Σε μια ερευνα ενος μηνα που εκανα στελνοντας το παρακατω ερωτημα σε πολλους δημοσιογραφους και sites της χωρας (Περιπου 70) μου απαντησαν καμια 15αρια, αλλοι οχι, πολλα e mail που ειχα ηταν λαθος.
Η ερωτηση που ειχαν ηταν :ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΟΚ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ-ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ;
Ιδού οι απαντήσεις που έλαβα...
VASSILIS SKOUNTIS
καλημέρα. μεγάλη κουβεντα είναι αυτή!είναι φανερό ότι αν και έχουν δεν θέλουν να βάλουν, γιατί δεν πιστεύουν ότι θα τα πάρουν πίσω. Η βάζουν τόσα όσα χρειάζονται για μην τους κατηγορήσουν.Θέλει μεγάλη ανάλυση πάντως αυτή η υπόθεση.
john daskalou
Γιατί πιστεύω οτι με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στον ελληνικό επαγγελματικό αθλητισμό, με πολιτικές παρεμβάσεις και με τον νόμο του ισχυρού να κυριαρχεί θεσμικά και εξωθεσμικά, κανένας σοβαρός επιχειρηματίας - επενδυτής, δεν πιστεύει οτι μπορεί το χρήμα που θα ρίξει στην ελληνική ποδοσφαιρική αγορά, να επιστραφεί στην τσέπη του στο πολλαπλάσιο.
kyriakos thomaidis
ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ-ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΩΡΙΜΑΣΕΙ. ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ...
Σταύρος Κόλκας
δεν πιστεύω πως το ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορεί να προσελκύσει δυνατούς και σοβαρους επενδυτές όσο υπάρχουν κόκκαλης βαρδινογιάννης... αυτό είναι το ρεζουμέ της σκέψης μου
Πέτρος Μαυρογιαννίδης
Ίσως δεν τους θέλουν τώρα που υπάρχει στρωμένο έδαφος. Κάποια στιγμή όμως θα έρθουν. Είναι και η οικονομική κρίση που τους έχει χτυπήσει.
Πετρουλάκης Νίκος
Δεν έχουν! Θα βρουν όμως.
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ
Γεια χαρά,
Σας ευχαριστώ καταρχήν για την επικοινωνία
Η εκτίμηση μου είναι ότι υπάρχουν,αλλά δεν τους θέλουν.Αυτό όμως δεν μπορώ να το αναλύσω με μία φράση. Θέλει χώρο και χρόνο.
Απλά θα σας πω υποθετικά, πως εαν έρθει ένας επιχειρηματίας τύπου και εμβέλειας Ρέστη, Αγγελόπουλου, Κόκακλη, Βαρδινογιάννη κλπ, δεν θα βάλει μνονο τα χρηματα αλλά θα διοικεί κιόλας. Θα έχει το κουμάντο. Μοιραία ο Ζαγοράκης θα μπει στο περιθώριο και δεν θα δεχθεί σε καμία περίπτωση να παίξει το ρόλο της γλάστρας.Αλλά σας είπα.Χρειάζεται χρονος και χωρος για να το αναλύσω.
Να είστε καλά
Πάντα στην διάθεση σας
Φιλικά
Περικλής Στέλλας
Γιάννης Τσαούσης
Γιατί φοβούνται ότι θα τα χάσουν/θα τους τα «φάνε», όπως τόσες φορές έχει συμβεί στο παρελθόν. Ο Ζαγοράκης δεν θα τους τα φάει, αλλά πιθανώς να θέλει να παραμείνει πρόεδρος ενώ αυτοί που θα τα «χώσουν» να θέλουν δικούς τους ανθρώπους κ.ο.κ.
Keep fighting
Αντώνης Καρπετόπουλος
Γιατί πουθενά δεν ρέει άφθονο το χρήμα. Δύσκολος καιρός για ΑΜΚ.
Ο ΠΑΟΚ έχει 18 εκατομμύρια αρύθμιστα χρεη. Ποιος τρελός να τον αναλάβει;Απο τη δε προσπαθεια αυξησης του μετοχικού του κεφαλαιου μαζευτηκαν 800 χιλιαδες ευρω που δε φτάνουν ούτε για τις δωσεις της ρύθμισης. Δυσκολα τα βλέπω τα πράγματα.
Kalkavouras
Δεν ασχολούμαι σχεδόν καθόλου με τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ, για να έχω άποψη για το θέμα.
Ωστόσο, γνωρίζω ότι τρέχουν ακόμη αρκετά χρέη από το παρελθόν, οπότε για την ώρα η ΠΑΕ δεν αποτελεί ελκυστικό προϊον για έναν σοβαρό επιχειρηματία...
Alexandros Sotiropoulos
η απαντηση ειναι απλη. Από οτι βλεπω, ουτε εσυ, ουτε κανεις καταλαβαινει και εχει παρει στα σοβαρα τα ζορια που θα περασει η ελληνικη οικονομια τους επομενους μηνες. Αριστερα, δεξια κόσμος απολυεται -οχι πολυς ακομα ευτυχως-, στο εμποριο, στην αγορα αυτοκινητων, ακομα και στα ΜΜΕ κι εμεις ασχολουμαστε ακομα με μπαλα, κουτσομπολια και την πετρουλα στο δελτιο καιρου του σταρ... Οταν θα ξυπνησουμε ως λαος.. θα ειναι αργα...
Το ντομινο της παγκοσμιας κρισης λοιπον θα μας επηρεασει πολυ περισσοτερο απο οτι φανταζομαστε. Δες μονο τι μεταγραφες εκαναν οι "μεγαλοι": Ολυμπιακος 1 λογω αναγκης (Κοβασεβιτς), Παναθηναϊκος 1+1(νεαρος για το μελλον), ΑΕΚ καμια. Ειδικα ο Παναθηναϊκος ειναι τυχερος που εφαρμοσε περσι το μοντελο της πολυμετοχικοτητας. Αν το εκανε φετος μην νομιζεις οτι ο Βγενοπουλος και οι υπολοιποι θα εβαζαν με τοση ανεση τοσα λεφτα.
Δευτερον, ο κοσμος του ΠΑΟΚ φιλε μου... καλως ή κακως... ειναι κινουμενη βομβα. Οταν εχει τοσα προβληματα ο Ζαγορ, που τον εχουν και για Θεο, τι σε κανει να πιστευεις οτι ενας σοβαρος επιχειρηματιας θα ρισκαρει να τιναξουν την επενδυση του στον αερα, ενα τσουρμο ηλιθιων, τους οποιους δεν θα μπορεσει ποτε να "ελεγξει" οπως κανει ο Κοκκαλης...
αυτα...
vassilis papandreou
Καλησπέρα,
Για να είμαι ειλικρινής, δεν θεωρώ τον εαυτό μου "ειδικό" στα θέματα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ. Αν μιλούσαμε για το μπασκετικό τμήμα, θα μπορούσα, όντως, να σου πω τη γνώμη μου για την απαξίωση που γνωρίζει τα τελευταία χρόνια.
Όσο για την ΠΑΕ, θα σου απαντήσω με μια ερώτηση.
Εσύ, αν είχες λεφτά, πολλά λεφτά, θα έκανες μια επένδυση στο ελληνικό ποδόσφαιρο;;;
Εγώ όχι!
Μιλάω για επένδυση με πρόγραμμα και στόχους, όχι για ευκαιριακή διαφήμιση...
Πολύ λίγοι άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν τα χρήματα την τρέλα και το μεράκι για να ασχοληθούν σοβαρά με τον αθλητισμό. Ακόμα και αυτούς τους λίγους όμως, τους απομακρύνουμε εμείς οι ίδιοι (παράγοντες, δημοσιογράφοι, φίλαθλοι...)
Φαντάζομαι ότι δεν σε κάλυψα πλήρως...
Βασίλης