Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 293515 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Apo tin diki mou plevra file iron ochi apla na klisi alla echaristos na min xanaanaferthi afto to onoma edo!!!!
  stin perasmeni selida ke ochi mono egrapsa oti pame kata 99% se diikisi protodikiou ke pistevo oti eki prepi na kanoume kritiki ke na echume apetisis gia desmefsis ktl

aetopoulo

• Guest
@jackpa

to 3 kai to 4 ta apantises kai monos sou epomenos min ata ksanaanfernis giati ginete kourastiko.
gia to 5 mallon den diavases ti sou egrapsa.

me liga logia esu zitas ENAN MALAKA poy theleis na ton kaneis koumanto stin tsepi tou stin AE TOY
kai min mou arxizis tora o PAOK anoiki ston lao tou.
otan i eteria AE anoiki se kapion opiodipote optiko pososto kai na sou pei den prokeite na usxii.ksanadiavase tin apantisi mou sto 5.
diladi emeis den theloume ependuti-diaxiristi, theloume ependuti kai 100.000 paoksides na kanoun ton diaxiristi.

deuteron kai apantimeno kai auto pro polou.
ean esu pas se mia xreokopioimeni eteria kai analavis ta xrei tis eite plirotea amesa eite me diakanonismo TI SHMENH ?
SHMENH POS EITE TA PLIRONIS AMESA EITE TA ANALAMVANIS KAI KANEIS DIAKANONISMO

H OYSIA O PAOK KSEXREONH KAI XREONETE O SAVVIDIS.
DEN YPARXEI OYTE MIA STO EKATOMYRIO OPIOSDIPOTE EPIXEIRIMATIAS NA SKASEI 25.000.000 milia ATOFIA
OI LOGOI ? E DEN THA SE MATHO EGO OIKONOMIKA.
apo tin stigmi pou perneis meros se tetoies suzitisis si goura gnorizis kai 5 pragmata opos oloi mas.

aetopoulo

• Guest
οπως ολοι οι μεγαλοι στρατοι ,διαλυονται οταν τους νικησεις στην ψυχολογια ,ετσι καταντησε και ο δικος μας. και οταν λεω στρατος εννοω τον λαο. ολοι οι ανικανοι διοικητες που περασαν απο την ομαδα αυττο εκαναν .μας γαμησαν την ψυχολογια τοσα χρονια . εχουμε κουραστει ψυχολογικα και δεν μπορει αυτο να αντιστραφει οταν δεν υπαρχει ικανος ηγετης να σε παει μπροστα.ο λαος του ΠΑΟΚ ,τουλαχιστον οπως τον ξεραμε οι παλιοι πεθανε. και οσο πιο γρηγορα το συνηδητοποιησουμε τοσο το καλυτερο. οταν ζεις με ονειρα του παρελθοντος και αναπολεις καταστασεις ετσι θα ειμαστε. αυτα που αναπολουμε τωρα ειναι αυτα που ειχαν σκεφτει οι παππουδες μας και τα ειδαν να εκπληρωνονται. εμεις πρεπει να σκεφτουμε τωρα 20 χρονια μπροστα τουλαχιστον ,να βρουμε οραμα, για να κανουμε κατι καινουριο.γι αυτο δεν φτιαχνουμε ομαδα γι αυτο δεν βρισκουμε ηγετη.ζουμε σε μια ληθη που δεν μπορουμε να ξεφυγουμε. εχω την εντυπωση οτι το οραμα πρεπει να το βρουμε εμεις .και το μοντελο ομαδος που θα μας εξιλεωσει .και κατι τελευταιο. μια αυτοκρατορια διαλυεται παντα εκ των εσω πρωτα .και μετα απο τον εχθρο.

:prosk:

OLA TA LEFTA bane bravo
posoi to exoun suniditopioisi arage ?

ego tha kleiso gia simera me auto to post tou bane
diavaste to prosektika kai as vgali o kathe enas ta sumperasmata tou

jackba

• Guest
Έχω απαντήσεις σε όλα τα θέματα που αναφέρεις aetos2kefalos αλλά θεωρώ ότι έχουν ξανασυζητηθεί αρκετές φορές, ενώ μέσω γραπτής ανταλλαγής απόψεων δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβει ο ένας μας τι ακριβώς υποστηρίζει και που στέκεται ο άλλος.

Εγώ το μόνο που λέω είναι να προσέχουμε όταν διατυπώνουμε εντυπώσεις ως πραγματικές προτάσεις ή ως πραγματικά γεγονότα γιατί διαμορφώνουμε συνειδήσεις και έχουμε την ευθύνη για αυτό. Το να το πετύχουμε είναι μόνο στο χέρι μας και δεν εξαρτάται από κανέναν επενδυτή :)

Και επειδή όντως κουράσαμε και κουραστήκαμε μάλλον είναι καλύτερα να κλείσουμε το θέμα εδώ...

lastk_33

• Guest
@jackba

Κατανοώ γιατί επιμένεις στη γραπτή πρόταση Σαββίδη.
Είναι ο μόνος τρόπος για να κρίνουμε αξιολογήσουμε και βγάλουμε τα συμπεράσματα μας
σχετικά με την πιο συμφέρουσα πρόταση.
Παρά το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε στη δημοσιότητα κάποια έγγραφη πρόταση του,
λογικά σκεπτόμενος λες ότι ο Σαββίδης είναι πιο αξιόπιστος από τον Καμπάνη ο οποίος
έκανε την έγγραφη του πρόταση.

Δεν είναι λοιπόν παράδοξο να λες ότι ο Σαββίδης είναι πιο αξιόπιστος από τον Καμπάνη
τη στιγμή που ο Καμπάνης έχει έγγραφη πρόταση και ο Σαββίδης όχι, και επομένως δεν μπορούμε
να κρίνουμε εαν η πρόταση Σαββίδη είναι αξιόπιστη?

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι οι έγγραφες προτάσεις από τους υποψήφιους επενδυτές
είναι το τελευταίο που θα'πρεπε να μας απασχολήσει.
Μακάρι να σκοτωνόμασταν εδώ μέσα για το ποιανού η πρόταση είναι πιο συμφέρουσα και ας είχαμε 5-6 προτάσεις διαφορετικές.

Το πρώτο πράγμα που θα πρεπε να μας απασχολεί όλους είναι
εαν τελικά ο ΑΣ διαπραγματεύεται ή οχι την εκμετάλλευση και αξιοποίηση του γηπέδου.

Ή μένουμε στην τελευταία απόφαση του ΑΣ που έλεγε:

"Πωλείται μόνον η ΠΑΕ και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ εαν αποδείξει την αξία του μπορεί και να πάρει την εκμετάλλευση του γηπέδου"
... τη στιγμή που η ΠΑΕ είναι υπερχρεωμένη.

Μάλλον εδώ πρέπει να εστιάσουμε την κουβέντα.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για έγγραφες προτάσεις τη στιγμή που οι άνθρωποι του παοκ
δεν ξεκαθαρίζουν τη θέση τους.
Ούτε μπορουν κάποιοι να απαξιώνουν και να ακυρώνουν τους υποψήφιους αγοραστές
πριν καν αρχίσουν διαπραγματεύσεις τη στιγμή που και οι ίδιοι δεν ξέρουν τι θέλουν.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι η τελευταία ανακοίνωση δεν πρόκειται να προσελκύσει κανέναν επενδυτή
και μοιάζει περισσότερο με ανακοίνωση συνδέσμων που ικανοποιεί οπαδικά ένστικτα και εξυπηρετεί ταυτόχρονα
αυτούς που θέλουν να κερδίσουν χρόνο.
Το ερώτημα λοιπόν είναι εαν οι κύριοι που έχουν τις τύχες του παοκ στα χέρια τους
θέλουν λύση επενδυτή ή όχι.
Εαν όχι ας πάρουν μιαν απόφαση ΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ!
και αυτό πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ αμέσως μετά την περιπέτεια που μπήκε ο παοκ.

jackba

• Guest
Το πρώτο πράγμα που θα πρεπε να μας απασχολεί όλους είναι
εαν τελικά ο ΑΣ διαπραγματεύεται ή οχι την εκμετάλλευση και αξιοποίηση του γηπέδου.

Ή μένουμε στην τελευταία απόφαση του ΑΣ που έλεγε:

"Πωλείται μόνον η ΠΑΕ και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ εαν αποδείξει την αξία του μπορεί και να πάρει την εκμετάλλευση του γηπέδου"
... τη στιγμή που η ΠΑΕ είναι υπερχρεωμένη.

Μάλλον εδώ πρέπει να εστιάσουμε την κουβέντα.

Εδώ συμφωνώ απόλυτα, έπρεπε να έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες (εκπόνηση σχετικής μελέτης, διερεύνηση εσόδων επένδυσης) για να ετοιμαστούν οι όροι που θα θέσουμε σε κάποιον επενδυτή.
Στο τέλος βεβαίως, η αξιολόγηση ενός υποψήφιου επενδυτή θα γίνει από την γενική συνέλευση με βάση τις τελικές γραπτές του προτάσεις.

(Αν κατάλαβες, όλα τα προηγούμενα post μου δεν είχαν ως στόχο τόσο τον Σαββίδη όσο τον τρόπο που χρησιμοποιούμε στο forum ή οπουδήποτε αλλού για να περάσουμε την άποψη μας σε άλλους φίλους Παοκτσήδες..)

lastk_33

• Guest
(Αν κατάλαβες, όλα τα προηγούμενα post μου δεν είχαν ως στόχο τόσο τον Σαββίδη όσο τον τρόπο που χρησιμοποιούμε στο forum ή οπουδήποτε αλλού για να περάσουμε την άποψη μας σε άλλους φίλους PAOKτσήδες..)

Κατανοητό. Και συμφωνώ και είναι ένας βασικός λόγος που μ'εχει αποτρέψει από την εγγραφή μου ως μέλος του ΑΣ.
Τι εννοώ? Όταν τα μέλη του ΜΛΒ επανειλημένα μιλάνε για λαμόγια που θα μας κατασπαράξουν και κάτω τα βρωμόχερα..." κλπ κλπ ,
εκβιάζουν το κλίμα και τη συνείδηση των υποψήφιων μελών του ΑΣ, τη στιγμή που η άποψη μου είναι ότι το γήπεδο πρέπει
να παραχωρηθεί για αξιοποίηση σε επενδυτή πακέτο με ΠΑΕ, όχι μόνο με αποτρέπουν αλλά με απωθούν.

Τώρα, όσο αφορά  το θέμα αξιοποίησης γηπέδου για το συμφέρον του ΠΑΟΚ και μόνο, προσωπικά φίλε μου
θα κάνω λίγη υπομονή ακόμη, όπως έγραψα σε άλλο τοπικ.
Εαν οι αμέσως επόμενες κινήσεις θα ναι ελπιδοφόρες και θα οδηγούν εκεί, εχει καλώς...
Δεν έχω άλλες ψυχικές δυνάμεις για να παρακολουθήσω το ίδιο έργο των τελευταίων 20 χρόνων. Κουράστηκα.

Offline bozik

• Αλλαγή
το ακουσαμε και αυτο,εσυ δηλ.αδερφε lastk_33 χρεωνεις οτι δεν εισαι μελος του Α.Σ στο Μ.Λ.Β ,που χαρη σε αυτους η πιο πολυ μαθαμε τη ρολο παιζει ο Α.Σ ,και κατι αλλο αφου και εσυ για λαμογια μιλας « Απάντηση #221 στις: Χθες στις 01:07:18 »   lastk_33 Ποιος σου είπε όμως ότι ο τεράστιος αυτός λαός του παοκ είναι υποχρεωμένος να ξελασπώνει τα λαμόγια?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

IronEagle

• Guest
(....)
Κατανοητό. Και συμφωνώ και είναι ένας βασικός λόγος που μ'εχει αποτρέψει από την εγγραφή μου ως μέλος του ΑΣ.
Τι εννοώ? Όταν τα μέλη του ΜΛΒ επανειλημένα μιλάνε για λαμόγια που θα μας κατασπαράξουν και κάτω τα βρωμόχερα..." κλπ κλπ ,
εκβιάζουν το κλίμα και τη συνείδηση των υποψήφιων μελών του ΑΣ, τη στιγμή που η άποψη μου είναι ότι το γήπεδο πρέπει
να παραχωρηθεί για αξιοποίηση σε επενδυτή πακέτο με ΠΑΕ, όχι μόνο με αποτρέπουν αλλά με απωθούν.
(....)

DIKAIOLOGIES !!!!!

Isa isa , ean eixes logo kai apopsi 8e eitan ypoxreosei sou na grafteis ston A.S. oste na tin ekfereis ekei kai na akousteis !!!!!
Eides oti simfonoume sxedon se ola ta 8emata peri PAOK kai ependiti, me tin moni diafora , ego eimai melos ston A.S. kai ayta pou leo edo se sena kai ston ka8ena 8a ta po kapia stigmi kai se aytous me tin elpida na akousto !!!!!
Otan lene aytoi kato ta xeria apo to gipedo, ean den eisai melos esy ston A.S., poios 8a psifisei stin geniki sineleysei YPER tou ependiti ? ? ? ?

Offline babis36

• Αλλαγή
Ρε μαγκες πραγματικα θαυμαζω την δυναμη σας να αντιπαρατιθεστε σε θεματα που βασικα συμφωνειτε. Και δεν το λεω ειρωνικα αλλα πραγματικα με θαυμασμο (ειδικα για τον συναδελφο  ;)) ειδικα οταν εγω ειμαι ηδη πτωμα με την υποθεση ΠΑΟΚ και χωρις να βγει τιποτα. Αλλα για πειτε μου αν γουσταρετε τι παιζει με την ιστορια που γραφει ο Μετρουλακης για την πολυμετοχικοτητα? Ειναι οντως σκεψη καποιων σοβαρα ή ριχνουν αδεια για να πιασουν γεματα (πορτοφολια μας). Γιατι αν παιζει το σεναριο γιατι να μην δωσω σαν οπαδος του ΠΑΟΚ 150 ευρωπουλα και να παρω 500 μετοχες της ΠΑΕ και αλλα 85 για μελος του ερασυτεχνη. Ετσι κατι καλυτερο δεν γινεται αντι να τα δωσω σε διαρκειας? Ετσι επισης  πηγαινω και στα ματσακια που γουσταρω κοβοντας εισιτηριο σε κανα ματσακι και εχει και η ομαδα να παιρνει απο μενα στην διαρκεια της χρονιας.Επισης και εγω θα αισθανομαι τουλαχιστον οτι εχω ενα λογο παραπανω!Σωστο ή κατι μου διαφευγει πλην της περιπτωσης να ειναι η ιστορια της πολυμετοχικοτητας καθαρος παππας?
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
re magkes egw thelw na graftw ston as alla edw pou eimai den mporw. pote tha boroume na graftoume mesw internet? egw thelw na graftw kai na dwsw to dikaiwma pshfou mou se kapoion allo (syndesmo). den tha htan kalytera na fygei olh ayth h grafeiokratia pou thymizei epoxes diktatorias kai na ginoun oi katastaseis ligo pio eyeliktes?
epishs ola ta lefta pou vazoume sthn omada den tha mporousan na einai ypo th morfh daneiou? dhladh sou dinw lefta alla ta thelw pisw sto telos ths xronias. kai tou xronou tetia epoxh an yparxei diafaneia klp ta afhnoume mesa ta lefta kai vazoume kai kati parapanw. ennoeitai oti den mporoun na sta fane giati tha sou ehoun dwsei kapoies eggyhseis. mia aplh skepsh kanw. kathe iounio na mas dinoun pisw ta lefta pou exei valei o kathenas kai na mas deixnoun ton isologismo ths xronias kai meta opoios goustarei xanavazei

IronEagle

• Guest
re magkes egw thelw na graftw ston as alla edw pou eimai den mporw. pote tha boroume na graftoume mesw internet? egw thelw na graftw kai na dwsw to dikaiwma pshfou mou se kapoion allo (syndesmo)
(....)

Ayto koitame na to apofigoume giati an esy enas monos 8a doseis tin psifo sou allou, fantasou posous tetoious psifous 8a exei i torini dioikisi (apo paterades pou exoun grapsei ta paidia kai den poli endiaferonte mexri kai oikonikes eggrafes melon pou aposkopoun mono stin psifo tis Geniki Sineleysi) !!!!

(.......)
epishs ola ta lefta pou vazoume sthn omada den tha mporousan na einai ypo th morfh daneiou? dhladh sou dinw lefta alla ta thelw pisw sto telos ths xronias. kai tou xronou tetia epoxh an yparxei diafaneia klp ta afhnoume mesa ta lefta kai vazoume kai kati parapanw. ennoeitai oti den mporoun na sta fane giati tha sou ehoun dwsei kapoies eggyhseis. mia aplh skepsh kanw. kathe iounio na mas dinoun pisw ta lefta pou exei valei o kathenas kai na mas deixnoun ton isologismo ths xronias kai meta opoios goustarei xanavazei

File milame isos i KALITERH IDEA POU EXEI GRAFTEI MESA STO FORUM !!!!! Tetoia atoma me tetoies idees xreizomaste ston A.S. !!!!!

:prosk:

Offline agraf

• Αλλαγή
Afto me tin polimetohikotita akougetai epifaneiaka kalo alla telika moiazei pio poli me mia akoma apati twn fwstirwn pou mas dioikoun (me ta gnwsta apotelesmata).
Ti paei na pei tha vgaloume ena kommati twn metohwn sti diathesi tou kosmou kai o goumeno--pagwnis tha meinoun me to 40 %?
Diladi tha valoume emeis lefta, tha prohwrisei i omada kai oi ekseigeiantes tis dekaras tha ehoun 40%? Diladi tha ginoume SINAITAIROI? Tha nomimopoiisoume me ta lefta mas tis klepsies aftwn twn egklimatiwn?
An theloume polimetohikotita poli efharistws, OLES oi metohes ston A.S., eggrafes tou kosmou kai emmesi agora metohwn kai taftohrona enas eisaggeleas na elleksei ton Mpatatoudi kai to goumeno.
Aftin tin idea tin eihe riksei sto trapezi o Goumenos prin mines otan eihe pei "Poulaw to 30%, o PAOK sto lao tou..." Fisika aftos kratouse to 57%...

IronEagle

• Guest
Allo i polimetoxikotita (...kai na sou 8imiso oti ektos apo ton goumeno , to proteine kai o filos tou o aggelos anastasiadis, diladi sto na agorasei o kosmos tis metoxes stin yparxousa katastasi !!!!) pou kai mena de mou gemizei to mati, kai allo ayto pou proteinei o filos @barmy army !!!!

H protasi tou : na deinoume kapoio poso se styl eggiisi !!!! Opos otan noikiazeis ena spiti kai sou zeitane 2-3 noikia mprosta gia eggiisi kai stin perioptosi pou to ksenoikiaseis kai to spiti einai ok ta perneis pali piso !!!!! Sta germanika einai i legomeni "Kaution" !!!!

Pragmatika mia para ma para poli kali idea pou idi efarmozete se pollous tomeis !!!!!

lastk_33

• Guest
το ακουσαμε και αυτο,εσυ δηλ.αδερφε lastk_33 χρεωνεις οτι δεν εισαι μελος του Α.Σ στο Μ.Λ.Β ,που χαρη σε αυτους η πιο πολυ μαθαμε τη ρολο παιζει ο Α.Σ ,και κατι αλλο αφου και εσυ για λαμογια μιλας « Απάντηση #221 στις: Χθες στις 01:07:18 »   lastk_33 Ποιος σου είπε όμως ότι ο τεράστιος αυτός λαός του παοκ είναι υποχρεωμένος να ξελασπώνει τα λαμόγια?

Ε όχι ρε φίλε ότι μάθαμε χάρη σ' αυτούς τα σκατά του παοκ...
Ο κάθε άσχετος χαμουτζής εδώ πέρα ξέρει ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα στον παοκ... Μην τρελαθούμε τώρα..
Όταν τα δημοσιογραφάκια της αθήνας γράφανε για το ποιό είναι το πρόβλημα στον παοκ, εμας μας βάζανε
και φωνάζαμε "αθήνα γαμημένη ο παοκ δεν πεθαίνει"... τι μου λες τώρα...

Το μόνο που μου λένε είναι γράψου στον ΑΣ και δώσε τέλος
αλλά δεν μου λένε πώς θα έρθει αυτό το τέλος. Εγώ τί να κάνω? Απλά έτσι να γραφτώ και κάποια στιγμή
θα πώ τις απόψεις μου με την ελπίδα να εισακουστώ, όπως λέει ο Iron?

Δηλαδή το τέλος θα είναι η πτώση Κατσαρή από την ηγεσία του ΑΣ? Και μετά? Τι θα κάνουμε?
Ποιο το πρόγραμμα του ΜΛΒ σχετικά με την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού παοκ?
Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, ο ποδοσφαιρικός παοκ μας ενδιαφέρει.

Εγώ επανειλημένα γράφω ότι ο παοκ θα σωθεί μόνον με δυνατό επενδυτή που θα αξιοποιήσει το γήπεδο.
To ΜΛΒ και ΧΔ τι λένε?
Από ό,τι ξέρω η τελευταία ανακοίνωση του ΑΣ στο φιάσκο Καμπάνη εκφράζει όλες τις παρατάξεις.

Δηλαδή τί? "Μπορεί και να διαπραγματευτούμε την παραχώρηση του γηπέδου στον αγοραστή της ΠΑΕ, ΕΑΝ ματώσει τη φανέλα"
Και σας ρωτάω: είναι σοβαρή ανακοίνωση ανθρώπων που θέλουν το καλό του παοκ?

Και να ξεκαθαρίσω και κάτι:
Το ξέρω πολύ καλά ότι ΟΛΑ τα παιδιά που έχουν γραφτεί στον ΑΣ το κάνανε από την μεγάλη αγάπη τους
και μόνο για τον ΠΑΟΚ.
Δεν φτάνει όμως μόνον αυτό. Και εκεί είναι η διαφωνία μας. Χρειάζονται έξυπνες κινήσεις, κινήσεις
που θα δίνουν όραμα και ελπίδα ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ. Δεν μπορείς να νικήσεις τους γούμενους με το συναίσθημα και μόνο.

Το μόνο που ακούω είναι να διώξουμε τα λαμόγια του παοκ.
Μόλις έρχεται κάποιος υποψήφιος επενδυτής, και δεν μας αρέσει το στυλάκι του το βαφτίσαμε λαμόγιο
Ο Αγγελόπουλος? ποιο αυτό το λαμόγιο που φάγανε τα λεφτά της ολυμπιάδας?
Όλοι λαμόγια...
@bozik
Για να εξηγούμαι: Λαμόγια θεωρώ αυτούς που συντηρούν αυτή τη μίζερη κατάσταση στον παοκ την τελευταία 20ετία
Δεν είναι θέμα προσώπων μόνιον. Περισσότερο θέμα νοοτροπίας είναι
.

Και γω τί νακάνω δηλαδή? Να περιμένω τη δευτέρα παρουσία να μας αναλάβει ο Χριστός?
Μήπως έχουμε εθιστεί στη φιλοσοφία του "αιώνιου αδικημένου" και του "φτωχού αλλά τίμιου"?
Γνωρίζετε ποιον εξυπηρετεί αυτή η αντίληψη?

Και επανέρχομαι..
Ποιο το πρόγραμμα του ΜΛΒ σχετικά με την αξιοποίηση του γηπέδου?
Το μόνο που ξέρω είναι μια πρόταση που χαρακτηρίστηκε "βόμβα". Μιλάει για διεθνή διαγωνισμό.
Είναι μέσα στο πρόγραμμα του ΜΛΒ αυτή η πρόταση?
Αν ναι, τότε γιατί κάποιοι άλλοι λένε ότι θέλουμε επενδυτή στην ΠΑΕ και όχι εργολάβο...
Ένα μπάχαλο δηλαδή.

Λαμόγια από δώ, λαμόγια από κει, έλα αγγελόπουλε πάρε μας αλλά κάτω τά χέρια από το γήπεδο....
Σαββίδη είσαι λαμόγιο γιατί δεν μας χάρισες τα λεφτά σου....
Μόνο κραυγές ακούγονται. Τίποτε συγκεκριμένο.

Γιατί εαν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο δεν θα καθόταν ο Ζορρο να σπάζει το κεφάλι του
για το πώς θα περάσει η περιουσία του ΑΣ σε μια κερδοσκοπική εταιρεία ΛΒ,
δεν θα καθόμασταν να θέταμε εμείς τους όρους αξιοποίησης του γηπέδου.

Η εύκολη απάντηση είναι:
"Γράψου ρε φίλε στον ΑΣ και έλα να μας τα πεις"
...και αν φας και καμιά ψιλή... συμβαίνουν αυτά στη ΓΣ. Δεν έχεις τσακωθεί με συνοπαδό σου στο γήπεδο?

Το κλίμα στον ΑΣ δεν ευνοεί να κατέβει καμιά παράταξη που να στηρίζει τις θέσεις μου.

Το μόνο που απομένει είναι οι 2 παρατάξεις να αναθεωρήσουν την αντίληψη τους σχετικά με την αξιοποίηση
του γηπέδου. Ριζικά.

Πρέπει να γίνει συνείδηση ότι η εκμετάλλευση του γηπέδου θα είναι η αρχή της αναγέννησης του μεγαλου ΠΑΟΚ.

2 προτάσεις γραφτήκανε σε αυτό το τοπικ:

1. ιδώτης επενδυτής
2. κερδοσκοπική εταιρεία ΛΒ

Offline babis36

• Αλλαγή
Οπως και να εχει γιατι να μην γραφει ο κοσμος στον ΑΣ και να αγορασει και μετοχες? Ετσι θα εχει καποιον παραπανω λογο.Αντι να τα δωσει σε διαρκειας δινεις ενα ποσο και στα δυο και αμα γουσταρεις να δεις και κανα ματσακι του ΠΑΟΚ κοβεις κανονικο εισιτηριο στην Τουμπα. Τουλαχιστον στο μελλον θα διασφαλιστει καπως οτι 87% δεν θα ξαναποκτησει κανενας. Παντως ακομα η προταση δεν εχει ξεκαθαρισει απο πλευρας επιτροπης και σιγουρα και εγω δεν μπορω να ειμαι σιγουρος ουτε για τα υπερ ουτε για τα κατα. Ενα υπερ π.χ. ειναι οτι μπορει καποιος αριθμος μικρομετοχων να μηνυει τον μεγαλομετοχο για διαφυγοντα κερδη της εταιριας. Αρα να ασκει καποιον ελεγχο ισως. Θα δειξει ομως και στο κατω κατω για μενα ειναι καπως καλυτερο απο την λογικη των ερανων και αφηστε εμας που αγαπαμε την ομαδα να τα διαχειριστουμε.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

lastk_33

• Guest
@Συνάδελφε

Για την εγγραφή στον ΑΣ έγραψα πιο πάνω την γνώμη μου.
Όσο για την πολυμετοχικότητα, πιστεύω είναι ένα καλό βήμα υπό προυποθέσεις, γιατί πλεον ο κόσμος
θα έχει κίνητρο και θα συμμετέχει ενεργά στις εξελίξεις της ΠΑΕ, αγοράζοντας μετοχές.
Και εδώ όμως πρέπει να δοθεί ισχυρό κίνητρο ώστε να γίνει ελκυστική η αγορά των μετοχών από τον κόσμο.
Για παράδειγμα εσύ θα αγόραζες μετοχές από μια υπερχρεωμένη επιχείρηση?
Για μένα η αγορά των μετοχών θα γίνει ελκυστική εαν εφαρμοστεί το μοντέλο Ζορρο στην ΠΑΕ.

Δηλαδή αγοράστε όλοι μετοχές, με την προοπτική ότι  η περιουσία του ΑΣ θα περάσει στην ΠΑΕ.
(Εαν τελικά ο ΑΣ θέλει να δώσει το γήπεδο στην ΠΑΕ και δεν μας δουλεύουνε όλοι εκεί πέρα)

Δηλαδή πλεον θα έχουμε μια ΠΑΕ που θα μπορεί να εκμεταλλευτεί το γήπεδο.
Δηλαδή μια ΠΑΕ που θα έχει μια μεγάλη αξιοποίησιμη περιουσία. Και η αγορά των μετοχών θα ναι ελκυστική.
Μέτοχοι θα ναι ο απλός κόσμος με αρκετούς επιχειρηματίες, αρκεί βέβαια να υπάρχει πλαφόν στο
ποσοστό αγοράς (πχ 2% όπως έλεγε ο Ζορρο).
Και ο κόσμος θα χει στα χέρια του μετοχές μιας εταιρείας, η οποία με έξυπνους και απλούς χειρισμούς
γίνεται πολύ κερδοφόρα. Αυτό προυποθέτει ικανότατους χειρισμούς από τους διαχειριστές οι οποίοι θα πρέπει
να είναι κοινής αποδοχής π.χ. ο ............. 

Έτσι ο κόσμος γίνεται ο μεγάλος επενδυτής όπως λέει ο Ζορρο.

Βέβαια εαν δεν μπεί πλαφόν στην αγορά μετοχών, ο μεγαλομέτοχος μπορεί εύκολα
να γίνει ο Καμπάνης ή ο Σαββίδης. (Προσωπικά δεν με χαλάει η περίπτωση Σαββίδη )
Αλλά επαναλαμβάνω ότι αυτοί οι τύποι δεν πρόκειται να βάλουν τα λεφτά τους εαν
δεν τους εγγυηθεί κάποιος την εκμετάλλευση του γηπέδου
.
(Άλλωστε κάπου διάβασα οτι τη Δευτέρα, Κατσαρης και Καμπάνης συναντώνται)
Στην περίπτωση αυτή θα έχουμε έναν μεγαλομέτοχο που θα κάνει κουμάντο στην ΠΑΕ
και στην αξιοποίηση του γηπέδου. Eδώ ο ΑΣ επιβάλλεται να θέσει τους όρους παραχώρησης.

Πάντως και στις δυο περιπτώσεις ο κόσμος παίζει ενεργό ρόλο και έχει κίνητρο για την αγορά μετοχών
γιατί θα υπάρχει η προοπτική αύξησης των κερδών από την αξιοποίηση του γηπέδου
και φυσικά ο ΠΑΟΚ κάνει πλεόν πρωταθλητισμό και γεμίζει το γήπεδο για την πλάκα του.

ΥΓ. Βέβαια, μια ακόμη πολύ σημαντική προυπόθεση για την πολυμετοχικότητα θαναι να πέσει το ποσοστό των
γούμενων ή ακόμη καλύτερα να πουλήσουν τις μετοχές τους γιατί προτιμάμε φραγκάτους μεγαλομετόχους και όχι μπατίρηδες
και αποτυχημένους.

Offline agraf

• Αλλαγή

Αλλά επαναλαμβάνω ότι αυτοί οι τύποι δεν πρόκειται να βάλουν τα λεφτά τους εαν
δεν τους εγγυηθεί κάποιος την εκμετάλλευση του γηπέδου
.
(Άλλωστε κάπου διάβασα οτι τη Δευτέρα, Κατσαρης και Καμπάνης συναντώνται)
Στην περίπτωση αυτή θα έχουμε έναν μεγαλομέτοχο που θα κάνει κουμάντο στην ΠΑΕ

Afti istoria me to gipedo san proipothesi agoras tis pae PAOK mou thimzei tin elliniki tainia i hartopaihtra me ti vlahopoulou klp. Loipon san thimzw ton haraktiristiko dialogo metaksi Vlahopoulou kai ipopsifiou gamprou:

- (Lalakis) Geia sas mama!
- (Vlahop) Geia sou Lalaki agori mou, ola kala?
- Nai mama, ola entaksei, ta ehoume kanonisei ola gia to gamo!
- Bravo Lalaki...
- Mama, kserete, iparhei ena thema pou prepei na sizitisoume...Ekeio to spiti den ou to ehete grapsei akoma...
- LALAKI, TIN KORI MOU THES I TO SPITI?

Opou kori valte ton PAOK, opou spiti to oikopedo tis toumpas kai opou Lalaki to Savvidi, to Kampani klp kai  ta simperasmata einai ola dika mas...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
να χαμε να λεγαμε κατσικια να κουρευαμε δηλαδη.
ο ΠΑΟΚ θελει ΠΡΟΕΔΡΟ Μ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ