lastk_33
Kανενας δεν μιλησε για αγαπη αλλα για επενδυτικη προταση η οποια θα εδινε τη δυνατοτητα αν πραγματοποιουσε οσα ελεγε η προταση να εχει την εγκριση σε 1 πχ χρονο προαποφαση για το μελον στην ουσια.
Έλεος ρε polaret, έλεος, ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος. Πόσο μάλλον οι υποψήφιοι επιχειρηματίες.
Έχεις εσύ ποτέ ακούσει στην ιστορία της ανθρωπότητας, από τότε που ο άνθρωπος εφηύρε το χρήμα
για τις συναλλαγές του, τέτοιου είδους πρόταση?
Να προτείνει δηλαδή ο επενδυτής:
Παίρνω την παε, ξεκινάω εξυγίανση, χώνω κάποια μύρια κάνω μεταγραφές κλπ κλπ, φτάνω την ομάδα
στο τάδε σημείο να γουστάρει ο κόσμος και σεις ψηφίζετε στη ΓΣ να μου παραχωρήσετε την αξιοποίηση του γηπέδου.
1. Πώς θα του εγγυηθούν ότι τελικά θα τον ψηφίσουν?
Με νοθεία?
2.Και αν τελικά πάρει τον πούλο στην ψηφοφορία?
Στα @@ μας θα μου πεις, εμείς τη δουλειά μας την κάναμε και βρήκαμε κορόιδο για την παε.
Άσχετα εαν αυτός ο κακομοίρης θαχει χάσει τα λεφτά του, θα δεθεί με τα χρεη του παοκ και θα
βολοδέρνει σαν τον μαλάκα να κάνει εράνους.
Πες μου ειλικρινά τα πιστεύετε αυτά εκεί στο σύνδεσμο και στον ΑΣ, τρέλα πουλάτε ή μας δουλεύετε?
Το καλυτερο βεβαια θα ειναι για να μην ξαναγραψουμε κατι για το γηπεδο να αποφασισουν οι 3 παραταξεις του ΑΣ να γινει μια μελετη για οτιδηποτε αφορα το γηπεδο για να εχουν ολοι γνωση πως αναλαμβανη καποιος το γηπεδο και την ΠΑΕ τι ζητουν κλπ ουτως ωστε να μην χωριστει ξανα ο κοσμος σε δυσκολες εποχες που ζουμε στους υπερ και στους κατα .
Το μονο κακο ειναι οτι χρειαζεται αρκετο χρονο για να γινει μελετη.
Υ.Γ ο πληθυντικος ειναι γιατι πολλοι που διαβαζουν και συμετεχουν ισως συμφωνουν με την αποψη σου
Μ' αρέσει τελικά πως τη μόνη λύση που θα βγάλει τον παοκ από το αδιέξοδο, δηλαδή
να κάτσουν επιτέλους όλες οι παρατάξεις να συζητήσουν τους όρους της παραχώρησης και να καταθέσουν
ένα μνημόμιο - κάλεσμα σε υποψήφιους επενδυτές, την περνάς στα ψιλά λέγοντας "το καλύτερο θα ήταν...."
Για ποιο χρόνο μιλάς? Ο γούμενος, το συνεταιράκι του κατσαρή έχει ήδη έτοιμη μελέτη.
Πάρτε την και αξιοποιήστε την.(ο πληθυντικός είναι προς όλα τα μέλη του ΑΣ)
Και τελικά, να μην κρυβόμαστε όσοι έχουν εμπλακεί εκεί στον ΑΣ με την υπόθεση του γηπέδου,
όσο κωλυσιεργούν εγώ τους θεωρώ ύποπτους γιατί αυτό που σου είπε ο trelammenos ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.