Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 287169 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Στενές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών

Η είσοδος του Κατάρ στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή δεν έγινε τυχαία, καθώς οι δύο χώρες την τελευταία χρόνια αναπτύσσουν στενές σχέσεις. Το 2006 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας, έγινε δεκτός στο Κατάρ από τον σεΐχη Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Αλ Τάνι με αυτοκρατορικές τιμές, ενώ έναν χρόνο μετά, όταν ο εμίρης επισκέφθηκε την Αθήνα δήλωσε λάτρης του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και μάλιστα του ομηρικού έπους της Οδύσσειας.
Η κυβέρνηση του Κατάρ έχει εκδηλώσει πολλάκις το ενδιαφέρον της για επενδύσεις στη χώρα μας, από την ανάπτυξη τουριστικών υποδομών στο Ιόνιο και την απόκτηση της Ολυμπιακής από την Qatar Airways, μέχρι το real estate και την αγορά των λιμανιών Αλεξανδρούπολης και Καβάλας για τη δημιουργία σε αυτά εγκαταστάσεων μεταφοράς φυσικού και υγροποιημένου αερίου

http://www.axiaplus.gr/Default.aspx?id=42126&nt=108&lang=1

Δεν ξερω αν ειναι παπας η οχι..Να σας πω την αληθεια, απο τοτε που ειναι ο Τεο προεδρος, ειμαι χαλαρος στο θεμα του επενδυτη. Αλλα ο συγκεκριμενος σειχης εχει τρελα με το ποδοσφαιρο.

Παντως αν ειναι παπας, ειμαι σιγουρος οτι καποιος εχει βαλθει να μας δουλευει ψιλο γαζι..Και ειμαι σιγουρος οτι ειναι ο ιδιος που συνελαβε την ιστορια του Τουφιξ Λιμ.

northeagle_4

• Guest
Αν και πλησιαζει ματσακι εγω ενα εχω να πω ανεξαρτητα απο επενδυτες,μεγαλοεπενδυτες,αραβες σειχιδες και βασιλιαδες της σκανδιναβιας για μενα στοχος ειναι ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ να καλυψει σε ποσοστο 25-35% δηλαδη απο 5,5 -7,7 εκ την αυξηση.οτιδηποτε μεσα σε αυτα τα πλαισια ειναι τεραστια επιτυχια και βαση για το μελλον για να μην κινδυνεψει ποτε η ομαδα και παλι.με ενα τετοιο ποσοστο συν το 10% του ΑΣ(που μπορει να ελεγχτει απο τον κοσμο αν το παρει αποφαση) και καποια ποσοστα του Σκυλου και της ομαδας του η πλειοψηφια θα ειναι σε ΠΑΟΚσιδικα χερια.απο εκει και περα στην συνεχεια μπορουμε να συζητησουμε επι ωρες πως αυτες οι μετοχες του κοσμου θα ειναι ενεργες και θα μπορουν να αντιπροσωπευονται σε καθε καθε ΓΣ.
Παμε για το διπλο τωρα !!!

mpougatsas

• Guest
Και γω μαζι σου Bianco ....Αυτο που με τρελενει ειναι οτι ουτε καν η ΠΑΕ ανεφερει κατι οτι εγινε εγκριση της ΑΜΚ.... ΤΙΠΟΤΑ ας βγουν να πουν κατι....

Ή την Τρίτη ή την Τετάρτη θα μιλήσει ο Ζαγοράκης για το θέμα της ΑΜΚ.

zan

• Guest
Μακαρι αδερφε mpougatsa να ειναι ετσι..

mpougatsas

• Guest
Την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου με την συνδρομή του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου περιμένουν από σήμερα ο Θοδωρής Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του. Ο δικέφαλος, μετά την έγκριση από την επιτροπή της κεφαλαιαγοράς, θα πρέπει να καλύψει ένα ποσό 22,35εκ. Ευρώ μέχρι τις 26 Ιανουαρίου (!) ώστε να προλάβει τις προθεσμίες της ΟΥΕΦΑ. Ένα μεγάλο στοίχημα λοιπόν για τον ΠΑΟΚ, τον κόσμο και την διοίκηση του, το οποίο επιβάλλεται να κερδιθεί για την βιωσιμότητα του συλλόγου. Την Τρίτη ή την Τετάρτη μάλιστα έχει αποφασίσει να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου ο Θοδωρής Ζαγοράκης, στην οποία και θα αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα, αναλύοντας στους φίλους του ΠΑΟΚ τα δεδομένα και πραγματοποιώντας ένα κάλεσμα ώστε να ανταποκριθούν σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια.
http://www.metropolisradio.gr/12144

εδώ το διάβασα και αυτό είναι και το λογικό να γίνει.. υπομονή και θα δούμε ποιός είναι ο συγκεκριμένος στόχος, και ποιό ακριβώς το στοίχημα που πρέπει να κερδίσει ο κόσμος..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
λοιπον εκανα προσφατα καποιους συνειρμους και βγηκα σε μια τεραστια υποψια για το τι ακριβως παιζεται τοσο καιρο
με τις φημες περι αραβων...υποψην πως κι εγω το αντιμετωπιζα τελειως χαλαρα...

μετα το τηγανι και την ηττα απο τον γκεη εβαλα φαφουτη στην τιβι να ακουσω την ποδοσφαιρικη του γνωμη για το ματς και τον ΠΑΟΚ...
περισσοτερο για να επειβεβαιωσω αυτο που ειδα κι εγω...οτι μια ομαδα υπηρχε στο γηπεδο επι 40 λεπτα,κι οτι απο δυο
μαλακιες συν την γκαντεμια των τραυματισμων κοντρερας και ιβιτς χασαμε...
ακουσα το ακριβως αντιθετο.δεν πονηρευτηκα απλα αλλαξα καναλι.εξαλλου δεν ειπε και τον λογο ο φαφουτης που εβγαζε τον ΠΑΟΚ
τοσο χαλια...πεταξε και την ατακα ποιος κοντρερας και πρασινα αλογα μας λεγανε...

την επομενη μερα στην εκπομπη του ξανα κανοντας ζαπινγκ επεσα πανω εκει που ελεγε για ΠΑΟΚ.στην αρχη ειπε για το ματς παλι.
ειπε οτι μην ξεχναμε οτι ο κοντρερας επαιξε τραυματιας απο το 8ο λεπτο....συμπερασμα πρωτο ειναι οτι η δεν ειδε τον αγωνα η
αυτα που ειπε την προηγουμεη τα ειπε επιτηδες...τελειωνει με το ματς και ξεκιναει με τους αραβες.λεει τι λεει για μια εκθεση και μετα
αρχιζει το τροπαρι...στον ΠΑΟΚ θα μπουνε λεφτα με την σεσουλα,θα ερθουνε παιχταραδες,ο ζαγορακης μπροσταρης,γωνια μαγαζι η ομαδα
για τους αραβες δειχνει η ερευνα και.....ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ....

μην ξεχναμε οτι ο πιο κοντινος δημοσιοκαφρος στους μητροπουλαιους ειναι ο φαφουτης.μην ξεχναμε τα πρωτοσελιδα της εφημεριδας
των μητροπουλαιων δυομιση χρονια τωρα,που κατα 90% αναφερονται στο νεο γηπεδο του ΠΑΟΚ.μην ξεχναμε τα κολλητηλικια
του τζων γου με τους μητροπουλους.μην ξεχναμε οτι τους αραβες τους φερνουν οι μητροπουλοι με τα πρωτοσελιδα.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ

δεν νοειται να κοιμηθουμε αυτη την ωρα...θα ειναι το μεγαλυτερο εγκλημα που θα κανουμε εις βαρος του ΠΑΟΚ.δεν χρειαζεται
οσοι τουλαχιστον νιωθουν και ειναι συνειδητοποιημενοι με την ομαδα να κοιτανε και να περιμενουν τι μπορει να κανει
ο λαος στο θεμα της αυξησης.το καθηκον ολων ειναι ενα.να πανε να αγορασουν μετοχες χωρις να το σκεφτουν.τουλαχιστον
αυτη την στιγμη μονο αυτο δειχνει ως η μοναδικη λυση να απαλλαγουμε απο τα λαμογια καθε ειδους.ο ΠΑΟΚ να περασει
στα χερια μας και ο νεος επενδυτης να ειναι ο μονιμος χρηματοδοτης/αιμοδοτης αυτης της ομαδας 82 χρονια τωρα....

υ.γ
τα "ναι μεν αλλα" και τα σουξου μουξου μανταλακια αυτη την ωρα δεν χρειαζονται.οσοι νιωθετε μην κοιτατε το μετα.
κοιταξτε το τωρα και καντε αυτο που πρεπει.δωστε οτι μπορειτε κι οσα μπορειτε...αυτη την ΑΜΚ θα την καλυψουμε εμεις.
διαφωνειτε;δεν γινεται προκοπη ετσι.ολοι οσοι ειναι να δωσουν φραγκα ας κανουν μονο αυτο.ας πουλανε τρελα
κι ας λενε οτι την ΑΜΚ θα την καλυψουμε εμεις.δεν χανουν και τπτ μ'αυτη την λογικη.με την αντιθετη χανει ο ΠΑΟΚ...

« Last Edit: November 29, 2008, 14:12:29 by gianniwths4 »

Offline blue_eyes

• Βασικός
Αν και πλησιαζει ματσακι εγω ενα εχω να πω ανεξαρτητα απο επενδυτες,μεγαλοεπενδυτες,αραβες σειχιδες και βασιλιαδες της σκανδιναβιας για μενα στοχος ειναι ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ να καλυψει σε ποσοστο 25-35% δηλαδη απο 5,5 -7,7 εκ την αυξηση.οτιδηποτε μεσα σε αυτα τα πλαισια ειναι τεραστια επιτυχια και βαση για το μελλον για να μην κινδυνεψει ποτε η ομαδα και παλι.με ενα τετοιο ποσοστο συν το 10% του ΑΣ(που μπορει να ελεγχτει απο τον κοσμο αν το παρει αποφαση) και καποια ποσοστα του Σκυλου και της ομαδας του η πλειοψηφια θα ειναι σε ΠΑΟΚσιδικα χερια.απο εκει και περα στην συνεχεια μπορουμε να συζητησουμε επι ωρες πως αυτες οι μετοχες του κοσμου θα ειναι ενεργες και θα μπορουν να αντιπροσωπευονται σε καθε καθε ΓΣ.
Παμε για το διπλο τωρα !!!

ετσι ακριβως..αυτο λεμε τοσο καιρο τωρα να παρουμε το καταλληλο ποσοστο ωστε να μην μπορει κανεις να παιζει με τον ΠΑΟΚ

Η Εταιρία με έδρα το Κατάρ PANCELTICA HOLDINGS LTD είναι αυτή που τελικά θελει να αγοράσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο κ.Paul Fraser Άγγλος στήν καταγωγή με επιχειρησεις στο Καταρ είναι αυτος που κινει τα νηματα για λογαργιασμό των Αράβων... Σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες

http://newspaok.blogspot.com/ 

Καταποσο ειναι αληθεια δεν ξερω....

το μπλογκ καταργηθηκε απο τον δημιουργο του!!!!!!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10669&subid=2&tag=8103&pubid=1539371

Εξαλλος ο Αραβας «Ζαγόρ»

Κοντός ψαλμός Διότι η προθεσμία για την κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου λήγει στο τέλος Ιανουαρίου. Οποιοι κι αν ενδιαφέρονται, δεν μπορεί, κάποια στιγμή  θα εμφανιστούν

Οι τελευταίες ημέρες ήταν μία από τις πιο άσχημες της προεδρικής διαδρομής του Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ. Αφού τον ενημέρωσαν συνεργάτες του, άνοιξε το ραδιόφωνο και αυτά που άκουγε τον έκαναν έξαλλο. Και είναι έξαλλος εδώ και μέρες, διότι τον βομβαρδίζουν με ερωτήσεις που έχουν σχέση με τον ερχομό των Αράβων που θα επενδύσουν στον ΠΑΟΚ. Και η αλήθεια είναι ότι τα σενάρια φουντώνουν και οι φήμες οργιάζουν τον τελευταίο καιρό. Η στήλη σάς αποκαλύπτει και σήμερα (διότι και παλαιότερα, εάν θυμάστε, είχαμε αναφερθεί σχετικά) ότι κανένας επενδυτής και κανένας Αραβας δεν έχει χτυπήσει ούτε επίσημα ούτε και ανεπίσημα την πόρτα του ΠΑΟΚ και κανείς δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Την ερχόμενη βδομάδα ο Ζαγοράκης έχει προγραμματίσει να δώσει συνέντευξη Τύπου και πιθανότατα αυτό θα γίνει την Τετάρτη το μεσημέρι. Και σε αυτήν έχει να πει πολλά. Και κυρίως γι' αυτό το θέμα που έχει προκύψει. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και οι συνεργάτες του θεωρούν ότι δεν είναι καθόλου τυχαία η διαρροή τέτοιων πληροφοριών, για τις οποίες ο ίδιος και οι συνεργάτες του, και επίσημα και ανεπίσημα, έχουν κατηγορηματικά διαψεύσει ότι υφίστανται.

Και η αλήθεια είναι ότι μόνο μία φορά έγινε μια φιλική προσέγγιση από τον Βασίλη Μπορμπόκη προς τον ίδιο τον Ζαγοράκη, αλλά χωρίς απολύτως τίποτε το ουσιαστικό. Αλλωστε, όπως συνηθίζει να λέει και ο ίδιος ο Ζαγοράκης, οι τράπεζες είναι ανοικτές και ο καθένας μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάει να βάλει χρήματα και να γίνει αφεντικό στον ΠΑΟΚ. Μέχρι σήμερα, όμως, δεν έχει εμφανιστεί κανείς.

Ποια είναι η δική μου εκτίμηση; Κοντός ψαλμός Διότι η προθεσμία για την κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου λήγει στο τέλος Ιανουαρίου. Οποιοι κι αν ενδιαφέρονται, δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα εμφανιστούν. Ετσι δεν είναι; Επιτρέψτε μου, όμως, να σημειώσω κάτι. Με την ιδιότητα του δημοσιογράφου έχω συνομιλήσει πάμπολλες φορές με τον Ζαγοράκη. Ουδέποτε, όμως, σε όσες συνεντεύξεις μού έχει παραχωρήσει, σε όσες δηλώσεις μού έχει κάνει, σε όσες off the record συζητήσεις έχουμε κάνει, μου έχει πει αναλήθειες ή ψέματα. Και αυτό εμένα μου λέει κάτι.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

ðáëáëüò

• Guest
(με αφορμή την πολυσυζητημένη "άφιξη" ή μή των αράβων ως μεγαλομέτοχοι στην ομάδα μας, και τις ποικιλόμορφες θέσεις των φιλάθλων μας, παραθέτω τις σκέψεις του αδερφού monsieur cannibale - τον οποίο ευχαριστώ θερμά - ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ....)

Ας υποθέσουμε ότι σε αυτό το δίλημμα εσύ ευαγγελίζεσαι την επανάσταση. Το "εσύ" δεν καθρεφτίζει προσωπικά εσένα, μπορώ άνετα να μπω στην ίδια θέση.

-Μπορούμε άραγε να κρατήσουμε την ίδια θέση μπροστά σε μια πλειοψηφία οπαδών που θα στρώνει κόκκινα χαλιά? Διότι είναι άλλο να προτρέπεις τον λαό του ΠΑΟΚ να πάρει την ομάδα στα χέρια του όταν ακόμη αναρωτιέται αν τρώει τον περίφημο παπά, μετά από τόσα χρόνια που κάηκε στον χυλό.

-Μπορούμε να αντιπαρατάξουμε κάτι βραχυπρόθεσμα πειστικό στους οπαδούς που ήδη με την φαντασία τους θα αγκαλιάζουν τρόπαια και ευρωπαϊκές διακρίσεις μέσα στη θαλπωρή του ολοκαίνουργιου γηπέδου-πολυκαταστήματος? Η ηθική σου ανωτερότητα φαίνεται όταν έχεις στα χέρια σου δύναμη και μπορείς να την απαρνηθείς.

-Μπορούμε να φτάσουμε μέχρι τις πιο ακραίες λύσεις προκειμένου να υπερασπιστούμε το δικαίωμα του ΠΑΟΚ να είναι κάτι ριζικά διαφορετικό? Και το κυριότερο, νομίζεις ότι η πλειοψηφία το θέλει? Μπορούμε να μιμηθούμε το παράδειγμα των φίλων της Μάντσεστερ που αρνήθηκαν να γίνουν ψηφίδα ενός γιγαντιαίου επιχειρηματικού ομίλου, ή οι περισσότεροι θα βρουν πειστικά άλλοθι που να συγκλίνουν στο ότι οι περιπτώσεις είναι ανόμοιες? Σπρώχνω όλα μου τα λεφτά στο δεύτερο.

Ποιος θα ήταν ικανός, τελικά, να υποστηρίξει ακόμα και την αυτοκατάργηση μιας ομάδας, προτιμώντας να λέει "είμαι ΠΑΟΚ, μια ομάδα που δε μπορεί να υπάρξει στο σύγχρονο ελληνικό ποδόσφαιρο"? Ας πούμε ότι ωθώ τον συλλογισμό μου στο απροχώρητο, αλλά νομίζω ότι καταλαβαίνεις πολύ καλά. Και ενώ θα ήθελα πολύ να μου απαντήσεις, δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτή η συζήτηση. Ίσως σε κάποια πράγματα που ως οπαδοί δεν έχουμε τα κότσια να παραδεχτούμε δημόσια.

ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ Η΄ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ???

(από palalos.blogspot.com)

DimNaoussa

• Guest
εγω λεω στο ματς με τριπολη να σκασουμε ολοι ντυμενοι αραβες..αντε γιατι μας εχουν πρηξει τα αρχιδια..ελεος πια..

MetroStar

• Guest
Eγώ ψήνομαι. Με έφερε ο πατέρας μου στολή άραβα και δεν ξέρω που να την φορέσω... Αμα μαζεφτούμε μερικοί ακόμη ψήνομαι... Και όποιος θέλει έχω άλλη μια...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
πάρτε ένα σεντόνι από το σπίτι

παλαιστινιακό έχετε....

απλό είναι....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline cure

• Αλλαγή
Ας υποθέσουμε ότι σε αυτό το δίλημμα εσύ ευαγγελίζεσαι την επανάσταση. Το "εσύ" δεν καθρεφτίζει προσωπικά εσένα, μπορώ άνετα να μπω στην ίδια θέση.

-Μπορούμε άραγε να κρατήσουμε την ίδια θέση μπροστά σε μια πλειοψηφία οπαδών που θα στρώνει κόκκινα χαλιά? Διότι είναι άλλο να προτρέπεις τον λαό του ΠΑΟΚ να πάρει την ομάδα στα χέρια του όταν ακόμη αναρωτιέται αν τρώει τον περίφημο παπά, μετά από τόσα χρόνια που κάηκε στον χυλό.

-Μπορούμε να αντιπαρατάξουμε κάτι βραχυπρόθεσμα πειστικό στους οπαδούς που ήδη με την φαντασία τους θα αγκαλιάζουν τρόπαια και ευρωπαϊκές διακρίσεις μέσα στη θαλπωρή του ολοκαίνουργιου γηπέδου-πολυκαταστήματος? Η ηθική σου ανωτερότητα φαίνεται όταν έχεις στα χέρια σου δύναμη και μπορείς να την απαρνηθείς.

-Μπορούμε να φτάσουμε μέχρι τις πιο ακραίες λύσεις προκειμένου να υπερασπιστούμε το δικαίωμα του ΠΑΟΚ να είναι κάτι ριζικά διαφορετικό? Και το κυριότερο, νομίζεις ότι η πλειοψηφία το θέλει? Μπορούμε να μιμηθούμε το παράδειγμα των φίλων της Μάντσεστερ που αρνήθηκαν να γίνουν ψηφίδα ενός γιγαντιαίου επιχειρηματικού ομίλου, ή οι περισσότεροι θα βρουν πειστικά άλλοθι που να συγκλίνουν στο ότι οι περιπτώσεις είναι ανόμοιες? Σπρώχνω όλα μου τα λεφτά στο δεύτερο.

Ποιος θα ήταν ικανός, τελικά, να υποστηρίξει ακόμα και την αυτοκατάργηση μιας ομάδας, προτιμώντας να λέει "είμαι ΠΑΟΚ, μια ομάδα που δε μπορεί να υπάρξει στο σύγχρονο ελληνικό ποδόσφαιρο"? Ας πούμε ότι ωθώ τον συλλογισμό μου στο απροχώρητο, αλλά νομίζω ότι καταλαβαίνεις πολύ καλά. Και ενώ θα ήθελα πολύ να μου απαντήσεις, δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτή η συζήτηση. Ίσως σε κάποια πράγματα που ως οπαδοί δεν έχουμε τα κότσια να παραδεχτούμε δημόσια.

ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ Η΄ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ???

(από palalos.blogspot.com)
4 χαζές ερωτήσεις ανθισμένες με ευφυολογήματα δεν θέλουν κότσια για να απαντηθούν αλλά υπομονή... όση τέλος πάντως απέμεινε για να συζητάμε αυτονόητα πράγματα για κάθε ΠΑΟΚτσή, που όμως δεν είναι σε θέση να κατανοήσει ένας τρίτος. Άντε πάμε λοιπόν έτσι για να περνάει η ώρα

- Η πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟΚ όχι κόκκινα (μπλιαχ ρε πούστη) χαλιά δεν θα στρώσει σε κανέναν υποτιθέμενο Άραβα, αλλά θα τον κυνηγήσει μέχρ να τον φάει το μαύρο σκοτάδι. Χαλιά και μοκέτες θα του στρώσουν κάποιοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί, τύπου αρχιβλάκα ζαγόρα και οι ανεγκέφαλοι ακροατές του ή όσοι μετράνε το IQ τους με αλφαβητάριο. Όσο για την παπαριά ότι ο λαός του ΠΑΟΚ αναρωτιέται ακόμη, δηλαδή στο παρών, δηλαδή με Ζαγοράκη αν τρώει παπά, θα πρέπει να το υποστηρίζει σοβαρά κάποιος που ήταν σε κώμα τα τελευταία 2 χρόνια και ξαφνικά ξύπνησε και αποφάσισε να θέσει ερωτήματα

- Ο ΠΑΟΚ τώρα που μιλάμε, χωρίς επενδυτή και με χρωστώντας ακόμη της Μιχαλούς βρίσκεται δεύτερος και συνωμοτούν όλοι να του ανακόψουν τη φόρα. Επίσης τώρα, αυτή τη στιγμή βρε ζούμε την αναγέννηση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα και φτιάχνουμε και το προπονητικό μας κέντρο. Τα τρόπαια και οι διακρίσεις βρίσκονται μπροστά μας και ο ΠΑΟΚτσής τα ζει. Σε αυτή τη βάση μόνο ο προηγούμενος τύπος που ξύπνησε από το κώμα θα μπορούσε να μιλάει για λιγούρια ΠΑΟΚτσήδες που ονειρεύονται τα παραπάνω μέσα στο καινούριο γήπεδο και τις λοιπές παπαριές. Τι πιο πειστικό από τη πραγματικότητα; Βασικά πέρα απ' όλα τα υπόλοιπα. Το γήπεδο που κολλάει πάλι;

- Αυτό μένει να αποδειχθεί από το λαό. Εξαρτάται από τις μετοχές που θα αγοράσουμε. Αλλά για να μη μπερδευόμαστε. Εδώ δεν μιλάμε για πλούσιους Άραβες, αλλά απλά για τον βίκτωρα μητρόπουλο και τους συνεταίρους του. Ο λαός του ΠΑΟΚ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους οπαδούς με τα πατατάκια στο γήπεδο, γιατί αυτοί μια φορά αντέδρασαν σε γοραστές με δάνειο και στο τέλος τουμπεκιάστηκαν και συνέχισαν τα σπόρια, ενώ ο λαός του ΠΑΟΚ έχει διώξει άπειρους κλέφτες σε όλη την ιστορία του κι εδώ θα είμαστε θα συνεχίσει να το κάνει. Κι ο λαός του ΠΑΟΚ μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν άφησε κανένα λαμόγιο να νικήσει. Αργά ή γρήγορα όλους τους έδιωξε.

Τα τελικά συμπεράσματα του συμπαθούς φίλου που μόλις συνήλθε από διετές κώμα με άφησαν άναυδο. Φοβάμαι να απαντήσω σε τόσο βαθυστόχαστα ερωτήματα, τόσων μηνών σκέψης και βασανισμού.

Αφήνω όμως να μιλήσει η πραγματικότητα που λέει πως ο ΠΑΟΚ κάνει πρωταθλητισμό και χτίζει το μέλλον του, χωρίς ακόμη να έχει κάνει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Πόσο μάλλον μόλις γίνει κι αυτό. Και αντί να καταργείτε χωρίς κάποιον να μας τρώει τα λεφτά, βλέπουμε με καμάρι τον ΠΑΟΚ να ξαναβρίσκει τις ρίζες του. Αυτές του μεγαλείου του, που κοντέψαμε να ξεχάσουμε με τις σκληρές προσπάθειες των μεταρυθμιστών επενδυτών.

Άντε ρε παλικάρι μου πάνε να ψαχτείς για καμιά άλλη ομάδα, έτσι για να μη χαλιέσαι με εμάς τους οπισθοδρομικούς που δεν θα αφήσουμε όσο ζούμε την ομάδα στα χέρια των μητρόπουλων, με ή χωρίς κελεμπία.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

zan

• Guest
http://www.iapopsi.gr/pdf/Apopsi342Efimerida.pdf  Διαβαστε λιγο τι λεει ο Μητροπουλος στην σελιδα 44.

makptol

• Guest
http://www.iapopsi.gr/pdf/Apopsi342Efimerida.pdf  Διαβαστε λιγο τι λεει ο Μητροπουλος στην σελιδα 44.

τα ιδια ελεγε ο μητροπουλος με τους αγγελοπουλαιους ασε ρε μητροπουλε
ΠΙΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ
.....θα πιστεψω τωρα τον μητροπουλο τον φιλο του καμπανη και του γουμενου
.....

apostolos

• Guest

Μιλάμε για το πιο αστείο άρθρο που έχω διαβάσει από όλα σχεδόν ως τώρα...Μάλλον όχι να μην είμαι άδικος, εκείνο με το ζευγάρι Αγγλων gay που είχε βγάλει ο Γρηγοριάδης αν θυμάμαι καλά με μεσολαβητή τον Μπορμπόκη που σηκωνόταν οι Άγγλοι το πρωί κι αφού τελείωναν το τσάι τους θα πηγαίναν να πάρουν τον ΠΑΟΚ πωπωπω ιστορικό ρεπορτάζ.....

Το συγκεκριμένο λοιπόν με τους Άραβες πρώτον προέρχεται απο Μητρόπουλο, τι να λέμε δηλαδή, σωσίβιο του Αγρινιώτη, αρχιλαμόγιο κλπ κλπ. Δεύτερον είναι πάνω στη συγκυρία της άυξησης, έλα έρχονται οι Άραβες σώστε τα 100 ευρώ σας δεν χρειάζονται, έρχονται τα εκατομμύρια και ο Μέσι, ο Ροναλντίνιο κλπ κλπ Τρίτον έχει γραφτεί με αυτόν τον μοναδικό τρόπο του Χίλιες και μια Νύχτες (μια κι έχουμε να κάνουμε με Άραβες), με τις φοβερές φράσεις κλισέ 'ας τα πάρουμε όμως από την αρχή' ή 'θαμπώθηκε ο Άγγλος από τον κόσμο του ΠΑΟΚ΄ή 'είχε πάει να ψωνίσει κάτι μεζονέτες στο Πανόραμα' ....

Πόσες φορές ρε παιδιά? Πόσες? Με το ίδιο στυλ, πάντα στις πιο κατάλληλες στιγμές.... Αν πάντως δεν τσιμπάς και τα διαβάζεις για να περάσεις την ώρα σου πραγματικά σαν κείμενα αξίζουν πολλά...Δηλαδή μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια που διάβαζα Κυριακή απογευματάκι παραμύθια ευρωπαϊκά, Ινδικά, Αραβικά, Ελληνικά κλπ και χανόμουν στον κόσμο της φαντασίας με αυτό το ανάλαφρο γράψιμο και τις υπέροχες εκφράσεις, ο πολυχρονεμένος, τα χρυσά φλουριά, η πιο όμορφη της Βαγδάτης κλπ κλπ.....

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Αν μεσα μου υπηρχε μια ελπιδα, οτι ισως τελικα υπαρχουν αυτοι οι Αραβες, με το που διαβασα σημερα την φυλλαδα του Παραγκοπουλου, ειμαι πλεον 100% σιγουρος οτι ειναι παπας. ΜΑ ΠΟΛΥ ΠΑΠΑΣ !

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
ενα αρθρο που εχει ολα τα συστατικα του παπα. ενισχυση με παικταραδες,τσαμπιονς λιγκ,γηπεδο...

αντε βρε μαλακα μητροπουλε...

δεν θα απορησω καθολου μα καθολου αν σε λιγο καιρο δουμε κανα αρθρο που να λεει οτι ο ζαγορακης τελικα χαλασε το νταλαβερι και ο ΠΑΟΚ εχασε την ευκαιρια της ζωης του.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
οι επενδυτες στον ΠΑΟΚ φευγουν ειτε απο τον "κακο και αλητη" κοσμο του ΠΑΟΚ, που τους τρομαζει με τις μανουρες σε εντος και εκτος εδρας παιχνιδια, ειτε απο δαχτυλο του Καραμανλη..που μια θελει να μας "σωσει" και μια δεν θελει να γινουμε δυνατοι.

Για να ριξει ο αξιοτιμος κ. Μητροπουλος την αποτυχια του ντιλ στον Τεο, πρεπει η ομαδα να παραπεει..για να βρει ερισμα και συμπαραστατες..Αλλα κατι τετοιο ειναι μαλλον απιθανο στον φετινο ΠΑΟΚ.

Τελικα η επενδυτολογια στον ΠΑΟΚ ειναι ολοκληρη επιστημη...