Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 288026 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PAOK_VOLOS

• Guest
Δεν πιστευω να τους περιμενεις να ερθουν με αεροπλανο?Με χαλιά θα ερθουν,εχε το νου σου!

rounos

• Guest
Προσωπικα επειδη με τσατισε πολυ η συγκεκριμενη ιστορια,και οπως φαινεται ειναι αλλη μια παπατζα,δεν θα ηθελα να ξεχαστει.Θελω να τους ξεσκεπασουμε και να φανε κυνηγι.Το φιλαρακι του γουμενου που του εδινε και καλα χρημα,προσπαθησε να βαλει τρικλοποδια στην αυξηση.Ρε λαμογια τον κωλο σας κατω να χτυπατε,ο ΠΑΟΚ αρχιζει σιγα-σιγα να πεταει...οτι και να κανετε,θα παμε μπροστα,τα φτερα ειμαστε εμεις οι χιλιαδες πιστοι.Νιωθω περηφανος που ζω τις καταστασεις αναγεννησης της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας....ευχαριστω ολα τα παλικαρια που μου δινουν κουραγιο και ελπιδα,σαν οπαδος της ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΙΔΕΑΣ-ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ,που εβγαλε αυτη η χωρα.....Σορυ για το οφτοπικ,αλλα και μονο που υπηρξαν συνοπαδοι που τους πιστεψαν,τους μισω..

Offline cure

• Αλλαγή
Περιμένω στο αεροδρόμιο..Τι θα γίνει,θα ρθούνε δεν θα ρθούνε?
Εγώ πάλι περιμένω τόσες μέρες στο ΚΤΕΛ και ακόμη να φανούν.
Ας πάει και κάποιος στον ΟΣΕ ρε παιδιά μη χάσουμε την υποδοχή
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Περιμένω στο αεροδρόμιο..Τι θα γίνει,θα ρθούνε δεν θα ρθούνε?
Εγώ πάλι περιμένω τόσες μέρες στο ΚΤΕΛ και ακόμη να φανούν.
Ας πάει και κάποιος στον ΟΣΕ ρε παιδιά μη χάσουμε την υποδοχή

τσάμπα περιμένετε... απο στιγμή σε στιγμή δένει στο λιμάνι... με τανκερ ερχονται  ;D

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Αποκαλύψεις Μπέου για τον ΠΑΟΚ!

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου αποκάλυψε την ύπαρξη ομογενή επιχειρηματία από τις ΗΠΑ που σχεδιάζει να αγοράσει τον ΠΑΟΚ. Επίσης, επανέλαβε την απόφαση του να παραχωρήσει το πακέτο των μετοχών της θεσσαλικής ομάδας.

"Έχω ακούσει ότι γίνονται συζητήσεις με έναν Ελληνοαμερικανό για την αγορά του ΠΑΟΚ. Δεν ήμουν παρών για να γνωρίζω αν αυτό θα γίνει μέσω της κάλυψης της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ ή αγοράζοντας τμήμα των μετοχών.

Την πληροφορία την έχω από φίλους μου που ζουν στη Νέα Υόρκη, μου είπαν ότι αυτός ο ομογενής επιχειρηματίας ζει πλέον στην Ελλάδα. Αυτά μόνο γνωρίζω διότι δεν έχω τη δυνατότητα περισσότερων πληροφοριών", τόνισε ο Μπέος αναφορικά με τα διοικητικά του "δικεφάλου".

http://www.novasports.gr/soccer/bnational/default.asp?aid=169210

MetroStar

• Guest
Ο Μπέος είναι το πλέον αξιόπιστο άτομο στον χώρο του ποδοσφαίρου και πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε στα σοβαρά αυτά που λέει. :P

Και για να σοβαρευτούμε τώρα, μαλάκα καράφλα χοντρόπετσε κάνε τις μαλακίες σου και τις βρωμοδουλειές στο στον Ολυμπιακό, στον νιόνιο και στη γριά και μην πιάνεις στο στόμα σου τον ΠΑΟΚ. Τα παπατζιλίκια σου αλλού.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
τα ίδια και τα ίδια , μας πρήξατε τ' αρχίδια!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tsag

• Αλλαγή
ρε μάγκες εκείνοι οι άραβες του Μητρόπουλου τι απέγιναν τελικά? στην εφημερίδα του δεν έγραφαν ότι θα έχουν κάνει την κίνησή τους μέχρι 27 δεκέμβρη? Ρε "δημοσιογράφε" που έγραφες για αυτό το θέμα, θα μας πεις τι έγινε τελικά?

Απορώ ποιος σας διαβάζει και σας παίρνει στα σοβαρά ρε ζώα ντυμένα. Γαμώ τη φάρα σας γαμώ

ΑΛΗΤΕΣ - ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

ΟΥΣΤ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

apaoki13

• Guest
Δεν κυκλοφορούν για να τους διαβάζει κάποιος αλλά για να παίρνουν την κρατική διαφήμιση.

kostas4

• Guest
ο μπορμποκης ο ρουφιανος να μας πει τι εγιναν οι επενδυτες.το επαιζε και φιλαρακι με τον ζαγορακη
αλητες

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Είμαι σε θέση να γνωρίζω το όνομα του επενδυτή που λέει ο (μ)πέος.

John PAPPAS
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ive4

• Guest
John Pappas! χαχα καλό!

Κι εγώ έχω έναν φίλο στην Αργεντινή και μου είπε ότι ο Pablo Papara de Lamogios, εφοπλιστής με πλοία στο Μπουένος Άιρες, θα βάλει 15 εκατ ευρώ και θα πάρει τον ΠΑΟΚ. Θα παραμείνει μεγαλομέτοχος και θα βάλει πρόεδρο τον Μπέο.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ρε παιδια αν μπορειτε καποιος να ερθει στο αεροδρομιο, περιμενω σχεδον ενα μηνα τους Αραβες και μαλλον κρυωσα. Μπορει να μου φερει κατι σε αντιβιωση?

Περα απο την πλακα σκεφτομαι να στειλω ενα mail σε πολλες απο τις λεγομενες ¨δημοσιογραφαρες¨ της χωρας με την ερωτηση "Γιατι δεν βαζουν λεφτα επιχειρηματιες στον ποδοσφαιρικο (και τον μπασκετικο) Π.Α.Ο.Κ ; "
Θα περιμενω μια εβδομαδα απαντησεις θα τις συνταξω και θα τις ανεβασω εδω να δουμε τι θα λενε οι γελοιοι.
-Φταινε τα χουλιγκανια?
-Φταιει ο κοσμος του ΠΑΟΚ που κυνηγουσε τον καθε προεδρο καθε φορα?
-Φταιει το φαινομενο του θερμοκηπιου?

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

ive4

• Guest
Φταίει ο έρωτας (Αντζελα Δημητρίου)
Φταίει, φταίει (γενικά, Άντζυ Σαμίου)
Εσύ για όλα φταις (γιατί κλαίς, Σταμάτης Γονίδης)

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
νταξει καλη η πλακιτσα και ν αντιμετωπιζουμε με χιουμορ και ειρωνια τις πιπες που βγαινουν και λενε αλλα νομιζω πως η συγκεκριμενη μαλακια εχει ξεφυγει απο τα ορια και κατι πρεπει να τους κανουμε να τους κοψουμε το βηχα.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Σε μια ερευνα ενος μηνα που εκανα στελνοντας το παρακατω ερωτημα σε πολλους δημοσιογραφους και sites της χωρας (Περιπου 70) μου απαντησαν καμια 15αρια, αλλοι οχι, πολλα e mail που ειχα ηταν λαθος.
Η ερωτηση που ειχαν ηταν :ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΟΚ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ-ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ;
Ιδού οι απαντήσεις που έλαβα...

VASSILIS SKOUNTIS
καλημέρα. μεγάλη κουβεντα είναι αυτή!είναι φανερό ότι αν και έχουν δεν θέλουν να βάλουν, γιατί δεν πιστεύουν ότι θα τα πάρουν πίσω. Η βάζουν τόσα όσα χρειάζονται για μην τους κατηγορήσουν.Θέλει μεγάλη ανάλυση πάντως αυτή η υπόθεση.

john daskalou
Γιατί πιστεύω οτι με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στον ελληνικό επαγγελματικό αθλητισμό, με πολιτικές παρεμβάσεις και με τον νόμο του ισχυρού να κυριαρχεί θεσμικά και εξωθεσμικά, κανένας σοβαρός επιχειρηματίας - επενδυτής, δεν πιστεύει οτι μπορεί το χρήμα που θα ρίξει στην ελληνική ποδοσφαιρική αγορά, να επιστραφεί στην τσέπη του στο πολλαπλάσιο.

kyriakos thomaidis
ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ-ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΩΡΙΜΑΣΕΙ. ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ...

Σταύρος Κόλκας
δεν πιστεύω πως το ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορεί να προσελκύσει δυνατούς και σοβαρους επενδυτές όσο υπάρχουν κόκκαλης βαρδινογιάννης... αυτό είναι το ρεζουμέ της σκέψης μου

Πέτρος Μαυρογιαννίδης
Ίσως δεν τους θέλουν τώρα που υπάρχει στρωμένο έδαφος. Κάποια στιγμή όμως θα έρθουν. Είναι και η οικονομική κρίση που τους έχει χτυπήσει.

Πετρουλάκης Νίκος
Δεν έχουν! Θα βρουν όμως.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ
Γεια  χαρά,
Σας ευχαριστώ καταρχήν για την επικοινωνία
 Η εκτίμηση μου είναι   ότι υπάρχουν,αλλά  δεν τους θέλουν.Αυτό όμως δεν μπορώ να το  αναλύσω με μία φράση. Θέλει χώρο και χρόνο.
Απλά  θα σας πω υποθετικά, πως εαν έρθει ένας επιχειρηματίας τύπου και εμβέλειας Ρέστη, Αγγελόπουλου, Κόκακλη, Βαρδινογιάννη κλπ, δεν θα βάλει μνονο τα χρηματα αλλά θα διοικεί κιόλας. Θα έχει το κουμάντο. Μοιραία  ο Ζαγοράκης  θα μπει στο περιθώριο και δεν θα δεχθεί σε καμία περίπτωση να παίξει το ρόλο της γλάστρας.Αλλά σας είπα.Χρειάζεται χρονος και χωρος για να το αναλύσω.
  Να είστε  καλά
Πάντα στην διάθεση σας
Φιλικά
Περικλής Στέλλας

Γιάννης Τσαούσης
Γιατί φοβούνται ότι θα τα χάσουν/θα τους τα «φάνε», όπως τόσες φορές έχει συμβεί στο παρελθόν. Ο Ζαγοράκης δεν θα τους τα φάει, αλλά πιθανώς να θέλει να παραμείνει πρόεδρος ενώ αυτοί που θα τα «χώσουν» να θέλουν δικούς τους ανθρώπους κ.ο.κ.
Keep fighting

Αντώνης Καρπετόπουλος
Γιατί πουθενά δεν ρέει άφθονο το χρήμα. Δύσκολος καιρός για ΑΜΚ.
Ο ΠΑΟΚ έχει 18 εκατομμύρια αρύθμιστα χρεη. Ποιος τρελός να τον αναλάβει;Απο τη δε προσπαθεια αυξησης του μετοχικού του κεφαλαιου μαζευτηκαν 800 χιλιαδες ευρω που δε φτάνουν ούτε για τις δωσεις της ρύθμισης. Δυσκολα τα βλέπω τα πράγματα.

Kalkavouras
Δεν ασχολούμαι σχεδόν καθόλου με τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ, για να έχω άποψη για το θέμα.
Ωστόσο, γνωρίζω ότι τρέχουν ακόμη αρκετά χρέη από το παρελθόν, οπότε για την ώρα η ΠΑΕ δεν αποτελεί ελκυστικό προϊον για έναν σοβαρό επιχειρηματία...

Alexandros Sotiropoulos
η απαντηση ειναι απλη. Από οτι βλεπω, ουτε εσυ, ουτε κανεις καταλαβαινει και εχει παρει στα σοβαρα τα ζορια που θα περασει η ελληνικη οικονομια τους επομενους μηνες. Αριστερα, δεξια κόσμος απολυεται -οχι πολυς ακομα ευτυχως-, στο εμποριο, στην αγορα αυτοκινητων, ακομα και στα ΜΜΕ κι εμεις ασχολουμαστε ακομα με μπαλα, κουτσομπολια και την πετρουλα στο δελτιο καιρου του σταρ... Οταν θα ξυπνησουμε ως λαος.. θα ειναι αργα...
Το ντομινο της παγκοσμιας κρισης λοιπον θα μας επηρεασει πολυ περισσοτερο απο οτι φανταζομαστε. Δες μονο τι μεταγραφες εκαναν οι "μεγαλοι": Ολυμπιακος 1 λογω αναγκης (Κοβασεβιτς), Παναθηναϊκος 1+1(νεαρος για το μελλον), ΑΕΚ καμια. Ειδικα ο Παναθηναϊκος ειναι τυχερος που εφαρμοσε περσι το μοντελο της πολυμετοχικοτητας. Αν το εκανε φετος μην νομιζεις οτι ο Βγενοπουλος και οι υπολοιποι θα εβαζαν με τοση ανεση τοσα λεφτα.
Δευτερον, ο κοσμος του ΠΑΟΚ φιλε μου... καλως ή κακως... ειναι κινουμενη βομβα. Οταν εχει τοσα προβληματα ο Ζαγορ, που τον εχουν και για Θεο, τι σε κανει να πιστευεις οτι ενας σοβαρος επιχειρηματιας θα ρισκαρει να τιναξουν την επενδυση του στον αερα, ενα τσουρμο ηλιθιων, τους οποιους δεν θα μπορεσει ποτε να "ελεγξει" οπως κανει ο Κοκκαλης...
αυτα...

vassilis papandreou
Καλησπέρα,
 Για να είμαι ειλικρινής, δεν θεωρώ τον εαυτό μου "ειδικό" στα θέματα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ. Αν μιλούσαμε για το μπασκετικό τμήμα, θα μπορούσα, όντως, να σου πω τη γνώμη μου για την απαξίωση που γνωρίζει τα τελευταία χρόνια.
 Όσο για την ΠΑΕ, θα σου απαντήσω με μια ερώτηση.
 Εσύ, αν είχες λεφτά, πολλά λεφτά, θα έκανες μια επένδυση στο ελληνικό ποδόσφαιρο;;;
 Εγώ όχι!
Μιλάω για επένδυση με πρόγραμμα και στόχους, όχι για ευκαιριακή διαφήμιση...
Πολύ λίγοι άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν τα χρήματα την τρέλα και το μεράκι για να ασχοληθούν σοβαρά με τον αθλητισμό. Ακόμα και αυτούς τους λίγους όμως, τους απομακρύνουμε εμείς οι ίδιοι (παράγοντες, δημοσιογράφοι, φίλαθλοι...)
 Φαντάζομαι ότι δεν σε κάλυψα πλήρως...
 Βασίλης

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
ευγενικός πάντως ο στέλλας! δημ.σχ!  ;D
ΑΡχίΔια

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

Αντώνης Καρπετόπουλος
Γιατί πουθενά δεν ρέει άφθονο το χρήμα. Δύσκολος καιρός για ΑΜΚ.
Ο ΠΑΟΚ έχει 18 εκατομμύρια αρύθμιστα χρεη. Ποιος τρελός να τον αναλάβει;Απο τη δε προσπαθεια αυξησης του μετοχικού του κεφαλαιου μαζευτηκαν 800 χιλιαδες ευρω που δε φτάνουν ούτε για τις δωσεις της ρύθμισης. Δυσκολα τα βλέπω τα πράγματα.

Καλα ρε πουστη μου... Ακομα και σε προσωπικο email γραφει ανακριβιες?? ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Offline dave

• Αλλαγή
δεν ειναι απλα ανακριβειες, ειναι συνειδητη επιλογη να πεισει οσους μπορει οτι η διοικηση συνεχως μας λεει ψεματα. ακομα κ ενας να τον πιστεψει κερδος ειναι γιαυτον κ το σκοπο που υπηρετει