Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 288552 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7817&pubid=1495124

«Δεν υπάρχει ζήτημα επενδυτών»
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ξεκαθάρισε σε συνάντηση φιλικού χαρακτήρα που είχε με εκπροσώπους του Τύπου ότι δεν υπάρχει ζήτημα επενδυτών που να έχουν έρθει σε επαφή με την ΠΑΕ παρά την φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και οι συνεργάτες τους εξάλλου τόνισαν ότι πρώτο μέλημα τους είναι η οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ και η οργάνωση της σε ψηλά επαγγελματικά επίπεδα αλλά και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Επίσης, οι παράγοντες του ΠΑΟΚ αναφέρθηκαν και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουάριου τονίζοντας ότι η ομάδα θα προχωρήσει σε κινήσεις μόνο εφόσον προκύψει κάποια καλή περίπτωση και εντός στενών οικονομικών πλαισίων. 

PAOK-Hersonissos (Kriti)

GeorgT

• Guest
Μα το έχουν πει χίλιες φορές η αύξηση μετ. κεφ. άνω των 50000ευρ είναι εδώ κ αρκετό καιρό ανοιχτή, όποιος θέλει μπορούσε εδώ κ μήνες να τα στάξει κ τέλος. Αλλά όχι σιγά μην έρχονταν έτσι απλά, εννοείτε πως πρώτα θα ρωτούσαν τους Μητροπολους κ τον κ. Ζαγορα πότε θα έρθουν! :trelos:

Offline bozik

• Αλλαγή
ΩΡΑΙΟΣ ΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ (ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ!!

ΑΙ-ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ ΘΑ ΝΤΥΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ...ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

makptol

• Guest
τι ειναι ρε γαμοτο αυτος ο ζαγορας ? τι λαμογιο ειχε λυσαξει ερχετε ο σαββιδης και σποντες
οτι και ο ζαγορ δεν τον θελει μετα επιασε μπορμποκη και αγγλοαραβες τωρα
αλλους αραβες μαζυ με το αλλο μουτρο τον μητροπουλο.....
ΖΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ?
.....ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΠΑΛΙ ΨΗΤΟ ....

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artid=12421&catid=24

Τέλος στα αραβικά σενάρια  12-11-2008

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης έβαλε τέλος στην φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με ενδιαφέρον ξένων επενδυτών να εμπλακούν στα διοικητικά της ΠΑΕ. Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» κατέστησε σαφές πως κανείς δεν έχει επικοινωνήσει επίσημα με την ΠΑΕ, ενώ μίλησε και για ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.. Επέστρεψαν στις προπονήσεις Κωνσταντινίδης και Μπακαγιόκο.

«Καμία επαφή»

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης σε συνάντηση του με τους εκπροσώπους του Τύπου ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με τον ίδιο αλλά και την ΠΑΕ, για να εκδηλώσει ενδιαφέρον σχετικά με τα διοικητικά της ομάδας. Αποσαφήνισε επίσης ότι πρώτο και μοναδικό μέλημα για τον ίδιο και την διοίκηση, είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Καλά έκανε ο Τέο γιατί πολύ με τα μυαλά μας παίζουν κάποιοι μαλάκες. 2 χρόνια ο πανηλίθιος ο Ζαγόρας για Άραβες λέει και 2 χρόνια κάποιοι άλλοι πανηλίθιοι τον πιστεύουν. Γενικά έχω εκνευριστεί απίστευτα με το Λίμπερο. Συνέχεια υπονοούμενα, ειδήσεις που και καλά θα προκαλέσουν σοκ, ονόματα που ΟΤΑΝ τα ξεφουρνίσουν θα γίνει πανικός και γενικά μισόλογα και μια συμπεριφορά που προσβάλει τη νοημοσύνη μας.
Ο κοινός παρονομαστής σε όλα είναι ένας. Δε ξέρουν τίποτε, δεν έχουν καμιά είδηση, δεν έχουν καμιά σχέση με τη δημοσιογραφία και γενικά παίζουν με την τρέλα μας. Μου βγάζει και τους στημένους ακροατές να λένε πόσο γαμάτος σταθμός είναι ο Λίμπερο και πόσες ειδήσεις έχει βγάλει...

Εμένα δε με τσατίζει τόσο αυτό όμως. Δημοκρατία έχουμε, μπορεί ο καθένας να πει ό,τι παπαριά θέλει και να κερδίζει χρήματα σε βάρος κάποιων με χαμηλότερης του μέσου όρου νοημοσύνη. Με τσατίζει το ότι πολλοί είναι ήρεμοι λόγω κάτι τέτοιων δημοσιοβλάχων, πιστεύουν ότι η ΑΜΚ θα καλυφθεί από σείχηδες, πιστεύουν ότι το Δεκέμβριο ο ΠΑΟΚ θα φέρει τον Κρέσπο και τον Ανελκά και όταν τελικά χρειαστεί να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν την αύξηση και όταν το Γενάρη δε φέρουμε τον Κρέσπο, θα κράζουν και θα χτυπιούνται.

Δε ξέρω αν έπρεπε να το γράψω εδώ αυτό ή στο ανάλογο τόπικ του Λίμπερο. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο συγκεκριμένος σταθμός είναι άθλιος, κάνει κακό στον ΠΑΟΚ και υποτιμάει τη νοημοσύνη μας.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline cure

• Αλλαγή
Έσκασε χθες το παραμύθι επιτέλους. Δεν κρατιούνται πλέον βλέπεις τα λαμόγια.
Στην βραδυνή εκπομπή του συνεταίρου του πανελούδη (σου την έκανε κι εσένα όμως και πάει να σου φάει τη δουλειά ο παντελονάτος έτσι πακετά;) και του σπανουδάκη, βγήκε ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ένας γνωστός του μπατζανάκη της συνυφάδας του άλλου γνωστού και αποκάλυψε με την αβάντα του βλάκα το μεγάλο σχέδιο των ζάμπλουτων επενδυτών από την Αραβία, που δεν ξέρουν τι έχουν.

Ακούστε τα τώρα, γιατί θα τα ξανακούσουμε και θα τα ζήσουμε συντομότατα.
1. Τι με νοιάζει εμένα σε ποιον ανήκει η Τούμπα. Εγώ εισιτήριο πληρώνω τώρα για να μπω, εισιτήριο θα πληρώνω και μετά. Δε νιώθω να μου ανήκει η Τούμπα. Βάλε και λίγο all time classic μπηχτή για ότι ανήκει στον κατσαρή και καθάρισες!!!!!!!!!!!!!!!
2. Θα πάρουν λέει δάνειο 10.000.000 για να πάρουν μετοχές και να μη ξυνίσει ο κόσμος γιατί έτσι γίνεται παντού. Καταλάβατε μάγκες; Σε όλο τον κόσμο οι ζάπλουτοι Άραβες παίρνουν το 50% μιας ομάδας με δάνειο και ζητάνε στο όνομά τους το γήπεδο, το σήμα, το οικόπεδο και ό,τι άλλο κάτσει.

Μετά τις αποκαλύψεις του υπαλλήλου του μητρόπουλου (βρε βρε και πάλι αυτός που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να χτίσει τη νέα Τούμπα) στον ίδιο βλάκα δημοσιοβλάχο, πλέον γνωρίζουμε τον ένα τρόπο τρυπήματος.

Αυτό που φοβόμασταν όλοι από τη πρώτη στιγμή. Παίρνει ένας γούμενος δάνειο με τις πλάτες του κωλοκράτους 15.000.000 και αγοράζει τη πλειοψηφία των μετοχών του ΠΑΟΚ. Και μετά μια από τα ίδια. Κονομάει και χρεώνει και εμείς τέλος.

Εδώ θα παιχτούν όλα. Μία ζαριά τα πάντα είναι. Πρέπει ο λαός να πάρει όσες μετοχές μπορεί περισσότερες. Κάθε μία μετοχή θα είναι ένα βήμα αντίστασης στους κλέφτες. Και παράλληλα να είμαστε έτοιμοι για μεγάλα γούστα με το κωλοκράτος και να απαιτήσουμε έλεγχο εξονυχιστικό στα υποψήφια νέα κουτάλια.

Επειδή όμως δεν θα τον κάνουν τον έλεγχο, πρέπει να είμαστε στη τσίτα να τους πολεμήσουμε από μέσα. Και με ό,τι κάναμε στο παρελθόν: καταλήψεις, πορείες κτλ, αλλά και από μέσα ως μέτοχοι πλέον.
« Last Edit: November 19, 2008, 12:27:04 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline babis36

• Αλλαγή
Ρε CURE δεν σε βαζω παραθεση αλλα προφανως συμφωνω σε ολα. Ωστοσο με αυτα που γραφεις μαλλον με ανησυχεις παραπανω παρα με ηρεμεις ρε φιλε. Και οχι τιποτα αλλο αλλα δε σεβεσαι και την ηλικια μου. Αμα δω τιποτα με δανεια ζαπλουτους αραβες να πλησιαζουν πραγματικα θελω να δω πως θα πλησιασουν την Τουμπα.Οχι πραγματικα θελω να δω πως θα πλησιασουν  :12: :12: :12: :b348: :b348: :b348: :b348: :cwm23: :cwm23: :daxtylo:
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Θα ήθελα να μεταφέρω κάτι που είπε ο Γεωργίου τη Δευτέρα το βράδυ στην εκπομπή του. Επέμενε φανατικά ότι υπάρχει επαφή με Άραβες και έλεγε χαρακτηριστικά ότι δεν θα βγει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να τον διαψεύσει, γιατί αν το κάνει θα βγάλει κι αυτός στην φόρα το αντίγραφο της έκθεσης που έστειλε η ΠΑΕ στους Άραβες με τα οικονομικά στοιχεία. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια κι ούτε θέλω να πάρω θέση υπέρ ή κατά του συγκεκριμένου δημοσιογράφου. Απλά επειδή ειπώθηκε το αναφέρω εδώ.

Offline cure

• Αλλαγή
Ειπώθηκε και χθες. Και αν θέλετε κιόλας είναι γεγονός. Απλά δεν υπάρχουν Άραβες, παρά μόνο λιγούρια, μπατίρηδες κτλ

Δυστυχώς φίλε babis36 κι εγώ ανήσυχος είμαι και μάλιστα όσο ποτέ. Δεν τα γράφω για να καθησυχάσω κανέναν, παρά για να τσιτώσω. Εγώ είμαι πάρα πολύ απαισιόδοξος, για το πως θα μπορέσουμε να γλιτώσουμε από μπατίρηδες με δάνεια.
Το μόνο που με καθησυχάζει κάπως είναι πως ο κόσμος μας γλυκάθηκε πλέον και θα αγωνιστεί περισσότερο από ποτέ. Άλλο να τρέχει ο πιτσιρικάς για ιδανικά και για οράματα που έζησε έστω και λίγο κι άλλο για τα ίδια πράγματα που όμως μόνο έμαθε/άκουσε.

Ο ΠΑΟΚτσής είδε ξανά την ομάδα να μεγαλώνει και να τα βάζει με όλους, αλλά και να πολεμάτε απ' όλους.
Και βεβαίως έχουμε και τη δικλείδα ασφαλείας, τον Ζαγοράκη, που αν πει φεύγω με αυτούς μεγαλομετόχους θα γίνει της μάνας του ντιόγκο
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

zan

• Guest
Η Εταιρία με έδρα το Κατάρ PANCELTICA HOLDINGS LTD είναι αυτή που τελικά θελει να αγοράσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο κ.Paul Fraser Άγγλος στήν καταγωγή με επιχειρησεις στο Καταρ είναι αυτος που κινει τα νηματα για λογαργιασμό των Αράβων... Σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες

http://newspaok.blogspot.com/ 

Καταποσο ειναι αληθεια δεν ξερω....

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ο κόσμος καίγεται και τα φυτά ποτίζονται!!!! σόρρυ για τον χαρακτηρισμό αλλά όποιος πιστεύει ότι θα έρθουν να μας πάρουν άραβες μάλλον ζει εκτός πραγματικότητας!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tsag

• Αλλαγή
Η Εταιρία με έδρα το Κατάρ PANCELTICA HOLDINGS LTD είναι αυτή που τελικά θελει να αγοράσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο κ.Paul Fraser Άγγλος στήν καταγωγή με επιχειρησεις στο Καταρ είναι αυτος που κινει τα νηματα για λογαργιασμό των Αράβων... Σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες

http://newspaok.blogspot.com/ 

Καταποσο ειναι αληθεια δεν ξερω....

Ρε αι σιχτίρ απο δω πέρα. Με σύγχησαν οι μαλάκες βραδιάτικα!!!

Ό,τι και να κάνετε ο ΠΑΟΚ θα πάει στα χέρια του απλού ΠΑΟΚτσή. Το έχουμε πει εκατό φορές. Αν υπάρχει επενδυτής πάει τα χώνει και παίρνει τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει πλέον πουλάω - δεν πουλάω από μεγαλομέτοχο. Θες τον ΠΑΟΚ. Πας στην τράπεζα και γίνεσαι αφεντικό. Φτάνει πια με τους αόρατους μεσσίες. Έχουμε αγώνα μπροστά μας και θα τον κερδίσουμε πάσει θυσία...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

BIANCONERO

• Guest
Απ: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλ_
« Reply #6253 on: November 29, 2008, 01:01:13 »
Παντως με ενα γρηγορο ψαξιμο το πρωτο πραγμα που βλεπεις ειναι οτι η συγκεκριμενη εταιρια ειναι.....ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ!!!! (Τι πρωτοτυπο)

Και αυτο με κανει ακομα πιο καχυποπτο γιατι δενουν τα κομματια!!!!
Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ, ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΩΝ "ΑΡΑΒΩΝ" (Που ειναι αγγλοι?) ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΑΛ!!!!!

Ολες οι φημες για τους....μεγαλοσειχηδες προερχονταν (εκτος απο τον κολλητο του Τζον Γου, Μητροπουλο) απο περιεργα κεντρα της Αθηνας και απο δημοσιογραφους της θεσσαλονικης με πολυ καλες σχεσεις στο παρελθον με τη Διοικηση Γουμενου!
Απο την αλλη ολη τη βδομαδα καποια παπαγαλακια εβγαζαν βρωμες οτι "Ο Ζαγορακης αντιδραει στην ελευση των Αραβων και στην .....αλλαγη σελιδας του ΠΑΟΚ"!!!   :o

Εμενα ολα αυτα πολυ μου βρωμανε.....
ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΓΟΥΜΕΝΟΜΗΤΡΟΠΟΥΛΩΝ (ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΕΞ' ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ) ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΖΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ!!

ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ.................

(ΜΕΤΟΧΕΣ...ΜΕΤΟΧΕΣ...ΜΕΤΟΧΕΣ....Η ΜΟΝΗ ΑΣΠΙΔΑ ΜΑΣ)

ΥΓ Προτου πειτε..."παπας ειναι", ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ολα παιζουν. Το θεμα ειναι να προετοιμαζομαστε για το χειροτερο και οχι να σφυραμε αδιαφορα μεχρι να ειναι πολυ αργα.

zan

• Guest
Και γω μαζι σου Bianco ....Αυτο που με τρελενει ειναι οτι ουτε καν η ΠΑΕ ανεφερει κατι οτι εγινε εγκριση της ΑΜΚ.... ΤΙΠΟΤΑ ας βγουν να πουν κατι....

Offline Matador

• Αλλαγή

ΥΓ Προτου πειτε..."παπας ειναι", ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ολα παιζουν. Το θεμα ειναι να προετοιμαζομαστε για το χειροτερο και οχι να σφυραμε αδιαφορα μεχρι να ειναι πολυ αργα.

Σωστος ο φιλος. Μεχρι χθες δεν πιστευα τιποτα. Εχω ενα κακο προαισθημα σημερα, πολυ κακο. Πολη ησυχια ρε γαμωτο Κατι παιζει απο πισω. Τα φαντασματα του παρελθοντος μας κυνηγαν ακομη. Προετοιμαζομαι ψυχικα και εχω κανει καβατσες για το ανοιγμα στην αγορα μετοχων. Ελπιζω ο ΣΚΥΛΟΣ να μας διευκολυνει, εμας του εξωτερικου.
Α ρε ΠΑΟΚ ψυχοβγαλτη.

Υ.Γ.
ΖΑΓΟΡ βγες και καντα ολα π@@τανα αν παιζεται παιχνιδι πισω απο τις πλατες σου/μας
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

apostolos

• Guest
Δυστυχώς το συγκεκριμένο μπλογκ ως τώρα σε ο,τιδήποτε έχει ανεβάσει ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΩ. Είτε μεταγραφικό, είτε ό,τι άλλο....
Αν το γράφαν οι ούλτρας ας πούμε θα ξέραμε ότι 99% είναι παπαριές διότι έχουν πέσει έξω οι φουκαράδες άπειρες φορές.
Όμως αυτό το μπλογκ είναι πολύ προσεκτικό και φαίνεται ότι έχει πάρα πολύ έγκυρες πηγές από τα μέσα. Άντε να δούμε.

Offline savage republic

• Βασικός
Απόστολε, μιλάς με τόση σιγουριά για ένα μπλογκ με λιγότερο από ένα μήνα ύπαρξης;

Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Offline sabbath

• Αλλαγή
ενταξει επιφυλακτικοι να ειμαστε....αλλα αν ερθουν τιποτα σοβαροι επιχειρηματιες και θελουν να παρουν την ομαδα καλως να ρθουν....

μεχρι στιγμης βεβαια δεν υπαρχει κανενα επισημο στοιχειο.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

apostolos

• Guest
Απόστολε, μιλάς με τόση σιγουριά για ένα μπλογκ με λιγότερο από ένα μήνα ύπαρξης;

Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Ωχ έχεις δίκιο ρε, νόμιζα οτι είναι ένα άλλο που έβγαζε ειδήσεις το καλοκαίρι με τις μεταγραφές ...