το ακουσαμε και αυτο,εσυ δηλ.αδερφε lastk_33 χρεωνεις οτι δεν εισαι μελος του Α.Σ στο Μ.Λ.Β ,που χαρη σε αυτους η πιο πολυ μαθαμε τη ρολο παιζει ο Α.Σ ,και κατι αλλο αφου και εσυ για λαμογια μιλας « Απάντηση #221 στις: Χθες στις 01:07:18 » lastk_33 Ποιος σου είπε όμως ότι ο τεράστιος αυτός λαός του παοκ είναι υποχρεωμένος να ξελασπώνει τα λαμόγια?
Ε όχι ρε φίλε ότι μάθαμε χάρη σ' αυτούς τα σκατά του παοκ...
Ο κάθε άσχετος χαμουτζής εδώ πέρα ξέρει ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα στον παοκ... Μην τρελαθούμε τώρα..
Όταν τα δημοσιογραφάκια της αθήνας γράφανε για το ποιό είναι το πρόβλημα στον παοκ, εμας μας βάζανε
και φωνάζαμε "αθήνα γαμημένη ο παοκ δεν πεθαίνει"... τι μου λες τώρα...
Το μόνο που μου λένε είναι γράψου στον ΑΣ και δώσε τέλος
αλλά δεν μου λένε πώς θα έρθει αυτό το τέλος. Εγώ τί να κάνω? Απλά έτσι να γραφτώ και κάποια στιγμή
θα πώ τις απόψεις μου με την ελπίδα να εισακουστώ, όπως λέει ο Iron?
Δηλαδή το τέλος θα είναι η πτώση Κατσαρή από την ηγεσία του ΑΣ? Και μετά? Τι θα κάνουμε?
Ποιο το πρόγραμμα του ΜΛΒ σχετικά με την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού παοκ?
Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, ο ποδοσφαιρικός παοκ μας ενδιαφέρει.
Εγώ επανειλημένα γράφω ότι ο παοκ θα σωθεί μόνον με δυνατό επενδυτή που θα αξιοποιήσει το γήπεδο.
To ΜΛΒ και ΧΔ τι λένε?
Από ό,τι ξέρω η τελευταία ανακοίνωση του ΑΣ στο φιάσκο Καμπάνη εκφράζει όλες τις παρατάξεις.
Δηλαδή τί? "Μπορεί και να διαπραγματευτούμε την παραχώρηση του γηπέδου στον αγοραστή της ΠΑΕ, ΕΑΝ ματώσει τη φανέλα"
Και σας ρωτάω: είναι σοβαρή ανακοίνωση ανθρώπων που θέλουν το καλό του παοκ?
Και να ξεκαθαρίσω και κάτι:
Το ξέρω πολύ καλά ότι ΟΛΑ τα παιδιά που έχουν γραφτεί στον ΑΣ το κάνανε από την μεγάλη αγάπη τους
και μόνο για τον ΠΑΟΚ.
Δεν φτάνει όμως μόνον αυτό. Και εκεί είναι η διαφωνία μας. Χρειάζονται έξυπνες κινήσεις, κινήσεις
που θα δίνουν όραμα και ελπίδα ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ. Δεν μπορείς να νικήσεις τους γούμενους με το συναίσθημα και μόνο.
Το μόνο που ακούω είναι να διώξουμε τα λαμόγια του παοκ.
Μόλις έρχεται κάποιος υποψήφιος επενδυτής, και δεν μας αρέσει το στυλάκι του το βαφτίσαμε λαμόγιο
Ο Αγγελόπουλος? ποιο αυτό το λαμόγιο που φάγανε τα λεφτά της ολυμπιάδας?
Όλοι λαμόγια...
@bozik
Για να εξηγούμαι:
Λαμόγια θεωρώ αυτούς που συντηρούν αυτή τη μίζερη κατάσταση στον παοκ την τελευταία 20ετία
Δεν είναι θέμα προσώπων μόνιον. Περισσότερο θέμα νοοτροπίας είναι.
Και γω τί νακάνω δηλαδή? Να περιμένω τη δευτέρα παρουσία να μας αναλάβει ο Χριστός?
Μήπως έχουμε εθιστεί στη φιλοσοφία του "αιώνιου αδικημένου" και του "φτωχού αλλά τίμιου"?
Γνωρίζετε ποιον εξυπηρετεί αυτή η αντίληψη?
Και επανέρχομαι..
Ποιο το πρόγραμμα του ΜΛΒ σχετικά με την αξιοποίηση του γηπέδου?
Το μόνο που ξέρω είναι μια πρόταση που χαρακτηρίστηκε "βόμβα". Μιλάει για διεθνή διαγωνισμό.
Είναι μέσα στο πρόγραμμα του ΜΛΒ αυτή η πρόταση?
Αν ναι, τότε γιατί κάποιοι άλλοι λένε ότι θέλουμε επενδυτή στην ΠΑΕ και όχι εργολάβο...
Ένα μπάχαλο δηλαδή.
Λαμόγια από δώ, λαμόγια από κει, έλα αγγελόπουλε πάρε μας αλλά κάτω τά χέρια από το γήπεδο....
Σαββίδη είσαι λαμόγιο γιατί δεν μας χάρισες τα λεφτά σου....
Μόνο κραυγές ακούγονται. Τίποτε συγκεκριμένο.
Γιατί εαν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο δεν θα καθόταν ο Ζορρο να σπάζει το κεφάλι του
για το πώς θα περάσει η περιουσία του ΑΣ σε μια κερδοσκοπική εταιρεία ΛΒ,
δεν θα καθόμασταν να θέταμε εμείς τους όρους αξιοποίησης του γηπέδου.
Η εύκολη απάντηση είναι:
"Γράψου ρε φίλε στον ΑΣ και έλα να μας τα πεις"
...και αν φας και καμιά ψιλή... συμβαίνουν αυτά στη ΓΣ. Δεν έχεις τσακωθεί με συνοπαδό σου στο γήπεδο?
Το κλίμα στον ΑΣ δεν ευνοεί να κατέβει καμιά παράταξη που να στηρίζει τις θέσεις μου.
Το μόνο που απομένει είναι οι 2 παρατάξεις να αναθεωρήσουν την αντίληψη τους σχετικά με την αξιοποίηση
του γηπέδου. Ριζικά.
Πρέπει να γίνει συνείδηση ότι η εκμετάλλευση του γηπέδου θα είναι η αρχή της αναγέννησης του μεγαλου ΠΑΟΚ.2 προτάσεις γραφτήκανε σε αυτό το τοπικ:
1. ιδώτης επενδυτής
2. κερδοσκοπική εταιρεία ΛΒ