποια στιγμή ακούστηκε ότι μειώθηκε στα 18εκ μετά τα 2 πρώτα χρόνια Ζαγοράκη. Ο Άραβας με 6 εκ τί θα πάρει ; Τα χρέη ή θα τα παίξει τα 6 εκ. σε εντυπωσιακές κινήσεις (μεγάλος προπονητής και παίκτες) ; Υπάρχει καμία εξασφάλιση ότι το σύνολο του χρέους θα μειωθεί με τον νέο επενδυτή ;
Μου φαίνεται ότι το ποσό των 6 εκ ευρώ για αραβικό επενδυτικό όμιλο αντιστοιχεί στο 1 ευρώ το μήνα που δίνω εγώ για να πάρω πασατέμπους. Σιγά την επένδυση. Όταν οι επενδυτικοί όμιλοι κάνουν μπίζνες με κάτι 40άρια εκ ευρώ και αυτοί διαλαλούν ότι θα βάλουν 6 εκατ. ευρώ, πιο πολύ για μπακάληδες μου κάνουν παρά για επιχειρηματίες.
Το διοικητικό χάλι στην μετά Παντελάκη εποχή (με εξαίρεση την πρώτη τριετία Ζαγοράκη) σε συνδυασμό με το ότι στην Ελλάδα είναι προκαθορισμένο με το έτσι με το θέλω ότι ο ΠΑΟΚ δεν επιτρέπεται να πάρει πρωτάθλημα, με έχει απογοητεύσει τόσο που θα το πάρω απόφαση απλά να βλέπω τον ΠΑΟΚ για το κέφι μου και χάσω κερδίσω να μη με νοιάζει καθόλου. Απλά να έχω δει τον ΠΑΟΚ και να έχω φωνάξει γι αυτόν. 25 χρόνια να πάρουμε πρωτάθλημα, μέχρι και το ούλτρεξ δοκιμάσαμε και τίποτα.
Είτε χαίρομαι μετά από νίκες και πορείες, είτε λυπάμαι μετά από ήττες, στα ίδια καταλήγω και στο τέλος θα αρχίζω να πιστεύω ότι οι φταίνε οι Εβραίοι που δε σηκώνουμε κεφάλι. Θα αφήνω σημειωματάκια σε παγκάκια του Φαλήρου ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ, θα πίνω φακιτόλ κάθε Κυριακή και θα περιμένω με αγωνία τις αποκαλύψεις του Πέτροσπορτ για τα σχέδια του νέου επενδυτή. Μπορεί να δω τον ΠΑΟΚ στο Καυθατζόγλειο με την Τούμπα γκρεμισμένη για να χτίσουμε το PAOK-kipi tis Vavilonas-Arena και με τον τόσο εθισμό στην αναμονή να χάσω την αίσθηση του χρόνου.