Έσκασε χθες το παραμύθι επιτέλους. Δεν κρατιούνται πλέον βλέπεις τα λαμόγια.
Στην βραδυνή εκπομπή του συνεταίρου του πανελούδη (σου την έκανε κι εσένα όμως και πάει να σου φάει τη δουλειά ο παντελονάτος έτσι πακετά;) και του σπανουδάκη, βγήκε ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ένας γνωστός του μπατζανάκη της συνυφάδας του άλλου γνωστού και αποκάλυψε με την αβάντα του βλάκα το μεγάλο σχέδιο των ζάμπλουτων επενδυτών από την Αραβία, που δεν ξέρουν τι έχουν.
Ακούστε τα τώρα, γιατί θα τα ξανακούσουμε και θα τα ζήσουμε συντομότατα.
1. Τι με νοιάζει εμένα σε ποιον ανήκει η Τούμπα. Εγώ εισιτήριο πληρώνω τώρα για να μπω, εισιτήριο θα πληρώνω και μετά. Δε νιώθω να μου ανήκει η Τούμπα. Βάλε και λίγο all time classic μπηχτή για ότι ανήκει στον κατσαρή και καθάρισες!!!!!!!!!!!!!!!
2. Θα πάρουν λέει δάνειο 10.000.000 για να πάρουν μετοχές και να μη ξυνίσει ο κόσμος γιατί έτσι γίνεται παντού. Καταλάβατε μάγκες; Σε όλο τον κόσμο οι ζάπλουτοι Άραβες παίρνουν το 50% μιας ομάδας με δάνειο και ζητάνε στο όνομά τους το γήπεδο, το σήμα, το οικόπεδο και ό,τι άλλο κάτσει.
Μετά τις αποκαλύψεις του υπαλλήλου του μητρόπουλου (βρε βρε και πάλι αυτός που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να χτίσει τη νέα Τούμπα) στον ίδιο βλάκα δημοσιοβλάχο, πλέον γνωρίζουμε τον ένα τρόπο τρυπήματος.
Αυτό που φοβόμασταν όλοι από τη πρώτη στιγμή. Παίρνει ένας γούμενος δάνειο με τις πλάτες του κωλοκράτους 15.000.000 και αγοράζει τη πλειοψηφία των μετοχών του ΠΑΟΚ. Και μετά μια από τα ίδια. Κονομάει και χρεώνει και εμείς τέλος.
Εδώ θα παιχτούν όλα. Μία ζαριά τα πάντα είναι. Πρέπει ο λαός να πάρει όσες μετοχές μπορεί περισσότερες. Κάθε μία μετοχή θα είναι ένα βήμα αντίστασης στους κλέφτες. Και παράλληλα να είμαστε έτοιμοι για μεγάλα γούστα με το κωλοκράτος και να απαιτήσουμε έλεγχο εξονυχιστικό στα υποψήφια νέα κουτάλια.
Επειδή όμως δεν θα τον κάνουν τον έλεγχο, πρέπει να είμαστε στη τσίτα να τους πολεμήσουμε από μέσα. Και με ό,τι κάναμε στο παρελθόν: καταλήψεις, πορείες κτλ, αλλά και από μέσα ως μέτοχοι πλέον.